Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prvni Honda - vas pribeh
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 11:23   Citovat  

Diky rooneyho tematu s novym crx jsem dostal napad zalozit " story " tema s nakupem vaseho milacka. Uz jsem to tam flaknul ale nejak to zapadlo, takze to davam bokem.

Tak se pochlubte s vasim pribehem, jak jste koupili svoji prvni Honda

Muj pribeh:

Uz to bude par let, pokud dobre pocitam tak 5, konkretne Úsměv .. nejakej ten mesic co jsem prodal Celicu, penize za ni fuc, a motorka po mnou nezavinene nehode v garazi, neprodejna, protoze pojistna udalost jeste nebyla uzavrena.
Kamos jel sluzebne do Chomutova, a jelikoz nasel inzerat na C4G VTEC, tak se na nej zasel podivat, jen tak ze zvedavosti. Uz od auta mi volal, ze je to uzasny svezeni, kdyz sepne VTEC tak to nema chybu, a za skvelou cenu. Domlouvam s nim zalohu a resim v te dobe pro mne znacny problem, kde na nej vezmu penize. Asi za hodinu mi vola pojistovna, ze uzavreli pojistnou udalost, a maji pro mne pripravene penize za totalku motorky. Jasam, tesim se, v praci nahlasuju volno a na druhej den domlouvam cestu smer Chomutov.

Po prijezdu na misto zjistuju, ze auto neni zdaleka v takovem stavu v jakem bych si ho predstavoval, predtim ho mela podle TP nejaka zenska, auto tahne doprava, chladic moc nefunguje, podvozek bida, na 14" kolech jejichz obuti je uz davno po zenitu, a ten strasnej vejfuk... fuj... dlouho, predlouho zvazuju, jestli za nej ( v te dobe ! ) zaplatit 48 tisic, precijen auto stare 12 let, se zjevnou potrebou investice dalsich minimalne 10 tisic v nejblizsi dobe....

Asi 15 minutovy intenzivni premysleni prerusuje kamos se slovy " v*le, jestli ho nevezmes, beru ho ja !!! " . Tim je to vyreseno, tohle auto mu nenecham ! Platim, a nasedam do sve prvni Honda , do C4G vtec a mirim smer Brno.

Za 14 dni, kdy auto dostalo nejnutnejsi injekci ve forme oprav a vymeny dilu, a kdy mam motor konecne zvykly chodit do pasma nad 5 tis ot, kde jej predchozi majitelka zrejme nikdy nemela, si zacinam uvedomovat jak skvely tohle auto je, a ze jsem udelal sakra dobre. Nasledujici roky funguje naprosto bezchybne, obzvlaste po GO motoru, upravach na podvozku a motoru a vyhazeni zbytecneho interieru je svezeni primo bozske.
Cele tohle obdobi bohuzel zakoncuje darkovo hloupe rozhodnuti odbocit tesne pred nakladakem na sjezd z dalnice, pri kterem se auto nakladaku lehce dotkne, nasleduje smyk, silny naraz do dopravniho znaceni a totalni havarie. Presto to bylo asi nejlepsi auto jake jsem mel, a nasledujici C4G vtec, ktery ted mame s Alienem napul a pouzivame na kopce, uz proste neni stejne dobry.

Jedna perlicka na zaver, na tehdejsim chatu web.crx.cz se tohle auto dost resilo, melo na nej policeno vice lidi, a nejvic me pobavil prispevek typka co tam dojel cca 15 minut pote, co kamos zaplatil zalohu, a okomentoval to slovy " sakra, je to skvelej vtec, sice potrebuje investice ale moc ho chci, to auto miluju !!! Jen tam ma nejakej Brnak danou zalohu, tak doufam ze si pro nej neprijede !!! " Úsměv v dobe kdy jsem tohle cetl, jsem ho uz mel nastesti doma.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 11:40   Citovat  

já se vypsal už tady... Mrk
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 11:41   Citovat  

Hellborn napsal:
já se vypsal už tady... Mrk

Saaaakra, ja tu zakladam duplicitni temata Velmi šťastný
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 11:50  Naposledy upravil Miki Civic dne 26.9.2008 , 11:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

pěkný, stejně jako ty má první, nynější (a zřejmě i poslední H - jelikož H jako taková nenabízí nic kde by byl výraznější posun kupředu) byla C4g VT... mé předchozí auto Bravo 1.4 80PS mi nějak přestalo stačit co se týče stránky výkonu a čím dál víc mě to táhlo k něčemu silnějšímu.. už ani nevím jak ale Ilča z TC mě navedla na Esa, jelikož se dobře znají a tím pádem (jelikož v té době tuším nevozil nic jiného) i na H .. čím víc jsem se o H zajímal (Civic či CRX), tím víc se mi líbil.. samozřejmě o ničem jiném než VT jsem nechtěl slyšet, když už tak už .. od té doby vždy to nejsilnější žijeme jen jednou... tak jsme se předběžně s Esem nebo Žabkou teď už nevím dohodli že se mi po něčem podívá.. dříve než jsem doufal mě překvapil telefonát, že narazil na krásnou bílou C4g... když to zkrátím po shlednutí pár fotek + malého infa jsem (den předtím před půlnocí narychlo ! prodal své Bravo..) a vyrazilo se ... ten pohled když Eso otevřel dveře od dílny kde stál na to asi nikdy nezapomenu, láska na první pohled, v tu chvíli mě nezajímalo nic jen že ho chci ! Vzrušení a adrenalin stoupal ... po projížďce bylo definitivně rozhodnuto .. malé lehké autíčko v podvečer při 8tis ot letící po cestě, s mírnými zatáčkami, kterou z obou stran lemuje les.. a klepající kolena s nepopsatelným pocitem blaha udělalo své... s autem jsem se okamžitě zžil a otevřelo mi nový svět... je to zvláštní, nyní po dvou letech co ho mám říkám, jak je pomalé a nejede a chtěl bych zase víc... asi je to přirozený vývoj... VTEC
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 11:53   Citovat  

Hehe dobrej odkaz hellby ..kdyz se na to divam a ctu si po sobe tak se tomu nestacim divit jak jsem to zfrormuloval...Jsem zvedavej co bude za 10 let az se na ty prispevky budeme divat
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 11:58   Citovat  

Vida, zajimave tema:) Tak jdu taky neco sepsat...

Vezmu to ze siroka, jeste nedavno jsem mel docela odpor k autum, respektive, nepotreboval jsem neco jako auto resit a rikal jsem si, ze si prece neporidim neco, co mi sezere celou penezenku a jeste s tim budu muset kazdou chvili do servisu, protoze auta mi zkratka nic nerikaji a tudiz pripadne opravy nezvladnu sam vyresit.

Nicmene, clovek starne a ja stale nemel ridicak, nebylo proc. Nase firma zacla expandovat a tudiz se karta zacala obracet, najednou byl ridicak vyhoda a i moznost, jak si prijit k nejake te korune navic, navic sef slibil, ze mi pul ridicaku zaplati, tak dobre tedy, rekl jsem si. Autoskolu jsem absolvoval ve fabii htp na lpg a rikal jsem si, ze takove auto bych nekdy urcite rad:)

Nicmene pro zacatek jsem pocital s tim, ze mi otec prenecha favorita a on si koupi neco lepsiho. To se nestalo a tak kamarad nasel inzerat na "luxusni" Seat Ibizu prvni generace, relativne malo najeto a za slusny penize. Jelo se. Auto jsem dovezl, opravil nutne veci (prachovky) a jezdil jsem... tak 400km a pote se prodrely hadicky s brzdovou kapalinou a auto prestalo brzdit. Pro cloveka s inkoustem na ridicaku sotva nanesenem docela sranda. Nastesti jsem to zvladl do prace na parkoviste a nechal se odtahovkou odvest domu. Pak pokracovali dalsi problemy, kvuli kterym jsem nedojel na misto urceni a tak bylo rozhodnuto, ze tohle auto proste ne.

Nasetril jsem nejaky ten peniz a s kamaradem jsem dohadoval, co by se tak dalo koupit. Padla jasna volba, ze musime do nemecka a koupime nejlepe japonske auto, jsou to drzaky. Jeli jsme a padl mi do oka krasny Mitsubishi Colt 1992 v slusnem stavu. Bylo rozhodnuto. Auto mi delalo spolecnost rok a po celou tu dobu me nikde nenechalo. Daval jsem ho postupne dohromady, nova spojka, homokynetak, filtr K&N, mel jsem to auto hrozne rad a chtel jsem si ho nechat co nejdyl to pujde. Ale...

Jednoho rana jsem se probudil a rikam si, ze bych se mohl podivat na mobile.de. A uvidel jsem tam Hyundai Coupe. Auto se mi hrozne libilo, vzdycky jsem chtel sportaka, v tomhle pripade "sportaka". Colta jsem po roce prodal za cenu, za jakou jsem jej koupil, trosku jsem dosetril a jelo se na par vyhlidnutych kupatek. A realita? Otresna!

Byli jsme s kamaradem na trech techto autech. Jedno bylo vyrobeno v roce 2001, nicmene auto vypadalo, jak kdyz mesic parkovalo v garazi pro morske koniky, koroze snad vsude, praskle sani, motor i s 110 000 na tacho po smrti. Rychle pryc. Dalsi dve kupatka, jedno cervene, pomerne hezke, nicmene ta 1.6 motor mela divny zvuk, na aute byla spousta skrabancu a hodne prace i jsem o nem uvazoval...ale ten zvuk... a treti kupe... modre, libilo se mi asi nejvic, motor i docela usel, byl ohli prach, auto bylo evidentne trosku tukle, urvana antena, poskrabane, ale projel jsem ho, chtel jsem ho vzit... jenze nevzal. Kdo vi proc, nevzal i kdyz se mi libilo, asi to byl osud.

Cas utikal a my nemeli auto, uz jsem chtel jet domu, auto bych proste koupil jindy a jinde. Nicmene nejaky cas zbyl, kamarad rikal, ze kdyz uz jsme tu, sjedem do mnichova. V rychlosti jsme proleteli bazary, nic moc. Me tam padla do oka jedna Honda prelude v cerne barve, ale kamarad me od ni zrazoval, ze za ty penize ten rok vyroby nic moc. Prosli jsme nekolik desitek bazaru, nic. Rekl jsem mu, ze bych prece jen rad ve zbytku casu (bylo kolem pate hodiny) juknul na tu prelude, jestli by v sobe neukryvala nejaky ten med. Kamarad ji prozlezl dukladne a zjistil, ze to neni rv 1991 jak si puvodne myslel, ale 1996 a v tu chvili pochopil me nadseni. Auto bylo trosku bouchle na dvere, ale po nastartovani motoru, ktery mel sice natoceno dost, bylo jasny, ze tohle auto za to proste stoji. Za 15minut uz jsem mel vyrizene prevozni znacky, pojistku na prevoz a jelo se. Cestou z nemecka nas stavela tamnejsi policie, ale vse bylo v poradku, jen jsme jeli krapet rychleji a mel jsem z toho docela strach, nicmene na to neprisli.

Po par minutach jizdy jsem byl z auta opravdu nadseny. Jelo 200km/h a bylo opravdu krasne a uzasne. Nicmene v prvnich chvilich jsem si rikal, jestli ten Colt opravdu nebyl lepsi... abych po par hodinach dosel k jasnymu stanovisku ze nebyl:)

A dal? Dal nic, snad jen, ze se v tomhle aute vozim uz nekolik mesicu, zadny problem, vsem se libi a me taky. Nemenil bych. Zatim rozhodne ne, mozna nekdy v budoucnu za novy accord cupe, nebo civic. Honda, nic vic, nic min.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 13:08   Citovat  

Taky sem hodim par radku teda.... Kdyz jsem si udelal ridicak coz je bratru asi 7 let, koupil mi otec Šáde 120, musim rict ze moc peknou a zachovalou, na takovy trajdani mi to stacilo nejakou dobu, nikam daleko jsem nejezdil, takze jsem byl spokojeny. Jenze casem (asi tak za rok) se to zacalo postupne rozpadat, jizda samozrejme nic moc, proste stalo to za...... Tak jsem zacal vymyslet co dal. Doma jsme meli Mazdu 323, rok 2001, takze jsem chtel samozrejme japonce - jednak se mi proste vic libi a jednak kvuli spolehlivosti. Nejprve jsem touzil po Mazde 626, rok tak 94, ale na me byla dost draha a prece jen jsem nepotreboval takovou velkou kravu. No samozrejme se mi libil taky C5G, to byla dalsi alternativa. Nakonec jsem jednoho nasel v brne v jednom bazaru tak jsem ho tam okukoval a zrovna prisel prodejce a ptal se me jestli se chci na nej kouknout nebo svezt. No rekl jsem mu ze jo a uz jsme frceli. Jizda sice trvala asi jen 10 min, ale musim rict ze kdyz jsem to srovnal se svoji šáde tak to bylo nebe a dudy samozrejme - najednou jsem ridil auto ktery zrychluje kdyz se na to slapne, kdyz se zatoci volantem tak zataci, a kdyz slapnu na brzdy tak brzdi. A navic melo autoradio s CD. No super!! Celkove vypadalo celkem solidne, tak druhy den jsem si pro nej prijel. Dva roky mi verne slouzilo, i kdyz prvni zimu co jsem ho mel najednou zacalo kvest, a celkove se stav zhorsoval, podvozek sel pomalu do haje, brzdy, koroze, vyfuk atd.... No tak rikal jsem si ze mi jeste nejakou dobu vydrzi, takze jsem do nej zainvestoval, opravil kastli, prelakoval a auto vypadalo fajn. Jenze... Uz od te doby co jsem ho koupil jsem zacal koukat po webu na ruzny jiny auta a nasel jsem zivotni lasku - ITR. V ty dobe meli na tipcars na prodej naprosto vyvonenou libovku asi za 450t - r.v. 98, bila barva, 17tkm. Proste jako nova. Nikdy pred tim jsem ji nevidel, vubec jsem netusil ze neco takovyho existuje. Kdyz jsem to videl tak jsem si rekl ze tohle auto proste musim mit - a to jsem o nem vedel zatim jen jak vypada. Kdyz jsem pak prolezl net a zjistil vo co gou, tak bylo vymalovano. Tri roky jsem nemluvil o nicem jinem, o jinym aute jsem nechtel ani slyset. Jenze penize bohuzel nebyly, jelikoz jsem jeste studoval. Dodelal jsem skolu, jezdil jeste asi rok civicem a pred rokem jsem se rozhodl ze ho strelim protoze to zacalo polykat nejak moc penez. Nicmene mi ho bylo lito docela - auto to bylo spolehlivy vzdycky me vsude dovezlo a celkem se mi i libilo. Nakonec jsem ho prodal asi za polovinu co jsem ho koupil a navic jsem do nej jeste behem te doby dost nastrkal penez - no investice do aut se zkratka vyplati Úsměv. Rikal jsem si ze neco nasetrim a koupim C8G type S, moc se mi libi. Jenze na ITR jsem samozrejme nezapomel - porad jsem si rikal ze bych si ji hrozne rad koupil, jenze dat ctvrt mega za auto 10 let stary ( kdyz jsem kupoval C5G mel taky deset let a jak dopadl za dva roky Úsměv ) je trochu moc a nebyl jsem si jisty jestli bych toho nelitoval. Nakonec jsem pres Marfiho jednu peknou sehnal - r.v.98, najeto 140tkm, koupeno v CZ, pekny stav. Jel jsem se na ni kouknout a porad jsem premyslel jestli do toho jit nebo ne. Kdyz me v tom ale typek poprvy svezl tak bylo jasno a placli jsme si. V nicem lepsim jsem v zivote nejel, to auto me proste dostalo, takze asi za 14 dnu jsem vyrazil do Prahy a k 25. narozkam (presne na den) jsem odjizdel domu v bile ITR VTEC Super darek musim rict ( i kdyz jsem si ho musel zaplatit). Mam ji asi 7 mesicu, auticko je to super, v perfektnim stavu, takze to moc nestoji - az na benzin. Dostala pro jistotu garaz aby nedopadla jako C5G a vetsinu roku stoji pekne v garazi v suchu tak doufam ze vydrzi. Po zkusenosti s timhle autem mi do garaze nic jinyho nez Honda nesmi.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 13:33   Citovat  

já už ve 14-ti letech věděl že si koupim CRX II ,protože u nás na parkáči stálá černá(ale bohužel vyrezlá-lemy CRX-ka) a přesto se mi líbila a chlapovi sem volal ve 14-ti a zjišťoval kolik za ní chce... hned po škole sem si udělal papíry( dělal jsem je 20 dnů Mrk ) a necelej měsíc na to sem si jel přes celou republiku pro svoji vysněnou CRX (vydělal jsem si na ní sám) a po měsíci ,co sem si jí přivezl,tak mi vypáčili levej zámek a páčidlem pačili pravý dvěře přes střechum,takže je poškozená. Měsíc na to jsem si chtěl pořídit alarm,ale musel sem počkat týden do výplaty a tak jsme zvažoval tajný vypínač ale elektrikář mi řekl 800,tak sem si řekl že ten týden to ještě vydrží a vo no H...o ... S největší pravděpodobností moje auto někdo udal že je bez alarmu a přišel jsem o něj...Když sem ráno vstal a koukám z okna,tak si říkám KWA tamhle sálo moje auto Tak to koukám! sem nevěděl jesi se mi to nezdá tak sem si promnul oči a vyběhl ven v trenkách,jen sem si posteskl tak už je pryč a můj sen vyšel vniveč po měsíci štěstí a radosti byl měsíc kdy sem nemohl skoro spát a nakonec mi ho opravdu ukradli...Inu vše sem ohlásil na PČR (hodně je to zajímalo)
Věděl jsem že šance na nálezl je téměř nulová,ale přesto sem věřil,že dosáhnu svého cíle a auto dostanu zpět ať to stojí ,co to stojí !!! Takže jsem začal hledat na netu - myslel jsme že se auto hned rozebere,tak sem nejprve hledal různé díly s výrobníma číslama(kastle,bloky D16Z5 atd atd,prostě vše co by mi pomohlo lokalizovat můj vůz) tímto se omlouvám lidem co jsem od nich vyzvídal informace o vozech či dílech pod záminkou koupě,co tenkrát prodávali je to dobrý pak jsem narazil na inzerát,který absolutně seděl na moje auto(rozprodej celého vozu) probíhala příprava na přepadovku - naštěstí se pak ukázalo,že to nebyl můj vůz... ponevadž byl spatřen jak to pálí přes dlouhý mosty,tak sem opět začal doufat,že je můj vůz vcelku...Začal jsem pátrat více do hloubky a začal jsem zjišťovat,že můj případ PČR zcela nezaujal Mrk Zvýšil jsem své úsilí jak jen to bylo možné a rozhodl jsem se patrát sám a veřejnou cestou...roznesl jsem za pomocí otcova vozu Citron ZX 1.4 (mega kára HaHaaa ) fotografie mého vozu na všechny benzinky kolem Liberce (auto na nich bylo vyfoceno z více stran a hlavny rysy vyjmenovány,kontkty na pčr a na mě jako majitele) no a tož sem si říkal,že to pošlu po icq kámošovi do Jablonce a třeba na něco přijde... No a co se nestalo - jeho kámoš mu odepsal : No ty v.le to si děláš k.zy v tom sem seděl před třema dnama v Malý Skále,nějakej deb.l se tam s tim vytahoval,krásnej motor ,ale neměl zámky bylo mi to divný - říkal !!! V tu dobu prodával svůj Vůz na tý pumpě a kupcům se hodně zalíbilo moje CRX,tak říkají : my to od tebe koupíme ...a zloděj říká: néé to néé já to mám na kšeft a tak si to CRX kuci vyfotili (VIN,pár pohledů, dokonce i pachatele vedle vozu,táké číslo na pachatele jsem získal a vše předal policii- nejzajímavější na tom je,že když se chtěla zabít malá holčička v lesu s mobilem v ruce,tak jí dokázali najít na metr přesně za 2 minuty Mrk a na vyhledání čísla zloděje nestačil ani měsíc) nicméně snímky se ke mě dostali až 5 dnů od seskání v malé skále...ale rázem jsem stáhl zlodějův náskok z měsíce na 5 dnů a to už je dobrá šance dotáhnout to dokonce...Jenže PČR se moc nechtělo,naštěstí jsem zjistil,že mám jistou známost ve vedení kriminálky a tak jsem začal urgovat na nejvyšší pozice a to případ rozhýbalo konečně na 100% už bylo jasné o koho jde a vyšetřování se dalo usměrnit na určitou část ČR předtím to byla celá ČR Velmi šťastný jenže víc už jsem udělat nemohl a tak mi nezbývalo než čekat a jezdit do práce za pomoci Liberecké MHD VTEC Zatím co si zloděj drandil s mým CRX po Německu a ČR HaHaaa už to bylo 14 dní a po autě ani vidu ani slechu a já se rozhodl že si koupim nový Céro- dohodl jsem se s prodejcem a 2 hodiny na to mi volá kriminálka že našli moje auto i s rozespalým zlodějem...Nákup nového byl okamžitě zrušen a za dva dny jsem měl auto na dvoře u PČR...Když sem CRX uviděl v tom zuboženém stavu bylo mi skoro do pláče Bueee každá guma jiná(měl sem tam gumy za 10 táců) urazil mi výfuk,vyřízlý VINko,vevnitř to bylo jak v popelnici a totál roztrhaná zadní lavice,smrad,bílej koučř z vejfuku,nabořenej pravej blatník,kompletně vytrhaný zamky (9000 honda) ale to nejhorší bylo,že mi urval Honda čko z kapoty s tím jsem se nesmířil do dnes Ble No a o lítání po úřadech,zřizování novýho VIN atd ani nemluvim,nicméně AKCE s kriminálkou se po mé zásluze,zásluze kamarádů a otce dotáhla Dokonce Mrk To je tak vše z mého příběhu,více info mohu podat osobně někdy na srazu nebo po soudu Honda rulezZ

Pro zloděje : Takže ty jeden zj.be uvidíme se za měsíc u soudu meetallll a všechno ti to naúčtuju papa
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 14:07   Citovat  

Já se k Hondám dostala přez ex-přítele(který u H nezůstal).Myslím, že mi bylo 15, když se tehdy kupovalo "tůňo céro"2.g, 1.6 ale vypadala krásně. pamětníci jako Minor, Fox, Targaman, CRXman a další vědí. Na normální ježdění to nebylo ale zvládla svojí úlohu skvěle Úsměv V 17ti sjem se rozešli a céro šlo z domu...Shodou okolností další ex si pořídil CRX 1.g, to bohužel umřelo a přišel Civic 4.g a potom ještě jeden(nyní můžete Čendu vídat v černém 6.g hatch.). To už jsem měla řidičák, byla jsem opět svobodná a tak Honda byla jasná volba(proč si zvykan na nové lidi na srazech Velmi šťastný ) Přišel Civic 5.g hatch a poté ještě jeden, oboje 1.5.Bohužel od listopadu loňsého roku jsem zůstala trčet v MHD nebo jako spolujezdec. Zlom nastal když si Dejf pořídil Integru(ale Civic mě stejně baví víc). jako rodinné auto je super, i bojler odvezla Velmi šťastný A v Mostě jsme se kvěle vyřádili...No a jelikož čekáme rodinu, je další auto nutnost. Na zimu místo ITR máme Feldu a v čem budu jezdit já a hondí mimi je zatím otevřená otázka... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 14:10   Citovat  

Civinka napsal:
je zatím otevřená otázka... je to dobrý

Tak to koukám! Velmi šťastný OK přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz