Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
gufero pod setrvak
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 15:05   Citovat  

protoze uz sem 8x pretesnoval vanu, a olej netece kdyz motor stoji ale spis kdyz bezi se doslo k zaveru ze se tam dostala necistota a gufero nejak narusila ( nedavno jsem pomlel pul lamely) tak si chystam zasoby na vymenu gufera obednal jsem si u matejcka nejaky za 180k a jeste uvazuju o Rubena GP NBR 80x100x10 s jednim tesnicim britem a prachovkou a nebo Rubena MVQ GP 80x100x10
jde mi o to jestli muzu pouzit gufero s prachovkou a jaky material? jestli NBR nebo MVQ ci to je jedno
NBR- Nitrilkaučuk snáší i krátkodobý běh nasucho. Přípustná provozní teplota činí -50 až +100 °C a krátkodobě až +120 °C. Při vyšších teplotách materiál tvrdne.

MVQ - Silikonová pryž se vyznačuje vysokou tepelnou odolností a může se používat při teplotách od -70 °C až +160 °C. Další důležitou vlastností silikonové pryže je schopnost absorbovat maziva, a tedy snižovat tření a opotřebení na minimum.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 17:12   Citovat  

Doomm napsal:
protoze uz sem 8x pretesnoval vanu, a olej netece kdyz motor stoji ale spis kdyz bezi se doslo k zaveru ze se tam dostala necistota a gufero nejak narusila ( nedavno jsem pomlel pul lamely) tak si chystam zasoby na vymenu gufera obednal jsem si u matejcka nejaky za 180k a jeste uvazuju o Rubena GP NBR 80x100x10 s jednim tesnicim britem a prachovkou a nebo Rubena MVQ GP 80x100x10
jde mi o to jestli muzu pouzit gufero s prachovkou a jaky material? jestli NBR nebo MVQ ci to je jedno
NBR- Nitrilkaučuk snáší i krátkodobý běh nasucho. Přípustná provozní teplota činí -50 až +100 °C a krátkodobě až +120 °C. Při vyšších teplotách materiál tvrdne.

MVQ - Silikonová pryž se vyznačuje vysokou tepelnou odolností a může se používat při teplotách od -70 °C až +160 °C. Další důležitou vlastností silikonové pryže je schopnost absorbovat maziva, a tedy snižovat tření a opotřebení na minimum.

no já měl to první (Nitrilkaučuk) a po cca 5000 km olej na spojce,říkám co to je za prasárnu a ejhle,shodil jsem setrvák a gufero tvrdý jako roh ..... asi olej má krátkodobě okolo těch 120.... tak jsem koupil MVQ a mám nalítáno 16000 a no problem... jestli se chceš vyhnout peripetiím,jdi do MVQ. každopádně těch pár kaček si připlať... Velmi šťastný pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 19:28   Citovat  

Jakub Erben napsal:
no já měl to první (Nitrilkaučuk) a po cca 5000 km olej na spojce,říkám co to je za prasárnu a ejhle,shodil jsem setrvák a gufero tvrdý jako roh ..... asi olej má krátkodobě okolo těch 120.... tak jsem koupil MVQ a mám nalítáno 16000 a no problem... jestli se chceš vyhnout peripetiím,jdi do MVQ. každopádně těch pár kaček si připlať... Velmi šťastný pořádnej výtlem
a jaky jsi kupoval klasickou konstrukci nebo s 2 brity? nebo jednim britem a prachovkou?

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 21:46   Citovat  

no já bych v případě gufera na kliku kupoval jedině originál Honda. To nebude extra drahý...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 22:32   Citovat  

PreludeZ napsal:
no já bych v případě gufera na kliku kupoval jedině originál Honda. To nebude extra drahý...
do 300? treba?nebo myslis ze mezi tim robena mvq a origo bude velkej rozdil? ja bych rekl ze to bude to samo v bledemodrym nebo ze to mvq bude jeste lepsi

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 22:57   Citovat  

no zkus napsat Mattikovi, dělá s Alienem v Honda Auto Elegance Brno, je to partner klubu, určitě ti cenu zjistí OK

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 23:02   Citovat  

kontakt na MattiKa odkaz
jde totiž i o to že gufera jsou pravotočivé (pravá) a levotočivé (levá) a na kliku potřebuješ dozadu pravotočivé (standartní) ale dopředu levotočivé.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 23:09   Citovat  

PreludeZ napsal:
kontakt na MattiKa odkaz
jde totiž i o to že gufera jsou pravotočivé (pravá) a levotočivé (levá) a na kliku potřebuješ dozadu pravotočivé (standartní) ale dopředu levotočivé.
a jak myslis ze to je s tou kvalitou?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2008 , 23:11   Citovat  

PreludeZ napsal:
kontakt na MattiKa odkaz
pod setrvakem jepravotocivy a na olej. cerpadle levotocivy ne? pod tim setrvakem teda pravo z leva do PRAVA .. pokud se nejak pletu tak me oprav a pokud muzes tak to nejak objasni Úsměv

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 7:20   Citovat  

PreludeZ napsal:

TAK, jedine original...ja som kupoval na V6 a v honde stalo nejakych 300,- skk, samotna vymena 8.000,- :twisted:

Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:23   Citovat  

Doomm napsal:
pod setrvakem jepravotocivy a na olej. cerpadle levotocivy ne? pod tim setrvakem teda pravo z leva do PRAVA .. pokud se nejak pletu tak me oprav a pokud muzes tak to nejak objasni Úsměv

ano, pisu ze u setrvacniku je prave vepredu u remenicec je leve.
Jak je to s kvalitou nemam tuseni ale original od H bude urcite nejlepsi OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.10.2008 , 14:34   Citovat  

no ted mi prislo od matejcka je s britem a prachovkou a na britu jsou ty carky //////////////// TOMBOW AM80 100 10 RT JAPAN .. problem je v tom ze nevim jestli nitril nebo silikon

Obsah fóra Honda-club.cz   
gufero pod setrvak
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina