Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky do Depozitu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 13:47   Citovat  

Dáváte na zimu někdo značky do depozitu? Napiště případně, co vše se musí udělat a co se platí. Chci dát tak za týden auto do garáže a zdá se mi zbytečné abych ted v říjnu a pak v lednu platil 1400kč a nejezdil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hóky je teď offline  hóky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 14:16   Citovat  

Vezmeš si velkej techničák i malej a značky,zajdeš na úřad kde se přihlasují a odhlašují auta atd....Tam si vemeš papír na vyřazení auta z evidence dočasně,vypíšeš.Pak jdeš za technikem tam mu dáš značky který si nechá i z malým techničákem a do velkýho ti něco napíše a ten ti vrátí,zaplatíš poplatek a to je vše.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 14:44   Citovat  

třeba v Praze to nedělaj na každem uřadě je na to konkretní jeden na bohdalci.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 14:48   Citovat  

jednodužší možná je na pojištovně ukázat smlouvu že si to auto jako prodal a zrušit ho uplně a pak ho udělat znovu a převestv si tam bonusy :mrk:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 14:54   Citovat  

Marfi napsal:
jednodužší možná je na pojištovně ukázat smlouvu že si to auto jako prodal a zrušit ho uplně a pak ho udělat znovu a převestv si tam bonusy :mrk:

no nevim no, mě jde hlavně o to ručeni, ale jestli se musi odhlasit i auto tak mi nic nezbyva wc a nechci pak z toho mit nějakej průšvih na to šuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 15:49   Citovat  

no musíš na ten uřad a do pojištovny nekomu to zabere celej den nekomu chvilku:-)záleží na tobě
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 16:25   Citovat  

jenže když to zrušíš úplně tak pojištovny i odpočítavaj když tam máš mezeru v pojištění.Já to udělala i minulou zimu že sem dal RZ do depozitu a v pohodě.
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 16:31   Citovat  

kdyz je dam do depozitu, tak se mi vraci prachy z pojisteni? Za to ulozeni do depozitu se neco plati?
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 16:59   Citovat  

jagy napsal:
kdyz je dam do depozitu, tak se mi vraci prachy z pojisteni? Za to ulozeni do depozitu se neco plati?

kdyz si das znacky do depozitu tak si pojistku zrusis,v plzni sem platil 50
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 17:04   Citovat  

jagy napsal:

Já taky platil 50 korun v Blansku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 17:08   Citovat  

No tak já bych měl ručení na dalšího čtvrt roku platit 17.10. takže někdy předtím to zajdu odhlásit a zrušit
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2007 , 17:52   Citovat  

Adamek napsal:
No tak já bych měl ručení na dalšího čtvrt roku platit 17.10. takže někdy předtím to zajdu odhlásit a zrušit

Jo,a ten zbytek peněz do toho 17.10. ti vrátí.
   Návrat  
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 18:59   Citovat  

a musí mít auto platnou stk nebo pojistení nebo něco ? díky
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 19:07   Citovat  

Na STK se ani nemrkne. Ale bez platný STK je pak z depozitu nemůžeš vyzvednout. Takže je lepší,abys sis spočítal,do kdy máš STK a do kdy chceš značky nechat uložený.Protože pokud by ti STK vypršela,tak bys musel nějak dostat auto na STK bez značek!!

Jinak u nás se platí za Depozit na max. 12 měsíců 100,-..při vyzvednutí neplatíš nic.Pokud ale tu dobu přetáhneš a značky tam necháš třeba 2 roky,tak poté,co si pro ně příjdeš,doplatíš za každý půlrok navíc 50,-.
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 19:13   Citovat  

Sundáš obě RZ a vezmeš ORV a TP a přijdeš na odbor dopravy na příslušném úřadě. Vyplníš si tiskopis na dočasné vyřazení z evidence a půjdeš na registr vozidel, kde odevzdáš tiskopis, obě RZ s ORV a do TP ti bude dolu zaznamenáno dočasné vyřazení, TP ti vrátí a uhradíš 100 korun. A s TP pak zajdeš zrušit povinné ručení. Rozdíl ti vrátí, nebo převedou.
Při vyzvednutí přijdeš s dokladem o povinném ručení a dostaneš zpět RZ a ORV a záznam do TP. Musíš mít platnou TK.
   Návrat  
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 20:02   Citovat  

mireczek napsal:
Sundáš obě RZ a vezmeš ORV a TP a přijdeš na odbor dopravy na příslušném úřadě. Vyplníš si tiskopis na dočasné vyřazení z evidence a půjdeš na registr vozidel, kde odevzdáš tiskopis, obě RZ s ORV a do TP ti bude dolu zaznamenáno dočasné vyřazení, TP ti vrátí a uhradíš 100 korun. A s TP pak zajdeš zrušit povinné ručení. Rozdíl ti vrátí, nebo převedou.
Při vyzvednutí přijdeš s dokladem o povinném ručení a dostaneš zpět RZ a ORV a záznam do TP. Musíš mít platnou TK.

jj,to jo ,ale jak to je když je tam teprve chci dát.to asi musí být platná stk že.naposled je tam stk 2004.
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 20:15   Citovat  

...nebo si změň povinné ručení z "na dobu neurčitou" na "na dobu určitou" ...to totiž pak samo zanikne...a nic neřešíš... Mrk
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 20:20   Citovat  

viz ostatni, ale myslim ze je fajne aby tu zaznelo ze pojistka neni ukoncena ke dni co jsi to nahlasil, ale az k poslednimu v mesici..takze si to ohlidej. je to dobrý
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 21:12   Citovat  

Lukas napsal:
...nebo si změň povinné ručení z "na dobu neurčitou" na "na dobu určitou" ...to totiž pak samo zanikne...a nic neřešíš... Mrk

...no myslím, že tohle už právě nepůjde.....a nebo jo, ale pak porovnáním databáze (přihlášený auto vs, povinné) bude platit šílený částky, i zpětně.
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 22:17   Citovat  

Já značky do depozitu ukládal, měl jsem čerstvě po technické a pojístku ještě zaplacenou nemám,takže to mám v pohodě. Zaplatil jsem 100,- zapsal mě to do velkýho techničáku,malej a spztky si vzal. Úsměv
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 22:56   Citovat  

rooney napsal:
Já značky do depozitu ukládal, měl jsem čerstvě po technické a pojístku ještě zaplacenou nemám,takže to mám v pohodě. Zaplatil jsem 100,- zapsal mě to do velkýho techničáku,malej a spztky si vzal. Úsměv

Jak můžeš přihlásit auto aniž bys neměl zaplacenou pojistku...?? to mi hlava nebere
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 11:20   Citovat  

Lukas napsal:
Jak můžeš přihlásit auto aniž bys neměl zaplacenou pojistku...?? to mi hlava nebere

Můžeš...pokud nepujde auto do provozu,ale hned při přihlášení se ukladá RZ a malý TP do Depozitu,nevyžadujeme Zelenou kartu...Proč taky,když by ji šel nový majitel za hodinu zase zrušit...Zbytečné..
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 12:37   Citovat  

to tady v lbc máme jiný problém. kamarád na sebe v odhlášce několik starších aut, dá se říct skoro veteránů. chtěl to jít tedy vše dohlásit a dát ihned do depozitu. auta nejsou pojízdná, jsou rozebraná a případně čekají na renovaci. Došel na magistrát, kde mu řekli, že musí mít platnou technickou, pak to na něj dohlásí a dají hned do depozitu. Snažil se jim vysvětlit, že ty auta nejsou pojízdná, že se renovují, takže nemůžou mít platnou technickou, že jim donese evidenčky. Neprošlo to... prostě to berou jako dva nezávislé úkony. Přihlásit - kdy je povinná stk a pak depozit.... takže obešel vrakoviště, zaplatil za každý TP 2K za ekolikvidaci a to mu dohlásí a ihned vyřadí..... KO A to že to jsou tohle tedy taky dva úkony už z úřadu nikoho nezajímá...
chce se mi zvracet.... Smutný
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 10:46   Citovat  

Pepino_Honda napsal:
to tady v lbc máme jiný problém. kamarád na sebe v odhlášce několik starších aut, dá se říct skoro veteránů. chtěl to jít tedy vše dohlásit a dát ihned do depozitu. auta nejsou pojízdná, jsou rozebraná a případně čekají na renovaci. Došel na magistrát, kde mu řekli, že musí mít platnou technickou, pak to na něj dohlásí a dají hned do depozitu. Snažil se jim vysvětlit, že ty auta nejsou pojízdná, že se renovují, takže nemůžou mít platnou technickou, že jim donese evidenčky. Neprošlo to... prostě to berou jako dva nezávislé úkony. Přihlásit - kdy je povinná stk a pak depozit.... takže obešel vrakoviště, zaplatil za každý TP 2K za ekolikvidaci a to mu dohlásí a ihned vyřadí..... KO A to že to jsou tohle tedy taky dva úkony už z úřadu nikoho nezajímá...
chce se mi zvracet.... Smutný

Ozivuju tohle tema, protoze bych potreboval poradit...

Vcera jsem si vsimnul ze mi propadla v rijnu technicka na P4G a chtel jsem si dat SPZ do depozitu, to by mi je pak teda nevydali bez platne STK?
A i kdyz je tam nedam tak se na tu STK stejne ale nemam jak dostat protoze auto uz nesmi na silnici ze jo?
Takze jak z tehle patove situace? To si jako mam opravdu volat odtahovku abych se dostal na STK?
Mam cekat az na jaro kdy jsem stejne chtel vyjet s autem z garaze, odjet s tim na stk a nebo s tim jet na STK hned a pak zase dat do garaze? Vadi to necemu ze bude auto pul roku s propadlou technickou?
na depozit teda letos asi kaslu... Smutný
Diky za rady OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 10:53   Citovat  

bez stk ti značky nevrátí.... tudíž ji musíš udělat teď nebo potom to záleží jak chceš a auto bez stk na silnici nesmí no, takže buď na černo nebo odtah
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 11:07   Citovat  

Tak tak. Klidne bych znacky do depo dal (jestli to teda jeste ma do jara smysl..), nez se vyzvednou, musi mit auto new STK a jak se tam dostane je vec druha .. Tak to valím bulvy Asi taky zalezi, jak daleko od baraku ji mas .. OK
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 11:27   Citovat  

je to jednoduché, postup tu byl již několikrát zmíněn, já takhle auto odhlašuji každou zimu, přeci jen je lepší dát 100kč než zbytečně platit každe 3měsíce posjistku a koukat se na auto se značkami, jelikož auto v zimě nejezdí až na semtam nějakou jízdu do servisu ob pár ulic vedle...

v čase duben-kvěren opět zajdu na dopravku se zřízenou pojistkou, daji mi značky a jezdím další sezónu opět do zimy Úsměv
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 11:39   Citovat  

OsekSpider napsal:
je to jednoduché, postup tu byl již několikrát zmíněn, já takhle auto odhlašuji každou zimu, přeci jen je lepší dát 100kč než zbytečně platit každe 3měsíce posjistku a koukat se na auto se značkami, jelikož auto v zimě nejezdí až na semtam nějakou jízdu do servisu ob pár ulic vedle...

v čase duben-kvěren opět zajdu na dopravku se zřízenou pojistkou, daji mi značky a jezdím další sezónu opět do zimy Úsměv

Jo.. ale musi mit platnou STK, o to jde. Takze kdyz uz je ted propadla, pojede na TK se bud po ose s propadlou (pokud znacky nepujdou do depo) nebo po ose na jinych znackach (pokud bude depo..), coz je ale urcite riziko, pac v 2.pripade uz jde o ridicak.. to mi hlava nebere Nebo zaplatit odtahovku ci vlek. Jinak to nepujde. Leda uplna cernota .. :twisted: , ale jestli to za to stoji v tomto pripade? Myslim ze ne.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 11:46   Citovat  

ted jsem koukal na mapu a jedna technicka je celkem blizko, je jen otazka jestli to risknout s propadlyma znamkama nebo ne... to mi hlava nebere
je to ale jizda po praze takze se to tu certama obcas roji...

a vadi teda necemu ze je auto bez technicke delsi dobu? nebo se ten konec technicke hlida aby nepropadnul hlevne kvuli tomu abyste si mohli na tu dalsi STK dojet po vlastnich?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2010 , 11:50   Citovat  

PreludeZ napsal:
ted jsem koukal na mapu a jedna technicka je celkem blizko, je jen otazka jestli to risknout s propadlyma znamkama nebo ne... to mi hlava nebere
je to ale jizda po praze takze se to tu certama obcas roji...

a vadi teda necemu ze je auto bez technicke delsi dobu? nebo se ten konec technicke hlida aby nepropadnul hlevne kvuli tomu abyste si mohli na tu dalsi STK dojet po vlastnich?

propadlá stk vadí jen tomu, že nesmíš jezdit, žádný sankce tam nejsou.....bejt tebou dam značky do depozitu a stk bych pořešil až na jaře, vyřešit přes nějakou známost odvoz a mít klid. zvláštní, že to řikam zrovna já Se stydím HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky do Depozitu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina