Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PA senzor, chyba cislo 13 a vysoka spotreba - Vyřešeno
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 21:14  Naposledy upravil hometuner dne 16.10.2008 , 15:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

po swapu b15b2 na ctyrbod jsem zapojil PA senzor , chby zhasla a ted po dvou mesicich se zase rozsvitila a senzor je porad pritom zapojenej, tak jsem koupil potenciometr 10K jak poradil Monty. Pak jsem zmeril jeden kabel proti kostre bylo tam 4,98- 5V pak sem zapojil je do krajnich kontaktu potenciometru a na prostredi sem zapojil signal do ECU an pomoci potkau na nem nastail 3,5V opet podle Montyho navodu co mi radil behem swapu.....no a chyba ECU porad sviti - docela se mi zvedla spotreba (spotreba mesto pri klidny jizde normal 9litru to je fakt moc)od ty doby co mi sviti ta chyba, nevim jestli to s rtim souvisi nebo se neco (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) (kat, lamda atd...) nebo jak to obcas bejva ze kdyz je chyba motoru tak ECU jede na nouzovej rezim, jinak ta chyba je to ATMOSPHERIC PRESURE (Ex. KO) - zajimalo by me co je to v ty zavorce co je to ex. KO ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2008 , 11:32   Citovat  

nepomuze nikdo nic Smutný , prosim

monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2008 , 11:45   Citovat  

hometuner napsal:
po swapu b15b2 na ctyrbod jsem zapojil PA senzor , chby zhasla a ted po dvou mesicich se zase rozsvitila a senzor je porad pritom zapojenej, tak jsem koupil potenciometr 10K jak poradil Monty. Pak jsem zmeril jeden kabel proti kostre bylo tam 4,98- 5V pak sem zapojil je do krajnich kontaktu potenciometru a na prostredi sem zapojil signal do ECU an pomoci potkau na nem nastail 3,5V opet podle Montyho navodu co mi radil behem swapu.....no a chyba ECU porad sviti - docela se mi zvedla spotreba (spotreba mesto pri klidny jizde normal 9litru to je fakt moc)od ty doby co mi sviti ta chyba, nevim jestli to s rtim souvisi nebo se neco (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) (kat, lamda atd...) nebo jak to obcas bejva ze kdyz je chyba motoru tak ECU jede na nouzovej rezim, jinak ta chyba je to ATMOSPHERIC PRESURE (Ex. KO) - zajimalo by me co je to v ty zavorce co je to ex. KO ?
hele tohle nikdo na dálku nevyřeší , pokud to hlásí chybu PA , tak jdi po vedení , ten poťák je jen náhrada za pa jinak nemá vliv,pokud máš PA nepotřebuješ poťák, já ho tam mám pořád a v pohodě. Chtělo by to zkouknout vedení od ecu k pa senzoru případně to změřit vevnitř v ecu , jestli tam není studeňák.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2008 , 19:49   Citovat  

hele no nejhorsi je ze sem zapojil kabely na klapku a na ECU a kdyz je pormerim tak presne jak si mi radil pri swapu - na jednom je cca 5V proti kostre a treti kontakt je signal do ecu tam na potaku nastavim 3,5 V a vsechny hodnoty sedi, takze zapojeni je OK ale presto sviti, kdyz zapojim zpet PA senzor tu krabicku tak taky sviti

Po prvnim zapojeni PA senzoru po swapu nesvitila chyba, po mesici se obcas behem jizdy rozsvitila, pri vypnuti a zapnuti klicku uz nebyla a pak zas treba az za nekolik dni se rozsviitla, no a ted uz asi 3 tejdny svii porad, proste je to divny a navic mi to zere

prosim te jede u nekterejch aut bejva ze rizeni motoru pri svitici chybe jede na nouzovej rezim a pak se muze zvisit spotreba, maji to tak i Hondy ?

monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2008 , 20:07   Citovat  

hometuner napsal:
hele no nejhorsi je ze sem zapojil kabely na klapku a na ECU a kdyz je pormerim tak presne jak si mi radil pri swapu - na jednom je cca 5V proti kostre a treti kontakt je signal do ecu tam na potaku nastavim 3,5 V a vsechny hodnoty sedi, takze zapojeni je OK ale presto sviti, kdyz zapojim zpet PA senzor tu krabicku tak taky sviti

Po prvnim zapojeni PA senzoru po swapu nesvitila chyba, po mesici se obcas behem jizdy rozsvitila, pri vypnuti a zapnuti klicku uz nebyla a pak zas treba az za nekolik dni se rozsviitla, no a ted uz asi 3 tejdny svii porad, proste je to divny a navic mi to zere

prosim te jede u nekterejch aut bejva ze rizeni motoru pri svitici chybe jede na nouzovej rezim a pak se muze zvisit spotreba, maji to tak i Hondy ?
na jakou klapku ? to nevím v jakým stavu se to přepne do nouzovýho režimu , to snad neví nikdo,každopádně ecu tu chybu zkouší potlačit ,ale jestli se tomu dá říct nouzák,kdy se potlačí všechno to asi ne.Jak říkám proměř to přímo na ecu , případně otevři ecu a změř to uvnitř ,jeslti to převádí na plošnáku možná by stálo za to zkusit jinou ecu

Obsah fóra Honda-club.cz   
PA senzor, chyba cislo 13 a vysoka spotreba - Vyřešeno
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina