Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vytrestání s CTR :-(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:37   Citovat  

Tak jsem se večer vrátil z volnejch jízd na Masarykáči. Těšil jsem se na to jak malej Jarda celý léto a nakonec to dopadlo neslavně. Ne, že bych si to neužil, jen se sešlo několik špatnejch faktorů, který když se daly dohromady, způsobily, že jsem dostal hrozně nasekáno od všemožnejch jinejch aut. Byl jsem tam poprvý, takže z toho nedělám závěry, ale jsem z toho nějakej přešlej. Trať byla celá pod vodou, takže řízení u CTRa nic moc, zpětná vazba, dvakrát jsem se roztočil, že jsem myslel, že poletím až do Brna na náměstí. Gumy, který jsem dostal k autu od Luthera bych nedaroval ani babičkám do důchoďáku na bačkory, nevim zas jestli třeba Potenzy na mokru nejsou špatný všeobecně, ale auto vůbec nedrželo a když se chytlo, tak už jsem zase málem letěl ven. Předjelia mě hromada aut, až mi je z toho smutno. Je fakt, že jsem jel ve dvou a na vodě prostě to auto na výjezdu marně hledalo trakci, no prostě tragédie. No a v neposlední řadě jsem jankoval já, ale postupujícím časem jsem kroužil vcelku fajn stopu, ale furt nic, nikoho jsem nedojel. Tragédie. Jízda ve dvou je v CTRu sakra znát a ty gumy a já, mokro. Předem se omlouvám za blbý téma, ale musel jsem se někde vybrečet. Kamarád co jel se mnou jel Cliem sport (sám), krásný gumy a vůbec jsem se nechytal. Bueee Bueee Bueee . Musím to dát do jara do kupy. Pojedu singl, na slickách a snad bude líp Tak to valím bulvy . Udělal jsem Honda ostudu. VTEC zdar. Jo onboard spolujezdce radši dávat nebudud, protože by vás museli smíchy a studem pochovat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:43   Citovat  

tak neves hlavu, asi to chce jen zkusenosti nebo nevim... takze priste! ;) hlavu nahoru jestli si spravnej hondar.
"Uspech je slozen z 99% neuspechu" proste kdyz to nejde poprvy, tak to zkouset dokud neuspejes. Tak nejak to snad myslel Honda san.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:57   Citovat  

No věšet se nebudu, to zas ne Úsměv . Zajel jsem 2:47 na mokru ve dvou. Na to, že jsem tam byl prvně, to neni zas tak sajrajt, ale jinak to byla fakt tragedie. Pšíště snad bude lepší konstelace. Jenže až na jaře. Díky za útěchu bitkar
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 0:16   Citovat  

Jaka auta? Je celkem rozdil jestli ti naseka M3 nebo fabie.
To opotrebeni gum bych nevidel spatne...zpusobily to nejspise tvoje smyky, hodiny a vsechnomozny...co jsem jezdil jednu volnou na suchu (pravda, ze bez hodin), tak opotrebeni na novem povrchu neslo temer poznat.
Koneckoncu 2.47 na mokru je dost dobry si myslim
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 8:09   Citovat  

taky bych rekl ze 2.47 je na mokru krasnej cas... OK
ti strelci na okruhu co te predjizdeli tam sou jak doma a maji auta ruzne upraveny (bmw s vysokym obsahem je hodne znat na okruhu)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 9:00   Citovat  

Zdravim,

asi bych mel bejt sticha, ale kaslu na to. Vis, co mi dostava? Jak porad nekde vidim topicy, jak je vsechno spatne, jak Luther to a Luther to a za chvili se zase chvastas, jak je to super mit CTR s 20.000 km najeto a kdyz je prilezitost, nezapomenes to pripomenout.

Auto uz mas skoro rok, ze si nedokazes koupit novy pneu je tvoje vec. Original tovarni gumy s cca 4-5 mm vzorku nepovazuju za takovy backory, jak pises, ale kdyz je beres na okruh a jeste za mokra, je to tvoje vec.

Co se tyka samotneho prodeje auta, sam vis, ze to neprobehlo z tve strany uplne hladce, takze byt Tebou nepisu kraviny o pneumatikach.

Ted jsem se zase trosku "vybrecel" ja...
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 9:02   Citovat  

2.47 je nádhera. Onboard klidně házej Velmi šťastný

Pokud jsi tam jel poprvé, tak je to tím tuplem dobrý čas. Má první návštěva předloni s Hondou (shodou okolností taky na vodě) skončila nej časem kolem 3:36. Letos jsem na vodě zajel 2:58, takže už tak slušný čas jistě pohdlně vylepšíš.

No, už se těším na poslední jízdy letos 25.9.
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 9:06   Citovat  

2:47 na vode je v klidu. Priste zkus ty gumy trochu odfouknout, jestli se chovaly spatne, je to 90% pricina na okruhu.

nahod video.
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 9:21   Citovat  

tyvoe on si stěžuje na 2:47 muhehe jojo nahoď onboard:)
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 10:25   Citovat  

2.47 je dobry cas. Jestli si byl poprve, na mokru, se spolujezdcem a serii, tak nevim, nac si stezujes. OK
   Návrat  
Geronimo je teď offline  Geronimo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 11:32   Citovat  

Mrk vždyt to není ztak zlí ne? si myslim že ok Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 12:13   Citovat  

Luther napsal:
Zdravim,

asi bych mel bejt sticha, ale kaslu na to. Vis, co mi dostava? Jak porad nekde vidim topicy, jak je vsechno spatne, jak Luther to a Luther to a za chvili se zase chvastas, jak je to super mit CTR s 20.000 km najeto a kdyz je prilezitost, nezapomenes to pripomenout.

Auto uz mas skoro rok, ze si nedokazes koupit novy pneu je tvoje vec. Original tovarni gumy s cca 4-5 mm vzorku nepovazuju za takovy backory, jak pises, ale kdyz je beres na okruh a jeste za mokra, je to tvoje vec.

Co se tyka samotneho prodeje auta, sam vis, ze to neprobehlo z tve strany uplne hladce, takze byt Tebou nepisu kraviny o pneumatikach.

Ted jsem se zase trosku "vybrecel" ja...

Hele topic jsem měl jeden, a to kvůli tomu řízení, protože to zlobilo. Prodej bych neřešil, protože peníze jsem ti dal všechny a že jsem tidal 15 tisíc o 14 dní pozdějc mě při ceně 369tisíc přijde v pohodě, ale věc názoru. Nemyslel jsem to nijak proti tobě s těma gumama, napsal jsem to v návalu zoufalství. Kdybych tě chtěl nějak očerňovat, napíšu, že jsem ty kola k tomu musel převrtávat, protože ventilky v čechcách na ně nekoupíš a musel jsem kupovat na ty kola speciální šrouby, prootže normální tam taky nejdou. Jinak si nepamatuju, že bych tu o tobě psal něco špatnýho, takže tak.

No byl třeba normálně Passat v kombíku, je fakt, že to byla čtyřkolka, ale předjel mě kombík Smutný a ani tu M 3O, co mě předjela bych na mokru neviděl, jako výhodu s tím zadním náhonem? S tím Cliem mi taky ujel o kus, ikdyž jak jsem psal jel sám. Pak tam byla nějaká 5ka BMW starší, no bylo jich dost. Do smyku jsem šel jenom dvakrát, ale strašně to klouzalo. Na příště musím mít pryže. Zase to s odstupem času byla sranda, jak se spolujezdec bál, že to klouže, já bych si vedle sebe nesed. to snad ne
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 15:32   Citovat  

Hele já bych tvé rozčarování přisuzoval v drtivý většině právě obutí. Doma se mi denně střídaj testovací auta na všemožným obutí a přál bych každýmu, aby měl takový možnosti si vyzkoušet jaký rozdíly dělá jen špatně zvolený obutí. Můžeš mí stejný auta a jedno na obyč novejch gumách, který by každej normální člověk pokládal jako vpohodě volbu a pak máš vedle to samý auto ale na prémiovkách a nestíháš se divit, jak tam, kde auto na obyč pneu jede s hvízdáním gum na limitu, jedeš to druhý na prímovkách lážo plážo se zíváním, tam kde auto na prémiovkách už stojí, jede auto na obyč pneu ještě třeba 30 km/h, jak tam kde musíš jet v obyč pneu na sněhu krokem a ještě se celej potíš, jede prémiovka jak po suchu...prostě neskutečnej rozdíl.
Navíc u penu je znát každá nová generace, ty rozdíly mezi novým modelem a starým jsou velikánský.
A do třetice - 4 mm vzorku je na vodě při takový šíři pneumatiky jako CTR má a při okruhovejch rozdílech opravdu nedostatečný.

Takže u tebe se sešly - starej model pneu (jestli se nemýlím, CTR bylo origo ubotý do Potenzy RE040A, novější RE050A jsou výrazně lepší), navíc už nějakej ten pátek starý (takže lehce tvrdší směs) a pak ten malej vzorek pneu.
Vůbec se tvému rozčrování nedivím. Kup nový RE050A (=asi nejlepší UPH v tomhle rozměru co se daj sehnat) a uvidíš, že i za tejnejch podmínek bude auto rychlejší, stabilní a prostě celkově úplně jiný je to dobrý
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 16:49   Citovat  

type R 7G napsal:
Hele topic jsem měl jeden, a to kvůli tomu řízení, protože to zlobilo. Prodej bych neřešil, protože peníze jsem ti dal všechny a že jsem tidal 15 tisíc o 14 dní pozdějc mě při ceně 369tisíc přijde v pohodě, ale věc názoru. Nemyslel jsem to nijak proti tobě s těma gumama, napsal jsem to v návalu zoufalství. Kdybych tě chtěl nějak očerňovat, napíšu, že jsem ty kola k tomu musel převrtávat, protože ventilky v čechcách na ně nekoupíš a musel jsem kupovat na ty kola speciální šrouby, prootže normální tam taky nejdou. Jinak si nepamatuju, že bych tu o tobě psal něco špatnýho, takže tak.

Vime oba, jak veci tehdy byly a resit to tady ted nepotrebuju, to je mezi nami. Ja se nepotrebuju chytat stebel jako Ty, proste jsem si o Tobe udelal nejakej obrazek (na doplatku samozrejme nevidim nic spatneho) a tim to pro me hasne.

Napsal jsem Ti, protoze uz me nebavi cist svuj nick u tvyho auta, tak se podle toho zarid. Jednou nebo dvakrat to rozhodne nebylo, to bych nad tim mavnul rukou.
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:03   Citovat  

Taky jsem tam byl, tebe jsem sledoval, no nejelo ti to špatně... Ono nejhorší jsou první dvě kola než se gumy zahřejou, to jsem měl problémy vůbec dobrzdit, pak se gumy zahřály a bylo to fajn. Jel jsi prostě na vodě, byla zima (taková že gumy prostě nefungujou vubec(5°C)) a jestli jsi měl špatný tlak v gumách tak se není čemu divit... Pro příště zezačátku lážo plážo to zahřát, zahřát taky brzdy ať nemaj tendenci byt agresivní, nafoukat pneu tak jak má být a hurá na to. Já už to po dvou kolech valil hlava nehlava, skoro jak na suchu, s tím že jsem se bál předjíždět aby mě někdo nesmetl.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:18   Citovat  

Luther napsal:
Vime oba, jak veci tehdy byly a resit to tady ted nepotrebuju, to je mezi nami. Ja se nepotrebuju chytat stebel jako Ty, proste jsem si o Tobe udelal nejakej obrazek (na doplatku samozrejme nevidim nic spatneho) a tim to pro me hasne.

Napsal jsem Ti, protoze uz me nebavi cist svuj nick u tvyho auta, tak se podle toho zarid. Jednou nebo dvakrat to rozhodne nebylo, to bych nad tim mavnul rukou.

Ničeho se nechytám. Neřešim to, mám to stejně. Nebudem to rozmazávat. Bongiorno
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:22   Citovat  

radsi sem dej onboard
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:23   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Taky jsem tam byl, tebe jsem sledoval, no nejelo ti to špatně... Ono nejhorší jsou první dvě kola než se gumy zahřejou, to jsem měl problémy vůbec dobrzdit, pak se gumy zahřály a bylo to fajn. Jel jsi prostě na vodě, byla zima (taková že gumy prostě nefungujou vubec(5°C)) a jestli jsi měl špatný tlak v gumách tak se není čemu divit... Pro příště zezačátku lážo plážo to zahřát, zahřát taky brzdy ať nemaj tendenci byt agresivní, nafoukat pneu tak jak má být a hurá na to. Já už to po dvou kolech valil hlava nehlava, skoro jak na suchu, s tím že jsem se bál předjíždět aby mě někdo nesmetl.

No byl tam Civic 6G, černej nebo si jel s něčím jiným? Jo, tak jasný já první dvě kola jsem jel fakt volnou, za prvě jsem Brno vůbec neznal a za druhý mokro a poslední, co bych chtěl je to někam prásknout, nebo nedej bože do někoho. zmatenej . pomalinku jsem pak zrychloval, motor a brzdy byly na jedničku, právě že na výjezdech z pomalejších zatáček prostě byl výkon až na obtíž, protože ty gumy to prostě neměly šanci přenést. Když jsme pak dojezdili, šahal jsem na ně a i po 8 mi kolech, což je nějakejch 50ti rychlejch kilometrech byly ty gumy pořád tvrdý. No mám to pro příště. Letos už se tam asi nedostanu, ale na už se těším na Jaro. Jinak Brno je fakt parádička okruh s tím krásným asfaltem. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:25   Citovat  

infinity napsal:
radsi sem dej onboard

Musím zejtra koupit čtečku karet, tu co mám v compu tuhle z kamery nebere, tak snad zejtra. To se nasmějete pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:48   Citovat  

type R 7G napsal:
Musím zejtra koupit čtečku karet, tu co mám v compu tuhle z kamery nebere, tak snad zejtra. To se nasmějete pořádnej výtlem pořádnej výtlem

To neni pravda, ne kazdy je tu buhvijakej zavodnik a rekl bych ze vetsi polovina na okruhu nikdy ani nebyla, takze se nemas za co stydet. navic jak uz tu bylo receno 2.47 je dobrej cas
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:48   Citovat  

type R 7G napsal:
No byl tam Civic 6G, černej nebo si jel s něčím jiným? Jo, tak jasný já první dvě kola jsem jel fakt volnou, za prvě jsem Brno vůbec neznal a za druhý mokro a poslední, co bych chtěl je to někam prásknout, nebo nedej bože do někoho. zmatenej . pomalinku jsem pak zrychloval, motor a brzdy byly na jedničku, právě že na výjezdech z pomalejších zatáček prostě byl výkon až na obtíž, protože ty gumy to prostě neměly šanci přenést. Když jsme pak dojezdili, šahal jsem na ně a i po 8 mi kolech, což je nějakejch 50ti rychlejch kilometrech byly ty gumy pořád tvrdý. No mám to pro příště. Letos už se tam asi nedostanu, ale na už se těším na Jaro. Jinak Brno je fakt parádička okruh s tím krásným asfaltem. je to dobrý

Jel jsem černým cérem. A byly teplý? Jinak tvrdý budou.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 17:53   Citovat  

Video nahoď určitě Úsměv
   Návrat  

gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 18:07   Citovat  

infinity napsal:
To neni pravda, ne kazdy je tu buhvijakej zavodnik a rekl bych ze vetsi polovina na okruhu nikdy ani nebyla, takze se nemas za co stydet. navic jak uz tu bylo receno 2.47 je dobrej cas

přesně tak, OnBoard sem ! ! ! !
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.9.2008 , 0:23   Citovat  

tudy
   Návrat  
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.9.2008 , 18:48   Citovat  

type R 7G napsal:
No věšet se nebudu, to zas ne Úsměv . Zajel jsem 2:47 na mokru ve dvou. Na to, že jsem tam byl prvně, to neni zas tak sajrajt, ale jinak to byla fakt tragedie. Pšíště snad bude lepší konstelace. Jenže až na jaře. Díky za útěchu bitkar

2.47 v Brně na mokru a blbejch gumách? to je podle mě bombovej čas!!
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 0:36   Citovat  

co řešíš...já bych byl na mokru pos***** až za ušima, takže by mě dávaly i škodilaky Velmi šťastný

na mokru je vůbec blbost jezdit.......a dobrý gumy...co si budem povídat..to je základ.....nikdy jsem neměl moc peněz a tak jsem si nikdy nemoh dopřát na svý auto nový pneu..většinou jsem obouval co m ikdo dal...... a užil jsem si moooooc........ v zimě na letňákách..luxus kámo..doporučuju !! HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 0:40   Citovat  

Taky jsem ještě nedávno lítal letní v zimě. Jedna věc je, že jsem zjistil, že ESP je u CTR hodně benevoletní, když pustí takovejhle smyk. Spotřeba krásná 27 na 100 VTEC HaHaaa HaHaaa VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 0:40   Citovat  

cocks napsal:
na mokru je vůbec blbost jezdit...

Proč? Mi Brno na vodě přišlo docela zábavné, ale hlavně jako výborná zkušenost. Proč tedy nebylo rozumné tam jet?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 0:42   Citovat  

type R 7G napsal:
ESP je u CTR hodně benevoletní

CTR 7.g ale ESP nemá Velmi šťastný. Nepleť si to s EPS kontrolkou. To je Electric Power Steering.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2008 , 0:46   Citovat  

Čí je ten černej cíva ?

160920081122.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
160920081122.jpg, 795.43 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz