Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o názory na Civic -ideálně 5D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 10:06   Citovat  

Hellborn napsal:
To bylo i v reklamě na Triumphy... Druhý slogan byl - klasika nemá šikný oči a nejezdí na rejži.. no což o to,motorku bych taky asi volil něco jiného než japonce,ale to je spíš vkusem - líbí se mi klasika,takže nějakého toho Triumpha nebo Harleye bych bral... Ale auto jedině z Japonska (i proto jsem scháněl Civic 6g sedan - poslední Civic (+ 3D) made in Japan!)

V motorkách Honda vévodí kvalitou ještě mnohem více než v autech. Harley těží jen z jména, mimochodem Honda koupila většinový podíl, a i amíci to kvitují s povděkem, že to přinese technologie a kvalitu.
Triumph, alespoň ty novější je hezky okopčená Honda
Ale proti gustu ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 10:25   Citovat  

Rom. napsal:
V motorkách Honda vévodí kvalitou ještě mnohem více než v autech. Harley těží jen z jména, mimochodem Honda koupila většinový podíl, a i amíci to kvitují s povděkem, že to přinese technologie a kvalitu.
Triumph, alespoň ty novější je hezky okopčená Honda
Ale proti gustu ...

Mně se líbí hlavně ty klasicky - nejvíc Triumph Trident, Legend TT, Thunderbird sport (u něj zkousnu i výfuky na jedné straně),ale ty se už nevyrábí... Smutný Honda nic takového bohužel nemá... (No možná CB1300 má takové klasičtější tvary) A u chopperů Hondy mi zas vadí ty šílený chladiče... Kvalitu nepopírám, ale i tady patřím mezi "straromilce"... Úsměv A konec offtopic ! Úsměv
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 11:05   Citovat  

Hellborn napsal:
Co jsem koukal na kategorie,tak je koopka má od 1350 do 1850 a Cíva 1.4 má nějak 1390 - víc jsem to nezkoumal... Úsměv

je tam:
...
...
nad 1 350 cm3 do 1 850 cm3 včetně *) 5 880,- (bez bonusu za jezdeni bez nehod)
...
...

*) nad 1 350 cm3 do 1 400 cm3 včetně: sleva 5 %, pouze indv. PS

takze uz je ten rozdil jeste mensi, nez kdyz sem na to koukal na jare... To bych v tom pripade urcite sel do 1.5/1.6 E-VTEC, cice je jich min a cena byva o neco vyzsi, ale vyplati se...
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 14:06   Citovat  

No vše podstatné tu už asi bylo řečeno...Jezdil jsem jak s 1,4 před a 1,5 po-facelift, tak momentálně 1,8 Vti a 1,5 Aerodeck a jak psal Hellborn, naléval jsem tam jen benzín a olej....U předfaceliftu bych si dával bacha na korozi a hlavně klasika zadní lemy, popř. spodek dveří a brzdové trubky. Jinak co jsem vyloženě nechtěl, tak nebylo nutné měnit (jiná značka kotoučů a desek). No a u starších ročníků se připrav na zažloutlejší paraboly = chce to "lepší" žárovky nebo výš zmiňované světla z druhovýroby DEPO (tak jsem to vyřešil na 1,8VTi). Honda
   Návrat  
sword je teď offline  sword
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 14:09   Citovat  

Moc děkuji za příspěvky a stále je kontroluji,je to hrůza než se člověk rozhoupe,ale nedivte se 30 roků se škodovkou Velmi šťastný A tak si nechám rád poradit, protože okukuju ty japonské vozy a docela se mě líbí. Jen překonat ten strach přejít na něco jiného,ale o škodověnky jsem se taky staral a vydržely to se mnou dost dlouho poslední 21roků,ale rez postupuje Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 15:04   Citovat  

Takovy maly offtopic ale je tady velka koncetrace 5Dckaru

Dneska sem videl dobre vypadajici cernou 5D predface (to origo kridlo, mlhovky a tak, dovnitr sem teda nekoukal, cerveny Hcko na kufru). Je mozny aby to bylo VTi, nebo je to prevlecena 1.4 kdyz mela vzadu bubny? Jen sleduju tak sleduju okoli. Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 16:38   Citovat  

to je jen prevlecena obycka.. predfacelift nebylo snad zadny vti, navic vti nema cerveny H ;) Mame ho cerny.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 16:42   Citovat  

Ja sem si to myslel, to Hcko je dolepeny novy, to je jasna vec, jen sem si nebyl jistej s tou motorizaci vs. bubny.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 16:46   Citovat  

zadny vti nema bubny, co vim.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 19:41   Citovat  

sword napsal:
Moc děkuji za příspěvky a stále je kontroluji,je to hrůza než se člověk rozhoupe,ale nedivte se 30 roků se škodovkou Velmi šťastný A tak si nechám rád poradit, protože okukuju ty japonské vozy a docela se mě líbí. Jen překonat ten strach přejít na něco jiného,ale o škodověnky jsem se taky staral a vydržely to se mnou dost dlouho poslední 21roků,ale rez postupuje Bueee

Tak bych zvolil obrácený postup, podle bydliště a za pomoci "klubařů" najít vhodný servis nebo dílnu, která se bude do budoucna o Hondu starat, a o náhr. díly se tady myslím postaráme Úsměv OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.9.2008 , 21:07   Citovat  

Rom. napsal:
Tak bych zvolil obrácený postup, podle bydliště a za pomoci "klubařů" najít vhodný servis nebo dílnu, která se bude do budoucna o Hondu starat, a o náhr. díly se tady myslím postaráme Úsměv OK

No osvědčené servismany máme: Praha - PK Motorsport, Vysočina - Tygr, Brno - Alien, Česká Lípa - pan Kühnel, České Budějovice - Skřítek a určitě se najdou i další (Jura z Mostu - toho neznám ani nevím,jestli ještě dělá a ještě tu někdo psal,že otevřel s kamarádem dílnu...)

A za pomoci klubařů bych našel i nějaké pěkné auto! I když to budeš mít přes celou republiku,tak se vždy najde někdo,kdo ho předběžně okoukne, jestli má vůbec cenu jezdit...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím o názory na Civic -ideálně 5D
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina