Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Street legal racing - honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
-Kage- je teď offline  -Kage-
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 17:00   Citovat  

Už dávno jsem objevil hru s názvem Street legal racing redline, možná někteří znáte, mne nejvíce nadchla v možnostech oprav/úprav/ničení auta a nedávno jsem si do téhle hry stáhl pár nových aut Honda a pak mě napadlo tu o tom něco napsat ..
Tak k věci: Hra začíná v prázdné garáži s nějakými symbolickými penězmi, v první řadě musíte koupit nějaké auto, nezbývá než koupit staré, jeté z bazaru a popřipadě jej trochu upravit. Závoděním ( hlavně drag racing v nočním městě ) vydělat nějaké peníze a kupovat si nové a nové věci. A že jich tu není málo.

Například motor zde není jako jeden celek, ale skládá se z těch nejduležitějších částí co dělá motor motorem, takže blok, klikovka, ojnice,písty, vana, hlava, vačky, sání, výfuk atd. cokoli se dá vyměnit za něco lepšího popřípadě poladit. Toho je v téhle hře taky moc, například: volnoběh, bohatost směsi, omezovač, rozdělení hnací síly u 4×4, natočení vaček ( takový manuální V-TEC HaHaaa ) rozdělení brzdného učinku P/Z, tlak vzduchu v pneumatikach, tlak který dává turbodmychadlo a další. Podvozek je na tom podobně, vše od disku a pneumatik přes tlumiče a pružiny ke skrutným stabilizatorům.

Interier dost zavisi na moznostech auta, vymenit sedacky za nejaké skořepiny ale neni problem u žadného, dale muzete treba volanty, audio, bezpecnostní rámy, budíky atd. Neméně zajimavě je provedeno lakovaní auta, můžete si vybrat jestli si jej nastřikate ručně sprejem, nebo rovnou celé jednotlivé díly vybranou barvou, to umožňuje, že když zničíte přední nárazník a koupíte si nový, tak nebude mit barvu auta, ale bude bílý a musíte dát další peníze za nalakování. Klidně na auto můžete umístit jakoukoli samolepku, stačí si ji uložit jako obrázek ve formátu png a umístit no příslušné složky hry, třeba i svou fotku.

Když už si takhle vyhrajete s autem a jedete se projet do města ( fyzikální model není nijak moc reálný, ale zas to není žádná katastrofa ) dávejte pozor, jakákoli nehoda, ať už srážka s autem, stromem, nebo jen bouchnutí nárazníkem do nízkého obrubníku, vám může auto poškodit, samozdřejmě to jde i vidět. části motoru se podle vašeho stylu jízdy, paliva a jestli používáte nitro atp. časem opotřebovává, stejně jako pneumatiky, takže je pořád co měnit. A aby toho nebylo málo, ve městě se můžete nahánět s policií která je docela přísná na dodržování rychlosti.

"Na konci" hry jsou závody, něco jako pouštní války v rychle a zběsile kde se utkávají nejlepší z njlepších a první vyhraje super rychlé auto. Pro lidi co na hraní mají čas a jsou docela hračičky je to ideální, ikdyž se to časem stane dost stereotypní, oživuje to alespoň možnost přidávání libovolných aut z internetu. Od hond jsem našel například: civic 89, crx, integru, civic 6g coupe, jakýsi accord ( asi pouze americká či japonská verze, protože jsem jej v životě nevidel ), také jsem našel prelude 5g a další, ale ty mi buď z nějakého důvodu nešly nebo jsem je nezkoušel. Hra se dá stáhnout přes torrenty a možná i někde jinde na netu, auta třeba tady: GOM-TEAM.COM a PRO MODS.US
Pokud jste tohle dočetli do konce tak graltuluju a děkuju že to za tu námahu stálo Mrk

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:06   Citovat  

jak je mozne ze ma ta integra rozvodak na prave strane pořádnej výtlem
ale kvuli toho C4G si to mozna stahnu a projedu se s nim Úsměv
Jinak pekna recenze je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:14   Citovat  

No nevypadá to vůbec zle. To zkusím OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:15   Citovat  

ja si to kdysi stahl a garaz super, opravdu best of best ze vsech her.. jestli je to to jak to ruzne otacis a klikas a sundavas a nandavas veci. Ale nejak mi to pak blblo pri vyjizdce, nejak se to nedokreslovalo, fyzikalne se to chovalo vylozene divne. Jinak je to od Invictusu, coz je jedna z mych oblibenych her. Koukni na jejich web, vydali potom i dalsi, doporucuju CRC2005 (cross racing championship 2005). Tak jde taky dost veci nastavit a pritom grafika a fyzika suprova, i je to zajmavy, mi bylo lito, ze sem to uz dohral. Pak jeste na to navazuje onlinovka, o ktery sem tu psal... project-torque :) Skoda ze neudelali ten street legal trosku v novym a lepsim, vic nerozvinuli... NFS by si uz nikdo nekoupil.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:25   Citovat  

Udělat hru v grafice a fyzikalnim modelu NFS (underground2) a prvkama ze street legal racing, tak by to byl hit jako prase. Project torque jsem taky jednu dobu dost hrával, asi to zase nainstaluju. A co jsi rikal to dalsi od invictusu tak na to urcite kouknu, dik za tip Mrk
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:32   Citovat  

dřív sem to taky měl ... garáž gutt / zbytek hnus
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 18:34   Citovat  

fyzika nfs je parodie na fyziku... videl jsem obrazek ktery to dobre vystihoval, byl to volant kterej mel pedaly, ale byl tam jen plyn, zadna brzda :D
Se koukni na ten CRC2005, to je fyzikalni model teprv ;) (nebo LFS a veci od Symbinu - race07 apod.) Kazdopadne s tim crc2005 budes spokojen, to se neomrzi. Jde tam nastavovat ruzny veci taky, ne tak extremne jako v redline, ale je tam toho dost. Zavisi to teda na tom jak mas vylepseny auto... treba prvni podvozek ma jen dva prednastaveni, nejelepsi podvozek ma plynule stavitelnou tuhost i vysku a u dalsich dilu je to zrovna tak. Jak ty veci menis, tak vidis, kolik mas koni, jakej pritlak na predu/zadku, jakou silu v brzdach v Newtonech a dalsi fyzikalni vlastnosti auta, ktery jsi zmenil tou zmenou nastaveni. Je to bombice. To nastaveni je dulezity pro uspesnej zavod nekdy dost. Fakt zajedes o dost lip nebo hur, dle toho jak dobre si to auto nastavis. Zmeny jsou na kazdy trati hodne znat. Na konci vyhrajes nejakej jako caterham.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 20:09   Citovat  

No ja zas až tak neřekl že fyzikální model NFS je hodně reálný, jen jsem chtěl naznačit co z které hry dát dokupy .. tak řekněme fyzikální model z Live For Speed, ten mi přijde hodně reálný, ale občas docela přehnaný Mrk
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 21:52   Citovat  

Taky jsem to drif hral, je to fakt peckova hra... skoda jen ze ma az moc bugu Smutný , neni ubec dodelana...
   Návrat  
xluccasox je teď offline  xluccasox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2008 , 20:24   Citovat  

Máte někdo češtinu na verzi 2.3.0 LE??
   Návrat  
Kevin je teď offline  Kevin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2008 , 19:21   Citovat  

dalo by se to nekde stahnout?..nemuzu nic poradnyho sehnat..Diky
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.10.2008 , 20:36   Citovat  

mazec. to chci,......první hra kde je konečně CRXo je to dobrý
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 7:35   Citovat  

Trochu OT, ale hráli jste někdo Richard Burns Rally? Ne že by to bylo až tak reálný, ale těžší simulátor auta na ovládání jsem snad na PC nehrál. Hrál jsem to klávesnicí a bylo to peklo.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 10:00   Citovat  

neyo napsal:
Trochu OT, ale hráli jste někdo Richard Burns Rally? Ne že by to bylo až tak reálný, ale těžší simulátor auta na ovládání jsem snad na PC nehrál. Hrál jsem to klávesnicí a bylo to peklo.

Super hra...myslim ze to subaru bylo docela hodne realne....S volantem jsem se ucil tutorial asi 2 mesice...pak jsem jel v rallyove verzi nazivo ono to fakt jede takovej kotel Mr. Green
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 11:19   Citovat  

diacoon napsal:
Super hra...myslim ze to subaru bylo docela hodne realne....S volantem jsem se ucil tutorial asi 2 mesice...pak jsem jel v rallyove verzi nazivo ono to fakt jede takovej kotel Mr. Green

No myslim, že ta hra se ostatím dost vymykala, protože většinou jedeš všude plnej kotel. Tady musíš brzdit opravdu hodně brzo před zatáčko a i tak jsi rád, že jí projedeš bez poškození. Možná to přehnali až moc Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 11:20   Citovat  

diacoon napsal:

No myslim, že ta hra se ostatím dost vymykala, protože většinou jedeš všude plnej kotel. Tady musíš brzdit opravdu hodně brzo před zatáčko a i tak jsi rád, že jí projedeš bez poškození. Možná to přehnali až moc Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 12:06   Citovat  

cocks napsal:
mazec. to chci,......první hra kde je konečně CRXo :gut:

Juiced si sezen, tam je taky CRX. pripadne Flatout2 tam je nelicencovany auto, ktery se naapadne podoba crx.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:07   Citovat  

Bitkar napsal:
Juiced si sezen, tam je taky CRX. pripadne Flatout2 tam je nelicencovany auto, ktery se naapadne podoba crx.

Nebo taky gran turismo 4 na ps2 Hihi
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 12:01   Citovat  

neyo napsal:

Vem si ale ze takove subaru s obrovkym kroutakem a vykonem ...to aj na tech rallynach v realu jede furt smykem a jakoby se nadnaselo ve vzduchu...fyzikalni model sem i hodne libil...obcas se i povedlo ze jsem zajel bez havarie a byl to strasny odvaz s volantem
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 16:50   Citovat  

nemuzete jsem prosim nekdo hodit odkaz odkud by se dala hra stahnout?Velmi šťastný a kde by se dali stahnout i jina auta?Velmi šťastný..trespektive Honda Velmi šťastný
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 18:24   Citovat  

FastCivic napsal:
jak je mozne ze ma ta integra rozvodak na prave strane pořádnej výtlem
ale kvuli toho C4G si to mozna stahnu a projedu se s nim Úsměv
Jinak pekna recenze je to dobrý

je to tuningovka přece...jasnej swap na K20 Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2008 , 20:05   Citovat  

kucííí nahodte sem odkaz na staženi pls.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 15:26   Citovat  

ted stahuju, tak jsem na to zvědavej
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 16:22   Citovat  

jaké to má požadavky ? v notesu si to asi nezahraju co ??? Bueee
   Návrat  
Girs je teď offline  Girs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 17:09   Citovat  

link ke stažení byste sem mohli hodit..
   Návrat  
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 17:24   Citovat  

cocks napsal:
mazec. to chci,......první hra kde je konečně CRXo je to dobrý

CRX je i v NFS nebo juiced myslim ted nevim ktery z nich to je...co vim ze sem to hral kuli tomu Velmi šťastný ale jinak me to nevzalo Úsměv myslim ze to byl juiced 2...? nechci kecat ale na sto procent sem ho nekde videl
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 6:35   Citovat  

Tady jsou linky :
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 19:42   Citovat  

Kdyby jste to někdo stáhl a nevěděl heslo pro rozbalení
tak jako já tak je to "www.eoncentar.info"
(ten odkaz v uvozovkách je heslo takže jen zkopírujte nebo opiště
přímo to co je v uvozovkách!! Úsměv ) GL OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 19:52   Citovat  

carvi napsal:
nemuzete jsem prosim nekdo hodit odkaz odkud by se dala hra stahnout?Velmi šťastný a kde by se dali stahnout i jina auta?Velmi šťastný..trespektive Honda Velmi šťastný

Link na hru tady uz dal sh@m@n a linky kde stáhnout jiná auta jsem už psal nahoře v samotné "recenzi", stačí číst ... Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Street legal racing - honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina