Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo to proboha jezdi hondama...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 11:46   Citovat  

Ze jezdej jak prasata ridi golfu je vec znama, ze se mezi majitelema "luxusni limuziny" s Skoda Superb 1,9TDi social edice najde taky neskutecny mnozstvi kretenu uz asi taky nikoho neprekvapi. Ale co posledni dobou predvadej majizele Honda vazne nechapu... Driv mi to neprislo, ale to co vidam poslednich par dni vazne nechapu.

Pred 14dnama nejakej kreten v cernym CRX 2g nezvladnul v prudkym kopci zatacku do ktery neni absolutne videt, vjel do protismeru (Praha 4, sjezd od koleje Volha smerem do Seberova) a kdyby mu mama neuhnula na chodnik a neznicila pravy kolo a vsechno v jeho okoli, tak uz bylo o Hondare min... Pochopitelne ze akorat zabrzdil a zase ujel aniz by se podival jestli je vsechno OK. SPZ nemam, takze z toho dement unikne...

Vcera me malem po ceste od Minora sestrelil nejakej debil se stribrnym Accordem (minula generace) 2A0 4477, kterej mel nejakou potrebu me predjizdet na letny odbocovacim pruhem po mokrejch kocicich hlavach a zaradit se predemne pres plnou caru asi metr pred ostruvkem pro lidi, co tam cekaj na tramvaj. Kdybych si ho nahodou nevsimnul a nedupnul na brzdy, tak mohl sejmout lidi co tam stali...

No a do tretice me dneska naboural firemni auto nejakej cu_ak s lehce upravenym cervenym civicem 5g. Na chodove na 4 proudovce (za shellkou) jsem odbocoval doleva na parkoviste u jedny firmy (Braun) abych se tam otocil, najel na 4 proudovku zpatky a jel k pumpe natankovat. Chvili jsem cekal nez projedou protijedouci auta a pak jsem zacal odbocovat, no a v ten moment priletel zezadu nejakej dement se Civicem co mel pocit, ze to na to parkoviste posle jeste predemnou (asi si myslel, ze to bude drsnej predjizdeci manevr ) a behem odbocovani (lepe receno pri pokusu me predjet behem odbocovani - ja uz jsem vjizdel na to parkoviste) to do me napalil. Chvili cumel jak puk, pak dal zpatecku a s rozsekanym autem ujel... Vzhledem k tomu, ze tam bylo nekolik svedku a auto je na firmu jsem za nim nejel a zavolal policajty. Na aute toho moc neni, ale kazdej dil stoji ranec a navic ma muj pes narazenou packu, kulha a nejakou dobu nmusi byt vklidu se zavazanou tlapkou, coz me stve daleko vic!

Takze jestli je ten magor nekdo odsud, tak at se mi ozve. Jinak si ho najdu sam a pak to prijemny nebude!!! SPZ mam...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 11:53   Citovat  

Prazaci co rict vic... kouř Ovsem nehazim vsechny do jednoho pytle
Pejska je mi lito Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 12:23   Citovat  

diacoon napsal:
Prazaci co rict vic... kouř Ovsem nehazim vsechny do jednoho pytle
Pejska je mi lito Bueee

No podle SPZ nepoznas odkud ten clovek je.. Jinak Rastak ma packu pekne nateklou (a ted uz zavazanou a zretenovanou) chodi po trech a ted spi, coz normalne pres den moc nedela. A to sem ho mel v aute vezenyho dle predpisu Smutný

Jestli se mi ten clovek neozve, tak ho zitra pojedu navstivit (nebo teda toho na koho je auto napsany) - zatim to ma (pokud bude mit nejaky rozumny zduvodneni a bude slusnej) za pokutu, body (zakaz za tohle asi nedostane) a pres pojistovnu. Postupne se mu to bude zhorsovat... Jel jsem z cvicaku na sluzebni cestu, takze jestli mu firma vycisli naklady spojeny s tim, ze jsem tam nejel tam nevim z ceho to bude splacet. Plus penize za lecbu Rastika, naklady na to ze nemuzem pristi tyden na vystavu, na zavody na ktery sme trenovali a sme na ne oficialne prihlaseny atd. O ty penize mi vazne nejde - ale stve me ten pristup. Nechapu cloveka co po nehode zdrhne! A jeste hondar - snad aspon neni z klubu Smutný

No hlavne aby byl Rastik co nejdriv vporadku. Je to hyperaktivni pes a jestli ted bude muset byt dyl vklidu, tak se asi zblazni KO
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 12:25   Citovat  

nojo chce to vic rozumu Tak to valím bulvy uz taky vim ze chvatat se uplne nevyplaci Tak to valím bulvy
pejskovi brzky uzdraveni Mrk
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 12:26   Citovat  

Snad se z toho dostane.Toho typka to bude bolet dost :mrk: Dej pak vedet co a jak aj s hafanem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 12:31   Citovat  

diacoon napsal:
Prazaci co rict vic... kouř

vole KO naštvanej
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 12:47   Citovat  

665+1 napsal:
vole KO naštvanej

To je každý mistr závodník, ale když jde do tuhého, zbalí se a uteče.... že bychom byli v Čechách.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 13:54   Citovat  

Nevím jak na to koukáte vy,ale já bych neřekl že prostě když má někdo HONDU tak automatický to bude ohleduplný a opatrný řidič který předvídá atd. Kdokoliv kdo má prachy si může koupit přeci jakoukoliv HONDU a může si sní jezdit jak se mu zlíbí Tak to valím bulvy . Bohužel pak to někdy nevýjde a něco se stane. KO
   Návrat  

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 14:01   Citovat  

rooney napsal:
Nevím jak na to koukáte vy,ale já bych neřekl že prostě když má někdo HONDU tak automatický to bude ohleduplný a opatrný řidič který předvídá atd. Kdokoliv kdo má prachy si může koupit přeci jakoukoliv HONDU a může si sní jezdit jak se mu zlíbí Tak to valím bulvy . Bohužel pak to někdy nevýjde a něco se stane. KO

Pokuď jezdil s plastovým rámečkem H-C pod značkou,už by to o něčem vypovídalo, ale je pravda, že znám spousty lidí,co jezdí s Hondou a k žádnému klubu se nehlásí, je to pro ně prostě jen auto,jako ostatní značky...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 14:09   Citovat  

Fish napsal:
Pokuď jezdil s plastovým rámečkem H-C pod značkou,už by to o něčem vypovídalo, ale je pravda, že znám spousty lidí,co jezdí s Hondou a k žádnému klubu se nehlásí, je to pro ně prostě jen auto,jako ostatní značky...

Přesně tak OK
   Návrat  

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 17:17   Citovat  

Je to o tom,ze si ridici prevazne uvedomuji jenom to auto a ne cloveka,co v nem sedi.Kdyby dejme tomu tyhle prasaci s Hondama zjistili,ze existuje neco jako HC a OS a prijeli aspon na nejaky sraz,zjistili by,ze tema :mravenec: muzou ublizit nejenom sobe,ale taky jinym a ze kdyz rozsekaji auto nekomu,koho znaji,je to taky neco jinyho.
   Návrat  
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 17:29   Citovat  

HONDA je jako ostře nabitá zbran.A né každý s ní umí zacházet. Cool
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 17:30   Citovat  

To nepotesi... Smutný
Mas spz toho Civica (klidne SZ)? Bydlim na Chodove, otacim se na Shellku vzdy stejne jako ty, a jezdim tu v okoli docela casto. Sam mam cervenyho Civica 5g (nebyl jsem to ja:D) a vsech Hond si tu vsimam. Rad bych vedel co je to za cu*raka...
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 17:35   Citovat  

Nomi napsal:
HONDA je jako ostře nabitá zbran.A né každý s ní umí zacházet. Cool

V nekterych pripadech,jakoz i v tomhle,ja s*ru na ridice - Preludy je skoda.Ale aspon to zboril sam a nebral s sebou dalsi.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.9.2007 , 18:06   Citovat  

bordel napsal:
To nepotesi... Smutný
Mas spz toho Civica (klidne SZ)? Bydlim na Chodove, otacim se na Shellku vzdy stejne jako ty, a jezdim tu v okoli docela casto. Sam mam cervenyho Civica 5g (nebyl jsem to ja:D) a vsech Hond si tu vsimam. Rad bych vedel co je to za cu*raka...

taky to tak otáčim, myslite na tom horizontu doleva Nápad je tu!

btw: taktéž koukam po hondicích... ale má ji fakt dost lidí , zvlášt na tak velkym sídláku to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 15:09   Citovat  

Jasne, sice nebydlim na tom sidlaku ale k ty pumpe jezdim pravielne tankovat. Je to klasicky otaceni - kolem pumpy, zahnout k firme Braun, otocit se (ja se otacim na parkovisti nekdo na hlavni) a zpatky k pumpe...

Jinak ja nerikam, ze by honda mohla za to, ze lidi jezdej jak prasata. Ale ze driv se mi malokdy stalo, ze by me nejak zprasila Honda (to ze jede nekdo rychlejc neresim) a posledni dobou je to vazne desny. Asi zacina bejt honda popularnejsi a holt si ji poridi i vic magoru...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 15:13   Citovat  

to bordel: SPZ mam, mam i svedky co ho videli a uz mam zjisteny kdo to je a kde bydli. Zitra ho pojedu navstivit pokud neni z fora a dneska se mi neozve a uvidime. Pak reknu jak to dopadlo, jinak z Chodova neni..
   Návrat  
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 16:17   Citovat  

ááá, bude duel . fakt jsem zvědavej,nebyl by někdo kdo by to s tebou natočil ?
Ctěl bych vidět jeho výraz,
   Návrat  
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2007 , 21:12   Citovat  

Pejska je mi lito,ale je to jen o lidech a jedno odkud ten clovek je,pokud je to ma*or,tak se bude tak chovat at zije v Praze nebo Brne nebo kdekoliv jinde!Me by neujel naštvanej
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 7:21   Citovat  

klema napsal:
Pejska je mi lito,ale je to jen o lidech a jedno odkud ten clovek je,pokud je to ma*or,tak se bude tak chovat at zije v Praze nebo Brne nebo kdekoliv jinde!Me by neujel naštvanej
Passat stíhač pořádnej výtlem
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:03   Citovat  

665+1 napsal:
vole KO naštvanej

Ale,ale?!Co se rozčiluješ pořádnej výtlem Odkaz Odkaz Je to o lidech.Ne jenom Pražáci jezdí jak hovada. papa
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:08   Citovat  

A tohle znáte? Velmi šťastný
   Návrat  
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:09   Citovat  

Ludva: POZOR NA CHYBU wokurka
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:38   Citovat  

Tak sem byl dneska mladika navstivit, otevrela mi matka a privolala mi ho. O co jde sem ji nerikal. Prisel ten typ co ridil. Premoh jsem se a slusne mu rek o co se jedna a jak to chce resit. Typ zacal tvrdit ze o nicem nevi a at tahnu do pr_ele. Tak jsem mu uz vyrazne drsnejc vysvetlil, ze mam svedky, jeho SPZ a ze mu pred domem stoji rozbitej civic se zbytkama barvy z myho auta. Opet se to nesetkalo s uspechem, ze pry ten rozbity civici neni jeho (ehm...) . Uz dost neprijemne jsem mu vysvetlil, co bude nasledovat. Chlapec zacal vyrvavat, ze ma v baraku kamose a ze mi robijou hubu jestli to nahlasim... Nez sem tu hubu moh rozbit ja jemu, tak prisla jeho matinka, co celou dobu smirovala a zacala rvat, ze jeji synacek za nic nemuze, na nejakyho psa serou a ze jestli nevypadnu, tak na me zavola policajty. Behem toho vylezla jejich sousedka a zacala rvat neco o tom, ze ten mladej je hajzl a fetak (asi ma v okoli peknou reputaci). Akorat jsem ji rek, ze se nemusi s policajtama namahat, ze jedni cekaj semnou dole a rovnou zadokumentujou civica... Pak zacala rvat, ze maj strejdu na urade a nejaky kecy o tom, ze znici nebo tak neco...

Takze daleko vetsi kreten nez jsem cekal. Uz se tesim na vycisleni ty castky, co po nem jako firma budem vymahat... Myslim,ze priste od nehody uz ujizdet vazne nebude.

Jinak pejsek ma tlapku oteklou, chodi po trech a celej den se vali. Ale urcite bude brzo zase litat po lese... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:40   Citovat  

Henges napsal:
Passat stíhač pořádnej výtlem

Me neujizdel, jel jsem s firemnim a tam jsem povinnej v pripade nehody cekat na miste. Vzhledem k tomu, ze jsem mel svedky s SPZ, tak jsem to ani nijak neresil. Najit si ho byla otazka vteriny...
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:52   Citovat  

takže člen to nebyl aspoň že tak doufám že mu to pěkně vyčíslí a hlavně kvuli pejskovi taky mám pejska a kdyby mu něco takovej .........udělal tak by si to za rámeček nedal
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 21:54   Citovat  

norsi:od kud je?
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 22:12   Citovat  

MAZEC tak takový lidi ... naštvanej . Snad je tady aspoň nějaká spravedlnost, a dostane co mu patří. Pejska je mě líto ať se co nejrycheji uzdraví =).
   Návrat  

Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 22:35   Citovat  

Tvrdě do něj, do šmejda.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.10.2007 , 22:40   Citovat  

jak píše klasik...tvrdě do něj...popřípadě vím kde se vlněj chodníky a překážejí při pádu lampy Úsměv)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo to proboha jezdi hondama...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina