Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 6G jáké repro? místo originálů?:-/
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
peetr.d je teď offline  peetr.d
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 20:35   Citovat  

Ahojte chlapi, tak jsem se dneska zaregistroval a přidal jsem fotky mé Hondice...no a rozhodl jsem se že vyměním původní reproduktory za kvalitnější...ovšem vůbec netuším jak se dostat k těm předním reprákům,,,,tudíž ani nevím jaký průměr tam je a jaký mám objednat....jinak značku můžete poradit taky, chtěl bych něco jako Hertz, Helix, Dragster...díky moc za rady všem!Petan Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 21:52  Naposledy upravil Luky dne 9.9.2008 , 22:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

peetr.d napsal:
Ahojte chlapi, tak jsem se dneska zaregistroval a přidal jsem fotky mé Hondice...no a rozhodl jsem se že vyměním původní reproduktory za kvalitnější...ovšem vůbec netuším jak se dostat k těm předním reprákům,,,,tudíž ani nevím jaký průměr tam je a jaký mám objednat....jinak značku můžete poradit taky, chtěl bych něco jako Hertz, Helix, Dragster...díky moc za rady všem!Petan Úsměv

puvodni repraky vyndas jednoduse : sundas tapec ze dveri (sroubek v pacce otvirani dveri a pak tu packu ,ovladani stahovani el. oken, potom 2 srouby madlo dveri a ten malej cudlik pod zrcatkem) zbytek je "jen" nacvakly v plastovejch prichytkach, noo a pak sundas konektor a odsroubujes 3 sroubky a vyndas reprak a je to Velmi šťastný

jakej to je prumer ti tet nepovim ze bych to musel jit sundat.

S reprakama ti tady urcite poradi nekdo kdo se v tom vic vyzna .... ja tam mam ty origo BOSE.

1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.jpg, 101.45 kB

2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2.jpg, 88.36 kB

Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:12   Citovat  

Neobejde se to bez výroby nějakých kroužků pod repro, ale vejdou se tam 165mm repráky. Trochu problém ale bude s montážní hloubkou - moc se tam nevejde. Klidně se ozvi, můžem vybrat něco konkrétního.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:14   Citovat  

Luky napsal:
puvodni repraky vyndas jednoduse : sundas tapec ze dveri (sroubek v pacce otvirani dveri a pak tu packu , potom 2 srouby madlo dveri a ten malej cudlik pod zrcatkem) zbytek je "jen" nacvakly v plastovejch prichytkach,
noo a pak sundas konektor a odsroubujes 3 nebo 4 sroubky a vyndas reprak a je to Velmi šťastný kdyby to nebylo jasny tak RTFM Lucy

jakej to je prumer ti tet nepovim ze bych to musel jit sundat.

díky moc za radu, je to krapet složitější než jsem měl u R 19 ky ale snad to zvládnu,,,objednal jsem si tedkon do zadu do plata Hertz DSK 165.1 komponentní ( mají skvělé recenze) , a do předu bych chtěl taky dát Hertz, ale nevím jestli tam je 165mm, nebo jen 130mm....-/tak musím zítra sundat tapec a mrknout na to.Jinak můžu doporučit obchod tudy odkaz , dovoz po ČR zdarma, a slibujou do 24hodin, což je super, a ceny maji s porovnáním s ostatníma stejné...takže paráda.,tak díky Luky a zatim zdar.-)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:19  Naposledy upravil Luky dne 9.9.2008 , 22:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

peetr.d napsal:
díky moc za radu, je to krapet složitější než jsem měl u R 19 ky ale snad to zvládnu,,,objednal jsem si tedkon do zadu do plata Hertz DSK 165.1 komponentní ( mají skvělé recenze) , a do předu bych chtěl taky dát Hertz, ale nevím jestli tam je 165mm, nebo jen 130mm....-/tak musím zítra sundat tapec a mrknout na to.Jinak můžu doporučit obchod tudy odkaz , dovoz po ČR zdarma, a slibujou do 24hodin, což je super, a ceny maji s porovnáním s ostatníma stejné...takže paráda.,tak díky Luky a zatim zdar.-)

sem to jeste trosku doladil i s obrazkama Úsměv

zbytek asi doladis s Hifilem papa

EDIT : proc do plata ?? Tak to koukám! ma to vzadu repro ve dverich a vzadu pod oknem subwoofer ne?

0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:23   Citovat  

Hifil napsal:
Neobejde se to bez výroby nějakých kroužků pod repro, ale vejdou se tam 165mm repráky. Trochu problém ale bude s montážní hloubkou - moc se tam nevejde. Klidně se ozvi, můžem vybrat něco konkrétního.

Ahoj, no když já jsme do zadu koupil Hertz 165 dsk a do předu bych chtěl tu samou značku, ještě teda se nabízejí tyhle ty, SL-F165 + NEO 13s - 16 cm PLOCHÉ komponentní ,, mají pěknou charakteristiku ale nevím, noo,,radši bych stejnu značku.-/ Je tam teda velký problém nebo se to tam teda dá strčit?díky za radu, Petan

0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:27   Citovat  

Luky napsal:
sem to jeste trosku doladil i s obrazkama Úsměv

zbytek asi doladis s Hifilem papa

EDIT : proc do plata ?? Tak to koukám! ma to vzadu repro ve dverich a vzadu pod oknem subwoofer ne?

sakra:ooo) vypada to nák složitě hergot, no to se zase zpotim, ale aspon že už vím že se tam vejdou 165mm...akorát je tam problémom s montážní hloubkou....sakra práce...ale díky moc za obrázky,to bude sranda.-)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:29   Citovat  

peetr.d napsal:
sakra:ooo) vypada to nák složitě .....

neboj je to jednoduchy prace na 10 minut Mrk

0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:32   Citovat  

no já právě ve dveřích repráky nemám, mám 1.8 ve výbavě LS a repráky maji dělaný otvory vzadu v platu, tak proto, nebo myslíte že bych to měl vrazit do dveří?vešlo by se to tam a hrálo by to tam líp??ale zase když už jsou připravený ty díry v tom platu...teda vlastně ne v platu ale prostě v tom prostoru pod zadnim oknem,,,plato má 5dvířko a já mám sedana.-)....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:37  Naposledy upravil Luky dne 9.9.2008 , 22:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

peetr.d napsal:
no já právě ve dveřích repráky nemám, mám 1.8 ve výbavě LS a repráky maji dělaný otvory vzadu v platu, tak proto, nebo myslíte že bych to měl vrazit do dveří?vešlo by se to tam a hrálo by to tam líp??ale zase když už jsou připravený ty díry v tom platu...teda vlastně ne v platu ale prostě v tom prostoru pod zadnim oknem,,,plato má 5dvířko a já mám sedana.-)....

aha tak to jsem nevedel ze se delala takovahle "vybava" zmatenej

normalne jsou vzadu ve dverich v podstate stejny repraky jako vepredu + ten subwoofer. No nevim mozna by se tam tech repro dalo nacpat i 6 Úsměv 4 x dvere + 2 plato.

Co ty na to Hifile ? kouř

0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:47   Citovat  

chlapi tak zatím díky moc, zítra vstávám na půl 6 tak jdu chrnět(stejně do prčic neusnu),,,zdar díky,,,Petan

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.9.2008 , 22:59   Citovat  

No 6 repráků bych tam nedával. Více je mnohdy méně! Úsměv
Podle tabulky, co tu mám, by v tvém acco mělo být možné do dveří namontovat na kroužky 165mm repro s maximální hloubkou 50 mm.
Takže od Hertz jedině poměrně drahé Space K6L.
V podstatě každé kvalitní reproduktory s nízkou montážní hloubkou jsou drahé. Smutný
Mohl bych určitě doporučit tyto Hifonics série INDUSTRIA

Taky je tu možnost, že se moje tabulka mýlí (já jí nedělal Mr. Green ) a vejdou se tam i hlubší, takže bych doporučil před zbytečným vypláznutím za drahé repro sundat ten tapec a přeměřit, co se tam vejde. Může se to lišit, ale spíš v řádu několika milimetrů.

Zadní repro namontuj do plata, budou lepší basy.

Určitě doporučuju vytlumení dveří.

0
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 22:14   Citovat  

Hifil napsal:
No 6 repráků bych tam nedával. Více je mnohdy méně! Úsměv
Podle tabulky, co tu mám, by v tvém acco mělo být možné do dveří namontovat na kroužky 165mm repro s maximální hloubkou 50 mm.
Takže od Hertz jedině poměrně drahé Space K6L.
V podstatě každé kvalitní reproduktory s nízkou montážní hloubkou jsou drahé. Smutný
Mohl bych určitě doporučit tyto Hifonics série INDUSTRIA

Taky je tu možnost, že se moje tabulka mýlí (já jí nedělal Mr. Green ) a vejdou se tam i hlubší, takže bych doporučil před zbytečným vypláznutím za drahé repro sundat ten tapec a přeměřit, co se tam vejde. Může se to lišit, ale spíš v řádu několika milimetrů.

Zadní repro namontuj do plata, budou lepší basy.

Určitě doporučuju vytlumení dveří.

ahoj, tak jsem az ted přišel domu z výletu, jeli jsme s kamošem, za Chrudim pro Suzuki Intruder 800(motorka:-)), no a neměl jsem vůbec čas, mrknout na ten tapec,,,jinak díky Hifile za rady, no a jak jsi tam dal příklad těch reproduktoru, asi budou dobré, ovšem 4200kč mi připadá už dost, chtěl bych se vejít do 2200kč, a co říkáš tady na ty?líbí se mi na nich že Frekvenční rozsah středobasů je už od 30 - 6000 Hz, a výkon taky nemají špatnej,,no ale rád bych kdyby jsi mi ještě náké v té cenové relaci nabídnul....díky

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 22:44   Citovat  

peetr.d napsal:
... a co říkáš tady na ty?...

Na jaké? Popravdě se mi moc nezdá, že by nějaký výrobce dokázal vyrobit 165mm repro, které by hrály skutečně 30 Hz......

Hodně záleží právě i na tom, co se ti tam vejde a taky na tom co a jak nahlas posloucháš. Taky na tom, jestli mají být navždy jen na rádiu, nebo plánuješ do budoucna i nějaký zesilovač. Taky záleží na tom, jak velkou práci si dáš s montáží (tlumení, utěsnění, zvětšení možné montážní hloubky, ..)

Obecně řeknu asi tohle: Lepší je koupit levnější reproduktory a ušetřené peníze investovat do tlumení, než dát drahé repro jen tak do dveří.

Mohly by to být třeba:
AVIATOR AK 600
Velmi dobrý poměr cena/zvuk. Určitě vhodné pro příjemný nepříliš hlasitý poslech. Při vyšší hlasitosti maj trochu ostřejší výšky. Nejsou vhodné na zesilovač.

nebo
FLI 6Comp
Vhodné pro kvalitní hlasitější poslech na rádiu. V pohodě snesou i zesilovač.

Určitě bych pouvažoval o
MB Quart FSA 216
Nejsou na mém shopu, ale dodat je výhodně můžu.
Zvukově určitě hodně dobré. Na rádiu ti zahrajou určitě skvěle..

0
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 22:59   Citovat  

Hifil napsal:
Na jaké? Popravdě se mi moc nezdá, že by nějaký výrobce dokázal vyrobit 165mm repro, které by hrály skutečně 30 Hz......

Hodně záleží právě i na tom, co se ti tam vejde a taky na tom co a jak nahlas posloucháš. Taky na tom, jestli mají být navždy jen na rádiu, nebo plánuješ do budoucna i nějaký zesilovač. Taky záleží na tom, jak velkou práci si dáš s montáží (tlumení, utěsnění, zvětšení možné montážní hloubky, ..)

Obecně řeknu asi tohle: Lepší je koupit levnější reproduktory a ušetřené peníze investovat do tlumení, než dát drahé repro jen tak do dveří.

Mohly by to být třeba:
AVIATOR AK 600
Velmi dobrý poměr cena/zvuk. Určitě vhodné pro příjemný nepříliš hlasitý poslech. Při vyšší hlasitosti maj trochu ostřejší výšky. Nejsou vhodné na zesilovač.

nebo
FLI 6Comp
Vhodné pro kvalitní hlasitější poslech na rádiu. V pohodě snesou i zesilovač.

Určitě bych pouvažoval o
MB Quart FSA 216
Nejsou na mém shopu, ale dodat je výhodně můžu.
Zvukově určitě hodně dobré. Na rádiu ti zahrajou určitě skvěle..

noo, práve že žádnej blázen nejsem, žádné vytlumování neplánuju atd, v autě Pioneer(už nevím označení ale před 4roky mě stál 7500kč, )no a mam tam ve předu origo reprosem a vzadu mam repraky za 380kč, no a docela to s tim Pionerem hraje, vymačka z tech reprosu dost, takže s reprakama jako jsou Hertz atd bych měl byt spokojen , hudbu poslouchám všechnu, ale převažuje taneční....tak60/40....no a na basy chci dávat stejně subwoofer plus zesík, takže repráky dovnitř si pořizuju aby mi tam vlastně zahráli hezky Bedřicha Smetanu ale i techno:.-)po hodně počtení na netu jsem došel k těm Hertzum, poměr cena vykon písou nej....a kluci co je maj v autech tak taky,,,,naprosta spokojenost,,,,mrknu na ty jak jsi mi doporučil.,,,,jo a na ty Sinus Live --Sinus Live SL-F165 + NEO 13s - 165 mm---máš teda názor neutrální joo?Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 23:00   Citovat  

peetr.d napsal:
noo, práve že žádnej blázen nejsem, žádné vytlumování neplánuju atd, v autě Pioneer(už nevím označení ale před 4roky mě stál 7500kč, )no a mam tam ve předu origo reprosem a vzadu mam repraky za 380kč, no a docela to s tim Pionerem hraje, vymačka z tech reprosu dost, takže s reprakama jako jsou Hertz atd bych měl byt spokojen , hudbu poslouchám všechnu, ale převažuje taneční....tak60/40....no a na basy chci dávat stejně subwoofer plus zesík, takže repráky dovnitř si pořizuju aby mi tam vlastně zahráli hezky Bedřicha Smetanu ale i techno:.-)po hodně počtení na netu jsem došel k těm Hertzum, poměr cena vykon písou nej....a kluci co je maj v autech tak taky,,,,naprosta spokojenost,,,,mrknu na ty jak jsi mi doporučil.,,,,jo a na ty Sinus Live --Sinus Live SL-F165 + NEO 13s - 165 mm---máš teda názor neutrální joo?Úsměv

jo a promin, v tom minulem psaní jsem ti zapoměl napsat o jaké repro jde.-/

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 23:11   Citovat  

Hertz je určitě hodně dobrá značka a kvalitní věci. Ale o letošní řadě DSK jsem četl, že je to asi nejméně povedený produkt od nich za posledních pár let.. Psal to prodejce Hertz...
Osobní zkušenost nemám - slyšel jsem pár hertzů, ale vyšší řady - a hrály fakt skvěle.

Ty SL by pro tebe asi byly dobrým řešením. Takhle mělké repráky v téhle ceně hned tak neseženeš. Vlastnosti v popisu jsou sice naprosto neuvěřitelný, ale zvukově to špatný neni. Být tebou, dám před Hertz přednost spíš těm.

Kdyby se vešly ty MB Quarty, tak bych neváhal a bral ty.

0
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 23:24   Citovat  

Hifil napsal:
Hertz je určitě hodně dobrá značka a kvalitní věci. Ale o letošní řadě DSK jsem četl, že je to asi nejméně povedený produkt od nich za posledních pár let.. Psal to prodejce Hertz...
Osobní zkušenost nemám - slyšel jsem pár hertzů, ale vyšší řady - a hrály fakt skvěle.

Ty SL by pro tebe asi byly dobrým řešením. Takhle mělké repráky v téhle ceně hned tak neseženeš. Vlastnosti v popisu jsou sice naprosto neuvěřitelný, ale zvukově to špatný neni. Být tebou, dám před Hertz přednost spíš těm.

Kdyby se vešly ty MB Quarty, tak bych neváhal a bral ty.

noo ty hertze jak jsem si koupil to je řada která je na trhu už 4roky, to neni letošní řada,,,no a koukal jsem na ty MB Quarty a nepíšou tam montážní hloubku.-(ale taky mě zaráží ten vykon:50/100...vždyt to jen nák malinko nee?:-)ale píšou že kvalita přednesu je skvělá...jinak ještě jedna věc jak jsi psal , právě že ostré výšky při hlasité reprodukci právě moc nemám rád, a ten Pioneer hraje krapet měkčejc,a má tendenci ty výšky hodně dávat do popředí, proto jsem koupil do zadu ty Hertze které si prý s radiem Pioneer rozumí...no ty Sinus Live se mi fakt líbí ale bojím se aby tam zahrály náké to dunením když jsou tak levné,,,,a mělké,,,,horší než original to nebude neee?:-)taky jsem přemýšlel o repro firmy Dragster,,,,je dobrá?špatná?,,,,,jinak díky moc za tvé rady a názory,,,,,zítra bych se chtěl mrknout jak to vypadá v těch dvěřích jaká je tam ta montážní hlobka....

Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 8:05   Citovat  

Luky napsal:
aha tak to jsem nevedel ze se delala takovahle "vybava" zmatenej

normalne jsou vzadu ve dverich v podstate stejny repraky jako vepredu + ten subwoofer. No nevim mozna by se tam tech repro dalo nacpat i 6 Úsměv 4 x dvere + 2 plato.

Co ty na to Hifile ? kouř

No já mám právě taky jen vepředu ve dveřích a vzadu v "platě" pod oknem.. v zadních dveřích nic nemám a subáč taky ne.. holt výbava LS.. mám tam jakýsi repro 15W a i když je to podle specifikace celkem bída, tak mě to stačí.. stejně v poslední době rádio vypínám.. Lucy a mladá nemá ráda hluk.. sem tam si poslechnu něco pěknýho nahlas, ale víc jak 20 na rádiu nedávám, pak už to nezvládá ani už to není pro mě..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 8:14   Citovat  

Jinak Hifile, co říkáš ne Dexon? Jen se tak ptám.. chodí mi jejich nabídky, jednou jsem od nich totiž cosi koupil.. jako neuvažuju o nich, ale zajímá mě tvůj názor, protože podle toho, co tu píšeš, máš asi opravdu dobrej přehled.. až budu dělat hudbu, máš nějakou firmu, která by to udělala komplet? Myslím repro, zesík, subáč, rádio a vytlumení? Jen se tak ptám, hudba je pro mě to poslední, co bych na autě vylepšoval.. ale někdy k tomu třeba dojde, pokud se zlepší moje finanční situace.. Se stydím

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 8:51   Citovat  

DEXON ?? Ja myslel ze je to firma ktera je zamerena na ozvuceni budov( evakuacni rozhlas atd.) cože cože ?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 8:57   Citovat  

Luky napsal:
DEXON ?? Ja myslel ze je to firma ktera je zamerena na ozvuceni budov( evakuacni rozhlas atd.) cože cože ?

No to je, ale dělají i repráky do auta.. ale nic extra.. mají i celkem malej výběr.. ale myslím, že jsem od nich kupoval tehdy komponentní repro do předu na Civica 6G 3D a hrálo to celkem pěkně - oproti originálu to bylo 100 a 1, když jsem ještě hodil dozadu jakýsy basáky.. já hudební sluch nemám, ale vím, že jsem s tím před těma 3ma rokama byl celkem hodně spokojenej.. ale jako srovnávat s jinýma výrobcama se to asi moc nedá..

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 17:59   Citovat  

peetr.d napsal:
noo ty hertze jak jsem si koupil to je řada která je na trhu už 4roky, to neni letošní řada,,,no a koukal jsem na ty MB Quarty a nepíšou tam montážní hloubku.-(ale taky mě zaráží ten vykon:50/100...vždyt to jen nák malinko nee?:-)ale píšou že kvalita přednesu je skvělá...jinak ještě jedna věc jak jsi psal , právě že ostré výšky při hlasité reprodukci právě moc nemám rád, a ten Pioneer hraje krapet měkčejc,a má tendenci ty výšky hodně dávat do popředí, proto jsem koupil do zadu ty Hertze které si prý s radiem Pioneer rozumí...no ty Sinus Live se mi fakt líbí ale bojím se aby tam zahrály náké to dunením když jsou tak levné,,,,a mělké,,,,horší než original to nebude neee?:-)taky jsem přemýšlel o repro firmy Dragster,,,,je dobrá?špatná?,,,,,jinak díky moc za tvé rady a názory,,,,,zítra bych se chtěl mrknout jak to vypadá v těch dvěřích jaká je tam ta montážní hlobka....

Myslim, že ty Hertze jsou už 4 roky stejně nazvané, ale dělaj se tam každej rok nějaký změny.. Jistej si ale stopro nejsem. Montážní hloubku k MB Quartům můžu samozřejmě zjistit. Údaj o výkonu u MB Quartů je ale zase rozhodně pravdivý - to je taky důležitý Úsměv Pokud chceš repro na rádio, pak těch 50W RMS bohatě stačí! Starší pioneer nebude mít určitě výkon RMS vyšší, než nějakých 25 W na kanál. Jestli nemáš rád ostré výšky při vysoké hlasitosti, aviatory si rovnou škrtni. Jinak Aviator a Dragster vyrábí stejný výrobce. Pokud vezmu reproduktory DSE 662 , které spadají do té cenové relace, a srovnám je s aviatory, tak se liší prakticky pouze cenou a barvou. Měl jsem možnost přímého srovnání v autě a žádný rozdíl ve zvuku tam neni.
Sinus Live vypadají dobře. Horší než originál nebudou, ale kdyby se vešly nejaké hlubší, tak bych dal hlubší. Přeci jen, když se výrobce chce vejít do malé hloubky, musí buď použít drahé materiály (což se projeví v ceně), nebo něco omezit..
Zkus to změřit a uvidíme co dál.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 18:08   Citovat  

Jauda napsal:
Jinak Hifile, co říkáš ne Dexon? Jen se tak ptám.. chodí mi jejich nabídky, jednou jsem od nich totiž cosi koupil.. jako neuvažuju o nich, ale zajímá mě tvůj názor, protože podle toho, co tu píšeš, máš asi opravdu dobrej přehled.. až budu dělat hudbu, máš nějakou firmu, která by to udělala komplet? Myslím repro, zesík, subáč, rádio a vytlumení? Jen se tak ptám, hudba je pro mě to poslední, co bych na autě vylepšoval.. ale někdy k tomu třeba dojde, pokud se zlepší moje finanční situace.. Se stydím

No vidíš. U mě je hudba vždycky první. HaHaaa
Dexon je hodně levnej. Kvalita cenám odpovídá. Nemyslím to ve zlém - je spousta levných výrobců, kteří dělaj za stejné ceny šunty. Já od dexonu občas koupim nějaký ten instalační materiál - BR nátrubky, konektory apod.
Firma momentálně vypadá tak, že mám e-shop. Občas někomu pomůžu s montáží, ale podmínky pro to moc nejsou - neni kde. Montážní dílna je ale ve výstavbě, takže až budeš mít auto tak vyšperkovaný, že už nebudeš vědět co dělat, bude dílna hotová a kompletní servis zajištěn. přátele

0
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 18:57   Citovat  

čauky chlapi, tak jsem si koupil nové reprose do autaku a jsem dosti zklamanej, ale doufám, že se to nák vyřeší, koupil jsem si Herze dsk 165, komponentní a zapojil jsem je, ale hraje to nák divně, samý výšky, basy taky divný,vúbec to neduní, středy taky chabí, prostě repráky co jsem tam měl před tím hráli pohodovějc a stáli 380kč,tyhle ty 2200kč...repráky maji 80rms/160...čím by to mohlo být?nedá se to poslouchat,,,,žádný příjemnu poslech a to maji skvělí recenze, radio mam Pioneer 4x45-nebo50, ted nevím, je 3roky hrany,,,stálo mě 7500....tak nevím jo a +/- mám dobře zapojený, to jsem kontroloval...tak nevím nooo,,,,jo a mám je v platu....nemám to dát do dveří?díky a zatím ahooj

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 19:49   Citovat  

Je možné, že objem kufru (tvořící ozvučnici repráků) je moc velkej. Možná ve dveřích zahrajou líp. S poměrem hlasitosti výškáče a středobasu u těchto repro asi nic moc nenaděláš - nemaj nastavení a vyhybka je nejjednodušší, jak jí lze udělat.. Jediná možnost je nastavení na rádiu. Zkus vypnout všechny SoundRetrievery a podobné "zlepšováky" na rádiu, třeba to bude lepší.

Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.9.2009 , 14:55   Citovat  

peetr.d napsal:
čauky chlapi, tak jsem si koupil nové reprose do autaku a jsem dosti zklamanej, ale doufám, že se to nák vyřeší, koupil jsem si Herze dsk 165, komponentní a zapojil jsem je, ale hraje to nák divně, samý výšky, basy taky divný,vúbec to neduní, středy taky chabí, prostě repráky co jsem tam měl před tím hráli pohodovějc a stáli 380kč,tyhle ty 2200kč...repráky maji 80rms/160...čím by to mohlo být?nedá se to poslouchat,,,,žádný příjemnu poslech a to maji skvělí recenze, radio mam Pioneer 4x45-nebo50, ted nevím, je 3roky hrany,,,stálo mě 7500....tak nevím jo a +/- mám dobře zapojený, to jsem kontroloval...tak nevím nooo,,,,jo a mám je v platu....nemám to dát do dveří?díky a zatím ahooj

taky tipuju ze to bude tim kufrem.Ten prostor je dost velkej na to aby se tam vytvorily basy na tenhle druh repra.Spis se hodi do dveri. Úsměv

kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2009 , 12:58   Citovat  

To Hifil:

Ahoj Hifile, slyšel jsem že u acca 6g co má subw. v zadním platu je problém při výměně rádia právě se subwooferem,něco o přímém buzení či co,nebo snad o propojení.. mám tam kazetové bose ale ne měnič. Líbí se mi pioneer deh 4100 sd-ty jej nenabízíš-proč? A u toho pioneeru je v popisu přímé buzení subw. pojede mi to tedy i s ním??? Jo a prý si mám ještě obstarat propojovací kabeláž pro accorda-to mi řekli v hondě-poraď prosím. Asi bych tě požádal o dodávku,když to bude ok. Dík

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 6G jáké repro? místo originálů?:-/
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina