Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR info
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 19:00   Citovat  

Tak moje dilema se zacina smerovat smerem z ctr/itr na itr/atr Velmi šťastný .. byl jsem u nas v Honde a maj tam k mani pekny cerveny ATR s komplet historií. Byl jsem na projížďce, ale zarazilo me při rozjezdu (za tu dobu tak 2x-3x při delšim stání a pak rozjezdu) něco dělá bordel vpředu u kol...nejdřív sem myslel že je to uvolněnej podběh nebo tak něco, ale to jsem pak zavrhnul s tim že by to asi měli mít pořešený Úsměv .. no nakonec to vypadalo na spojku. Jde o to že chlapík kterej mi ukazoval komplet historii toho auta našel že všechno se na tom autě dělalo u nich a spojka byla měněná celá sada před 60.000 km. On to typoval na pružiny který vrzaj a prej že to není nic závažnýho. Stalo se to tu někomu že by byl problém se spojkou která si prostě sem tam při rozjezdu zaševelí?

Potom bych ještě poprosil někoho se zkušenostma s ATR jestli by k tomu neřekl něco víc co se týče zhodnocení auta oproti ITR (ne prosim klasiky že itr je závoďák a atr rychlej sedan Velmi šťastný .. to si dokážu představit) ale třeba jestli je to markantní rozdíl těch (pokud se nepletu) +-200 kg...jak to sedí v zatáčkách, jestli to není moc rozhoupaný (přece jenom je to o něco komfortnější než itr ne? Úsměv ) ... samosvor to nemá tak to bude asi poznat dost co? ... atd .. takovyhle nějaký zhodnocení prosím prosím Úsměv .. v pondělí jsem se s tím svezl a líbilo se mi to. O víkendu snad za kamarádem s integrou a porovnat dokud si ještě pamatuju accorda Úsměv ale jsem zvedavej předem na názory.

mravenec
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 20:16   Citovat  

Samosvor to ma.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zbysek je teď offline  Zbysek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 20:44   Citovat  

....... mam doma oba kousky, tak snad bych neco napsat mohl HaHaaa (i kdyz sem svoji itr uz neridil hodne hodne dlouho)

pokud mas na mysli jen popis jizdnich vlastnosti a celkove projev motoru, tak bych to videl tak-

ATR ti i po dlouhe dobe uzivani a po ´zvyknuti´ si na vykon nebude pripadat pomalej a urcite nebudes mit takove nutkani nejak motor upravovat, alespon ne takove jako budes mit pri vlastnictvi ITR. Uz to tady bylo nekolikrat receny, naposled tusim od esa., ITR jede na st.1, 2, 3 a pak smrt, na ctyrce je to auto fakt nic moc, ani nejde tolik o tu skutecnou rychlost jako o ten pocit umreni motoru. To u acco nepocitis nic takoveho az do omezovace na 5st (u me tacho nekde kolem 247km/h.) u ITR je zase pro zmenu max.speed nekde pred tacho 260km/h. Kdyz to beru dal z pohledu motoru, tak mi dnes itr prijde proti acco neco jako crx proti itr, proste takova rychla vcelicka bez kroutaku :hehe: ITR vyssi otacky, ATR lepsi kroutak- dostatecne otacky ..............

jizdni vlastnosti nemuzu az tak presne popsat, protoze jsem na tech autech nemel nikdy serii podvozek, ale i tak bych rekl, ze je to proste jasny- atr se naklani vic, ale ne zas moc, dost casto dostanu atr az do smyku a to se mi s itr moc nestavalo a kdyz uz se mi to povedlo, tak sem si rikal, ze to bylo snad az moc pozde, takze u acco vidim vyhodu tu, ze ti napovida vic i driv o tom vsem co se deje(on se taky asi i driv proste utrhava no- dlouhej dlouhej) a integra je takovej zabijak co drzi drzi ........ svatoušek ......... vid Marfi? :hehe: ale da se sni taky pekne driftit (taky dllouha dlouda)

jinak ATR ma taky samosvor

z hlediska uzivani obou aut, bych nevidel vyhodu ani na jedne strane

ITR krasnej hatch s velkym kufrem a sklapec.zad.sedackama

a ATR 4dv., takze u acco vyhoda jen, ze se tak krasne vejdou lidi na zad.sedacky, jinak v tomto jiny plus proti itr asi nema, jeste vlastne to ticho Úsměv na pomalou jizdu se s acco zije o dost lepe, to na 100%

vzhledove to je u kazdeho jasne jinak, ale me se libi ty auta obe, mozna i obe stejne.

Kdyz si koupis ATR, tak si mylim, ze nikdy nebudes litovat, ze sis nekoupil ITR, v opacnem pripade nekdy mozna ano Lucy

Nevim jestli jsou ti tyhle moje povidacky k necemu, alespon znas jeden dalsi nazor VTEC
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:16  Naposledy upravil 665+1 dne 1.10.2008 , 21:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

pěkně to Zbyšek napsal, ja teda přidam jen zlehka a trošku obrazků a video ze sprintu

ATR - pohodlnější svezení, cca stejně rychlý, samosvor, navíc to ma xenony, vetší vnitřek, nejdou sklopit sedačky, větší naklady na provoz - pneu, spotřeba, olej a o třídu vyšší auto.
ITR - to uz jsi slyšel dost Úsměv

tady naše auta se Zdeňkou a videa pro představu, jak to jede + video z video Mimon seriova lepenka ITR Marfiho a vykuchana polazena Preluda. Ja jel full nalož

Odkaz

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:18   Citovat  

Super, diky samozrejme ze je mi to k necemu...napriklad sem nevedel ze ATR ma samosvor.
Další otázka by mohla bejt ohledně zadních sedaček...četl jsem pár recenzí na tohle auto a rozumim tomu správně že to nemá sklápěcí dělený zadní sedačky? (jde o to jestli je jenom nemá dělený a sklápět se dají, nebo jestli se sklápět vůbec nedají) tohle jsem jaksi zapomněl vyzkoušet.
Je možná hloupý se u takovejchhle aut ptát na spotřebu, ale jak to tak typuju ta bude asi dost podobná u obou aut co? .. ATR papá normální 95 oktan, nebo taky jenom 98?
S tou smrtí po tretim stupni je to fakt taková bída jo? to jsem zvědavej teda co vysleduju o víkendu.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:21   Citovat  

Bivoj napsal:
Super, diky samozrejme ze je mi to k necemu...napriklad sem nevedel ze ATR ma samosvor.
Další otázka by mohla bejt ohledně zadních sedaček...četl jsem pár recenzí na tohle auto a rozumim tomu správně že to nemá sklápěcí dělený zadní sedačky? (jde o to jestli je jenom nemá dělený a sklápět se dají, nebo jestli se sklápět vůbec nedají) tohle jsem jaksi zapomněl vyzkoušet.
Je možná hloupý se u takovejchhle aut ptát na spotřebu, ale jak to tak typuju ta bude asi dost podobná u obou aut co? .. ATR papá normální 95 oktan, nebo taky jenom 98?
S tou smrtí po tretim stupni je to fakt taková bída jo? to jsem zvědavej teda co vysleduju o víkendu.

zadni sedačky jsou natvrdo a za nima je kříž, aby se nekroutila kastle. (tzn ani sklapěcí, ani dělený) ale zas je to alcantara pifko

auto jezdi 10-13litru 98+ a olej >0,5l
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:34   Citovat  

Bivoj napsal:

Nene, to ti spis prijde az po nejake dobe uzivani (taky kazdej uziva jinak, ze Velmi šťastný )
Hlavne itr te tema prvnima 3stupnema tak dostane, ze te ani nenapadne, ze by sis ji kvuli tomu 4.nekoupil pořádnej výtlem
ITR bere pri beznym sviznym tempu o neco min benalu, ale uz pri rychlejsi jizde bych rekl, ze to je nastejno- jestli ne pro itr -

kdybych si mel koupit jen jedno auto na uzivani, tak by to bylo urcite ATR nebo S2000 Je to tam. tak a ted at se ti z toho hlava zatoci to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:35   Citovat  

A sakra Úsměv tak to se do toho kolo nevejde tak pekne jako Infimu to mi hlava nebere se asi nevejde vůbec...tak to je bohužel u mě silný proti Bueee
Ale koukám kdo se nezeptá ten nic neví...ještě že tak Úsměv Takže na provoz je to dražší než ITR? V nějaký recenzi padlo docela odvážný číslo 8l/100km že to prej jde Úsměv (proč by to člověk dělal je věc druhá)
Jojo o ITR už sem vysomroval snad dost Úsměv...až já se jednou rozhodnu tak to bude svátek Velmi šťastný zase začnu jíst a žít Je to tam.
Ideál by bylo mrknout se na to všechno pokupě 16.týho co jsem koukal bude sraz...ale já měl bejt do 17.týho na dovolený...tak uvidím jak to dopadne.
Díky za info
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:37   Citovat  

No a kdyby jsi chtěl zkusit to třetí a Velmi šťastný nejlepčí Velmi šťastný , tak o víkendu se chci zastavit ve Sportisimu na Zličíně.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:39   Citovat  

Zbysek napsal:
Nene, to ti spis prijde az po nejake dobe uzivani (taky kazdej uziva jinak, ze Velmi šťastný )
Hlavne itr te tema prvnima 3stupnema tak dostane, ze te ani nenapadne, ze by sis ji kvuli tomu 4.nekoupil pořádnej výtlem
ITR bere pri beznym sviznym tempu o neco min benalu, ale uz pri rychlejsi jizde bych rekl, ze to je nastejno- jestli ne pro itr -

kdybych si mel koupit jen jedno auto na uzivani, tak by to bylo urcite ATR nebo S2000 Je to tam. tak a ted at se ti z toho hlava zatoci to mi hlava nebere

Mě už jí víc neroztočíš muhehe ... no jo ale s S2000 se do 300k nedostanu zřejmě Bueee + 20k na nějakou povoz na zimu hehe .)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:43   Citovat  

type R 7G napsal:
No a kdyby jsi chtěl zkusit to třetí a Velmi šťastný nejlepčí Velmi šťastný , tak o víkendu se chci zastavit ve Sportisimu na Zličíně.

wow až takovej luxus? Úsměv ja bydlim od metropole deset minut slimáčí chůzí (což je minuta jízdy) ... tak jak jsem říkal, určitě nepohrdnu a rád si udělám širokoúhlej náhled na moji prekérní situaci Velmi šťastný ale jestli skončim s tim že místo 2 aut budu mít v hlavě 3 nedej bože 4 Úsměv tak nebudu rád Velmi šťastný
   Návrat  
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:49   Citovat  

No potřebuju koupit sálovky a tam maj nejlepčí výběr Úsměv . No tak jsem myslel, že bych tam v sobotu nebo v pátek zalít. Kdyžtak mi pak pošli do SZ číslo na mobil a já bych ti napsal SMS kdybych jel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:59   Citovat  

Bivoj napsal:
A sakra Úsměv tak to se do toho kolo nevejde tak pekne jako Infimu to mi hlava nebere se asi nevejde vůbec...tak to je bohužel u mě silný proti Bueee
Ale koukám kdo se nezeptá ten nic neví...ještě že tak Úsměv Takže na provoz je to dražší než ITR? V nějaký recenzi padlo docela odvážný číslo 8l/100km že to prej jde Úsměv (proč by to člověk dělal je věc druhá)
Jojo o ITR už sem vysomroval snad dost Úsměv...až já se jednou rozhodnu tak to bude svátek Velmi šťastný zase začnu jíst a žít Je to tam.
Ideál by bylo mrknout se na to všechno pokupě 16.týho co jsem koukal bude sraz...ale já měl bejt do 17.týho na dovolený...tak uvidím jak to dopadne.
Díky za info
¨

Za 8L to asi nejde Ble Ani mlady se to jeste nepodarilo Velmi šťastný

Nesklapeci sedacky jsou pro atr hodne velke - to mi hlava nebere
   Návrat  
blesk666 je teď offline  blesk666
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:10   Citovat  

Bivoj za co je ta ATR, rocnik, pocet km?
ja aby som neotvaral novu temu by som si tu dovolil opytat na kriticke miesta u ATR co treba sledovat pri kupe? Co pri kolkych km, resp, casom odchadza. Ci to papa olej aj ked to je cukrik s par km (lebo vseobecne pocuvam ze V-Tec motory olej papaju ale uz som pocul majitelov ze im to nepappa skoro nic - toto sa pytam kvoli tomu ze casto ludi anevedia aj u inaych znaciek aky maju stav az dovtedy kym nezajdu na brzdu, resp aj vyrazne upravene auta ze sa sotva vyrovnaju serii v dokonalom stave s malo km ). pripadne co stoji "spotrebka" ktora odchadza. dik moc vopred
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:45   Citovat  

I když už bylo o ITR napsáno dost, tak bych si taky dovolil poznámku.

Za osm měsíců s ITR jsem najel cca 26 000km a až doposud byla na každodenní ježdění.

1. spotřeba - při krátkých trasách s rozumnou nohou se dá jezdit kolem 10l. Rekord 8,6l/100km na celou nádrž, ale dlouhá trasa.

2. kufr - to je fak luxus, sám kufr je velikej a po sklopení náklaďák, to už jsem párkrát dokázal Velmi šťastný Jen je dost mělkej

3. prostor - jestli máš v plánu vozit 4 lidi, tak neni problem, místa je dost, je prostor na hlavu je dost malej. Ale do 175cm výšky neni problem

4. sedačky - luxus, ale pozor jestli máš trochu výraznější figuru. Já se 190cm a 120kg nemám postavu pruměrnýho japonce a je to pekelně znát, ale člověk si zvykne

5. podvozek - dost tvrdej, přes letnou po kostkách je to velká sranda

6. převodovka 1,2,3 fakt mazec a kvůli tomu jak jsou ty první 3 rychlosti super se zdáji 4,5 bídný. Chtělo to 6 rychlostí.

a závěrem. Moc ITR nedoporučim na normální ježdění. Pokud najedeš 10-15tis za rok, tak to neni problem, ale toho auta je škoda. Taky už jsme rozšířili vozovej park o C5G, protože nám je toho auta líto. Za těch 26 000 jsem odkouřil kompletní uložení podvozku. No teď přes zimu bude repas a bude zase fit holka jedna. ITR si zaslouží být hýčkaná víkendovka
   Návrat  
Petrvti je teď offline  Petrvti
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 10:02   Citovat  

heh, nevim jak kdo jezdite s ATR, ale ja kazdy den do prace, z prace, mesto, 8km mimo a zase mesto, spotreba 8-9l. Pokud pouze mesto, tak 10l, pokud mesto a plyn, tak 10-11+. S ATR jsem najel zatim za 15 mesicu cca 13tis.km., 1330kg verze Hihi
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 11:17   Citovat  

Petrvti: 1330kg ma verzi abez klimy? Alebo cim sa este lisi ? s klimou udavaju tusim pohotovostnu az 1405kg a sa mi to zda moc velky rozdiel len na klimu. (resp 1405 kg je vobec brutalna vaha)
Stale ma zaujima jednak co sa u ATR opotrebovava a po kolkych km - teda ak napr zistim ze pocut nieco od predjen napravy tak aby som vedel ci je to bezne a stoji to XZ alebo je to priznak niecoho vaznejsieho (nieco napr od buracky alebo vacsieho poctu km ako majitel udava) . vsetkym vdaka

tiez ak je tu niekto z BA rad by som sa pozrel ako vyzera ATR po kolkych km, resp vidiet proste aj iny kus. dik
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 14:42   Citovat  

nikto nic?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 15:08   Citovat  

blesk666 napsal:
nikto nic?

obecně platí jako u všech ostatních aut. dát pozor na opraveny bouračku, pozor na korozi (mezi dverma, zadni viko), diferak aby moc nehučel, volej aby byl dolejvanej pravidelně (H22A7 žere nadměrně), a bla bla bla ... .

jinak ja jsem kupoval ATR s 130 a vypada furt stejně po 3 letech Úsměv, znám i ATR s 300 a všechny jezděj. většinou jsou to hejčkany vozy a podle toho i vypadaj... Historii znát u tohohle auta je hodně dobrý ...

sumasumarum ATR je spolehlivý auto.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 16:38   Citovat  

no prave ze som bol jednu cervenu pozret ktorej urcite nesedia km (v lete mala 135tis km teraz ma 115tis km) a hlavne kasna ma znepokojuje – lavy bok zvrchu od slnka matny, zadne veko matne, kridlo lave zrkadlo a zbytok auta leskly . Lakovana bola ale zrejme aj lava strana aj prava, strecha netusim – to ma najviac trapi. Auto ide rovno, motor funguje. Volant je v hornej tretine osuchany, radicka detto, ventilove viko neni olupane (na dvoch malych kuskch vyzera skor odrene) – odhad ma to asi viac km minimalne to nema 115tis:-) a bolo to burane. Otazne ake to bude mat dosledky ale bez meraca hrubky laku a pozretia pod tapacir asi vela nezistim – ak to bolo niekolkokrat prevratene tak by som to nechcel lebo ktovie ako dopadol cely skelet, obuchanie mi az tak fatalne neprekaza - to sa da dat do poriadku. Skor by to malo jazdit ako byt na vystavu:-) To ako bol kontrolovany olej zistim asi len meranim tlakov (ake maju byt?) a zvukom motora, ci aj inak?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 17:30   Citovat  

blesk666 napsal:
Bivoj za co je ta ATR, rocnik, pocet km?
ja aby som neotvaral novu temu by som si tu dovolil opytat na kriticke miesta u ATR co treba sledovat pri kupe? Co pri kolkych km, resp, casom odchadza. Ci to papa olej aj ked to je cukrik s par km (lebo vseobecne pocuvam ze V-Tec motory olej papaju ale uz som pocul majitelov ze im to nepappa skoro nic - toto sa pytam kvoli tomu ze casto ludi anevedia aj u inaych znaciek aky maju stav az dovtedy kym nezajdu na brzdu, resp aj vyrazne upravene auta ze sa sotva vyrovnaju serii v dokonalom stave s malo km ). pripadne co stoji "spotrebka" ktora odchadza. dik moc vopred

odkaz

tohle je ta cervena...ted si nejsem jistej jestli jsem ti posilal SZ nebo ne..kazdopadne jsem chtel ale asi zapomnel...pardon.
To je ta o ktery jsem mluvil...je z Prahy-Motol a tehdy byla za 275k s tim ze mi nabizeli ze prekecaj toho chlapka at ji shodi na 250k coz se jim asi podarilo jak koukam. No ostatni info mas asi tam Úsměv

jo jeste jsem zapomnel ... zajimavy u ni bylo hlavne to ze to auto ma uplne kompletni historii co mi ji vyjizdeli...ten majitel to opravoval vsechno v honde a vsechno je tam pekne napsany.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 22:32   Citovat  

Bivoj v pohode ale 250tis Kc je moc. aj ked jasna historia. (z dovozom prihlasneim na SK cca 330tis Sk). pre mna to ma zmysel do 200tis kc. Boli aj za menej solidne v CR (menej ako 200tis Kc). Ked som kupoval svoje sucastne auto (11/2006) bola biela s 170tis km za 170tis Kc. predala sa na Slovensko ale ja som ju zial nestihol
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 22:37   Citovat  

blesk666 napsal:
Bivoj v pohode ale 250tis Kc je moc. aj ked jasna historia. (z dovozom prihlasneim na SK cca 330tis Sk). pre mna to ma zmysel do 200tis kc. Boli aj za menej solidne v CR (menej ako 200tis Kc). Ked som kupoval svoje sucastne auto (11/2006) bola biela s 170tis km za 170tis Kc. predala sa na Slovensko ale ja som ju zial nestihol

jo to je asi mozny, ja nevim ja se tem accordum zas tak moc nevenoval...vim akorat ze tohle mam za bukem tu prodejnu tak sem si ji tam vsim a chtel si udelat obrazek jak jede ATR Úsměv VTEC pekne Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 0:06   Citovat  

zatial som sa tu az na vynimky moc nedozvedel:-(
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 6:48   Citovat  

ta cervena se prodva uz hafec dlouho......... byla i za vic nez 270...... ale postupne tu cenu snizuje.... az bude za 200 tak to bude zajimavy....... Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 7:45   Citovat  

blesk666 napsal:

Jo jedno černé ATR bylo v AAA za 170tis. Kč,ale interní info bazaru byly na Béčkovou kvalitu vozu (po bouračce, stav nic moc...) - shrnuto dobré ATR si bude držet cenu přes 200tis. Kč ještě dlouho...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 8:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo jedno černé ATR bylo v AAA za 170tis. Kč,ale interní info bazaru byly na Béčkovou kvalitu vozu (po bouračce, stav nic moc...) - shrnuto dobré ATR si bude držet cenu přes 200tis. Kč ještě dlouho...

doufam, že budou Úsměv jedna věc, že to bylo dražší auto, druhá, že si člověk nemůže vybírat. Je opravdu jen pár kusů a lepší to už nebude...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 8:06   Citovat  

665+1 napsal:
doufam, že budou Úsměv jedna věc, že to bylo dražší auto, druhá, že si člověk nemůže vybírat. Je opravdu jen pár kusů a lepší to už nebude...

Hlavně ten omezený výběr...
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 20:58   Citovat  

Ale stejně je to krásný auto. Kámoš dneska koupil ATR v Chrudimi v bazaru (možná jste se tam někdo byl dívat). Nikdy jsem ve VTECu neseděl, takže to dnes byla premiéra VTEC
A ty sedačky OK takový bych chtěl do Cívy Mr. Green

Takže v okolí se nám začínaj objevovat Honda ONDY. Já, brácha, kámoš, ségry přítel. Všechno jedna rodina. A ještě Petrvti je tuším kousek od nás Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 21:56   Citovat  

Lucas, zeby tuto? tudy odkaz
konecna cena? pocet km podla vas sedi?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR info
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: