Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jsou tu VIPové? Protekce? Diskriminace?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 6
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:17  Naposledy upravil Minor dne 30.9.2008 , 17:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Prosím diskutéry z tohoto tématu, aby své dojmy a příspěvky zkopírovali a přesunuli sem, případně nově zformulovali atd. V původním tématu všechny OT v průběhu večera smažu a téma dočasně zamykám.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:18   Citovat  

Co anketu? Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:21   Citovat  

Já se s ní dělat nebudu a osobně bych dával přednost konkrétním příspěvkům, podložené argumentaci atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:22   Citovat  

Víš ze to neni slozite. Takhle ti sem nikdo nic nenapise, maximalne ti spokojeni. A nebo hooodne nas.... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:27   Citovat  

Vím, že to není složité. O to nejde. Osobně jsem přesvědčen, že tu žádní VIPové nejsou. Navíc anketa nemůže poukázat na konkrétní příklady, kdy se někdo bude domnívat opak.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:30  Naposledy upravil Winie dne 30.9.2008 , 17:42, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Henges

Herdek a když jsem ho chtěl tak bylo zamluvený

matVTI

Jo to mě ani nepřipomínej že já vůl ho držel chtěl ho OSEK

Jindro neboj o svoje nepřijdeš když to neprodám stavím se doladit věci které máme domluvené. Dělám ted v zahraničí tak nejsem skoro vůbec doma a nemám time ale jak říkám. Tím si asi myslel boží mlýny ne?

Jinak kdyby se mě někdo nemohl dovola pošlu PM služební number

Robik

matVTI napsal:

Jindro neboj o svoje nepřijdeš když to neprodám stavím se doladit věci které máme domluvené. Dělám ted v zahraničí tak nejsem skoro vůbec doma a nemám time ale jak říkám. Tím si asi myslel boží mlýny ne?

A co že ho zase nechtěl? Já když auto držel tu moji Hondu jednomu kupci který říkal že to bere na 100%, tak jsem po něm chtěl zálohu 5000,- a vše dopadlo jak má

OsekSpider

matVTI napsal:

stále mám zájem, ale musím prodat svoje...

Winie

OsekSpider napsal:

to je nejlepsi no.. zablokovat auto a pak cekat na prodani sveho... zamysli se nad svojim pristupem, nebo budou muset do pravidel klubu pridat :neblokovat auto osekspiderovi sorry za OT, ale vazne mi to vadi

matVTI

souhlasím taky a přístě už budu chytrejší

OsekSpider

nemůžu za to že mi eso 3dny nepočkal... auto už mělo být moje ale přišel si dřív mno

OsekSpider

Winie napsal:
to je nejlepsi no.. zablokovat auto a pak cekat na prodani sveho... zamysli se nad svojim pristupem, nebo budou muset do pravidel klubu pridat :neblokovat auto osekspiderovi sorry za OT, ale vazne mi to vadi

máš smůlu

Winie

OsekSpider napsal:
máš smůlu

ja mam smulu? ne nemam. je fakt ze takovej pripadu jako ses ty sem za zivot moc nepoznal, ale nemel by ses spis ty zamyslet nad svojim chovanim? nez si tu pred vsema hrat na hroznyho drsnaka a posilat me do . opravdu te nechapu.. a uprimne se divim ze jeste nemas varovani za tenhle svuj pristup. je videt ze umis lest do toho pravyho zadku
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:36  Naposledy upravil Winie dne 30.9.2008 , 17:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Henges

Winie napsal:
ja mam smulu? ne nemam. je fakt ze takovej pripadu jako ses ty sem za zivot moc nepoznal, ale nemel by ses spis ty zamyslet nad svojim chovanim? nez si tu pred vsema hrat na hroznyho drsnaka a posilat me do . opravdu te nechapu.. a uprimne se divim ze jeste nemas varovani za tenhle svuj pristup. je videt ze umis lest do toho pravyho zadku

Tak tak
No už mohlo být prodané (pokud by se mi teda líbilo) pokud by náš Osvald neblokoval ZBYTEČNĚ! Být prodávající tak víš co by jsi mi mohl s takovým jednáním. Vlastně kvuli tobě přijde o ne málo peněz když koukám ted na cenovku. Ale na druhou stranu ti zas můžu být vděčný když mám místo toho super sedánka

kamol

osek:a to jako svoje prodas za 100 a koupis za 60 jo tak to je luxus kauf by ti to mel prodat matvti za tu cenu co to od te doby drzi

kamol

matVTI napsal:
souhlasím taky a přístě už budu chytrejší

mel sis vzit zalohu na to.je to sice fajn kdyz nekdo drzi auto ale prece to nebudes drzet rok nez osek proda auto,ktere jezdi bez oleje

kamol

OsekSpider napsal:

prodej svoje za 60 a kup od mata za 60 a mas to hned

OsekSpider

koukám že sme tady pěknej spolek, a varování za moje chování? pánové když něco chci tak si za tím jdu vy to asi neznáte

Hellborn

OsekSpider napsal:
pánové když něco chci tak si za tím jdu vy to asi neznáte

Přes mrtvoly? Respektive přes škodu jiného?

OsekSpider

Hellborn napsal:
Přes mrtvoly? Respektive přes škodu jiného?

upozorňoval jsem Matvti že se to může protáhnout a za škodu jiného nemohu, vti mělo být moje ale prostě kdo dřív příde... za to mě obviňovat nemusíte

Robik

Jn a co ty tvoje nesmyslné hlášky jako u té šedé matovky....jen co to tu Eso dal tak hned si psal ..MOJE! A jak to dopadlo...?
A říct někomu že to auto bereš a musí ti počkat....to si představuji třeba tak týden a ne 2-3 měsíce nebo jak dlouho to už je. To je na zabití.
A souhlas s Kámolem...měl by si to od něho koupit za tu cenu za kterou to prodával v době kdy si řekl že to bereš at je to fér.

david.hammer

OSEK je podle me peknej rozmazlenej spradek, nekdo uz to napsat musel a tak to pisu jak, nekolikrat jsem tu cetl pri prodeji vozu od oseka: "to beru ja", "to je moje" atd. jak male decko!!!!

OsekSpider

koukám že na mě se vztek vylejt může... jo kdyby tohle psal marfi nebo některej VIP to by se ani neceklo

OsekSpider

david.hammer napsal:
OSEK je podle me peknej rozmazlenej spradek, nekdo uz to napsat musel a tak to pisu jak, nekolikrat jsem tu cetl pri prodeji vozu od oseka: "to beru ja", "to je moje" atd. jak male decko!!!!

buď tak laskav a nenadávej mi do spratka!!!!!!!!!!! všeho moc škodí

david.hammer

nejde o VIP, jde o chovani!!!

Rada36

david.hammer napsal:

je zajimavy uz jsem to mel taky napsany a i s tou sedou matovkou atd..nakonec se to neposlalo tak jsem na to (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) abych nedelal zbytecne rozbroje ale koukam ze se tu par lidi ozvalo s tim samym nazorem...pri osekovo prodeji se ohlasuje k sedej matovce ze to jede stejne ale 3/4lidi vi prd co to je seda matovka...

Oseku:neohanej se porad cizima jmenama Marfi Eso atd...

Minor

Myslím, že tu žádné předem dané VIPy nemáme. Svou pověst si tu každý vytváří sám.

Adamek

Minor napsal:
Myslím, že tu žádné předem dané VIPy nemáme. Svou pověst si tu každý vytváří sám.

Zlatá slova a Osek si ji udělal myslím pěknou Taky už jsme na něj s winiem hlásili u prodeje matovky at nemluví že je jeho. Ještě se na nás rozčiloval

Hellborn

Minor napsal:

A následně je tu dané máme? Když budu blbnout,tak taky můžu dostat BAN...

matVTI

Pro oseka platí cena kterou jsem mu řek a přišel jsem o peníze ale moje blbost a zybtek peněz mě OSEK doplatí vid?

Winie

myslim si ze je skoda to tu zahlcovat OT, takze pro vsechny pouceni na zaver: Osek spiderovi auto neblokovat, protoze jej stejne nevezme, a pro kupujici, pokud osek napise k inzeratu ze je jeho, nebo ze uz si pro nej jede, nebo snad ze uz ho ma doma, tak to neberte vazne protoze na nej stejne nema... je to proste takovej k.... clovek

OsekSpider

matVTI napsal:
Pro oseka platí cena kterou jsem mu řek a přišel jsem o peníze ale moje blbost a zybtek peněz mě OSEK doplatí vid?

kdybych měl zájem, kopim za cenu aktuální nikoliv původní... jen tak pro zajímavost kolik že má teď vti najeto?

OsekSpider

Winie napsal:
myslim si ze je skoda to tu zahlcovat OT, takze pro vsechny pouceni na zaver: Osek spiderovi auto neblokovat, protoze jej stejne nevezme, a pro kupujici, pokud osek napise k inzeratu ze je jeho, nebo ze uz si pro nej jede, nebo snad ze uz ho ma doma, tak to neberte vazne protoze na nej stejne nema... je to proste takovej k.... clovek

frajere toho kretena si vyprošuju

Winie

OsekSpider napsal:
frajere toho kretena si vyprošuju

jakyho kretena(omlouvam se za vulgarismus, pouze cituji) patri tam uplne jiny slovo napocitej si tecky a zkus doplnovat pismenka. treba na to prides. ale nechtel sem bejt vulgarni, tak sem to radsi nenapsal.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:39  Naposledy upravil Winie dne 30.9.2008 , 17:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

OsekSpider

Winie napsal:
jakyho kretena(omlouvam se za vulgarismus, pouze cituji) patri tam uplne jiny slovo napocitej si tecky a zkus doplnovat pismenka. treba na to prides. ale nechtel sem bejt vulgarni, tak sem to radsi nenapsal.

přestaň rejpat nikdo na tebe neni zvědavej

Adamek

OsekSpider napsal:

a na tvé "MOJE, MOJE, MOJE" snad někdo jo?

Tyjo už to auto někdo kupte myslím, že hodně dobrej kauf.

Winie

OsekSpider napsal:

ja nerejpu. pouze te poucuju a oznamuji ostatnim co a jak.... bejt tebou tak radsi drzim usta a soupam nohama aby ti zustal aspon zbytek dustonosti. akorat ze sebe delas saska a vsichni se ti smejou

kamol

OsekSpider napsal:
kdybych měl zájem, kopim za cenu aktuální nikoliv původní... jen tak pro zajímavost kolik že má teď vti najeto?

to se dalo cekat winie to dobre napsal ja sem si ty pismenka spocital.mel by sis radsi zajit prezehlit ksilt

gizmi

Myslim ze je na case rozdavat karticky..

Jinak OsekSpider rekl s tim VIP to same co ja onehda a mam za to varovani do dneska..

OsekSpider

znám svou chybu "to je moje" měla to bejt až na vyjímky sranda ale někdo to špatně pochopil... tudíž když vás rejpla vidim tak se raději omlouvám protože bych to slyšel pořád, podotýkám že když si událá srandu někdo z VIP členů každej si hned sedne na a směje se, potom pochvaly jo pěkně, ty si machr atak, ovšem když to udělá někdo nižší tak sou nadávky ves smyslu ty ho*ado co to sem píšeš a jak si to hle můžeš dovolit apod. říkejte si co chcete ale to tohle je pravda

dále se omlouvám že píšu Martinovi do inzerátu

kamol

a kdo je vip to by me zajimalo

Winie

OsekSpider napsal:
znám svou chybu "to je moje" měla to bejt až na vyjímky sranda ale někdo to špatně pochopil... tudíž když vás rejpla vidim tak se raději omlouvám protože bych to slyšel pořád, podotýkám že když si událá srandu někdo z VIP členů každej si hned sedne na a směje se, potom pochvaly jo pěkně, ty si machr atak, ovšem když to udělá někdo nižší tak sou nadávky ves smyslu ty ho*ado co to sem píšeš a jak si to hle můžeš dovolit apod. říkejte si co chcete ale to tohle je pravda

dále se omlouvám že píšu Martinovi do inzerátu

pridavam se ke kamolovi, taky by me zajimalo kdo je VIP. znam tu akorat moderatory a dlouholety cleny, ale i tak sme si tu vsichni rovni. nikdo bych rek ze neni nad nikym. jinak tu tvoji srandu si asi pochopil jenom ty. uplne si vybavuju diskusi u matovky, jak si psal: moje a pak ze uz si pro nej jedes a pak jak se ti nelibilo tamto a tohle. To sem se u pc moc nesmal kdyz sem si ji chtel koupit. a taky sem cekal na to az prodam kiwika ale rozhodne sem si ji nezamluvil, ani bych to neudela kdyz sem nemel kupce jasnyho. pak sem si prachy sehnal, ale eso uz mel v hlave napad co s ni provede. tak sem se an to vybodnul. proto sem ji nekoupil.
jo a pises skoro do vsech inzeratu , takze bych rek ze to jednou omluvou nezachranis.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:40   Citovat  

to zas bude hlahol, že sem něco vůbec psal HaHaaa
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:46   Citovat  

Minor: chlape, myslim ze ten nazor ma hodne lidi, ze NEKDO zde muze vse a NEKDO musi soupat nohama, ale malokdo neco napise, protoze vzdorovat se tu nevyplaci. Ani ja uz nehodlam nic resit a radeji necham vyprset clenstvi a nebudu sem psat.. je to dobrý Myslim ze spousta lidi uz se vsimla, ze muj nick zde takrka zmizel a opravdu to neni tim, ze jsem koupil TDicko, protoze integru, CRXko a lasku k honde stale mam.. je to dobrý Je jen smutne, ze hodne lidi radeji odejde, nez by rekli ze tu neco neni v poradku. Myslim ze hodne velkou chybou je naladovost a zaujatost nekterych moderatoru. Na druhou stranu maji pravdu v jejich oblibene frazi ze to delat nemusi a kdo by to delal? Jinak na nikoho ukazovat nechci, zadny problem tu neni a muj nick zde nadale uvidite jen minimalne a tohle necht je spis brano jako male rozlouceni.. je to dobrý Ikdyz na Hondayi a Vanocnim sraze me snad lide uvidi, nebot to povazuji za nejlepe povedene sraziky přátele Asi jiz starnu a srazy jako Mimon, Hradec, atd atd jiz neni nic pro me (trosku me dosla vec jao bezpecnost, chovani lidi, fairplay, atd atd) a Hondíííí dva jiz zminene sraziky jsou pro me perlou ve srazech.. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:50   Citovat  

gizmi napsal:
Minor: chlape, myslim ze ten nazor ma hodne lidi, ze NEKDO zde muze vse a NEKDO musi soupat nohama, ale malokdo neco napise, protoze vzdorovat se tu nevyplaci. Ani ja uz nehodlam nic resit a radeji necham vyprset clenstvi a nebudu sem psat.. je to dobrý Myslim ze spousta lidi uz se vsimla, ze muj nick zde takrka zmizel a opravdu to neni tim, ze jsem koupil TDicko, protoze integru, CRXko a lasku k honde stale mam.. je to dobrý Je jen smutne, ze hodne lidi radeji odejde, nez by rekli ze tu neco neni v poradku.

nějak podobně bych to napsal.... a to TDIčko mno co si budeme nalhávat, dobrý výkon při malé spotřebě OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 17:53   Citovat  

OsekSpider: nesouhlasim s tim co jsi udelal, ale myslim ze jiz sam vidis tu chybu a to co se tu zase vytvorilo proti jedinci mi prijde hodne zvlastni. Trosku me to pripomnelo par veci a ve finale opet moderatori nevyvodili zadne reakce na vulgaritu, OTcka, atd.. Az Minor a to pomerne pozde a asi na me upozorneni, kdy jsem klikl na modrou karticku... a navic jeste opet bez karticek.. Kde je chyba? Ze by opet "muj kamarad" nedostane kartu? Tak to valím bulvy

Jinak nedovolim si napsat to zvlast, nebot bych byl za toho spatneho, ale forum casto pada a nefunguje a pritom se vybiralo na novou techniku. V jakem je to stadiu? Jinak prosim, jen se ptam a zadam slusnou odpoved od kompetentni osoby..necht to neni brano jako rejpani.. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 18:00   Citovat  

OsekSpider napsal:
to zas bude hlahol, že sem něco vůbec psal HaHaaa

a ty se divis? jako vis co, zbytecne pak blokujes auta a pak se vymlouvas na kraviny proc je nechces. na matovce se ti nelibil lak.. to si snad videl na fotkach. to auto bylo v hroznym stavu laku, ale kvuli tomu byla ta cena takova jaka byla. jinak auto bylo v naprostem poradku. a opet si zbytecne matl lidi tema svejma hlaskama
nejde mi o to se hadat, ale nemuzu to proste nechat bez poznamky. tohle se proste nedela. a ty by si to mel v tichosti primnout a uz to nedelat. pak bude vsechno ok.
to ze nas tu pak vsechny urazis a okrikujes kdyz se ti dovolime neco rict, tak nad tim radsi mlcim. to je tvoje vizitka.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 18:05   Citovat  

gizmi napsal:

Jinak nedovolim si napsat to zvlast, nebot bych byl za toho spatneho, ale forum casto pada a nefunguje a pritom se vybiralo na novou techniku. V jakem je to stadiu? Jinak prosim, jen se ptam a zadam slusnou odpoved od kompetentni osoby..necht to neni brano jako rejpani.. přátele

Člověče, mrkni taky na stránky - hned první článek. Jinak teď se dolazuje smlouva, pak začne přesun (a budou s tím komplikace Ble , Daver se to snaží vyřešit,aby jsme o nic nepřišli...)

Dal jsi kartu? Fajn! Od toho jsou!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 18:08   Citovat  

gizmi napsal:
OsekSpider: nesouhlasim s tim co jsi udelal, ale myslim ze jiz sam vidis tu chybu a to co se tu zase vytvorilo proti jedinci mi prijde hodne zvlastni. Trosku me to pripomnelo par veci a ve finale opet moderatori nevyvodili zadne reakce na vulgaritu, OTcka, atd.. Az Minor a to pomerne pozde a asi na me upozorneni, kdy jsem klikl na modrou karticku... a navic jeste opet bez karticek.. Kde je chyba? Ze by opet "muj kamarad" nedostane kartu? Tak to valím bulvy

chapu to ze ses asi nastvanej ze si dostal kartu za podobnou vec jako ted udelal osek ktery ji nedostal, ale spis by ses mel zamyslet nad tim proc si ji dostal. a pokud byla podle tebe neopravnena, tak si myslim ze nebylo uplne nutny se urazet a hned opoustet klub. myslim si ze pokud si fanda hondy, navic majitel moc pekne integry, tak bych si v hlave neco pomyslel, pockal az mi varovani vyprsi a do ty doby bych si ho nevsimal. myslim si ze se tu na kamarady nak extra nehraje. ke vsem je pristup stejny.
jinak minorovi sem uz psal kdyz se to tam plnilo a zacali sme resit vytvoreni tohoto tematu. jen to bylo trosku na delsi jednani.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 18:24   Citovat  

Winie napsal:
chapu to ze ses asi nastvanej ze si dostal kartu za podobnou vec jako ted udelal osek ktery ji nedostal, ale spis by ses mel zamyslet nad tim proc si ji dostal. a pokud byla podle tebe neopravnena, tak si myslim ze nebylo uplne nutny se urazet a hned opoustet klub. myslim si ze pokud si fanda hondy, navic majitel moc pekne integry, tak bych si v hlave neco pomyslel, pockal az mi varovani vyprsi a do ty doby bych si ho nevsimal. myslim si ze se tu na kamarady nak extra nehraje. ke vsem je pristup stejny.
jinak minorovi sem uz psal kdyz se to tam plnilo a zacali sme resit vytvoreni tohoto tematu. jen to bylo trosku na delsi jednani.

OK

(gizmimu jsem uz i umazával varování kuky kuk )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 18:32   Citovat  

Gizmimu: tohle kopíruju z jiného tématu, protože to z mé strany platí obecně.
Pokud jde o tebe, kartu ti udělil jiný moderátor, takže se k tomu nemůžu vyjadřovat, když nevím, o co jde.
Moderátorů je víc, ne každý čte všechno a ne každý reaguje stejně.
Politika fora je v obecné rovině taková, že se snažíme, aby tu nebyly vulgarismy, zdvojená témata, příspěvky s haldami vykřičníků, hádky, urážky a tak. Aby orientace byla snadná, bez nutnosti se prohrabávat haldami nicneříkajících canců. Aby tu bylo víc rozumných technických rad než obecného plkání o ničem.
Tyhle "prohřešky" jdou na vrub uživatelům fora, kteří neumí nebo nechtějí dodržovat pravidla. To je ta prvotní příčina. Moderátoři se ten stav pouze snaží napravit, někdy lépe, někdy hůře.
Tak aspoň chápu politiku fora já.

Já sám jsem udělil jednu žlutou a napsal opravdu haldy varování, vysvětlení, apelů, proseb, soukromých zpráv atd. Opravil spousty příspěvků, něco smazal, něco přesunul atd. Správa fora mi nějaký čas zabírá, řeším technické dotazy formou SZ, po telefonu, v mailech i osobně.
Někdy toho mám taky plný zuby, ale snažím se být objektivní a pomáhat. Že si někdy někdo připadá ublíženě, s tím asi nikdo nic nenadělá, je tu halda lidí a každej jinej. Osobně tu žádné bratříčkování a protežování nevidím.
A nakonec jedna obecná poznámka na osobní notu - potěšilo by mě, kdyby se řada lidí místo pyskování naučila poděkovat lidem jako je Monty, PreludeZ, Rom., Ninja, 665+1, vti [906team] a dalším a dalším, bez nichž by tohle forum existovalo jen jako obecná plkárna.
Někdy mám takový pocit, že řada lidí chce jen brát a brát, aniž by cokoli dávala.
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 18:38   Citovat  

A nakonec jedna obecná poznámka na osobní notu - potěšilo by mě, kdyby se řada lidí místo pyskování naučila poděkovat lidem jako je Monty, PreludeZ, Rom., Ninja, 665+1, vti [906team] a dalším a dalším, bez nichž by tohle forum existovalo jen jako obecná plkárna. je to dobrý Připojuju se s díky.
   Návrat  
tomasz je teď offline  tomasz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:02   Citovat  

type R 7G napsal:
A nakonec jedna obecná poznámka na osobní notu - potěšilo by mě, kdyby se řada lidí místo pyskování naučila poděkovat lidem jako je Monty, PreludeZ, Rom., Ninja, 665+1, vti [906team] a dalším a dalším, bez nichž by tohle forum existovalo jen jako obecná plkárna. je to dobrý Připojuju se s díky.

souhlasim je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:11   Citovat  

Myslím, že to poděkování řada z nich již dostala ... ale to ostatní nevidí. Bohužel se věci mají tak, že vždy vystoupí na povrch negativa a pozitiva jaksi ustoupí do pozadí ... Smutný

Děkuji všem, za obrovský kus práce. OK OK OK

Zajímalo by mne, zda-li by si to chtěl někdo zkusit místo nich... ??? Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:11   Citovat  

Tak a ted už tu můžu napsat, ano diskriminace tu važne je

tudy odkaz

papa papa papa
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:14   Citovat  

1) ANO, JSOU TU VIPove. Jsou to vsichni Admini, Moderatori, a vsichni lide s kvalitnimi prispevky, ktere maji hlavu a patu, jsou to vsichni lide kteri umi hledat nez se zeptaji, jsou to vsichni lide kteri se umi ovladat a dokazi udrzet svuj slovnik v takove rovine, abychom se za sve forum nemuseli stydet. Tito lide jsou privilegovani oproti zbytku.

Predevsim jsou pak privilegovani ti, jejichz znalosti znacne prevysuji standard, a jsou ochotni se o sve znalosti podelit. Takove lidi si zde hyckame, vazime si jich a dekujeme jim za jejich cas, ktery tomuto foru dobrovolne venuji a za informace, ktere s nami sdileji. Deje se tak zcela zamerne a s ucelem uchovat si tyto kvalitni lidi co nejdele a v co nejvetsim poctu.

2) ANO, JE ZDE DISKRIMINACE. Diskriminovani jsou zde vsichni ti, kteri nedokazi pouzivat funkci Search protoze jim prijde jednodussi se zeptat a spamuji forum jiz vyresenymi tematy. Jsou to ti, kteri to zde povazuji jen za soutez v co nejvice offtopic tematech, co spamuji kazdy prispevek nesmyslnymi blaboly ktere nijak nesouvisi s tematem a ktere jsou casto okoreneny velmi kvalitnim slohem(ironicky mysleno, pro ty z druhe skupiny).

MA S TIM NEKDO PROBLEM? TO JE MI MOC, MOC LITO, ale je to JEN JEHO PROBLEM. TADY HO NIKDO KONEJSIT NEBUDE, NIKDO MU NEPOFOUKA BOLISTKU, PROTOZE VSE CO SE ZDE DEJE A MA TO NEJAKOU HODNOTU, SE DEJE DOBROVOLNE, BEZ JAKEHOKOLI ZISKU CI CEHOKOLI PODOBNEHO. A Z TOHO DUVODU TU TAKE NIKDO NEMUSI OBHAJOVAT JEHO POSTOJ CI NAZOR PRED VEREJNYM PLENEM.

Pokud ma nekdo dojem, ze se mu zde nelibi, muze jit jinam, to je zcela svobodna vule kazdeho z nas.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:14   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak a ted už tu můžu napsat, ano diskriminace tu važne je

tudy odkaz

papa papa papa

ten tvuj odkaz nefunguje. uprav to
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:19   Citovat  

Darku:

Tak tohle by mělo být mottem FORA a nejenom tohoto. Myslím, že jsi přesně specifikoval stav věci, veškerých etických zásad, pravdiel slušnosti i fora do pár vět.

Smekám OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:26   Citovat  

for dark: hezke, trefne, ale tvrde...
Ale pravda je, ze pokud se tu chce nekdo pohybovat tak by se timto mel ridit. pekne receno. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:06   Citovat  

Vyborne, zatleskejme tomuto krasnemu clanku od Darka.. kuky kuk Rad bych, aby tato hlaska byla i v osnovach, protoze bych nikdy nebyl clenem a myslim ze bych nebyl sam.. je to dobrý Totalne to popira pravidla sdruzeni, kde ma byt urcita rovnost a hierarchie a sam moderator se zde verejne priznava z poruseni pravidel.. je to dobrý

665plus1: to varovani bylo nepravem predtim, takze prosim bez rypani.. je to dobrý Rozhodne tu nechci otvirat to, ze jsem upozornil na hruby prohresek v topicu a moderator to presel a posleze kdyz jsem naznacil ze tu jsou vyvoleni co mohou vse, jsem dostal varovani. Nejlepsi na tom vsem je, ze se do toho zamotal i Drone a mame varovani oba dva a ten co hresil stale nikoliv. Po napsani ofiko stiznosti byla smazana a na rovinu mi bylo receno ze jeste jednou napisu ofiko stiznost, tak dostanu BAN.. tohle je v poradku? Ano, zde ano.. A to je ten duvod proc jiz nechci byt clenem a pouze se sem rad mrknu jako bezny uzivatel a rad se prijedu mrknout na sraziky za lidma, ktere mam rad a kteri maji radi co ja. Navic i pres to vse rad vyjdu s lidma co me nemusi a moc to neresim.

Obecne si ja sam vazim lidi jako je M@jk, Minor, Rom., Monty a Vti z 906 teamu, protoze jsou to lide co radi pomohou a roztrhaji se pro druheho i obcas na ukor sebe.. S vetsinou jsem mel jiz tu cest a vazim si toho, ze kdyz mam jinej nazor, tak dokazi diskutovat a neodsoudi. Coz se o spouste lidi neda rict. Velke diky patri i zakladateli klubu, kteremu jsem krivdil (ale myslim ze on sam vim ze v prospech klubu) a nikoliv jeho osobe a i pres to se dokazal na me usmat a vzit to s humorem.. je to dobrý Takovych lidi ja si vazim!!! Na druhou stranu je tu spousta lidi, kteri reknou "gizmi", hmmm, kreten..a pritom me znaji jen virtualne, netusi co delam, jaky jsem, atd.. A pak zazivam chvilku kdy neco kupuji a po zaplaceni slysim..Ty jsi gizmi? To kdybych vedel, tak na tebe kaslu. Tak takovych lidi ja si opravdu nevazim. Mam obcas jine nazory a snazim se primet lidi premyslet do strany a ne primocare a ze to nekdo nepobira neni muj problem a uz vubec ne ze se nedovede chovat pak v realite.
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:25   Citovat  

gizmi kdyz furt dokola vytahujes to varovani. pořádnej výtlem

Tvoji mamu meli Varovat a rovnou 3x ze se ji narodis pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:35   Citovat  

drone napsal:
gizmi kdyz furt dokola vytahujes to varovani. pořádnej výtlem

Tvoji mamu meli Varovat a rovnou 3x ze se ji narodis pořádnej výtlem

No vida.. a za tohle nebude BAN? Dalsi clovek co se neumi chovat a byt slusny... je to dobrý Jinak ja proti tobe nic nemam a naopak mel tenkrat mit Varovani Marfi, nikoliv ty.. Jenze admin to neudelal a dostal jsi to ty.. přátele
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:39   Citovat  

gizmi ja mam varovani a ziju i s tim Velmi šťastný vubec me to netrapi ale ty z toho delas treti svetovou pořádnej výtlem

A chovat se umim. Velmi šťastný Na tebe peču Serife OK
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:47   Citovat  

gizmy, ty jseš fakt všude a nevinnej, je taky nějakej konflik bez tebe ? KO tady čtu ty tvý romány o tom jak je to tu špatný, jak tě všichni uzurpujou, jak už nebudeš nic psát a řešit. přesto furt dokola to tady zahlcuješ. si všichni oddychnem až dostojíš svého slova přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jsou tu VIPové? Protekce? Diskriminace?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina