Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Golf VI (2009)
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 8:17   Citovat  

Na sebe bílou košili, trošku gelíku a můžeš nastartovat Úsměv

(ale neurazí), po motorový stránce žádnej zázrak - vše kolem 100kw max

co na to řikate vy ...mě to připadně jak větší facelift, zezadu bych novou generaci ani nepoznal

2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2.jpg, 81.3 kB

5.jpg

5.jpg, 76.29 kB

4.jpg

4.jpg, 107.84 kB

3.jpg

3.jpg, 108.42 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 8:24   Citovat  

při troše snahy se z toho udělá i auto Úsměv no lepší než 5g ( myslim Golf Velmi šťastný )
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 8:40   Citovat  

tenhle interier se mi docela libi co je na fotce.jinak zajimavy bude model BlueMotion 1.6 Tdi ktery ma mit kombinovanou spotrebu 3.8l/100.
jinak 1.4TSI ma 118kw to je celkem slusne.a uvidime jaka bude verze GTI
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 8:48   Citovat  

kamol napsal:
tenhle interier se mi docela libi co je na fotce.jinak zajimavy bude model BlueMotion 1.6 Tdi ktery ma mit kombinovanou spotrebu 3.8l/100.
jinak 1.4TSI ma 118kw to je celkem slusne.a uvidime jaka bude verze GTI

co je na tom zajímavýho? bude to jen dobrá reklama na nereálnost. Sednu si do toho a za naprosto normálního provozu, kdy nebudu překážet na silnici a ani nepojedu palbu se podímám možná na 5,5l/100km. 3,8l je za naprosto ideálních a v provozu nemožnejch podmínek.

1,4TSI je taky motor padlej na hlavu, kterej těží na lidský hlouposti.
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:00   Citovat  

No lepčejší, než 5ka bude určitě. Prej hlavně vevnitř by měl bejt lepší. Podvozek je stejnej. Proč se tinelíbí TSIčko?
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:02   Citovat  

Dejf napsal:
co je na tom zajímavýho? bude to jen dobrá reklama na nereálnost. Sednu si do toho a za naprosto normálního provozu, kdy nebudu překážet na silnici a ani nepojedu palbu se podímám možná na 5,5l/100km. 3,8l je za naprosto ideálních a v provozu nemožnejch podmínek.

kolega v praci, co má oktavici 2 v TDI a jezdim s nim do prace, ma dlouhodobou 5,6l/100km a spunt provozu neni, i když drak taky ne Úsměv ale temer kazdej den se divim, a rikam mu, že mu to ukazuje špatně Úsměv Předpokladam že u hubenějšího a novejšího motoru 1,6 TDI a lehči hmotnosti Golfu oproti Oktavce je to u některejch řidičů možný. Každopadne to nebude jezdit za 10, jak novy audiny TDI 2litry (i když maj 180Hp, 400Nm)
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:08   Citovat  

Je to dost usedlý, ale mě se líbí - teda až na ten zadek, ty světla mi nesedí. Interiér pěknej. Naši mají G-V a neni to špatný auto, podvozek je perfektní, ale je to těžká kráva.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:09   Citovat  

665+1 napsal:
kolega v praci, co má oktavici 2 v TDI a jezdim s nim do prace, ma dlouhodobou 5,6l/100km a spunt provozu neni, i když drak taky ne Úsměv ale temer kazdej den se divim, a rikam mu, že mu to ukazuje špatně Úsměv Předpokladam že u hubenějšího a novejšího motoru 1,6 TDI a lehči hmotnosti Golfu oproti Oktavce je to u některejch řidičů možný. Každopadne to nebude jezdit za 10, jak novy audiny TDI 2litry (i když maj 180Hp, 400Nm)

No nejlepší na spotřebu bude starý Tdi 66kw, pumpe duse. Já měl starou trojku golfa a nebyl problém se dostat pod 5litrů (4,5). A kamarád, co má Ochcávku PD tak jel se mnou dovolenou za 4,6 l, měřeno od natankování po natankování. Ale nesmí nikomu vadit, že si ho chtěj najímat na tahání JZDáckejch vleků. Jestli někdo kupuje auto jen kvůli spotřebě, není zřejmě lepší. to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:22   Citovat  

Dejf napsal:

dobre tak ne 3.8 tak treba 4.2l hehe.i tak proste spotreba luxus a po dalnici mas kolik spotrebu kdyz jedes treba 190? s tim tdickem pojedes za 6l pri 190.
nevim nejel sem jeste ten motor 1.4TSI ale zas to nemusi byt spatny motor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:23   Citovat  

665+1 napsal:

objem nenahradíš Velmi šťastný já měl starý Toledo 1,9 TDi 66kW, klasika čerpadlo - tryska. Bylo po strejdovi, kterej bydlí a pracuje převážně v Praze a měl dlouhodobej průměr 4,6l/100km a to mělo 330 000km najeto, když jsem ho zdědil. A já jezdil za 7,5 i víc, ale nutno říct, že noha pořád na podlaze.
Čili jde to, ale u 2,0 víš, že když potřebuješ tak jedeš. Ale ta 1,6TDi bude totální mrtvola a dle mě je slabý auto podstatně nebezpečnější, než třeba 200k

type R 7G napsal:
Proč se tinelíbí TSIčko?

jak už jsem psal objem nenahradíš
je to pořád malej motor a ruku na srdce, když si kupuju něco, co má 118kW tak předpokládám, že pojedu s nějakou dynamykou. Když jedeš jak želva, tak jedeš skoro zadarmo, ale když chceš jet inteligentní rychlostí, tak je to děs. Žere jako tank. Nehledě na to, že by se mi nechtělo měnit turbo s kompresorem, co se financí týče. Zlatá atmosféra.

co se týče motorů u fauvé, tak se mi líbí 1,8TSI od Audi a 2,0TFSI, co je třeba v O2RS. A i přes mou averzi, co se týče nafty tak 2,0 je slušnej endžín
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:28   Citovat  

Taky ropu nemusím, jen čekám, až něco udělaj se súptřebou toho benzínu, aspoň trošku HaHaaa Já se pod 8 skoro vůbec nedostanu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:29   Citovat  

Dejf napsal:
jak už jsem psal objem nenahradíš
je to pořád malej motor a ruku na srdce, když si kupuju něco, co má 118kW tak předpokládám, že pojedu s nějakou dynamykou. Když jedeš jak želva, tak jedeš skoro zadarmo, ale když chceš jet inteligentní rychlostí, tak je to děs. Žere jako tank. Nehledě na to, že by se mi nechtělo měnit turbo s kompresorem, co se financí týče. Zlatá atmosféra.

co se týče motorů u fauvé, tak se mi líbí 1,8TSI od Audi a 2,0TFSI, co je třeba v O2RS. A i přes mou averzi, co se týče nafty tak 2,0 je slušnej endžín

objem nenahradis a sam jezdis v 1.8 pořádnej výtlem a taky kdyz chces jet dynamycteji tak musis proste tocit a tocit motor protoze dole je to mrtve.jinak ten 1.6tdi ma 77kw a kroutak nejak kolem 240 takze na denni jezdeni to nebude takova mrtvola.me staci kdyz me kamos sveze ve fabii 1.9 tdi 74kw ma tam nejaky cip a jede to nahodou pekne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:30   Citovat  

kamol napsal:
dobre tak ne 3.8 tak treba 4.2l hehe.i tak proste spotreba luxus a po dalnici mas kolik spotrebu kdyz jedes treba 190? s tim tdickem pojedes za 6l pri 190.
nevim nejel sem jeste ten motor 1.4TSI ale zas to nemusi byt spatny motor.

no stimhle malim TDI budeš mít rychlost 190km/h leda když ho hodíš z letadla Úsměv

nevim co stim má co dělat moje spotřeba při 190? zaprvé 190 nejezdim a za druhé ITR má trochu jinej účel, než jezdit na spotřebu.

to taky můžu chtít porovnávat čas v mostě tohodle TDI a ITR

je to asi tak stejně padlý na hlavu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:35   Citovat  

kamol napsal:
objem nenahradis a sam jezdis v 1.8 pořádnej výtlem a taky kdyz chces jet dynamycteji tak musis proste tocit a tocit motor protoze dole je to mrtve.jinak ten 1.6tdi ma 77kw a kroutak nejak kolem 240 takze na denni jezdeni to nebude takova mrtvola.me staci kdyz me kamos sveze ve fabii 1.9 tdi 74kw ma tam nejaky cip a jede to nahodou pekne.

ježiši ty si věděc pořádnej výtlem kdybys mě znal, tak víš, že na malej motor v ITR nadávám pořád papa ale hlavně Integra je okruhový auto s těžkym čumákem a proto tam musí být malej motor. jízda by byla moc komicka, kdyby na čumáku seděla dvoumetráková V6 Velmi šťastný

zkus porovnávat trochu inteligentně to mi hlava nebere . Na denní ježdění by mi 3,6 V6 superb stačil Úsměv
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:47   Citovat  

Nemohu si pomoct, ale prijde mne to porad stejny od generace 3. az po tu 6....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:52   Citovat  

david.hammer napsal:
Nemohu si pomoct, ale prijde mne to porad stejny od generace 3. az po tu 6....

proč měnit něco co funguje? Úsměv třeba audi to dělá stejně
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 9:53   Citovat  

To je sice pravda, kdyz prodeje rostou, coz rostou, tak neni potreba menit, ale to je to co me od VW odrazuje, design stejny, jen je to stale vice nafoukle...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 10:00   Citovat  

ale ono je asi víc zajímá, co si myslí ten milion a víc zákazníků, co si VW koupí Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 10:15   Citovat  

Okem zakaznika VW rikam pro 6. generaci Golfu ano, jelikoz nedoslo k velkym zmenam a inovacim, pouze k modernizaci popr. faceliftu a co ja vim tak 5. generace se libila hodne!!
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:37  Naposledy upravil Matyn dne 9.9.2008 , 11:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No jako student v rámci koncernu mi tohle nepřijde ani jako nová generace, jen větší facelift. Světla z novýho scirroca, interiér takovej mix z golfu plus, zadní světla skoro původní trochu víc podobný na touarega. Nejsem velkej fanda koncernu a tohle se mi fakt nelíbí a ani jízdně to nic moc nenabízí, místa taky málo nevím no. A co se týče toho TSI, tak pochybuju že to u nás dokáže někdo pořádně :mravenec:, kompresor, turbo. Dopadne to jako s audi s modely RS, kde vytáhnou motor a pošlou ho do německa. Doma máme fóbii v TDI 77kw funglovku v kombi a měli jsme i starou a ta nová má delší převodovku aby mohli vykazovat lepší spotřebu ale skutečnost je taková že to člověk musí tahat aby to jelo a zdaleka se to spotřebou neblíží staré fabii, průměr kolem 6l/100 km Nevím sice mám 1,4 ale při normální jízdě když jezdím do školy (50km) tak zajedu za 6,4 l a nejsem brzda takže diesel mi trochu uniká. A myslím, že možná šikovnější než to TSI bude novej motor od škodovky 1,2 s turbem což se bude dávat i do oktávky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 11:47   Citovat  

Ať sem napíše Sopťa svoje zkušenosti s tím turbo/kompresorem (pokud si dobře pamatuju,tak měli problém dostat průměrnou spotřebu pod 10l...)
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:02   Citovat  

1.2 turbo do tezky kokty???? no to bude mazec :D
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:10   Citovat  

Bitkar napsal:
1.2 turbo do tezky kokty???? no to bude mazec Velmi šťastný

No zatím by to tak mělo bejt, tak ono 1,4 TSI je základní motorizace pro superb takže bych se tomu nedivil, samozřejmě ten motor bude používat i VW takže se asi objeví i tam v něčem
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:10   Citovat  

Taaakze.. neda me to a pisnu sve zkusenosti..

Myslim ze vetsina lidi tady vi, ze hond jsem vystridal vic nez je asi uz zdravo a ze jsem ted poridil k dvoum honditkum jeste golfinu IV TDi 66kW. Co se tyce tohoto motoru, casto trpi teplotni cidla a startery, jinak myslim ze pri beznem servisu (olej, filtry, atd) nesmrtelny. Na to ze to je 66kW je to docela i divoch a co jsem se byl projet po nachipovani, tak tezkej konkurent trebas CRX, jede to vazne pekne. Hlavnim plusem urcite spotreba, ktera je 5,4 pri normalnim provozu a 6,3 pri naproste kudle (dalnice 200+ a mesto pri velkem spechu..) Ma mlada je z golfinky unesena, sama vlastni 1.8T 20V octavku a ta spotreba s jeji tlapkou je brutal nizko, u me jakozto hondare zvykleho tocit je to spis kolem 6ti..Kazdopadne pres 6,5 se nedostanu. Dalsi vyhodou je rychlej start, kdyz potrebuju a pak ve vetsi rychlosti na dalnici si clovek lebedi, protoze podvozek dovoluje rozvalenou jizdu s jednou rukou na volantu (s VTickem bych si tohle nikdy nedovolil).. nevyhodou je pro me prilis houpavej podvzek, ale vzhledem k caste jizde po polni ceste jsem za to i nekdy rad (pri parkovani s hondou jsem vzdy zadupl, cpuvl, zadupl, popojel..u golfa tohle nejde, protoze jak se zhoupne, tak by si tuknul:o) Myslim ze nejde srovnavat sportak a golfa, ale golf neni rozhodne lina zelva..Mrk

co se tyce turbo-kompresoru, nalital jsem hafo kilaku na predvadecce noveho SuperBa a rozhodne tento motor je o hodne sviznejsi a pruznejsi nez ostatni v nabidce (az TDi presvedcilo ze je lepsi)..na druhou stranu priserna spotreba!!!! v kombinaci se special vybavou to zralo fakt silene moc a na dalnici jsem bojoval s hranici 25litru na pocitadle, coz je brutalita.. Smutný Ale na druhou stranu to byl SuperB a kdo ma na nej, tak neresi spotrebu..Mrk je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:15   Citovat  

Jen nevím jistě, jestli má superb tu verzi turbo-kompresor, jestli tam není jen turbína to bych kecal ale myslím že turbínu a kompresor si zatím vw nechává pro sebe. A papírová spotřeba 6,6 je docela dobrej vtip
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:17   Citovat  

Matyn napsal:
Jen nevím jistě, jestli má superb tu verzi turbo-kompresor, jestli tam není jen turbína to bych kecal ale myslím že turbínu a kompresor si zatím vw nechává pro sebe.

co ja vim tak ma jezdit superb 1,4 turbokompresor
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:17   Citovat  

ja jezdim s vtiickem normalne po dalnici jednou rukou nevim co to ma za smysl to co si napsal ze v golfu po dalnici s jednou rukou a ve vticku musis dvema jo HaHaaa VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:18   Citovat  

posero napsal:

Zeptám se motorářů co se tam dává pak budu chytřejší Úsměv
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:20  Naposledy upravil Luky dne 9.9.2008 , 12:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jen tady uvedu skutecnost ze "slavne" dieslove motory koncernu VW se nam u firemnich aut sype jedno za druhym.

jen minuly mesic 3 auta ... tak nevim nevim... to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 12:21   Citovat  

gizmi napsal:

co se tyce turbo-kompresoru, nalital jsem hafo kilaku na predvadecce noveho SuperBa a rozhodne tento motor je o hodne sviznejsi a pruznejsi nez ostatni v nabidce (az TDi presvedcilo ze je lepsi)..na druhou stranu priserna spotreba!!!! v kombinaci se special vybavou to zralo fakt silene moc a na dalnici jsem bojoval s hranici 25litru na pocitadle, coz je brutalita.. Smutný Ale na druhou stranu to byl SuperB a kdo ma na nej, tak neresi spotrebu..Mrk je to dobrý

O 20l mluvil i Crxmann v souvislosti s tímhle motorem v kolegově Polu (6kvalt),ale je to jen od něj,co mu kolega říkal,takže nevím....

posero napsal:

jo jo, taky jsem to někde četl...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Golf VI (2009)
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď