Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Členství na rok 2009 - 500Kč
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 8

Jeví se vám roční členství ve výši 500Kč vysoké ?
ANO - nemohu si to dovolit
32%
 32%  [ 40 ]
NE - je to v pohodě
52%
 52%  [ 65 ]
NEVÍM - co bude dnes k večeři ?
14%
 14%  [ 18 ]
Hlasovalo : 123
Celkem hlasů : 123

Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:51   Citovat  

Vážení členové,

po dlouhých dohadech a zvažování různých možností se rada spolu s kontrolními a poradními orgány usnesla stanovit novou výši příspěvku na členství v OS HondaClub.cz s platností od období 2009.

Příspěvek činí 500Kč za jeden kalendářní rok, tedy od 1. ledna do 31. prosince.

Příspěvky v této výši k uhrazení členství na rok 2009 můžete posílat již od 1.11.2008.

Mnozí toto navýšení jistě očekávali, minimálně jsme o tom debatovali na Honday 2007. Důvodem je samozřejmě pořízení nového hostingu pro naše stránky, který nestojí málo, dále také možnost nakupovat více zboží do butiku najednou (nyní toto dotuje správce butiku ze své kapsy, což jistě uznáte za nevhodné řešení) atd. Pokud budete sledovat stav účtu, uvidíte, že se tak nějak stále vlní kolem nuly a v podstatě je to "z ruky na fakturu" HaHaaa.

Rada se samozřejmě zavázala starat se o klub tak, aby prosperoval. Hlavní činností klubu je pořádání srazů, což se zatím děje jen velmi málo (ovšem pracujeme na zlepšení a myslím, že se toho povedlo už dost v této oblasti zlepšit) a s vyšším příjmem do kasičky klubu se můžeme v této činnosti rozvinout daleko více (ceny, časomíra, stany, občerstvení, muzika atd.).

Nakonec vás prosím o váš hlas v anketě, zda-li vám 500Kč ročně (42kč měsíčně) příjde mnoho. Na základě analýzy výsledků ankety budeme dále jednat.

Díky za pozornost a můžete se vrátit ke svým volantům HaHaaa

Daver
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 13:58  Naposledy upravil Hellborn dne 17.10.2008 , 14:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ještě poznámka: Osobně bych případné přizpůsobení příspěvků viděl až na r.2010... Protože se bude muset rozmyslet jakou variantu zvolíme... Už teď jsme se dohadovali skoro měsíc...

P.S. O zdražení na 400,- (asi nejvíc hlasů) se hlasovalo na schůzi na HD 2007, ve hře byly ještě návrhy 300 a 500 a ponechat 200,ale ani jeden návrh nezískal potřebnou nadpoloviční většinu, proto byl i rok 2008 za 200,-... A z důvodu,že se členská schůze nemohla na příspěvcích shodnout, přešla tato pravomoc na radu sdružení. Při rozhodování byly vzaty v úvahu i názory regionálních zástupců.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 14:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Ještě poznámka: Osobně bych případné přizpůsobení příspěvků viděl až na r.2010... Protože se bude muset rozmyslet jakou variantu zvolíme... Už teď jsme se dohadovali skoro měsíc...

To je samozřejmost ... 2009 zůstane takto a uvidíme, jaký to bude mít vliv na ekonomickou a politickou situaci HaHaaa

Snad nedopadnem, jako v USA kuky kuk
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 15:08   Citovat  

Že by mi to přišlo vysoký to ne,ale teďka jsem to tady nějak nepochopil,nejdřív Daver píše že to bude na rok 2009 už zvýšené a Hellborn zase že až na rok 2010 a pak teda Daver že 2009 zůstane tak jak je,takže kolik se bude teda platit na rok 2009? Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 15:12   Citovat  

tak tenhle rok bych dal 300, a pak o 100 vic.myslim ze by to bylo akorat.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:18   Citovat  

sablos napsal:
tak tenhle rok bych dal 300, a pak o 100 vic.myslim ze by to bylo akorat.

Z těch 200,- se to nedá utáhnout teď - jak psáno,tak na butik si klub půjčuje od jeho správce, web i diskuze byla levnější než pronájem serveru (na ten na nějaký čas máme,ale taky nebudeme mít věčně a radši mít nějakou rezervu,ne?) Sečteno, podtrženo - 300 by to nevytrhlo...

senno napsal:
Že by mi to přišlo vysoký to ne,ale teďka jsem to tady nějak nepochopil,nejdřív Daver píše že to bude na rok 2009 už zvýšené a Hellborn zase že až na rok 2010 a pak teda Daver že 2009 zůstane tak jak je,takže kolik se bude teda platit na rok 2009? Úsměv

Daver napsal 2009 za 500,- Kč, pokud se to bude členům zdát moc, tak na 2010 se s tím něco zkusí vymyslet.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:34   Citovat  

Jednou nebo dvakrát jsem platil dobrovolně 500 coby členský příspěvek, takže to klidně udělám znovu. Rozumná výše - z hlediska asi většiny lidí - mi zatím přijde 400.
Na druhou stranu je fakt, že stačí jedna menší oprava auta a člověku se ty vložené peníze na slevě na díly vrátí zpátky raz dva.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:42   Citovat  

Minor napsal:
Jednou nebo dvakrát jsem platil dobrovolně 500 coby členský příspěvek, takže to klidně udělám znovu. Rozumná výše - z hlediska asi většiny lidí - mi zatím přijde 400.
Na druhou stranu je fakt, že stačí jedna menší oprava auta a člověku se ty vložené peníze na slevě na díly vrátí zpátky raz dva.

Amen.

Samozřejmě slevy nejsou vše, ikdyž jsou někdy velmi podstatné. Dovolím si říct, že i běžnou údržbou (olej + filtr) se ty peníze za rok minimálně vynulují je to dobrý

A samozřejmě odměnový program se budeme snažit rozšířit, počínaje malými dárky až po slevy i mimo obor automobilizmu. Lucy
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:45   Citovat  

Na HD 2007 jsem zvedal ruku i pro 500kč, tak myslím není problém. je to dobrý
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 16:48   Citovat  

o doprkenka můj měsíční příjem no hold budeme jednou za rok bez jídla a bez bytu a bez vše ho co se s toho platí takže souhlas. Zaplatím stejně už jsem si vše dohodl Úsměv VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2008 , 20:34   Citovat  

něco podobého jsme očekával, 200kč je směšná částka ale 500kč nevím... asi se spíše ze strany členů navrhnou 400kč a možná pár členů ubyde těžko říct Tak to valím bulvy
Ale zas aby to nebylo jak dálniční známky... každej rok 100kč navíc, dál kdyby nákup pro členy v butiku zůstal nadále zvýhodněn nebo byl ještě výhodnější...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 6:55   Citovat  

OK Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 6:55   Citovat  

OK Úsměv
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 8:51   Citovat  

Nemám vůbec problém zaplatit 500,-, jsem členem a tudíž chci aby club fungoval lépe, což financema umožníme nejlíp.
Jsem pro OK
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:05   Citovat  

Uz ani za kilo Bueee
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:07   Citovat  

Nemam problem - 500 jsem,myslim ze spolu s Alexis,na HD07 navrhoval,taky jsem je posledne platil a pokud nekdo bude bazirovat na par stovkach,aby si pak mohl koupit treba karton cigar nebo flasku tvrdyho,tak takovyho ja pri sobe nemusim.Nejsme uz maly deti,ktery dostavaji kapesny - komu je problem tech par penez privydelat,at si sedne na tyden po pracovni dobe k nadrazi a ty 300 bude mit taky meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:26   Citovat  

maryo napsal:
Uz ani za kilo Bueee

Bylo by možná poučné, aby ses o tom rozepsal, proč už ani za kilo.
Mimochodem, ze zvýšených členských příspěvků se bude hradit i provoz tohoto fora, které řada lidí tak ráda kritizuje, aniž by pro něj cokoli udělala.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:39   Citovat  

Duvod: Hlavni duvod: sprosta slova a povysovani moderatoru... Na forum se dostanu tak ze 75% pokusu, pritom se o tom mluvi nevim jak uz dlouho.
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:53   Citovat  

myslim ze prvni skok na 400 a pak dalsi rok na 500 by byl idealni....
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:57   Citovat  

Nevidím v tom problém,jsem pro 500 OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:57   Citovat  

maryo napsal:
Duvod: Hlavni duvod: sprosta slova a povysovani moderatoru... Na forum se dostanu tak ze 75% pokusu, pritom se o tom mluvi nevim jak uz dlouho.

No, vulgarismy na forum přinášejí členové a moderátoři s tím bojují. A jak se zdá, poslední dobou už docela úspěšně. Jen bych dodal, že jsem se snažil v roli moderátora lidi umravňovat dost dlouho a po dobrém, ale na někoho zřejmě platí jen síla.
Povýšení moderátoři? Řekl bych, že jsi vedle jak ta jedle, ale vymlouvat ti to nebudu, protože by to bylo zřejmě zbytečný.
Tohle by bylo asi na dlouhý povídání o tom, co je hondaklub, proč lidi pořádají srazy, vytvářejí forum, snaží se radit, namáhají se bezplatně pro ostatní a tak, ale přijde mi to zbytečný vysvětlovat. Třeba se k tomu odhodlá někdo jiný.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 9:59   Citovat  

maryo napsal:

nevim jeslti to tu Daver už někde nepsal, ale server už je, byl tam debian, admin chtěl gentoo, tak reinstall, už proběh install apache, mysql, etc a tušim ze ve čtvrtek disk hodil I/O error a je reklamace. Tak se tam da jinej a znovu install. Pak proběhne přenos fora a jsou tam komplikace s kodovanim db. pak nejspíš zbytek jako maily web etc.

věř že, tomu dáváme víc času s Daverem, než mame volnyho ...

to jen ke tvé kritice na naší hlavu mravenec
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 10:22   Citovat  

"Posledni dobou uz konecne". Otazka je, zda-li to za to stalo... No, vam urcite... Muj nazor myslim netreba...

Nejspis by to bylo naprosto zbytecne mi cokoliv vysvetlovat, stejne jako cokoliv vysvetlovat z moji strany...

Server uz skoro je, ok, to je dobre, ale jak dlouho se o tom mluvilo(jakykoliv hosting by byl asi lepsi nez tenhle)... Chapu ze to taky neni jednoduche se necemu venovat o svem volnu, ale s tim ma asi zkusenost kazdy, takze netreba pripominat... Ale to, ze forum obcas nebezi stejne neni hlavni pricina co me stve... No, nejde to asi udelat spokojene vsechny...

Tenhle nazor nemam zdaleka jen ja, jen jsem jeden z mala, ktery, prestoze vi, ze nema cenu to resit, to resi...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2008 , 10:43   Citovat  

maryo napsal:
"Posledni dobou uz konecne". Otazka je, zda-li to za to stalo... No, vam urcite... Muj nazor myslim netreba...

No jo, to je ta logika. Sprostí jsou sice členové - a nevšiml jsem si, že by jim třeba některý jiný člen veřejně napsal, ať jdou s těmi vulgarismy už někam - ale vinu za to nesou moderátoři.
   Návrat  
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 11:25   Citovat  

Já jsem pro 500,-Kč, uleví mi to v práci v butiku atd.

OsekSpider napsal:
něco podobého jsme očekával, 200kč je směšná částka ale 500kč nevím... asi se spíše ze strany členů navrhnou 400kč a možná pár členů ubyde těžko říct Tak to valím bulvy
Ale zas aby to nebylo jak dálniční známky... každej rok 100kč navíc, dál kdyby nákup pro členy v butiku zůstal nadále zvýhodněn nebo byl ještě výhodnější...

Větší slevy na butik členi mít nebudou, už nemám kam dolu s cenou jít. Na členském triku má club cca 10Kč marži, na mikině 50Kč, kdybych šla níž tak bych to asi musela dotovat ze svého a to už nee Hihi
   Návrat  
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 11:44   Citovat  

maryo napsal:
"

Tenhle nazor nemam zdaleka jen ja, jen jsem jeden z mala, ktery, prestoze vi, ze nema cenu to resit, to resi...

Tvůj a těm co mají názor stejný jako ty. Váš názor vám vyvracet nechci. Mě bylo poslední dobou denně říkáno od různých členů, že se to tu zvrhává a že už to není o tom co to bývalo.
Není, mají pravdu. Dříve to tu bylo o přátelství, pomoci, důvěře... prostě o rodině.
Mezi námi "staršími" členy ještě ta melancholie je, vím, že se na lidi "honďáky" kolem sebe mohu vždy spolehnout a to samé se snažím dát já. A to se nedá zaplatit nějakou směšnou petistovkou!!

Můj názor je takový, že někteří z Vás nováčků berou pomoc a vše kolem moc automaticky, ale když někdo potřebuje něco naoplátku tak se do ničeho neangažujete. Prostě "berete a nedáváte" neříkám, že jste takoví všichni, ale vy na které to sedí, zamyslete se. Zkuste pochopit a pomoc, bude vám to vráceno hodněkrát zpet.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 11:49   Citovat  

proč myslis ze my mladsi berem pomoc automaticky??kazdy prece pomaha ale dle svych moznosti.
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 11:53   Citovat  

Já si myslím že 500,- ročně nikoho nevytrhne a to aby H-C mohl díky tomu lépe fungovat za to stojí si myslím. A jestli tady někdo bude říkat jak je to drahý tak sám jsem student a těch 500,- nikoho opravdu nevytrhne. A těch případných pár hodin na brigádě abych těch 500,- měl rád odmakám. Klub mi pomohl a ač jsem se bohužel nemohl zůčastnit HD a Honda skončila neslavně tak je to srdeční záležitost.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 12:00   Citovat  

sablos napsal:
proč myslis ze my mladsi berem pomoc automaticky??kazdy prece pomaha ale dle svych moznosti.

Chlape, je tak slovíčko "někteří" Lucy ... řada nováčků se zapojila velmi aktivně a kolikrát i předčí seniory HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.10.2008 , 12:04   Citovat  

Potvůrka napsal:
Tvůj a těm co mají názor stejný jako ty. Váš názor vám vyvracet nechci. Mě bylo poslední dobou denně říkáno od různých členů, že se to tu zvrhává a že už to není o tom co to bývalo.
Není, mají pravdu. Dříve to tu bylo o přátelství, pomoci, důvěře... prostě o rodině.
Mezi námi "staršími" členy ještě ta melancholie je, vím, že se na lidi "honďáky" kolem sebe mohu vždy spolehnout a to samé se snažím dát já. A to se nedá zaplatit nějakou směšnou petistovkou!!

Můj názor je takový, že někteří z Vás nováčků berou pomoc a vše kolem moc automaticky, ale když někdo potřebuje něco naoplátku tak se do ničeho neangažujete. Prostě "berete a nedáváte" neříkám, že jste takoví všichni, ale vy na které to sedí, zamyslete se. Zkuste pochopit a pomoc, bude vám to vráceno hodněkrát zpet.

Mluvíš mi ze srdce:)
Já ten členský příspěvek neplatím v rámci nějaké "kupní smlouvy" s propočtem, co za to dostanu (i když se ty slevy na dílech musí vyplatit i lidem, kteří to takhle berou), ale proto, aby tohle všechno vůbec mohlo existovat.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Členství na rok 2009 - 500Kč
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina