Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Original honda club
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:41  Naposledy upravil Winie dne 5.10.2008 , 19:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Doufám, že mne neukamenujete, ale mám v hlavě myšlenku od doby co jsem se dozvěděl, že nás honda nebere jako oficiální klub. Takže: napadlo mě založit dceřinný klub, kde by mohli být členové pouze a jen vozy které splní podmínky hondy pro uznání klubu za svůj. Debatoval jsem o tom v autosalonu hondy v oddělení péče o zákazníky a prý jde hondě hlavně o to, aby zůstal zachován vzhled vozu. Alu kola, podvozky, případně performance tuning by prý neměl vadit. výfuky prý pouze homologované pro silniční provoz, stejně jako ostatní uznatelné úpravy. Rád bych, aby stanovy dceřinného klubu byly ještě tvrdší než jsou tyto. Aby měl klub poměrně vysokou úroveň a neřešily se tam věci mimo Techniku, Modely, bazar apod. Nebo-li žádný CRX-SEX. To by se asi v Hondě moc nelíbilo. Jaký na to máte názor? Případně další myšlenky. Pokud se adminum a moderátorům tento topic nebude líbit, případně je neslučitelný s pravidly fóra, tak jej klidně mohou smazat, či zamknout.
Jen mi příjde škoda aby vozidla jako je rom.uv knedlíček upadala v zapomění a končila na vrakovištích, případně ve šrotu. V žádném případě by nešlo o rozdělení stávajícího klubu. Jen by se jednalo o tokovou odnož.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:46   Citovat  

to fungovat nebude Velmi šťastný
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:47   Citovat  

tam nikdo velice chodit nebude, jen se obcas podiva zda se tam neco deje a konec.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:49   Citovat  

doktorshondou napsal:
tam nikdo velice chodit nebude, jen se obcas podiva zda se tam neco deje a konec.

souhlasim.lidi se sem chodit bud juknout nebo pro radu obcas i na pokec.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:49   Citovat  

mě to přijde jako fajn , ještě by z toho členové mohli mít nějaký výhodu u hondy aby jsi člnové vs honda vyšli vzájemně vstříc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:52   Citovat  

sablos napsal:
souhlasim.lidi se sem chodit bud juknout nebo pro radu obcas i na pokec.

no od toho to bude. ne od tlachani o nicem.
for infinity:s timhle pristupem urcite ne
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 16:59   Citovat  

Winie napsal:
no od toho to bude. ne od tlachani o nicem.
for infinity:s timhle pristupem urcite ne

dobre...bude tam XX lidi (Vetsina z h-c nesplni pozadavky) vsichi budou mit origo kola, origo podvozek, stejná auta....kam se to asi dostane? O cem si budou povidat? Imho to bude snobska nudna particka, kde se bude malo co dit. Mrk

sleva od hondy CR je samozrejme fajn, ale at to da celymu HC nebo vubec
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:25   Citovat  

Winie napsal:
Doufám, že mne neukamenujete, ale mám v hlavě myšlenku od doby co jsem se dozvěděl, že nás honda nebere jako oficiální klub. Takže: napadlo mě založit dceřinný klub, kde by mohli být členové pouze a jen vozy které splní podmínky hondy pro uznání klubu za svůj. Debatoval jsem o tom v autosalonu hondy v oddělení péče o zákazníky a prý jde hondě hlavně o to, aby zůstal zachován vzhled vozu. Alu kola, podvozky, případně performance tuning by prý neměl vadit. výfuky prý pouze homologované pro silniční provoz, stejně jako ostatní uznatelné úpravy. Rád bych, aby stanovy dceřinného klubu byly ještě tvrdší než jsou tyto. Aby měl klub poměrně vysokou úroveň a neřešily se tam věci mimo Techniku, Modely, bazar apod. Nebo-li žádný CRX-SEX. To by se asi v Hondě moc nelíbilo. Jaký na to máte názor? Případně další myšlenky. Pokud se adminum a moderátorům tento topic nebude líbit, případně je neslučitelný s pravidly fóra, tak jej klidně mohou smazat, či zamknout.
Jen mi příjde škoda aby vozidla jako je rom.uv knedlíček upadala v zapomění a končila na vrakovištích, případně ve šrotu. V žádném případě by nešlo o rozdělení stávajícího klubu. Jen by se jednalo o tokovou odnož.

Dobrý pokus, ale stanovisko autosalonu je pro kohokoliv nepodstatné. Věř tomu, že pokusů o navázání spolupráce bylo víc než dost. Jakýkoli¨v klub, nebude podporován HČR, pokud ho nepovede přímo HČR, která svůj klub již má.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:26   Citovat  

no tak koukam ze ste si dukladne precetli muj prispevek. KOLA A PODVOZKY NEVADEJ!
for infinity: auta se jen neupravujou, ale i Opravujou... navic nektere upravy budou povolene
For diacoon: je mi jasny ze nebudes auto prestavovat aby ses dostal do odnoze tohoto klubu, ale proc by si to delal? prece nemusis byt vsude, ne? navic dal budes clenem HC. mam rad tuning, tvoje auto se mi docela libi, ale libi se mi i origo hondy. podminky pro vstup nebude vymejslet nikdo z nas, ale nadiktuje si je honda sama.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:26   Citovat  

CRXMANN napsal:
Dobrý pokus, ale stanovisko autosalonu je pro kohokoliv nepodstatné. Věř tomu, že pokusů o navázání spolupráce bylo víc než dost. Jakýkolic klub, nebude podporován HČR, pokud ho nepovede přímo HČR, která svůj klub již má.

správně, honda se na nas vykasle.
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:27   Citovat  

diacoon napsal:
ja nebudu predelavat pulku auta kvuli nejakymu kravatakovi v oddeleni pece o zakazniky ,protoze se mi ty listy na dverich vubec nelibily tak se zavarily.Bude argumentovat ze jsou prakticke ? pro me ne akorat tam zatika,bledne to od slunka a nejsem takovy ............... abych si skrabl dvere o vedlejsi auto na parkovisti.
Nebudu kvuli nemu davat ani H4 zarovky kdyz xenony sviti lepe a nebudu kvuli nemu davat 14ky kola kdyz bych s nema drhnul o zem podlahou

OK OK to je můj člověk pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:28   Citovat  

myslim , ze v "oddeleni pece " o zakazniky by udelali nejvic tim, kdyby se starali o to, aby mi v jednom autorizovanem servisu nepretahli rozvody, v druhem mi nerekli ze spojka je uz po smrti a ja na mrtve spojce dal jezdim 35000km, aby mi v jednom servisu diagnozu hotovych kloubu neprezentovali jako mysterium z jiny planety, a ja je nemusel trikrat presvedcovat ze to klouby jsou, aby prestali byt menici a stali se opravari, aby, aby, aby.......

Neznam souvislosti, ale nevim jestli se Honda postara lip o Romovo knedlicka, kdyz bude v nejakym ofiko mirek dušín klubu - myslim ze se na nej vyprdne ( klubově: pošle ho k šípku, plantážníka ). Mimo jine proto, ze jsem si jeste nevsim cloveka v autorizovanym servisu, ktery by nejak jevil zajem o Hondy, ze by byl H positive - ostatne se soucasnymi modely to snad ani nejde......

Honda.The Power of memories
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:28   Citovat  

vy si tu vjizdite do vlasu, ze jsou tu VIP lidi a ti ostatni.. a pak prijdete s napadem, ze tu budou takzvane VIP Hondy - "klubove" a pak ty ostatni... nooo, to bude jiste delat pratele nesouhlas
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:31   Citovat  

proste po dlouhy dobe nedomyslenej napad.podle me.ale ono by stacilo se nad tim zamyslet.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:35   Citovat  

kandik napsal:
myslim , ze v "oddeleni pece " o zakazniky by udelali nejvic tim, kdyby se starali o to, aby mi v jednom autorizovanem servisu nepretahli rozvody, v druhem mi nerekli ze spojka je uz po smrti a ja na mrtve spojce dal jezdim 35000km, aby mi v jednom servisu diagnozu hotovych kloubu neprezentovali jako mysterium z jiny planety, a ja je nemusel trikrat presvedcovat ze to klouby jsou, aby prestali byt menici a stali se opravari, aby, aby, aby.......

Neznam souvislosti, ale nevim jestli se Honda postara lip o Romovo knedlicka, kdyz bude v nejakym ofiko mirek dušín klubu - myslim ze se na nej vyprdne ( klubově: pošle ho k šípku, plantážníka ). Mimo jine proto, ze jsem si jeste nevsim cloveka v autorizovanym servisu, ktery by nejak jevil zajem o Hondy, ze by byl H positive - ostatne se soucasnymi modely to snad ani nejde......

Honda.The Power of memories

Ja jen pridam, zkusenost puvodniho majitele meho auta: Auto dal do servisu a mechanici ho prohaneli po letisti...takze asi tak.
Jedine v cem vidim vyhodu v h-servise je nejaka zaruka na odvedenou praci, coz se muze pri GO motoru celkem i hodit.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:40   Citovat  

Winie napsal:
no tak koukam ze ste si dukladne precetli muj prispevek. KOLA A PODVOZKY NEVADEJ!
for infinity: auta se jen neupravujou, ale i Opravujou... navic nektere upravy budou povolene
For diacoon: je mi jasny ze nebudes auto prestavovat aby ses dostal do odnoze tohoto klubu, ale proc by si to delal? prece nemusis byt vsude, ne? navic dal budes clenem HC. mam rad tuning, tvoje auto se mi docela libi, ale libi se mi i origo hondy. podminky pro vstup nebude vymejslet nikdo z nas, ale nadiktuje si je honda sama.

chapu nemusim byt vsude ale byt pod kridly honda Lucy to bych machroval na srazech
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:18   Citovat  

mega1 napsal:
vy si tu vjizdite do vlasu, ze jsou tu VIP lidi a ti ostatni.. a pak prijdete s napadem, ze tu budou takzvane VIP Hondy - "klubove" a pak ty ostatni... nooo, to bude jiste delat pratele nesouhlas

vy ste fakt hrozny slovickari. jaky VIP hondy. budou to pouze ORIGINAL hondy. nema to nic s vip. ja sem i v jinym honda klubu a nejsem zadnej vip. je to pouze pod klub. Dle meho se tim treba ukonci nesmyslne diskuse o tuningu zda ano ci ne, nebo o tom kdo je vip nebo podobne. komu se nebude libit stav toho fora, tak mu treba bude vyhovovat stav fora druheho. nehledejte v tom nic specialni, klub vyjmecnych nebo podobne.
Misto toho aby jste nekdo prisel s konstruktivnim napadem, tak radsi vsichni rejpete, nadavate a totalne nemyslite pozitivne.
For sablos: misto toho aby si se nad nim radsi zamyslel, tak nadavas.. tim to fakt vyresis. nikdo te nenuti v origo klubu byt, budes dal stastny v hlavnim klubu a no problem, ne?
For kandik: oddeleni pece o zakazniky se stara o styk s verejnosti. Vymysli ruzne akce a vyhody. o nastaveni rozvodu se stara servis. to je vec druha.
for infinity: myslis si hazet vsechny do jednoho pytle je inteligentni nazor?
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:24   Citovat  

jen jsem tak zauvazovala.. bo to tady uz znam..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:24   Citovat  

Winie napsal:

for infinity: myslis si hazet vsechny do jednoho pytle je inteligentni nazor?

Neni, ale proste u znackovych servisu by se podobne ulety/neznalosti nemeli objevovat. Tech prihod neni jedna ani dve. Proste sedi tam obyc mechanici a pod pojmem honda si vybavi jenom zamestnani.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:29   Citovat  

infinity napsal:
Neni, ale proste u znackovych servisu by se podobne ulety/neznalosti nemeli objevovat. Tech prihod neni jedna ani dve. Proste sedi tam obyc mechanici a pod pojmem honda si vybavi jenom zamestnani.

no ale prece po nich nemuze zamestnavatel chtit aby pro to dejchali. to jestli sou kvalifikovani, nebo ne to uz je zalezitost personalniho oddeleni. ale ja osobne si nemuzu na mechaniky z hondy stezovat. s clovekem kterej obednava ND to uz bylo horsi, ale durazne sem mu to vysvetlil a uz delal to co ma.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:32   Citovat  

Winie napsal:
no ale prece po nich nemuze zamestnavatel chtit aby pro to dejchali. to jestli sou kvalifikovani, nebo ne to uz je zalezitost personalniho oddeleni. ale ja osobne si nemuzu na mechaniky z hondy stezovat. s clovekem kterej obednava ND to uz bylo horsi, ale durazne sem mu to vysvetlil a uz delal to co ma.

jasne, v tomhle s tebou souhlasim.
Jen jsem chtel rict, ze je to vicemene servis jako kazdy jiny, zadna jistota ci extra kvalita Úsměv
Ja mam treba s ostravskym h-servisem dobre zkusenosti OK
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:16   Citovat  

Winie: reknu jen toto.. zrealizuj a rad se pridam se svou integrou 1g je to dobrý
Jinak na autorizovany servis at me nikdo nesaha, nekolikrat me sam manager Pribramske Hondy moc pomohl (a to nemusel a je to pro me cizi clovek!!) a kdyz se chtel se zlutou projet (ostra jizda) tak se mi zeptal o svoleni a posleze jej dostal.. je to dobrý Takze ja jsem trebas s lidma z Hondy "jako lidma" max spokojeny.. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:21   Citovat  

gizmi napsal:
Winie: reknu jen toto.. zrealizuj a rad se pridam se svou integrou 1g je to dobrý
Jinak na autorizovany servis at me nikdo nesaha, nekolikrat me sam manager Pribramske Hondy moc pomohl (a to nemusel a je to pro me cizi clovek!!) a kdyz se chtel se zlutou projet (ostra jizda) tak se mi zeptal o svoleni a posleze jej dostal.. je to dobrý Takze ja jsem trebas s lidma z Hondy "jako lidma" max spokojeny.. je to dobrý

nezalezi to jen na me. je to fazi jednani
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:24   Citovat  

s jakou pobockou jsi to resil? Pribram je urcite vpohode a myslim ze nebude problem..jak jsem jiz psal, vzdy jsem tam byl spokojeny ... je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:35   Citovat  

gizmi napsal:
s jakou pobockou jsi to resil? Pribram je urcite vpohode a myslim ze nebude problem..jak jsem jiz psal, vzdy jsem tam byl spokojeny ... je to dobrý

bavil sem se o tom s lidma v usti, ale tohle se pak bude kdyztak resit s centralou hondy ceska republika. hlavne musi bejt vule vic lidi
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 20:15   Citovat  

Winie napsal:
bavil sem se o tom s lidma v usti, ale tohle se pak bude kdyztak resit s centralou hondy ceska republika. hlavne musi bejt vule vic lidi

přečetl jsi si můj příspěvek???
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 22:20   Citovat  

Nerad jsem nositelem negativního myšlení ale po zkušenostech se zastoupení Honda Deutschland potažmo Honda Europe - nejen žádná šance, ale žádná naděje Se stydím
Oni nepotřebují fandy, srdcaře, rodinné podniky ... potřebují skleněné, chromové paláce, v nich panáky se zlatou sponou v kravatě co prodají kvanta aut denně ... a v případě problémů se o ty prodaná auta nějací šmudlové ve smluvním servisu postarají.
My jsme pro ně "tuzeři", co lítaj ve starejch hadrech co měli bejt dávno ve šrotu ... a jako potencionální zákazníci ... k h.... (ničemu)
Je to možná krátkozraký názor, ale bohužel tudy jde vývoj v Dealerstvích v USA a bohužel min. posledních 5 let i v Evropě
Je to k Bueee Bueee Bueee nebo to snad ne
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 22:20   Citovat  

Podle me je to zbytecna snaha.Podobnych hokuspokusu bych se neucastnil,nejenom proto,ze prvni a zaroven posledni zalezitosti pro me neco jako autorizovany servis prestalo existovat,naprosta katastrofa.(A pri lehkym pokusu zjistit neco o dilech na C1G asi pred rokem v plzensky pobocce mi bylo sdeleno,ze v pripade Civica je pro ne 1G to,co bylo az 2G,takze jednou provzdy mi je HČR letnim vankem,at jsou lidi dobry nebo ne.)

Edit : Rom. to popsal brilantne,myslim si totez.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 22:33   Citovat  

Rom. napsal:
Nerad jsem nositelem negativního myšlení ale po zkušenostech se zastoupení Honda Deutschland potažmo Honda Europe - nejen žádná šance, ale žádná naděje Se stydím
Oni nepotřebují fandy, srdcaře, rodinné podniky ... potřebují skleněné, chromové paláce, v nich panáky se zlatou sponou v kravatě co prodají kvanta aut denně ... a v případě problémů se o ty prodaná auta nějací šmudlové ve smluvním servisu postarají.
My jsme pro ně "tuzeři", co lítaj ve starejch hadrech co měli bejt dávno ve šrotu ... a jako potencionální zákazníci ... k h.... (ničemu)
Je to možná krátkozraký názor, ale bohužel tudy jde vývoj v Dealerstvích v USA a bohužel min. posledních 5 let i v Evropě
Je to k Bueee Bueee Bueee nebo to snad ne

Romane - je to prostétak: je to byznis, nic jiného. Kdyby chtěli se pyšnit tím, že mají základnu fandů a nadšenců, co mají auto jako máme, už dávno by to udělali.

Firma (HONDA CR, DE, USA atd.) potřebuje vydělávat.

O činnosti jako jsou ty naše je postaráno v klubech jako je ten náš.

Winie: držím palce, ale myslím, že CRXMANN a jiní už toto zkoušeli, tak uvidíš.

Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 7:26   Citovat  

zeptejte se Zombíka co mi vzkázal jeho bývalí nadrízený,reditel salonu HONDA auto jarov,kdyz jsem jim nabídl ze bych jim mohl zapujcit vzdy cca na 7mesícu hondu accord sedan 1G jednu z první série v plné palbe do salonu a jeste v Top stav 99%originál /chtel jsem si ji koupit,ale nechtel jsem ji parkovat na silnici prez zimu,mám bohuzel jen dve garáze/ zombík se mi stydel tlumocit odpoved.která znela ve smyslu dekujem bohuzel by jsme si predstavovali neco jako je v expozici skody auta tak okolo roku 1930 ...to ze je sév hondy na jarove a neví kdy honda cca +- 10let vyrobila první auto budis ,má to jako rohlíky,ale ze je cech a neví ze skoda je jedna z nejstarsích automobilek sveta,tudís ostatní jsou hluboce za nima...tak to uz je na makovici....neríkám ze kazdej autosalon je stejnej...nejradeji mám příbram
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Original honda club
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina