Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzy nebo ložisko ?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 16:58   Citovat  

Zdravím všechny hondaře a hondařky:)

Mám menší problém, nebo možná jen podezření. V sobotu jsem byl v servisu na výměnu oleje a olejového filtru a tam mi zvedli auto pěkně do vzduchu. Tak jsem si tak z dlouhý chvíle zatočil levym zadnim kolem a k mojemu zděšení se netočilo bez odporu (jako třeba na bicyklu kterej postavíte na řidítka) Tak řekněme půl otáčky jo a půl otáčky tam něco malinko drhlo jako když se o sebe třou dva kovy Smutný Tak jsem spozorněl a zkusil to i na pravým zadním kole a bylo to podobný. Jsem z toho zděšenej co by to mohlo být. Jestli to můžou dělat brzdy, že se jako dostatečně neodtahnou od kola (vzadu jsou bubny) nebo zadřený ložisko .. ale to si myslim že by dělalo takovej nerovnoměrnej nekonstantní zvuk. Případně ručka ... Smutný Netušíte někdo ? Já tam teď v sobotu asi pojedu zase, ale zajímal by mě nějaký názor. Je mi divný že to dělají obě kola podobně.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:06   Citovat  

Brzdy KO možná trochu křivý, nebo jen orezlý buben ... ale není to doufám na Prelude 94 kterou máš psanou v profilu ??? Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:08   Citovat  

Rom. napsal:
Brzdy KO možná trochu křivý, nebo jen orezlý buben ... ale není to doufám na Prelude 94 kterou máš psanou v profilu ??? Velmi šťastný

Samozřejmě že je Úsměv jiný auto nemam Velmi šťastný ... hmmm tak jako ono brzdí výborně tak ... nevim no Velmi šťastný Ale každopádně až tam pojedu tak snad mi to tam opraví no.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:09   Citovat  

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! ty máš na Prelude 94 vzadu bubny ... ne Tak to koukám!

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:12   Citovat  

Tak jako opravit se to musí, ale neděsil bych se tak moc čéče. Jako ložisko bys fakt poznal, to prostě hučí, a až se kousne tak to poznáš taky pořádnej výtlem
To budou brzdy....

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:12   Citovat  

Rom. napsal:
Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! ty máš na Prelude 94 vzadu bubny ... ne Tak to koukám!

On je to dvoulitr bez VTECu víš neni to VTEC... a jsou tam no Úsměv Nebo by snad neměly být ?..

Partner H-C
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:19   Citovat  

Ještě nikdy jsem neviděl Prelude (krom 1. generace) s bubnama ... odkud to auto pochází ???

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:23   Citovat  

Rom. napsal:
Ještě nikdy jsem neviděl Prelude (krom 1. generace) s bubnama ... odkud to auto pochází ???

První majitel z německa ... ale tos mě docela zarazil protože si myslim že mezi P4G je ta moje docela high end ve smyslu jak se o ní předchozí majitel staral .. tak pochybuju že by měnil kotouče za bubny jentak Velmi šťastný Tyjo a nebo jestli já nejsem blbej .. a nejsou ty bubny jen na ručku a za tim kotouče ... já se snad zadjdu podívat Úsměv

Partner H-C
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:28   Citovat  

kotouče s bubnama v náboji na ručku mělo CR-V , Accord myslím od 03 ... ale Prelude ne ... však oni se preludáři ozvou a poradí přátele

mot je teď offline  mot
Partner H-C
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:36  Naposledy upravil mot dne 1.10.2008 , 17:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tohle by me taky opravdu zajimalo, slysim taky poprve ze by Prelude konkretne 4G mela vzadu bubny, to bych chtel videt, je mozny to vyfotit a hodit sem fotku?

PS: jinak k tomu problemu co popisujes nahore, nevidel bych v tom zas takovou vedu, jestli to nechyta opravdu moc...., ja mam brzdy (tedy kotouce a desky) novy, mam na nich najeto cca 1500 km a dela me to uplne stejne co tobe, neni to moc, ale po otoceni to kolo proste nekde chyta, rekl bych ze je to tim jak za ty roky, ktery to auto uz ma, se nedovedou ty trmeny dostatecne roztahnout a desticky (v tvym pripade asi pakny) v nekterym miste zachytavaj, chtelo by to poradne ocistit to by melo pomoct

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:38   Citovat  

mot napsal:
tohle by me taky opravdu zajimalo, slysim taky poprve ze by Prelude konkretne 4G mela vzadu bubny, to bych chtel videt, je mozny to vyfotit a hodit sem fotku?
zajdu se mrknout foťák tu nemam teď ale podívam se a zkusim to líp popsat

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:46   Citovat  

mot napsal:

PS: jinak k tomu problemu co popisujes nahore, nevidel bych v tom zas takovou vedu, jestli to nechyta opravdu moc...., ja mam brzdy (tedy kotouce a desky) novy, mam na nich najeto cca 1500 km a dela me to uplne stejne co tobe, neni to moc, ale po otoceni to kolo proste nekde chyta, rekl bych ze je to tim jak za ty roky, ktery to auto uz ma, se nedovedou ty trmeny dostatecne roztahnout a desticky (v tvym pripade asi pakny) v nekterym miste zachytavaj, chtelo by to poradne ocistit to by melo pomoct

Jojo díkes teď jsem se koukal a jsou to kotouče stydim se Úsměv Ale vzadu je za nima ještě něco velkýho (většího než ty kotouče) vepředu ne. No tak pokud bude o víkendu dobrá předpověď tak bych si s tim pohrál ale pokud ne tak .. garáž nemam Smutný budou mi v sobotu měnit zadní stabilizátory takže když už to budou mít zvedlý. Každopádně díky za info Úsměv Alespoň že to neni asi až tak vzácnej problém no Úsměv dík.

Partner H-C
0
Nový příspěvekZaslal: 1.10.2008 , 17:51   Citovat  

Uff to jsem si oddychnul ... to velké za kotoučema je krycí plech a u kotoučů, na rozdíl od bubnů, tak destičky nikdy úplně neodskočí a pořád se šoupou po kotouči.
Takže, rozhýbat očistit, v nejhorším nové (nebo stočit) kotouče + desky přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzy nebo ložisko ?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina