Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C4G D16A6 nestartuje, cerpadlo?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 14:56  Naposledy upravil Rysa dne 3.10.2008 , 14:28, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Vyrazne se mi ted zhorsili studene starty -mam vymenene par veci co ta no mohou mit vliv: map sensor,palivovej filtr, baterka nova(toci vyborne), svicky jsou nove ted mesic stare - napred vzdy chytne na 3 valce a behem 1 vteriny skytani jede normal jak ma(obcas chytne hned ale okamzite zhasne a musim startovat znova s pravidla na podruhe chytne bez problemu).Nikdy jsem nemenil kable a vicko rozdelovace + striky, je tam jeste neco co bych mel prozkoumat(skoro to vypada jak kdyby to spatne tlacilo palivo ale pri sepnuti klicku cerpadlo jede nejsem si jistej ... Smutný
Dekuji za kazdy tip chci to resit zavcas
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 15:38   Citovat  

s co ty kabely? kamosovi to taky jelo na tri valce porad, a kdys se pohlo s kabelem tak se to rozjelo Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 15:41   Citovat  

praveze ty kable funguji normal az nastartuju tak to nikdy nevynecha, mimochodem jake maji odporove hodnoty nevi nekdo zmerim je zitra jak pojedu na dilnu

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2008 , 17:05   Citovat  

Odpory z hlavy nevím, je to v manuálu, ale měly by mít všechny v zásadě podobně.

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.9.2008 , 12:09   Citovat  

Vicko,palec a kabely na SOHC bych ti mohl kdyztak pristi vikend pujcit,budu v Brne.Funkcnost neznam,ale jelikoz ten motor odumrel asi dva mesice po technicke na jinou zavadu,mely by byt v poradku.
Pokud ale skytne a chyti az napodruhe,mohl by to snad byt i palivovy filtr,ten bych ti mohl prodat,mam nepouzity zbytecne uz skoro rok.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 10:23   Citovat  

ten palivac sem kupoval ted nedavno novej je to mesic, ale to vicko od rozdelovace + ten palec (koupim novej at to funguje i kdyz to tim nebude ten co tam je ted uz je fakt vohoblenej- stoji to do 1000kc) zrovna tohle je hodne pouzivana soucastka takze to koupim ted a kdyz se to nezlepsi tak budu resit striky a zkoumat dal - jeste do tohodle zainvestuju ted -diky za pomoc kluci

Mike je teď offline  Mike
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 12:13   Citovat  

Zdarec.Mám taky D16A6...dělalo mi to to samý co tobě...šel sem po všem,ale nic nepomohlo...Nakonec stačilo jen lehce "našponovat"lanko od plynu..Na zimu to vždycky udělám a bez problému...Startuje jak víno...Na jaře,nebo až je tepleji a auto drží vyžší volnoběh,tak to zase povolím,a je to...Je to možná blbost,ale mě to pomohlo..A už tři roky startuje na poprvé...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2008 , 13:17   Citovat  

tak to je opravdu zajimavy protoze ja to lanko od plynu dost povolil protoze to trosku drhlo pri rozjezdu a cukalo zkusim to diky za tip!

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 8:25   Citovat  

tak ja nevim borci nemuzu na to prijit porad to zlobi - dneska rano sem startoval 10 minut ,proste to chytne na brnk jede to 2 sekundy krasne a pak to chcipne zase nastartuju a porad se to opakuje - ze by se nejak vypinal sytic?Vypada to evidentne ze tam nejde palivo ale filtr sem menil a benzin tam je na pulce nadrze Bueee cerpadlo bzuci fakt nevim co budu ted o vikendu rozdelavat kdyz nemuzu najit zavadu naštvanej mravenec

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:20   Citovat  

aspon jak se projevuje nefunkcni cerpadlo by ste me mohli poradit prosel sem vsechny prispevky a vsechno koncilo bez vysledku cim ta zavada byla takze vsechny prispevky s cerpadlem se vlastne ani nevi jestli to tim bylo nemel nekdo zkusenost?vypada to vylozene ze je neco nekde spinavy zaneseny ale nevim kde neznam ty citlivy mista u c4g na cestu paliva od nadrze do vstriku nebo to cerpadlo je proste unaveny - coz se me zda nepravdepodobny ?! naštvanej za cvhili uz nenastartuju nikdy protoze me dojde baterka jestli to nevyresim tenhle vikend tak su bez auta - samozrejme oddelam hadica za fitlrem a kouknu jak to vypada ale moc me to toho nerekny kdyz nemam tlakomer jak pisou v manualu na zmereni tlaku paliva

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 22:10   Citovat  

Rysa napsal:
aspon jak se projevuje nefunkcni cerpadlo by ste me mohli poradit prosel sem vsechny prispevky a vsechno koncilo bez vysledku cim ta zavada byla takze vsechny prispevky s cerpadlem se vlastne ani nevi jestli to tim bylo nemel nekdo zkusenost?vypada to vylozene ze je neco nekde spinavy zaneseny ale nevim kde neznam ty citlivy mista u c4g na cestu paliva od nadrze do vstriku nebo to cerpadlo je proste unaveny - coz se me zda nepravdepodobny ?! naštvanej za cvhili uz nenastartuju nikdy protoze me dojde baterka jestli to nevyresim tenhle vikend tak su bez auta - samozrejme oddelam hadica za fitlrem a kouknu jak to vypada ale moc me to toho nerekny kdyz nemam tlakomer jak pisou v manualu na zmereni tlaku paliva
projevuje se tím že to nejede kucká chcípá , no a co uděláš když ti poradím změř tlak v liště vstřiků?ten by ti napověděl.zkus sundat hadici z výstupu ventilu a zkus kolik z ní po zapnutí klíčku vyteče benzínu(nasaď jinou hadici a chyť ho do sklenice).mrkni na sítka vstřiků , jednou mi odstavili motor , zanesli se.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 22:41   Citovat  

diky monty zitra tohle udelam, doufam ze sem moc nevotravoval ted sou tady napjate vztahy trochu to mi hlava nebere

Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 15:45   Citovat  

Rysa napsal:
Vyrazne se mi ted zhorsili studene starty -mam vymenene par veci co ta no mohou mit vliv: map sensor,palivovej filtr, baterka nova(toci vyborne), svicky jsou nove ted mesic stare - napred vzdy chytne na 3 valce a behem 1 vteriny skytani jede normal jak ma(obcas chytne hned ale okamzite zhasne a musim startovat znova s pravidla na podruhe chytne bez problemu).Nikdy jsem nemenil kable a vicko rozdelovace + striky, je tam jeste neco co bych mel prozkoumat(skoro to vypada jak kdyby to spatne tlacilo palivo ale pri sepnuti klicku cerpadlo jede nejsem si jistej ... Smutný
Dekuji za kazdy tip chci to resit zavcas

podobný případ mi dělá CRX stačí pootočit motor starterem a pak jako normálně nastartovat a chytne mi taky okamžite,možná bych zkusil natlačit dvakrát a víckrát ( to by mohl být zpětný ventil dole u nádrže )
nebo zkus relé vstřiků ( né pumpy ) vstřiků vyměnit a klidně i benzínové pumpy,bejvaj tam 4 studené spoje

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 20:45   Citovat  

Potvůrka napsal:
nebo zkus relé vstřiků ( né pumpy )

Rele vstriku?Nemyslis spis odpory vstriku,tu zebrovanou krabicku pobliz uchytu tlumice?Vstriky prece otevira primo ECU,no snad jsem zas neco nezaspal to mi hlava nebere

Obsah fóra Honda-club.cz   
C4G D16A6 nestartuje, cerpadlo?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina