Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Odtah blok.cisteni + poskozeni auta
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 19:25   Citovat  

byl sem na sluzebce 1 den a kdyz sem se ted vratil do brna zjistil sem ze bylo blokovy cisteni a odtahli me auto(sem si nevsiml asi cedule nikde dneska jsem ji taky nenasel no smula asi).Jelikoz jsem byl v dosahu odstavneho parkkoviste tak sem se tam stavil a vidim ze ma auto rozbity predni sklo(prasklina pres cely okno)nebyl tam uz borec v kanclu s klicem tak to musim nechat na rano ale borec co to odtahoval rekl ze to tak bylo (neverim ze to nekdo takhle rozbil za takovou chvili u me na sidlisti) - neporadil by nekdo co udelat - zavolat pecky ale zrejme se postavi proti me vic lidi tam a reknou ze to tak bylo - tohle sem fakt necekal ve 4 rano to bylo ok kdyz jsem odjizdel do prahy Smutný (to sklo je vymenovany nedavno zrovna)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 19:27   Citovat  

co vim, tak odtahovky jsou pojisteny na toto. A jesli tam to auto stalo a byl uklid silnic, tak to policajti MUSELI fotit. Tze volat svestky a s nima resit
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 19:40   Citovat  

presne tak kazde auto museji vyfotit,prave pro to aby byly kriti pro pripad neceho podobneho,takze pokud bude auto vyfoceno na tom zakazu pred nalozenim a bude rozbite okno tak smula.... ale pokud bude vyfoceno jakkoliv jinak treba uz na odtahovce tak urcite zavolat policii...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 20:24   Citovat  

me rikal soused ze si to nefotili ze tady vubec pecky nebyli ze stal u okna - duchodce
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 20:27   Citovat  

Rysa napsal:
me rikal soused ze si to nefotili ze tady vubec pecky nebyli ze stal u okna - duchodce
tak to si myslim že má odtahovka problem je to dobrý
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 20:35   Citovat  

Před pár lety mi taky odtáhly z parkáče ještě černou cívu. Bylo dost špatně označený a nevšimlo si toho 9lidí z 10. Byla sem na švestkách a pán policista mi vytiskl focený auto, hlavně kde byly oděrky a tak - kryjí se totiž proti těmhle případům a fotějí vše co je poškozeno... Takže stačí na místní stanici a když budeš na ně hodnej tak ti to vytisknou i barevně .....
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.9.2008 , 21:27   Citovat  

Rysa napsal:
byl sem na sluzebce 1 den a kdyz sem se ted vratil do brna zjistil sem ze bylo blokovy cisteni a odtahli me auto(sem si nevsiml asi cedule nikde dneska jsem ji taky nenasel no smula asi).Jelikoz jsem byl v dosahu odstavneho parkkoviste tak sem se tam stavil a vidim ze ma auto rozbity predni sklo(prasklina pres cely okno)nebyl tam uz borec v kanclu s klicem tak to musim nechat na rano ale borec co to odtahoval rekl ze to tak bylo (neverim ze to nekdo takhle rozbil za takovou chvili u me na sidlisti) - neporadil by nekdo co udelat - zavolat pecky ale zrejme se postavi proti me vic lidi tam a reknou ze to tak bylo - tohle sem fakt necekal ve 4 rano to bylo ok kdyz jsem odjizdel do prahy Smutný (to sklo je vymenovany nedavno zrovna)

Jj, přesně tak, NEOTÁLET A RYCHLE ŘEŠIT!!! Jakmile nebude foto, využít svých práv dle právního řádu - OBČANSKÝ ZÁKONÍK - NÁROK NA NÁHRADU ŠKODY ... atd. ... a klidně i žalovat. Pokud nebude důkaz z jejich strany, že to bylo před a při naložení již poškozeno ... pokud ano, doufám, že jsi pojištěn proti vandalismu a máš připojištěné čelní sklo ... !!! Držím palce ... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 9:39   Citovat  

tak me to zaplati - pojistovna odtahovky - vyreseno
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.9.2008 , 20:54   Citovat