Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Má moderátorská činnost
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 12:16   Citovat  

Až do dalšího pozastavuji svou moderátorsko administrátorskou činnost.
Proč?

Mám dost jiné práce a pod dojmem některých příspěvků přestávám být objektivní. Navíc nestojím o obviňování z arogance nebo z toho, že neměřím všem stejným metrem (například dnešní příspěvek Paka se slovem "(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)" nebo Happyho se slovem "nasranej" nechávám bez varování, smazání nebo dokonce žluté karty) a prostě mě přestalo bavit se namáhat.

Co z toho plyne? Nic zásadního. Jen to, že ode mě nehrozí nikomu žádná represe za prohřešky proti pravidlům, žádné napomínání, vysvětlování atd. Stejně tak nebudu po nikom opravovat špatně napsané příspěvky, mazat OT, přesouvat témata atd.

Prostě - abych to řekl tak hezky, lidsky, srozumitelně - :mravenec: na to.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 12:25   Citovat  

To jistě "respektovačiů pravidel ocení... Bueee A navíc půjde jazyk fora do ... háje! Mrk
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 12:48   Citovat  

Minor napsal:
Proč?

Mám dost jiné práce a pod dojmem některých příspěvků přestávám být objektivní. Navíc nestojím o obviňování z arogance nebo z toho, že neměřím všem stejným metrem (například dnešní příspěvek Paka se slovem "(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)" nebo Happyho se slovem "nasranej" nechávám bez varování, smazání nebo dokonce žluté karty) a prostě mě přestalo bavit se namáhat.

Co z toho plyne? Nic zásadního. Jen to, že ode mě nehrozí nikomu žádná represe za prohřešky proti pravidlům, žádné napomínání, vysvětlování atd. Stejně tak nebudu po nikom opravovat špatně napsané příspěvky, mazat OT, přesouvat témata atd.

Já se ti nedivim když to je jak házení hrachu proti zdi.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 12:53   Citovat  

Minor napsal:

Co tak najednou? Uz jsi pochopil, ze se proste nekdy hodi pouzit slova, ktera jsi donedavna oznacoval jako velky vulgarismus typu ":mravenec: na to" apod?
Proste si myslim, zes to bral prilis vazne...forum je forum, v kazdem state je stejny, nemuzes usmernit vsechny cleny aby mluvili pouze spisovne...je to kazdeho volba.

Aspon budes mit vice casu na rodinu ci nejake jine veci, misto toho aby jsi tu mazal milion prispevku s "vlugmarnimy vyrazy" OK
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:02   Citovat  

tady to je ale sprostota Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:05   Citovat  

infinity napsal:
Co tak najednou? Uz jsi pochopil, ze se proste nekdy hodi pouzit slova, ktera jsi donedavna oznacoval jako velky vulgarismus typu ":mravenec: na to" apod?
Proste si myslim, zes to bral prilis vazne...forum je forum, v kazdem state je stejny, nemuzes usmernit vsechny cleny aby mluvili pouze spisovne...je to kazdeho volba.

Aspon budes mit vice casu na rodinu ci nejake jine veci, misto toho aby jsi tu mazal milion prispevku s "vlugmarnimy vyrazy" OK

Nemyslím, že to Minor bere moc vážně... prostě chtěl abyste se tady chovali a vyjadřovali slušně, ale evidentně je to na chápací schopnosti dosti lidí...

P.S. Tady Ti ten výraz jako citaci nechám, jinde bys dostal kartu. Už mně to taky nebaví, takže se protě budou rozdávat.
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:19   Citovat  

Teda takhle naštvat Minora je fakt hnus! Pochybuju, že většina z vás někdy četla stanovy klubu. Tohle fórum dávno ztratito svůj původní účel předávat si informace o Hondě. Je to tady samá hádka! Navrhuji následující!: Úplně nejspodnější link na tomto fóru je "chat", který nikdo nepoužívá. Co takhle z tohoto zapomenutého chatu udělat takový náš Hide Park, kde si může každý vylít srdíčko a klidně i s vulgarismy? Nápad je tu!
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:26   Citovat  

vsichni prispivaji pouze na tyhle temata protoze je to nejzabavnejsi - je tady nejvetsi ucast tak co furt remcate dyz presne tohle vas bavi nejvic nikdo tady nechce resit auta snazim se pomoct a ctu co kdo pise a pokud mam z necim zkusenost poradim ale vy misto toho se tady budete pytvat v tom kdo co rekl a kolikrat - kez by ste me napsali ze su p..a a de..l a klidne aji jiny nadavky s tim ze dostanu aspon tip na svuj problem s autem, neverim tomu ze tady nikdo nemel problem s cepradlem paliva na c4g to uz by ani nebyl honda klub naštvanej
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:41   Citovat  

Není se čemu divit...

Rysa napsal:
vsichni prispivaji pouze na tyhle temata protoze je to nejzabavnejsi - je tady nejvetsi ucast tak co furt remcate dyz presne tohle vas bavi nejvic nikdo tady nechce resit auta snazim se pomoct a ctu co kdo pise a pokud mam z necim zkusenost poradim ale vy misto toho se tady budete pytvat v tom kdo co rekl a kolikrat - kez by ste me napsali ze su p..a a de..l a klidne aji jiny nadavky s tim ze dostanu aspon tip na svuj problem s autem, neverim tomu ze tady nikdo nemel problem s cepradlem paliva na c4g to uz by ani nebyl honda klub naštvanej

Když se Ti tu nelíbí, tak sem nemusíš chodit. Od malička si myslím, že pravidla jsou od toho aby se dodržovala!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:43  Naposledy upravil Hellborn dne 3.10.2008 , 13:47, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Rysa napsal:

KOHO to baví??? Kolik lidí? Kde se např. objeví gizmi (snad ho to neurazí,když je tam např...)? Jenže kdyby se tam objevovaly názory jen jedné strany,tak by se mohlo zdát, že mají pravdu...

Že máš problém, je mi líto, poradit neumím a mezi těma kravinama (jak souložit v CRX apod.) to zapadne a nikdo si toho nevšimne, což mě mrzí a štve,že několik jedinců zničí vše... A nevysvětlíš to...

Pravidla to vystihují nejlépe:

pravidla napsal:
A nakonec - pokud máte náhodou pocit, že některý příspěvek napsal hňup, moula, trouba, tydýt a jantar non plus ultra, nesnažte se mu tuto skutečnost okamžitě sdělit – on vám to stejně neuvěří...
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:44   Citovat  

Infinity: Sorry ale tvoj nazor je vic nez zajimavej. Kdyby jsi to tu vedl ty vypadalo by to tu asi jako v Dome hruzy to snad ne
   Návrat  
Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:50   Citovat  

infinity napsal:

Řekla bych že Minorovi došly síly na to aby se snažil dát úroveň něčemu kde většina pisatelů v lepším případě žádnou úroveň nemá.
Ano je to každého volba, bohužel člověk který byl pro tu lepší variantu odstoupil.
   Návrat  
Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:53   Citovat  

drone napsal:
Infinity: Sorry ale tvoj nazor je vic nez zajimavej. Kdyby jsi to tu vedl ty vypadalo by to tu asi jako v Dome hruzy to snad ne

výstižné OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:54   Citovat  

drone napsal:

Ale ja to nevedu a ani me to nelaka...ja jen rikam, ze neznam zadne jine forum na svete, kde by se za hovorove vyrazy udelovali karty. at to je honda-tech.com, team-integra.net, dc2 uk fora, d-series.org ci cokoli jineho. proste je to abnormalni a naprosto absurdni. Tam jsou slova, jako "bitch,:mravenec:,:mravenec:,apod." naprosto bezna, kdezto tady se udelujou varovani za hovorove pojmenovani exkrementu. je to dobrý VTEC pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:56   Citovat  

infinity napsal:
Ale ja to nevedu a ani me to nelaka...ja jen rikam, ze neznam zadne jine forum na svete, kde by se za hovorove vyrazy udelovali karty. at to je honda-tech.com, team-integra.net, dc2 uk fora, d-series.org ci cokoli jineho. proste je to abnormalni a naprosto absurdni. Tam jsou slova, jako "bitch,:mravenec:,:mravenec:,apod." naprosto bezna, kdezto tady se udelujou varovani za hovorove pojmenovani exkrementu. je to dobrý VTEC pořádnej výtlem

Když je to všude,tak to musí být i u nás? to snad ne
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:01   Citovat  

Ku.va co jste za lidi? Přesně ty co ničej v parku lavičky a stříkaj tegy na metro? Děláte tady to samý. Prostě kazíte práci jinejch lidí, kteří na tvorbě a provozu tohohle fóra nechaly stovky, možná tisíce hodin. A demokracie? Pokud jsou v demokracii blbci, tak prostě fungovat nemůže a nesmí! Administrátoři musí mít právo vulgární příspěvky mazat nebo i zakázat dotyčnému prasákovi přístup! Vedení HC má snahu získat nové milovníky Hondy. Ale sorry, na prasárny nikdo není zvědavej a když jo, ať navštíví stránky s jinou tematikou. Bohužel tahle debata má širší rozměr. Prostě nejde jen o chování na fóru, ale celkově o stav naší společnosti. Diktatura je svinstvo! Ale demokracie, jakou máme v ČR není nic jinýho než neřízený bordel! V posledních letech jsem toho pro HC moc neudělal, pravda. Ale aspoň se snažím neškodit. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, založte si gheto a tam můžete klidně projevovat ten váš slovní průjem!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Když je to všude,tak to musí být i u nás? to snad ne

spise bych to nazval, ze je to proste normalni...nejaky standart, neco naprosto zcela bezneho. Do deni klubu mi nic neni, protoze nejsem clen, ale nevim proc musi mit h-c neco "EXTRA" to snad ne

Co takhle dat definitivne hlasovani o pouzivani hovorovych slov? Samozrejme jsou hranice, kdyby tady nekdo nekomu zacal sproste nadavat tak bych to banoval, ale hovorove vyrazy jsou OK.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:02   Citovat  

Myslím, že Minor samotný, je pro tohle forum důležitější než jeho moderátorská funkce. Jeho jazykové, morální a obecně lidské vlastnosti, Honda znalosti, je možná škoda plýtvat na funkci "drába" (moderátora).
Je to jeden z mála lidí. kteří mají přirozený respekt a autoritu. I když se naše názory na různé věci občas rozejdou, tak si ho vážím a také díky jemu, na tomhle fóru jsem.

PS: "Když se Ti tu nelíbí, tak sem nemusíš chodit" NA TUHLE VĚTU UŽ JSEM ALERGICKÝ !!! Používá se většinou, když dojdou argumenty !!!
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:06   Citovat  

Zombie napsal:
Ku.va co jste za lidi? Přesně ty co ničej v parku lavičky a stříkaj tegy na metro? Děláte tady to samý. Prostě kazíte práci jinejch lidí, kteří na tvorbě a provozu tohohle fóra nechaly stovky, možná tisíce hodin. A demokracie? Pokud jsou v demokracii blbci, tak prostě fungovat nemůže a nesmí! Administrátoři musí mít právo vulgární příspěvky mazat nebo i zakázat dotyčnému prasákovi přístup! Vedení HC má snahu získat nové milovníky Hondy. Ale sorry, na prasárny nikdo není zvědavej a když jo, ať navštíví stránky s jinou tematikou. Bohužel tahle debata má širší rozměr. Prostě nejde jen o chování na fóru, ale celkově o stav naší společnosti. Diktatura je svinstvo! Ale demokracie, jakou máme v ČR není nic jinýho než neřízený bordel! V posledních letech jsem toho pro HC moc neudělal, pravda. Ale aspoň se snažím neškodit. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, založte si gheto a tam můžete klidně projevovat ten váš slovní průjem!

OK OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:07  Naposledy upravil infinity dne 3.10.2008 , 14:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zombie napsal:

komu uskodim, kdyz napisu ze me "n4srala" zenska na semaforu? komu uskodi, kdyz napisu za muj lauf is "laud as f*ck"? Komu uskodim, ze nekomu napisu o uprave ze je na "n4hovno"? Trochu tomu nerozumim. Nikdy jsem nikomu zlo nedelal, naopak treba minorovi a jinym lidem jsem pomohl. Pracuji ve fin. sektoru, za zivot jsem neudelal ani jeden teg, tak nevim komu a cim skodim. to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:11   Citovat  

infinity napsal:
spise bych to nazval, ze je to proste normalni...nejaky standart, neco naprosto zcela bezneho. Do deni klubu mi nic neni, protoze nejsem clen, ale nevim proc musi mit h-c neco "EXTRA" to snad ne

Co takhle dat definitivne hlasovani o pouzivani hovorovych slov? Samozrejme jsou hranice, kdyby tady nekdo nekomu zacal sproste nadavat tak bych to banoval, ale hovorove vyrazy jsou OK.

Normální? Za normální hovorová slova je začnu považovat až se nebudou v TV apod. vypípávat - proč to asi je?Proč jsou tato slova zakázána v jiných diskuzích pod různými články? Protože to NORMÁLNÍ není a hrozí za to pokuty - u nás to jsou karty.

Když se požaduje slušné chování, to je něco EXTRA??? Od kdy? Od r. 89, od kterého si pletou lidi demokracii s anarchií?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:14   Citovat  

Hellborn napsal:
Normální? Za normální hovorová slova je začnu považovat až se nebudou v TV apod. vypípávat - proč to asi je?Proč jsou tato slova zakázána v jiných diskuzích pod různými články? Protože to NORMÁLNÍ není a hrozí za to pokuty - u nás to jsou karty.

Když se požaduje slušné chování, to je něco EXTRA??? Od kdy? Od r. 89, od kterého si pletou lidi demokracii s anarchií?

vypipavat? to uz jsem dluho neslysel...dyt uz se i na nove objevujou slova jako ku**a a pi** do 22:00 hodiny...
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:14   Citovat  

tady asi moc lidi nechodi do prace koukam Úsměv offtopic
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:19   Citovat  

infinity napsal:

heh, teda chlapče ty jsi mimo až to hezký není. Oháníš se tu např. Honda-tech.com a je na první pohled vidět že jsi o tamní pravidla ani nezavadil. Mám tu pro tebe výtah z pravidel JEN JEDINÉ SEKCE a v ostatních je to podobné.

5. RESPECT Respect all users, including new ones just because you've been around doesn't give you the right to be an ass. Unless you have something constructive to add keep it to yourself. Also please respect the majority of us who have a literary education and Do NoT TyP3 LyK3 dIz yO! Type like this and you will be auto docked 2%

Non-Compliance: Insulting newbies, telling people to search bluntly, or buy a helms, being argumentative for no good reason, poor attitude in posts, blatant flaming, condesceding tone in posts, being an ass, warping other people's threads for your own benefit etc.

6. Post Whoring: Will be dealt with most dishonorable vengeance.

Post-whoring is defined by Honda-Tech as the following:
Posts which contain no relevant contribution to the thread, topic, or site
Posting responses to a thread for the sole purpose of boosting post count
Posting derogatory and/or 1-word answers to a topic
Posts/Threads that are meaningless and lack the ability to elicit thought-provocative responses
Posting a short/simple response which shows you replied to the title and not the topic
Posting up something that you have already posted in the past

Also, if a thread is locked it was locked for a reason. Think about what you did instead of creating an identical thread again.

a zbytek si najdi třeba tady odkaz. Chceš abych ti sem hodil i pravidla z ostatních sekcí?? Například na H-T mají pod avatarem procenta která za nevhodné chování ztrácíš až pak dostaneš BAN (což bys měl vědět jestli tam chodíš) a na ostatních forech dostaneš BAN rovnou bez karet. Karty jsou náš výmysl a proto je jinde nemají protože to 666 naprogramoval. Ukazuje se bohužel že to byla chyba, myslet si že po varování se dotyční zlepší. Ten kdo udělá chybu a je tu na ní upozorněn místo toho začne kolem sebe kopat a plivat jedovatý sliny až je z toho všem okolo blbě. Z toho je mi teď už jasný proč je všude jinde rovnou BAN. PRáVě KVůLI TOMU TY šMEJDI KOLEM SEBE TAKHLE NEPLIVALI PROTOžE TO DOKážE OTRáVIT I TAK NEKONEčNě DOBRé LIDI JAKO JE NAPř MINOR.

To je pro nás ponaučením. Začneme tvrdě jít po hříšníkách a vyBANujeme je odsud protože praxe ukazuje že to jinak nejde.
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:25   Citovat  

vojt4s napsal:
Není se čemu divit...

Když se Ti tu nelíbí, tak sem nemusíš chodit. Od malička si myslím, že pravidla jsou od toho aby se dodržovala!

OK TAK JA SEM NEBUDU CHODIT DYZ TI VADIM JA JSEM PRAVIDLA NEPORUSIL ALE KDYZ SI MYSLIS ZE JO TAK JA KONCIM
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:27   Citovat  

jedna vec jsou pravidla a druha praxe. Proste lidi to nedodrzujou a nikdy nebudou, a pokud se nedava HW ban tak je to tezky. Navic v dnesni dobe ma kazdy clovek pristup na net z nekolika mista, takze je to boj s vetrnymi mlyny.

Pokud si myslis za ja jsem takovej smejd a nakazil jsem vas tady necim spatnym, tim ze jsem pouzil par hovorovych slov, tak me rovnou zabanuj. Honda
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:31   Citovat  

Minore, pokud jde o ten metr atd. psal jsem to ja, ale v ŽADNEM připade tobě.
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 14:37   Citovat  

vy jste fakt jak děti.jednou je napsáno že se tak mluvit nebude tak nechápu proč to někteří nedokážou pochopit.navíc půl témat je tu apsolutně o ničem a jen to tu dělá bordel.Je to forum o Hondách tak se tu maj řešit Hondy a ne kraviny
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 15:47   Citovat  

infinity napsal:
jedna vec jsou pravidla a druha praxe. Proste lidi to nedodrzujou a nikdy nebudou, a pokud se nedava HW ban tak je to tezky. Navic v dnesni dobe ma kazdy clovek pristup na net z nekolika mista, takze je to boj s vetrnymi mlyny.

Pokud si myslis za ja jsem takovej smejd a nakazil jsem vas tady necim spatnym, tim ze jsem pouzil par hovorovych slov, tak me rovnou zabanuj. Honda

....takže pokud mne na křižovatce někdo napere a já ho za to na místě zastřelím a udělá to takhle dejme tomu každý třetí účastník nehody tak je společnost má začít tolerovat a jednat tak, protože praxe ukázala, že trestní stíhání pro vraždu je nesmysl, protože je toho hodně a lidi to prostě nedodržujou? to mi hlava nebere
   Návrat  
Pepík 88 je teď offline  Pepík 88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 15:49   Citovat  

Chlapi,já se Minorovy vůbec ani při nejmenším nedivím,neříkám že mluvím nebo píšu spisovně to ne, ale tak přeci jen je to tady o Hondách a podobně. Je to forum pro pobavení pro rady a podobně, tak nevím a nechápu proč by se tady lidi nemohli chovat slušně. Zrovna toho že Minorovi došla trpělivost je mi líto, protože jak jsem poznal je to člověk který má vše ohledně Crx v malíčku a mě pokaždé poradil 100% správně. Myslím že málo kdo má takový přehled a dokáže vždy poradit. Bez ohledu na to že je to prostě frajer a má moji úctu!Přeci jen když něco potřebuju nebo chci jde to napsat slušně.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Má moderátorská činnost
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina