Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase mi to rozbili :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:18   Citovat  

Achjo, tak už mám zase svou lásku rozbitou, jsem to říkal, že mi prostě EE8 není přána Smutný vždycky je to taková divná "nehoda"............ normálně do mě ženská nacouvala na benzině Tak to koukám!

tak jsem byl š´tastnej, že to nikdy nebylo bouchlý na předek a už je to tady......
Dá se to vůbec opravit aby to bylo zase na 100% slícovaný? Dost mi na tom záleží....

Na fotce to téměř nevypadá, ale světlo pryč. blinkr taky a hlavně nárazník promáčklej a odřenej fest a ten profil pod ním je celej ohlej............ bylo to koulí na favoritu Smutný

jinak - sháním LP světlo na EE8 s funkčním naklápěním světel (je možná i výměna za pravé - to mám doma jako nové)
a ještě asi i nárazník na EE8 - ten můj, byť byl naprosto překrásnej tak je prasklej a já nechci žádnej svařovanej ani nic podobnýho..prostě 100%.......

nabídky kdyžtak do SZ..... díky moc...... Smutný Smutný

VTEC.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
VTEC.jpg, 542.45 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:23   Citovat  

No to máš asi z toho jak odsuzuješ lidi OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:23   Citovat  

A chyt jsi tu fešandu? Nepůjde to z jejího ručení?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:27   Citovat  

Hellborn napsal:
A chyt jsi tu fešandu? Nepůjde to z jejího ručení?

jojo, zavolal jsem i benga atd abych měl papíy na všechno..už se to řeší.....ale mě jde spíš o to, že už to nebude origo...bude to ťuklý....to nechci... Smutný jedna z mála EE8 co jsem viděl že byla všude dokonale slícovaná což je pro mě předpoklad nějakýho dalšího snažení a teď tohle Smutný
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:27   Citovat  

marfi ted ho nech chvili ted se to moc nehodi pořádnej výtlem

nechapu v cem je problem pokud do tebe nabourala zavolal si pecky? Sepsali ste to? jestli ano tak novy dily v originale a namontovat proplati to zenska s pojistjky takze by to melo byt tak jak si to mel puvodne mozna lepsi nebo nemela povinny ruceni?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:29   Citovat  

Marfi napsal:
Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:30   Citovat  

cocks napsal:
jojo, zavolal jsem i benga atd abych měl papíy na všechno..už se to řeší.....ale mě jde spíš o to, že už to nebude origo...bude to ťuklý....to nechci... Smutný jedna z mála EE8 co jsem viděl že byla všude dokonale slícovaná což je pro mě předpoklad nějakýho dalšího snažení a teď tohle Smutný

Tak se zeptej v Hondě na origo díly a šel bych i do soudu,kdyby pojišťovna nezaplatila všechno. Bude záležet,jak pojišťovákovi vysvětlíš odlišnosti EE8 od ED9...
   Návrat  
4 háčka

Marfi napsal:

hele - nic ve zlym, není v tom nic osobního, ale nikdy nenapadám nikono neoprávněně...přečti si na youtube ty komentáře hmm... navíc, u tý mý/tvý..... no, radši nic, už je to pasé, už se v tom nechci šťourat.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka

Rysa napsal:
nechapu v cem je problem pokud do tebe nabourala zavolal si pecky? Sepsali ste to? jestli ano tak novy dily v originale a namontovat proplati to zenska s pojistjky takze by to melo byt tak jak si to mel puvodne mozna lepsi nebo nemela povinny ruceni?

přesně tak Mrk
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:32   Citovat  

proc si volal policajty? za tohle ti da pojistovna par korun. napocitaj ti amortizaci az se budes divit. ja mam auto z roku 1999 a cena pouze ND originalnich na opravu byla skoro 30000 k tomu prace a lakovani a sme na nakejch cca 35000 a dostal sem 18 Tak to koukám! takze na pojistovnu moc nespolehej. jestli to budes chtit opravit z origo dilu, tak si myslim ze ses bez sance, jedine to koupit v honde a to rozbij hodne velky prasatko.
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:34   Citovat  

asi vam nerika nic slovo amortizace ze? z novych origo dilu je to nesmysl... zaplati pouze 50procent materialu vzhledem k tomu jak je to auto stary...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak se zeptej v Hondě na origo díly a šel bych i do soudu,kdyby pojišťovna nezaplatila všechno. Bude záležet,jak pojišťovákovi vysvětlíš odlišnosti EE8 od ED9...

no...origo světlo, nárazník a blinkr na EE8....+ práce a lak.........to by mi to mohli rovnou napsat na totálku HaHaaa

jde o to, že je to rok výroby 1990 = značná amortizace............rozdíl mezi EE8 a ED9 je v pohodě, likvidátorovi a firmě Auto 3000 která mě opět zastupuje to je jasný, i proto jsem za tu minulou bouračku dotal 65 000........takže se teď snad ani víceméně nebojím, ale zase lítání a všechno....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:36   Citovat  

Winie napsal:
proc si volal policajty? za tohle ti da pojistovna par korun. napocitaj ti amortizaci az se budes divit. ja mam auto z roku 1999 a cena pouze ND originalnich na opravu byla skoro 30000 k tomu prace a lakovani a sme na nakejch cca 35000 a dostal sem 18 Tak to koukám! takze na pojistovnu moc nespolehej. jestli to budes chtit opravit z origo dilu, tak si myslim ze ses bez sance, jedine to koupit v honde a to rozbij hodne velky prasatko.

Takže můžeš po tom,kdo Ti to rozbil zbytek. pokud nezaplatí dobrovolně,tak soud (je to na dlouho,ale máš nárok na náhradu škody,která Ti vznikla,což je 35tis. - taže žalobu na 17tis.). Dokud se budou lidi spoléhat jen na pojišťovny a nebudou se soudit,tak si pořád lidi budou myslet,že stačí pojišťovna. kdyby vešlo ve známost,že museli doplatit + úroky + soudní náklady + odměnu odvokáta...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:39   Citovat  

Rysa napsal:

joo to joo ale nezplatí celou částku...ještě že jsem vyměnil budíky místo 190 000 má teď najeto 150 Úsměv

jde mi hlavně o to, aby nebylo poznat, že to bylo ťuklý......
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Takže můžeš po tom,kdo Ti to rozbil zbytek. pokud nezaplatí dobrovolně,tak soud (je to na dlouho,ale máš nárok na náhradu škody,která Ti vznikla,což je 35tis. - taže žalobu na 17tis.). Dokud se budou lidi spoléhat jen na pojišťovny a nebudou se soudit,tak si pořád lidi budou myslet,že stačí pojišťovna. kdyby vešlo ve známost,že museli doplatit + úroky + soudní náklady + odměnu odvokáta...

jojo........nechci to nějak rozmazávat, na tom auě to víceméně na první pohled není ani vidět, ale upřímně - vytřískám z toho co to půjde........to je logický....uvidím, zastupuje mě Auto 3000 tak uvidim Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:46   Citovat  

cocks napsal:
...ještě že jsem vyměnil budíky místo 190 000 má teď najeto 150 Úsměv

jestli to už bylo součástí nějaký pojistný události(třeba i výměna čelního skla),tak je možný,že sis tim akorát uškodil..
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:47   Citovat  

Hellborn napsal:

No jo ale na druhou stranu se může ta ženská ohradit že pojišťovna určí skutečnou škodu a ta se má platit a může brát zbylých 17000 jako nezákonné obohacení.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:48   Citovat  

spoon napsal:
jestli to už bylo součástí nějaký pojistný události(třeba i výměna čelního skla),tak je možný,že sis tim akorát uškodil..

to nepředpokládám, ty budíky byly samozřejmě v tý marfiho, ale je tam na nich zase jiný číslo....něco už jsem najel......a kdo mi dokáže, resp. kdo mi u cca 20 let starýho auta bude dokazovat něco ohledně čísel na tachu...... /si myslím teda/
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 8:54   Citovat  

cocks napsal:
to nepředpokládám, ty budíky byly samozřejmě v tý marfiho, ale je tam na nich zase jiný číslo....něco už jsem najel......a kdo mi dokáže, resp. kdo mi u cca 20 let starýho auta bude dokazovat něco ohledně čísel na tachu...... /si myslím teda/

no ne,jdeš si měnit č.sklo na pojistku,fotěj se i budíky..pak nahlásíš jinou pojistnou událost a najednou máš místo 250tkm 160?Tak bych řekl,že ti zkrátěj poj.plnění,nevím v jaký výši,jestli vůbec a třeba to nikdo neřeší.Přišli by na to až při šťourání se v tom a třeba se stav km eviduje jen v rámci jedný pojišťovny,takže do toho tvá nová neuvidí vůbec,pokud je jiná než měl předchozí majitel.. Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:08   Citovat  

spoon napsal:
no ne,jdeš si měnit č.sklo na pojistku,fotěj se i budíky..pak nahlásíš jinou pojistnou událost a najednou máš místo 250tkm 160?Tak bych řekl,že ti zkrátěj poj.plnění,nevím v jaký výši,jestli vůbec a třeba to nikdo neřeší.Přišli by na to až při šťourání se v tom a třeba se stav km eviduje jen v rámci jedný pojišťovny,takže do toho tvá nová neuvidí vůbec,pokud je jiná než měl předchozí majitel.. Tak to valím bulvy

no, to auto je před měsícem přitažený z německa takže...........

v nejhorším bych řek, že se mi ty budíky v tom rozbily /co já vím - prostě nešly Velmi šťastný / a tak že jsem je přehoduil Úsměv ale pššššššššššššt Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:11   Citovat  

A u koho je ta ženská pojištěná?
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:16  Naposledy upravil PAKO dne 22.10.2008 , 9:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MattiK napsal:
asi vam nerika nic slovo amortizace ze? z novych origo dilu je to nesmysl... zaplati pouze 50procent materialu vzhledem k tomu jak je to auto stary...
mno oni jiné nez origo díli na tohle nejsou,a za druhé amortizace muze ríkat neco jen pojistovne,né poskozenemu.byl pozkozen a má právo na náhradu v plné výsi...tudís su s tím do hondy servisu ,ta si pojistnou událost vyresí a auto ze svých vrat vypustí ve stavu jako bylo dríve.nechce pojistovna adekvátne zastupovat viníka? nestahovat ocas,nejdríve soudní znalec a pak hurá na soud.a jak to býva kdo má v ruce papír od znalce jako první vyhrává...on totiz není pripusten dalsí znalecký posudek...a viníku platit...co furt máte s pojistovnama...viník je povinen platit,to ze ho zastupuje pan novák ci pojistovna je druhoradá vec.pojistovna bude chtít poslat 10kc a oprava 15kc...volat viníkovy...tak pane 5kc zaplatíte ze svého at mám 15...né tak pujdeme k soudu a zaplatíte i výlohy...a nebo si to s vasí pojistovnou vyríkejte...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:16   Citovat  

Robik napsal:
A u koho je ta ženská pojištěná?

u český
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:25   Citovat  

PAKO napsal:
mno oni jiné nez origo díli na tohle nejsou,a za druhé amortizace muze ríkat neco jen pojistovne,né poskozenemu.byl pozkozen a má právo na náhradu v plné výsi...tudís su s tím do hondy servisu ,ta si pojistnou událost vyresí a auto ze svých vrat vypustí ve stavu jako bylo dríve.nechce pojistovna adekvátne zastupovat viníka? nestahovat ocas,nejdríve soudní znalec a pak hurá na soud.a jak to býva kdo má v ruce papír od znalce jako první vyhrává...on totiz není pripusten dalsí znalecký posudek...a viníku platit...co furt máte s pojistovnama...viník je povinen platit,to ze ho zastupuje pan novák ci pojistovna je druhoradá vec.pojistovna bude chtít poslat 10kc a oprava 15kc...volat viníkovy...tak pane 5kc zaplatíte ze svého at mám 15...né tak pujdeme k soudu a zaplatíte i výlohy...a nebo si to s vasí pojistovnou vyríkejte...

chi HaHaaa to nezní vůbec špatně........ takže zavolat do Accord caru v Hradci (nejblíže) a šup tam s ní ...?

a NEBO mě napadlo, že bych si světlo sehnal, blinkr - je na něm ulomená packa - zalepil,sehnal nárazník a nechal opravit pořádně ten zbytek a za to, co by mi zbylo bych moh udělat zadní lemy a prahy, který už volaj haloooooooo ooo ooo o oo sypeme seee ee eee Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:29  Naposledy upravil Hellborn dne 22.10.2008 , 9:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Robik napsal:
No jo ale na druhou stranu se může ta ženská ohradit že pojišťovna určí skutečnou škodu a ta se má platit a může brát zbylých 17000 jako nezákonné obohacení.

viz. Pako - jako poškozený máš nárok na skutečnou škodu, která na Tvém majetku vznikla, do čehož se počítají i peníze za opravu,protože kdyby do Tebe nikdo nenaboural,tak by jsi opravu platit nemusel nebo snad jo? Kdyby to tak bylo,tak jak to,že nám proplatila pojišťovna fakturu za opravu auta ve výši 130tis.? kolik stály díly nevím (levý čumák Oktávky I., plastový díly,co se nárazem urvaly chladič,pravé světlo, airbag..) netvrď mi,že by se pojišťovna zbytečně připravila o peníze za srovnání, lak apod.?

P.S. sousedovi nabořil jeden fešák A3, škoda asi 50, pojišťovna dala 30, nechtěl platit, tak soud... Teď jsem sousedovi psal návrh na exekuci - frajer i s odměnou exekutora přijde cca o 50tis... To se mu to vyplatilo,co?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:33   Citovat  

Hellborn napsal:
viz. Pako - jako poškozený máš nárok na skutečnou škodu, která na Tvém majetku vznikla, do čehož se počítají i peníze za opravu,protože kdyby do Tebe nikdo nenaboural,tak by jsi opravu platit nemusel nebo snad jo?

P.S. sousedovi nabořil jeden fešák A3, škoda asi 50, pojišťovna dala 30, nechtěl platit, tak soud... Teď jsem sousedovi psal návrh na exekuci - frajer i s odměnou exekutora přijde cca o 50tis... To se mu to vyplatilo,co?

no jooo jenže s rychlostí českých soudů....mi to bude do jara stát v servisu než ty prachy z ní dostanu..... Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:35   Citovat  

cocks napsal:
no jooo jenže s rychlostí českých soudů....mi to bude do jara stát v servisu než ty prachy z ní dostanu..... Smutný

To bude dýl - do jara bude tak jednání v prvním stupni... To víš, soudců málo, práce hodně...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:46   Citovat  

Hellborn napsal:
To bude dýl - do jara bude tak jednání v prvním stupni... To víš, soudců málo, práce hodně...

obávám se, že máš pravdu přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 9:48   Citovat  

cocks napsal:
obávám se, že máš pravdu přátele

ale třeba budeš mít kliku a projde to rovnou na příkaz, tj. bez jednání - ten je tak +/- do 2-3měsíců...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:03   Citovat  

Hellborn napsal:
viz. Pako - jako poškozený máš nárok na skutečnou škodu, která na Tvém majetku vznikla, do čehož se počítají i peníze za opravu,protože kdyby do Tebe nikdo nenaboural,tak by jsi opravu platit nemusel nebo snad jo? Kdyby to tak bylo,tak jak to,že nám proplatila pojišťovna fakturu za opravu auta ve výši 130tis.? kolik stály díly nevím (levý čumák Oktávky I., plastový díly,co se nárazem urvaly chladič,pravé světlo, airbag..) netvrď mi,že by se pojišťovna zbytečně připravila o peníze za srovnání, lak apod.?

Jasně to jo ale např. mám jednou bouraný přední nárazník, řekněme skoro na odpis(prasklý na několika místech, uhnilé úchyty atd) a ty do mě nacouváš.
Kdyby mi zaplatila pojišťovna jen polovinu ceny nového nárazníku, ty by si mi zaplatil druhou? Když nárazník na autě má cenu třeba 100,- Kč a nový 4000,-?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase mi to rozbili :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina