Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 1.8 nebo 2.0?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 9:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, ještě k té 2.3 - já bych o ní přemýšlel v případě,že by šla swapnout na DOHC Vtec (ala Prelude PreludeZeda...) ale zatím jsem se o to nezajímal,takže nevím,jestli to jde... Pokud by to nešlo,tak bych volil 2.0...

Konkrétně tenhle by se mi líbil jako raritka... Akorát nevím,jak bych přežil věčné čištění světlého interiéru...

Taky jsem na něj koukal, byla by to opravdu raritka.. a mimochodem, toho světlýho interiéru bych se vůbec nebál.. já ho vpodstatě jen vysávám, jinak není potřeba žádná extra údržba.. samozřejmě by to chtělo už nechat pořádně vyčistit, protože je to trochu zašlý za těch 9 let, ale rozhodně to není nic, na čem bys musel vynaložit větší úsilí..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 9:30  Naposledy upravil Jauda dne 10.9.2008 , 9:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dejwidoos napsal:
Cením si tvé nabídky, ale bohužel na víc jak na pokukování kuky kuk momentálně nemám. A počítám, že ani v nejbližších měsících to nebude jinak Smutný

Však jo.. já ho nerad takhle nabízím, ale přitom čekám na zázrak, že mi spadne do klína pár desítek tisíc a budu ho moci konečně dát do 100% stavu.. možná se zadaří v té Praze no.. ale tam je bohužel taky riziko, že ho budu muset prodat no.. ale říkám si, že je to přece jenom auto.. každopádně bych se nerad loučil.. ale lepší ho prodat někomu známímu, než úplně cizímu, kterej by se o to nestaral..
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 9:32  Naposledy upravil Luky dne 10.9.2008 , 9:41, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Rom. napsal:

to je zajímavé, podle mých info zdrojů, se k nám ani do Německa neměli dodávat ... asi budu muset vyměnit zdroje Velmi šťastný

.... jen malé doplnění, 1.8 byla taky ES

tak koukam ze ty zdroje budeme muset vymenit oba Velmi šťastný

o ty 1,8 v ES jsem zase nevedel pro zmenu ja Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 9:37   Citovat  

Jauda napsal:

Mimochodem, kdybys přidal 10 000kč, můžeš mít i Accorda Type-R. Ale tam je to trochu o něčem jiným - to už je hodně o penězích no..

to bude najakej zmatlanej rozstrelenec na prvni pohled ani svetla nejsou z ATR ....

sorry offtopic
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 9:39   Citovat  

Luky napsal:
to bude najakej zmatlanej rozstrelenec na prvni pohled ani svetla nejsou z ATR ....

sorry offtopic

Aha, vidíš, to jsem si nevšiml.. takže nebrat no.. na druhou stranu, ten můj je taky bouranej a jezdí dobře.. jen ta karoserie trochu pokulhává no..
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 12:12   Citovat  

Luky napsal:

sorry offtopic

pořádnej výtlem toho tady prodaval DaM..... a koupil ho Zbysek.......
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 14:13   Citovat  

Jauda napsal:
a mimochodem, toho světlýho interiéru bych se vůbec nebál..

můžu jen potvrdit, že světlý interier má samý výhody, osobně nechápu proč na to ještě většina lidí nepřisla.........
1) DALEKO menší přehřívání interieru
2) DALEKO míň je vidět špína
3) opotřebení s věkem snaší světlá barva ( u mě krémová ) taky líp ( nevyšedne do vyblita) jako černá
4) epesní vzhled Úsměv
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 15:53   Citovat  

kandik napsal:
můžu jen potvrdit, že světlý interier má samý výhody, osobně nechápu proč na to ještě většina lidí nepřisla.........
1) DALEKO menší přehřívání interieru
2) DALEKO míň je vidět špína
3) opotřebení s věkem snaší světlá barva ( u mě krémová ) taky líp ( nevyšedne do vyblita) jako černá
4) epesní vzhled Úsměv

Daleko mín je vidět špína na světlém?Podle mne co je černé to je čistéÚsměv
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 17:28   Citovat  

no já mám taky světlý interiér a čistím jen kliky od dveří,jelikož jezdím ze stavby a jsou špinavé jaxsvina. Jinak aby si někdo nemyslel,že mám motor v hajzlu,tak vtekuju jak jebly furt a spotřeba obou kapalin tomu odpovídá. Snažím se studený motor nevytáčet,ale je otazka jestli se v městských 10 km jízdy vůbec ohřeje,možná v létě.. jinak jsem maximálně s hondou spokojený,přeji taky dobrý kup.

ps: povinné sjednejte přes nějakého poradce,dá se sním leccos dojednat,mě vyjde 2,0 na 5000 za celý rok..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 7:41   Citovat  

kaccerr napsal:
no já mám taky světlý interiér a čistím jen kliky od dveří,jelikož jezdím ze stavby a jsou špinavé jaxsvina. Jinak aby si někdo nemyslel,že mám motor v hajzlu,tak vtekuju jak jebly furt a spotřeba obou kapalin tomu odpovídá. Snažím se studený motor nevytáčet,ale je otazka jestli se v městských 10 km jízdy vůbec ohřeje,možná v létě.. jinak jsem maximálně s hondou spokojený,přeji taky dobrý kup.

ps: povinné sjednejte přes nějakého poradce,dá se sním leccos dojednat,mě vyjde 2,0 na 5000 za celý rok..

No tak to já taky čistím převážně plastový díly.. na tom světlým čalounění to jde asi vidět líp, ale tím spíš to odstraníš a nezažere se to.. jina jak říkám, spíš jen vysávám, ale už dobrý 2 roky se chystám to nechat vyčistit - myslím, že by to prokouklo, to jo..

Hele s tím ohřátím, mě se ohřeje po 3km jízdy většinou a to ráno.. jinak jezdím 20km a po 6 km už tomu taky dávám víc, ale je pravda, že se asi krotím, protože když jsem se jednou nekrotil chvíli, tak po kontrole oleje jsem musel dolívat..

A prosímtě, u koho máš to povinný? Já mám u Kooperativy a mám to za 9000kč/rok.. Smutný chtěl bych to taky levnější, ale Koop má to živelní a navíc mi přijde, že jsou celkem spolehliví než nějaká neznámá pojišťovna.. ale taky některým pojišťovnám záleží na věku řidiče a tak..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 7:54   Citovat  

kaccerr napsal:

No 5000 je pekna castka ale mozna by bylo dobry rict kolik jsou bonusy atd. urcite to nebude zakladni sazba !
takhle je to dost neuplne na matouci.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 7:54   Citovat  

Jauda napsal:

Hele s tím ohřátím, mě se ohřeje po 3km jízdy většinou a to ráno.. jinak jezdím 20km a po 6 km už tomu taky dávám víc, ale je pravda, že se asi krotím, protože když jsem se jednou nekrotil chvíli, tak po kontrole oleje jsem musel dolívat..

Po 3 km se Ti ohřeje maximálně "voda", která se ovšem ohřeje dřív než olej a motor... Na teplotu oleje budík asi nemáš,vid? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 7:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Po 3 km se Ti ohřeje maximálně "voda", která se ovšem ohřeje dřív než olej a motor... Na teplotu oleje budík asi nemáš,vid? Úsměv
ježiš.. jo no to je pravda.. Se stydím nějak jsem si neuvědomil, že se musí ohřát i olej, a že ten budík je jen na vodu..
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 10:07   Citovat  

javal napsal:
mám 2.0 ES - výbava je v pohodě, spotřeba 7,5-9 dle stylu a místa jízdy /město, nebo kombinace/ při jízdě pouze po dálnici dokonce 7.1l

já jaxem ho čerstvě koupil nějakej čas jezdil průměrně za 6,8l (mám ve founu prográmek, kterej to počítá Mrk teď asi 9-10 Úsměv

PS: acco z 1997
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 11:08   Citovat  

Já mám u Allianz za 6200,10% bonus + dalších 15% za sjednání po internetu takže doporučuji sjednat po netu myslím že to tak bude i u jiných pojištoven.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 11:34   Citovat  

Já to dostal na toppojisteni.cz nejníž na 7400 od Allianz.. Smutný tak nevím.. když to uzavřu on-line přímo na webu pojišťovny, tak je tam ta sleva? Jinak za 2 roky ježdění nemám asi velký bonusy, co?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 11:40   Citovat  

Jauda napsal:
Já to dostal na toppojisteni.cz nejníž na 7400 od Allianz.. Smutný tak nevím.. když to uzavřu on-line přímo na webu pojišťovny, tak je tam ta sleva? Jinak za 2 roky ježdění nemám asi velký bonusy, co?

tak si to tam skus zmenit me to vychazi s bonusama za bezeskodni prubeh za 24 mesicu na 5448,-

Allianz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 11:47   Citovat  

Luky napsal:
tak si to tam skus zmenit me to vychazi s bonusama za bezeskodni prubeh za 24 mesicu na 5448,- ALLIANZ

Já dal taky 24 měsíců bez nehody.. pořád stejný.. možná jsem riziková skupina, protože jsem mladej moc.. 23 let no.. počítali mi to třeba u Directu a vycházelo to skoro na 11000kč...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 11:57  Naposledy upravil Luky dne 11.9.2008 , 12:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jauda napsal:
Já dal taky 24 měsíců bez nehody.. pořád stejný.. možná jsem riziková skupina, protože jsem mladej moc.. 23 let no.. počítali mi to třeba u Directu a vycházelo to skoro na 11000kč...

tak to je docela husty Smutný ale mas pravdu je to odstupnovany podle veku a to dost drsne
(rozdil pro stejny mesto mi dela pres 2000 na rok to snad ne )

mozna lepsi to ruceni udelat treba na nekoho z rodicu....

chtelo by to jiny tema tady je trosku OT sry
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 11:57   Citovat  

Jauda napsal:

já přešel od Uniquy k ČSOB a 1/4-letne posilam 1097 je to dobrý (kdybych cvakal rocne, tak by to bylo asi o 1-2 kilca levnejsi) .
Pred tim jsem byl u Uniquy s pojistkou psanou na otce (aby to bylo co nejlevnejsi-vek, rodinny stav atd.) - verny 2 roky a misto bonusu zmetkove zdrazovali vic a vic (posledne si rikali bez par kacek o pet papiru) KO to mi hlava nebere
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 19:47   Citovat  

no neměl bych to říkat ale dostal jsem tip ná borce co děla u ČPP (podnikatelská) a u ČP. Udělal mi to na podnikatelskou, s tím že jsem podepsal čestné prohlášení,že jsem nikdy nehavaroval a že jsem jako jezdil,jenže ono to jako není pravda,že ehm.. jezdil jsem ve služebním a v nákladním a to skoro milion,jenže to vám nikdo neuzná(bordel) no atak mi vlastně zařídil bonus plus superbonus a je to za 5000. Dále pak mám havarijku za 6000 na rok,když to klepnu mám volat jemu- jasný že jo?.. ale nikomu ani muk Velmi šťastný
   Návrat  
Waladero je teď offline  Waladero
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:03   Citovat  

Díky za všechny vaše přízpěvky. Docela dost mi to pomohlo. Vypadá to tedy na 2.0, vyděl bych to nějakou výbavičku ES, samozřejmě najde-li se nějakej vyvoněnej kousek. Chtěl jsem to tak nějak dopředu, kupovat budu asi až po zimě. 1.5ku jsem si vymazlil a tak aspoň do března vydrží. Na zimu chci mít něco vyzkoušenýho.

Jen tak na okraj, bratránek přemýšlí o Civicu 1.7 CTDi, protože by chtěl taky Honda , ale je ulítlej na "ropu". Co vy na tohle autí a hlavně na ten motor?

Díky moc.
OK
   Návrat  
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:39   Citovat  

sorry, že se sem takhle vměšuju, ale normálně čumim jak puk, že se dělaly 6g i hatchbacky Tak to koukám! ...sedan je hezci, i kdyz z praktickýho hlediska je asi lepsi hatch
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 7:43   Citovat  

Waladero napsal:
Díky za všechny vaše přízpěvky. Docela dost mi to pomohlo. Vypadá to tedy na 2.0, vyděl bych to nějakou výbavičku ES, samozřejmě najde-li se nějakej vyvoněnej kousek. Chtěl jsem to tak nějak dopředu, kupovat budu asi až po zimě. 1.5ku jsem si vymazlil a tak aspoň do března vydrží. Na zimu chci mít něco vyzkoušenýho.

Jen tak na okraj, bratránek přemýšlí o Civicu 1.7 CTDi, protože by chtěl taky Honda , ale je ulítlej na "ropu". Co vy na tohle autí a hlavně na ten motor?

Díky moc.
OK

Osobně bych bratránkovi doporučil přeorientovat se na benzín... Úsměv Osobní zkušenost s tou 1.7 nemám - je to motor od Isuzu a z doslechu mám, že nic moc (někdo jí nazval olejničkou apod...). Obdobně špatné je to prý s tím 2.0 TDi od Roveru (Civic 6g, Acco 5g) - špatně se schání díly na motor... Když už ropáka tak radši tu 2.2... Jinak Civic 7g není špatný,i když o něco méně sportovní a má dost malý rejd..
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 10:43   Citovat  

Myslim,ze rozdiel vo vykone medzi 1.8 a 2.0 je minimalny,takze je to viac menej iba o povinom ruceni. Úsměv
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 21:23   Citovat  

Aktualni! 1.8 nebo 2.0?Prevodovky by mely mit oba motory stejne...
   Návrat  
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2009 , 21:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Osobně bych bratránkovi doporučil přeorientovat se na benzín... Úsměv Osobní zkušenost s tou 1.7 nemám - je to motor od Isuzu a z doslechu mám, že nic moc (někdo jí nazval olejničkou apod...). Obdobně špatné je to prý s tím 2.0 TDi od Roveru (Civic 6g, Acco 5g) - špatně se schání díly na motor... Když už ropáka tak radši tu 2.2... Jinak Civic 7g není špatný,i když o něco méně sportovní a má dost malý rejd..
o tom roverackom zázraku kludne dotazy sem/xexexe/ lahšie zoženieš komplet motor/aj lacnejšie ako čokolvek do neho/som zvedavý ako dopadnem ja/ten moj je po pol roku uplne super a pohodoveho jazdenia neviem prečo ko/ a na taku káru ako je aco 97 mi cuckal 6,5 nafty na zimných Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 8:31   Citovat  

VTEC
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 8:47   Citovat  

Záleží na tom co od auta očekáváš

Pokud auto do města pak 1,8
pokud auto na dlouhé cesty po dálnici pak 2,3 neb platí objem ničím nenahradíš (v hatch se nedělala)
pokud nevíš tak doporučím 2l
všechny motory maj +- stejný výkon ale rozdíl v točivém momentu tam prostě je, rozdíl v povinném tam bude ale když máš na takový auto pak tě těch pár korun rozdílu za rok asi nezabije
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 1.8 nebo 2.0?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina