Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké máte zkušenosti s kamionama na silnici?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

Názor na Kamionáky?
Nemám s nima problém
47%
 47%  [ 21 ]
Jsou to prasata
52%
 52%  [ 23 ]
Hlasovalo : 47
Celkem hlasů : 44

hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 21:02   Citovat  

_rejpal_ napsal:
už vidím jak do teska stavěj ranvej ,hlouběj kanál,či zatahujou koleje...jezdí tam čugála s rajčaty...ke každému obchůdku kiosku také...zkus si poslat něco po železnici...vladne tam socializmus,nechuť pracovat atd...zkusil jsem to párkrát a více ne...víte my tu nikoho nemáme na vyložení...vyložím si sám...no to nemůžete,to je proti předpisům...po měsíci a půl...a nechtěl by jste si to vyložit sám,my tu nikoho nemáme...(šlo o tři vagóny s příhradovímy sloupy)..kolik jsem potkal trubek v náklaďáku že stáli vedle mne pod kabinou,měli blinkr aby se nacpali přede mne(pustil bych je)ale většina jich je méně inteligentní a neví že těžko uvidím jejich blinkr z pozice řidiče...pod sebe nevidím a v zrcátku jen jejich střechu...na pravé straně má náklaďák spoustu mrtvejch bodů...proto se i vybavuje zrcátkem pro pohled pod "dveře".Schválně si někdo spočítejte počet kopců na cestě třeba Wiena-Paris když kamióny pojedeu za sebou a nebudou rychlejší(byť o chlup)předjíždět ty pomalejší(na novém ejpovičáku u Plzně může být rozdíl klidně 5-15 minut)..započítejte bezpečnostní přestávky..a tuhle trasu řidič může klidně jet i o DEN dýl...nehájím tu řidiče ale typ aut...mají rozdílné jízdní vlastnosti a jiná specifica...Nakupujte české výrobky...a bude tu hnedle o 30%míň kamiónů.Zajímavé jseu statistiky...spousta lidí křičí jaký jsou kamiony čuňata atd,jak je někdo málem to a málem to...a oni hlavně bouraj osobáky do osobáků...tohle co tu píšete je učebnicovej příklad pro psychology...přál bych vám občas zažit pocit,když jedete po okresce s nezpevněnou krajnici ,hlubokou škarpou a s třeba jen 3 tunama za zadkem,proti vám typ auta jako corsa(tyhle prcky si pořizujou lidi na nákupy,nebo pro to ,že je malé a všude se vejde a s velkou krávou by se "báli" na silnici) a čím mají větší strach že se tam nevejdou a spadnou do škarpy ,tím se více tlačí do středu misto aby když na to nemají odvahu,by zastavili.A vy pak musíte drhnout pangejt a prdoautíčko si vesele jede středem (i přez půlku)když už vás tam vtlačí brzdit nemůžete,utrhla by se krajnice...a je toho více a více...je to o řidičích a né o autech!!!

Ok,já nemluvim o přepravě mezi městy ale mezi státy,víš o co jde?Jde o to že jezděj Poláci přes nás třeba do Rakouska a tak dál,na to já bych použil něco jiného než TIR.A co se týče nakládky a vykládky tak to můžou dělat lidi na přivýdělek.V USA to funguje tak proč by to nefungovalo u nás v EU?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 21:55   Citovat  

myslím že mezi námi je taky pár kamioňáku a jde oto že jsou někteří hovada někteří zase ne pár jích znám a nejsou špatný já sám občas jedu velkým autem a vím jaký to je. ale jak tu říkáte že to jsou hovada že jezdí přeložený to mne ....... jako co si myslíte že se překládaj sami ne oni je naloží a hotovo myslíte že mužou protestovat ani ......... oni musí mít práci maj rodiny zkusí mít keci a jdou na hodinu všichní znás dělali ty podavače všichni znás měli šefi někteří třeba už šefujou ale všichni tu práci potřebujem a každý znás občas musíme sklopit uši a jít. a zamyslete se oni jezdí rychle stejně jako mi v osobákách proč??
třeba se zdrželi a nestihaj termín a co se stane když nestihnou nedostanou tolik peněz a co řeknou doma dětem že museli jed předpisově a oni teď nemaj co jíst to je blbost ne takže udělaj co jedou rychleji. co odsuzuji je přetahovaní svých sil nedodržení pauzy a pak spánek za volantem to je špatně ale to že se vyhýbají dalnicím zato zase nemužou řidiči ale majitele přepravních společnosti a zimaky ?? ty nejsou jsou celoroční. a dodávky stěma mám horší zkušenosti minule stavím na přechodě s avii a pouštím chodce a co nevídím kolem mne to prosvištěla dodávka a ne pomalu kdyby ten chodec nezastavil tak je po něm a co hůř co kdyby to byla maminka s kočárkem ta byho na tuty neviděla a co by se stalo nechci ani myslet a kamioňák??? to ho jsem to ještě neviděl udělat a že jezdím hodně. Je to můj nazor ale ne všichni jsou prasata a mezi namy hondaři jsou taky kamioňáci jen si nemyslete
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 8:43   Citovat  

všichni se rozčilují a stejně když jede přetížený tak to není až tak chyba toho kdo řídí ale šéfa to že chvátá to taky nemusí být z jeho vlastní vůle když tam musí být včas kvůli šefovi atd..prostě tohle nevyřešíte nikdo....vy třeba jezdíte autem a taky se vám nechce zastavovat když na přechodu sztojí chlap ale když tam je vysoká blondýnka tak to stojíte hned a ted jde o to kdo vám poděkuje jestli nemyšlená krásná blondýnka nebo nějaký kluk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 8:58   Citovat  

Nemam s nema dobre zkusenosti... vecer jezdi klidne 90kmh pres obce, uz nekolikrat me v obci na ferovku predjizdeli..
a koleje.. tady za Valmezem je (udajne) nejdelsi rovinka v CR, byl tam novej koberec tak pred rokem, dalo se tam pekne zkouset maximalku, ale letos uz jsou tam koleje jako prase. KO
   Návrat  
cultrarius je teď offline  cultrarius
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 9:19   Citovat  

jsou to prasata, ktery vas klidne ve vesnici tlacej dopredu a i kdyz videj ze to je ucpany porad se vsude cpou a rekl bych ze nejaky silnicni pravidla je vubec nezajimaji nebo je snad ani neznaj KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké máte zkušenosti s kamionama na silnici?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina