Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase mi to rozbili :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:07   Citovat  

Hellborn napsal:
ale třeba budeš mít kliku a projde to rovnou na příkaz, tj. bez jednání - ten je tak +/- do 2-3měsíců...

no...o mě, hondě a klice bych snad radši ani neuvažoval HaHaaa ale dík za podporu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:13   Citovat  

Robik napsal:
Jasně to jo ale např. mám jednou bouraný přední nárazník, řekněme skoro na odpis(prasklý na několika místech, uhnilé úchyty atd) a ty do mě nacouváš.
Kdyby mi zaplatila pojišťovna jen polovinu ceny nového nárazníku, ty by si mi zaplatil druhou? Když nárazník na autě má cenu třeba 100,- Kč a nový 4000,-?

Takže kdybych Ti na srazu urazil nárazník,tak Ti stačí 100kč? To je prima vědět... Velmi šťastný
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:18   Citovat  

PAKO napsal:
mno oni jiné nez origo díli na tohle nejsou,a za druhé amortizace muze ríkat neco jen pojistovne,né poskozenemu.byl pozkozen a má právo na náhradu v plné výsi...tudís su s tím do hondy servisu ,ta si pojistnou událost vyresí a auto ze svých vrat vypustí ve stavu jako bylo dríve.nechce pojistovna adekvátne zastupovat viníka? nestahovat ocas,nejdríve soudní znalec a pak hurá na soud.a jak to býva kdo má v ruce papír od znalce jako první vyhrává...on totiz není pripusten dalsí znalecký posudek...a viníku platit...co furt máte s pojistovnama...viník je povinen platit,to ze ho zastupuje pan novák ci pojistovna je druhoradá vec.pojistovna bude chtít poslat 10kc a oprava 15kc...volat viníkovy...tak pane 5kc zaplatíte ze svého at mám 15...né tak pujdeme k soudu a zaplatíte i výlohy...a nebo si to s vasí pojistovnou vyríkejte...

krasna teorie Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:20   Citovat  

Robik napsal:
Jasně to jo ale např. mám jednou bouraný přední nárazník, řekněme skoro na odpis(prasklý na několika místech, uhnilé úchyty atd) a ty do mě nacouváš.
Kdyby mi zaplatila pojišťovna jen polovinu ceny nového nárazníku, ty by si mi zaplatil druhou? Když nárazník na autě má cenu třeba 100,- Kč a nový 4000,-?

no, na tom jistě něco pravdy bude...ale k čemu ti bude těch pár korun, když ty jsi měl do tý doby na autě funkční nárazník a nic jsi nemusel řešit...o to asi jde...
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:22   Citovat  

Hellborn napsal:
Takže kdybych Ti na srazu urazil nárazník,tak Ti stačí 100kč? To je prima vědět... Velmi šťastný

Neodpověděl jsi na otázku... Hihi Jak by si se zachoval? Mr. Green
Jen prostě uvádím co znamená skutená škoda....i když přiznávám tento případ je hodně přitažený za uši muhehe
PS: můj přední nárazník je naštěstí ok Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:22   Citovat  

MattiK napsal:
krasna teorie Úsměv

Takhle (znalecký posudek nevím) to ale jde!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Takhle (znalecký posudek nevím) to ale jde!

ja vim ze to jde, ale bohuzel je to jak pise robik, proc by ti meli platit novej naraznik kdyz ten cos mel na aute byl 17let starej.... ja nerikam ze je to spravny, ale bohuzel to tak je
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:28   Citovat  

MattiK napsal:
krasna teorie Úsměv
jestlize pro tebe teorie,tak te lituji,pro mne praxe

pro robika....ju takze us se tesím,s helbikem ti náraznik vlastnorucne urazíme bo zname tvou cenu zde zverejnenou a slozíme se ti na tech 100 bude aspon prca....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:34   Citovat  

PAKO napsal:
jestlize pro tebe teorie,tak te lituji,pro mne praxe

pro robika....ju takze us se tesím,s helbikem ti náraznik vlastnorucne urazíme bo zname tvou cenu zde zverejnenou a slozíme se ti na tech 100 bude aspon prca....

Nechápu vaše odpovědi....obracíte to proti mě a sami nedokážete odpovědět rozumnou odpovědí...za pravdu se hold každý bije HaHaaa
Nechci bránit pojišťovny, jen mluvím z vlastní zkušenosti.A pokud to bude vlastnoručně tak to z POVky asi nepůjde ne? pořádnej výtlem
Leda tak běžný občan.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:53  Naposledy upravil PAKO dne 22.10.2008 , 11:00, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

MattiK napsal:
ja vim ze to jde, ale bohuzel je to jak pise robik, proc by ti meli platit novej naraznik kdyz ten cos mel na aute byl 17let starej.... ja nerikam ze je to spravny, ale bohuzel to tak je
wow...neznamená nic starí...oki sezene li pojistovna náhradní díly,z varkáce adekvátní kvalite dílu poskozenejch a dodá servisu proc ne .nejsou li nijak dostupné na trhu má smulu...protoze ona to v praxi nikdy neudelá.A druhovýroba? nebuduli ji akceptovat a to treba z duvodu ze budu chtít dolozit homologaci vyrobku pro daný model a hlavne vetsina druhovýroby nesplnuje rozmery,tudís se nedá nikdy ríci ze auto bude mít alespon puvodní vzhled,opomenuli veci co nejsou treba pod nárazníkem videt,navrch dokonce kdybych zabredl do detailu muzes pozadovat náhradu i za to ze auto sec po oprave je bourané a tudís jeho cena klesá...ale to fakt uz jedine u soudu...Auto muzes prirovnat k cemukoli pro nekoho konzum ,pro nekoho zberatelskej kousek byt to není weterán ,pro nekoho srdecní zálezitost a taky za tím muzes videt ruznou cenu...nebo my chces naznacit ze treba muj obraz od frantiska holana je vlastne starej a tudís bezcenej .Nikde nepísu sed na zidli a cekej co ti pojistovna dá...je to o pristupu o jednání o drzosti.Cukr a bic...nechces li se táhnou po soudech.A jde to i bez uplatku...komunikace s likvidátorem být u toho poukázat na vse .Nechat nafotit vse....vsechny detaili ne jen tri fotky a hotovo ideální je vzdy pri focení mít prípravu a odstrojit at je nafoceno vse.Ano stojí to peníze za telefon,stojí to cas ,mozná benzín ale výsledek uspokojující.nedávno jsem se ochomejtal u jednoho cupátka po bouracce ...prisel tydýt z ceský fotit a prohlízet ,zacal neco mlít ze podle tipcaru tolik a tolik...vysvetlil jsem mu ze to je americká verze a predelaná pro evropskej trh svetla atd...sice sem mu nakukal ze i zaveseni kola je jine,tudís druhovýroba nepricházi v uvahu...buch poslal tusim 60 oprava mensi tudís mu zbylo,a hle za 3mesíce buch zase ho nabourali,nabídl jsem ze budu u likvidace za dvojku a vysvetlím likvidátorovi,,,byla to jiná pojistovna...nechtel zmlsán 60 tisíci nechal to být,neangazoval se nijak a hle skoda 32 .stála oprava. a dostal tusim 21,nebo 22...chápu pojistovny proc nechtej platit,je to byznys pro ne...ale oni chtejí odrbat,tak mi musíme nastolit protiváhu,proste se nenechat...proc tady psát pesimistické reci nejdeto ,vic ti nedaj...ba naopak musíme se tu motivovat podporovat ,za ty peníze to stojí,nebudeme prece doplácet...cloveku zborej auto a od pulky lidi tu jeste k té radosti slysí,,,ti nic nedaj,co by jsi chtel,amortizace,je to starý a bla bla bla...né tady se má psát nedej se ,jdi do toho ,drz hlavu vzhuru...kdyz to nepujde takhle zkus to takhle ,v tvém prípade jdi do rozpoctu v tomhle do likvidace atd atd
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 10:57   Citovat  

Robik napsal:
Nechápu vaše odpovědi....obracíte to proti mě a sami nedokážete odpovědět rozumnou odpovědí...za pravdu se hold každý bije HaHaaa
Nechci bránit pojišťovny, jen mluvím z vlastní zkušenosti.A pokud to bude vlastnoručně tak to z POVky asi nepůjde ne? pořádnej výtlem
Leda tak běžný občan.

To bylo,aby sis představil jak by Ti bylo. Pokud to vezmu zjednodušeně, tak skutečná škoda na autě a skutečná škoda na majetku je taky trošku rozdíl - na autě nahradí pojišťovna, zbytek ten,kdo poškodil,protože v důsledku jeho jednání jsi musel vynaložit náklady,které by jsi jinak vynakládat nemusel,a o to se zmenšil Tvůj majetek (pravda - budeš mít nový nárazník,ale taky máš částečně znehodnocené auto).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:03   Citovat  

PAKO napsal:
wow...neznamená nic starí...oki sezene li pojistovna náhradní díly,z varkáce adekvátní kvalite dílu poskozenejch a dodá servisu proc ne .nejsou li nijak dostupné na trhu má smulu...protoze ona to v praxi nikdy neudelá.A druhovýroba? nebuduli ji akceptovat a to treba z duvodu ze budu chtít dolozit homologaci vyrobku pro daný model a hlavne vetsina druhovýroby nesplnuje rozmery,tudís se nedá nikdy ríci ze auto bude mít alespon puvodní vzhled,opomenuli veci co nejsou treba pod nárazníkem videt,navrch dokonce kdybych zabredl do detailu muzes pozadovat náhradu i za to ze auto sec po oprave je bourané a tudís jeho cena klesá...ale to fakt uz jedine u soudu...Auto muzes prirovnat k cemukoli pro nekoho konzum ,pro nekoho zberatelskej kousek byt to není weterán ,pro nekoho srdecní zálezitost a taky za tím muzes videt ruznou cenu...nebo my chces naznacit ze treba muj obraz od frantiska holana je vlastne starej a tudís bezcenej .Nikde nepísu sed na zidli a cekej co ti pojistovna dá...je to o pristupu o jednání o drzosti.Cukr a bic...nechces li se táhnou po soudech.A jde to i bez uplatku...komunikace s likvidátorem být u toho poukázat na vse .Nechat nafotit vse....vsechny detaili ne jen tri fotky a hotovo ideální je vzdy pri focení mít prípravu a odstrojit at je nafoceno vse.Ano stojí to peníze za telefon,stojí to cas ,mozná benzín ale výsledek uspokojující.nedávno jsem se ochomejtal u jednoho cupátka po bouracce ...prisel tydýt z ceský fotit a prohlízet ,zacal neco mlít ze podle tipcaru tolik a tolik...vysvetlil jsem mu ze to je americká verze a predelaná pro evropskej trh svetla atd...sice sem mu nakukal ze i zaveseni kola,tudís druhovýroba nepricházi v uvahu...buch poslal tusim 60 oprava mensi tudís mu zbylo,a hle za 3mesíce buch zase ho nabourali,nabídl jsem ze budu u likvidace za dvojku a vysvetlím likvidátorovi,,,byla to jiná pojistovna...nechtel zmlsán 60 tisíci nechal to být,neangazoval se nijak a hle skoda 32 .stála oprava. a dostal tusim 21,nebo 22...chápu pojistovny proc nechtej platit,je to byznys pro ne...ale oni chtejí odrbat,tak mi musíme nastolit protiváhu,proste se nenechat...proc tady psát pesimistické reci nejdeto ,vic ti nedaj...ba naopak musíme se tu motivovat podporovat ,za ty peníze to stojí,nebudeme prece doplácet...cloveku zborej auto a od pulky lidi tu jeste k té radosti slysí,,,ti nic nedaj,co by jsi chtel,amortizace,je to starý a bla bla bla...né tady se má psát nedej se ,jdi do toho ,drz hlavu vzhuru...kdyz to nepujde takhle zkus to takhle ,v tvém prípade jdi do rozpoctu v tomhle do likvidace atd atd

přesně tak, než přijel likvidátor tak jsem odpojil snímač otáček = motor KO HaHaaa
a pa kjsem mu pořádně vysvětlil že se nejedná o klasický CRX že tohle je vrcholná verze se 110kW v kůži at a že nová stála skoro jednou tolik co klascká ED9 a navíc jsem mu nadiktoval všechny úpravy a byť jsem na ně neměl doklad tak sám když to auto viděl tak to uznal a prostě jsme to všechno zbouchli dohromady tak, že jsem byl nakonec spokojen..........

tady mu prostě taky řeknu - koukejte nárazník rok po laku, měsíc z německa tudíž žádná fušeřina, nikdy nebouraný na předek, origo lampy se el, natáčením světel, blinkry téměř nesehnatelný navíc tenhle byl skoro novej /v německu je maj/ a taky prostě lak a práce a to všechno chci prostě alespoň 20 000

NAVÍC jsem teď volal do Accord Car do Hradce abych VTEC i cívu objednal na servis a řekli mi, že všechno seženou nový, že to není problém, všechno opraví prostě new ALE že pojišťovna srazí amortizaci ALE ŽE ROZDÍL CENY MŮŽU POŽADOVAT OD TOHO, KDO MĚ POŠKODIL !!!! ..to řekl přímo mechanik..........takže se uvidí........... předtim ten nárazník celej rozleštim auto taky..jen ať viděj !!!! přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:10   Citovat  

proto zavolej paní Favorit bo kdo to byl vysvetli ji situaci at se angazuje ,ze jinak to pujde z jejich penízku i...myslím si ze za prvé to bude slusnost,aby to pripadne na ní nebylo kách protoze pri oboustraném tlaku na pojistovnu by mohl být slibný výsledek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:12   Citovat  

PAKO napsal:
proto zavolej paní Favorit bo kdo to byl vysvetli ji situaci at se angazuje ,ze jinak to pujde z jejich penízku i...myslím si ze za prvé to bude slusnost,aby to pripadne na ní nebylo kách protoze pri oboustraném tlaku na pojistovnu by mohl být slibný výsledek.

no její ségra dělá na pojiš´tovně kde to má pojištěný takže by to šlo ale nechápu, jak jsi to vlastně myslel....? Záleží přece na likvidátorovi na kolik předběžně odhadne škodu, zbytek pa kdoladí člověk, kterej má likvidace na starosti...ale jak já tenhle proces ovlivním....????? Ona přece nemůže ovlivnit výši částky, kterou dostanu nebo ne...?
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:19  Naposledy upravil Rysa dne 22.10.2008 , 11:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

vypada ze podle tech teoretiku to funguje tak ze si pojistim predni sklo ktery je 17 let stary a az se rozbije tak me daji jenom na bauset nebo me nedaji nic protoze reknou ze je to 17 let stary, ne opravdu to tak neni dostanu novy sklo za 12 tisic i s praci tak jak sem to ted udelal presne kdyz me ho rozbili pred barakem a mel sem ho pojisteny a tak stejne to funguje u ostatnich veci kdyz me nekdo naboura auto a znici chladic masku kapotu tak me reknou jakoze je to 17 let stary tak nedostanete pane nic a nebo jenom 50% za kterou si nekoupim ani pouzitej chladic pořádnej výtlem a i presto ze sem nic nezpusobil tak vlastne pridu o vsechno a nemam pravo na nic - to by asi ty pojistovny moc smysl nemely pořádnej výtlem nebo ze bych si pojistil auto proti kradezi a az me ho ukradnou tak reknou ale pane to bylo stary auto tak vam nedame nic pořádnej výtlem ovsem v nekterych pripadech je nutne obradit se na soud

trosku sem to upravil abych neurazel ani pismenkem nikoho
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:22   Citovat  

Rysa napsal:
vypada ze podle tech teoretiku tady viz mattik to funguje tak ze si pojistim predni sklo ktery je 17 let stary a az se rozbije tak me daji jenom na bauset nebo me nedaji nic protoze reknou ze je to 17 let stary pořádnej výtlem vam uz vazne hrabe pořádnej výtlem ne opravdu to tak neni dostanu novy sklo za 12 tisic i s praci tak jak sem to ted udelal presne kdyz me ho rozbili pred barakem a mel sem ho pojisteny a tak stejne to funguje u ostatnich veci kdyz me nekdo naboura auto a znici chladic masku kapotu tak me reknou podle mattika jakoze je to 17 let stary tak nedostanete pane nic a nebo jenom 50% za kterou si nekoupim ani pouzitej chladic pořádnej výtlem a i presto ze sem nic nezpusobil tak vlastne pridu o vsechno a nemam pravo na nic - to by asi ty pojistovny moc smysl nemeli pořádnej výtlem nebo ze bych si pojistil auto proti kradezi a az me ho ukradnou tak reknou ale pane to bylo stary auto tak vam nedame nic pořádnej výtlem

motas vsechno dohromady... dobre ja uz tady nebudu nic psat Mrk nerozumim tomu meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:22   Citovat  

Hellborn napsal:
To bylo,aby sis představil jak by Ti bylo. Pokud to vezmu zjednodušeně, tak skutečná škoda na autě a skutečná škoda na majetku je taky trošku rozdíl - na autě nahradí pojišťovna, zbytek ten,kdo poškodil,protože v důsledku jeho jednání jsi musel vynaložit náklady,které by jsi jinak vynakládat nemusel,a o to se zmenšil Tvůj majetek (pravda - budeš mít nový nárazník,ale taky máš částečně znehodnocené auto).

Jasně ale v případě starších aut jde spíše o zhodnocení opravou než znehodnocení ne? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:24   Citovat  

narazel sem jenom na to proc je tady pojisteni ze to ma nejakej smysl snad jeste jinak by tu snad nemuselo byt - trosku sem to vzal humorem tak bud vklidu martine
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:29   Citovat  

Robik napsal:
Jasně ale v případě starších aut jde spíše o zhodnocení opravou než znehodnocení ne? Úsměv

máš 20 let starý auto, který nebylo bouraný. najednou ''rána'' a půlka auta nová

myslíš, že se prodá líp auto nebouraný, nebo bouraný se spoustou nových dílů?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:30   Citovat  

Rysa napsal:
vypada ze podle tech teoretiku tady viz mattik to funguje tak ze si pojistim predni sklo ktery je 17 let stary a az se rozbije tak me daji jenom na bauset nebo me nedaji nic protoze reknou ze je to 17 let stary pořádnej výtlem vam uz vazne hrabe pořádnej výtlem ne opravdu to tak neni dostanu novy sklo za 12 tisic i s praci tak jak sem to ted udelal presne kdyz me ho rozbili pred barakem a mel sem ho pojisteny a tak stejne to funguje u ostatnich veci kdyz me nekdo naboura auto a znici chladic masku kapotu tak me reknou podle mattika jakoze je to 17 let stary tak nedostanete pane nic a nebo jenom 50% za kterou si nekoupim ani pouzitej chladic pořádnej výtlem a i presto ze sem nic nezpusobil tak vlastne pridu o vsechno a nemam pravo na nic - to by asi ty pojistovny moc smysl nemeli pořádnej výtlem nebo ze bych si pojistil auto proti kradezi a az me ho ukradnou tak reknou ale pane to bylo stary auto tak vam nedame nic pořádnej výtlem ovsem v nekterych pripadech je nutne obradit se na soud

LOL když ti ho ukradnou a máš ho pojištěný tak nedostaneš nic? Kde si to zase slyšel? pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:31   Citovat  

Robik napsal:
LOL když ti ho ukradnou a máš ho pojištěný tak nedostaneš nic? Kde si to zase slyšel? pořádnej výtlem

no prece je to 17 let stary amortizace atd ne tak nedostanes ani kolo pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:32   Citovat  

Robik napsal:

Dovolím so oponovat - radši budu mít starý auto, který nebylo nikdy bouraný /na předek jsem si 100% jistej/ s nárazníkem kterej je třeba (ne ale v mym případě) obouchanej od kamínků, ale vim, že ten materiál nikdy nebyl narušenej, byť minimálně..........klidně se vzdám novýho nárazníku, blinkru a lampy, hlavně když přijdu k auto a bude jako před tim incidentem..........

toť můj názor....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:32   Citovat  

Dejf napsal:
máš 20 let starý auto, který nebylo bouraný. najednou ''rána'' a půlka auta nová

myslíš, že se prodá líp auto nebouraný, nebo bouraný se spoustou nových dílů?

To je diskutabilní...viz accord co tu dal Marfi....myslíš že pokud se to bude opravovat se vymění úplně všechno do posledního kousíčku? Pochybuji. Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:32  Naposledy upravil Hellborn dne 22.10.2008 , 11:41, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Robik napsal:

To je použití Tvé teorie o amortizaci i na jiná pojistná plnění.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:33  Naposledy upravil Rysa dne 22.10.2008 , 11:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem heheheheh
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 11:41   Citovat  

Robik napsal:
To je diskutabilní...viz accord co tu dal Marfi....myslíš že pokud se to bude opravovat se vymění úplně všechno do posledního kousíčku? Pochybuji. Ble

no tim hůř, tak že i kdyby ten acco měl plno dílů novejch, tak je znehodnocen

to mi jako zhodnocení nepřipadá
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:10   Citovat  

me tukli civica jen lem trosku prohlej, oprava vysla na 2000 kč i s lakem a od pojistovny sem dostal 12.000Kč, ale bylo to asi kvuli tomu, ze me rikali ze nemaji cas poslat likvidatora at jim napisu kolik me co stalo, a co je vse potreba dodelat. ale mile me to prekvapilo, treba ti to taky tak klapne Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:30   Citovat  

Hellborn napsal:

Bože. A kde jsem napsal že z pojistné události nedostaneš nic? Dostaneš snížené pojištění...nikoliv nic. Nic by si dostal v případě nelikvidní události.
Ono Korekce nákladů an materiál a zamítnutí jsou dvě odlišné věci. HaHaaa

Ryša: ty tvoje dva rozesmáte smajlíky mě jen utvrdili v tom že o procesu likvidace víš velké kulové OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:34   Citovat  

Robik napsal:
Bože.

Ano?

Robik napsal:
Bože. A kde jsem napsal že z pojistné události nedostaneš nic? Dostaneš snížené pojištění...nikoliv nic. Nic by si dostal v případě nelikvidní události.
Ono Korekce nákladů an materiál a zamítnutí jsou dvě odlišné věci. HaHaaa

Ryša: ty tvoje dva rozesmáte smajlíky mě jen utvrdili v tom že o procesu likvidace víš velké kulové OK

Já neřekl,že jsi to psal, ale že to tak Rysa ve formě ad absurdum použil...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:38   Citovat  

Dejf napsal:
no tim hůř, tak že i kdyby ten acco měl plno dílů novejch, tak je znehodnocen

to mi jako zhodnocení nepřipadá

Zhodnocení opravou=staré auto + nové díly....korekce nákladů na materiál
Znehodnocení opravou je u nových aut....defacto by k němu nemělo docházet ale když máš nového Accorda (třeba 500km najeto) a nabouráš ho a oni ti tam dají, i když by neměli, neorigo díly typu starline atd...tak to máš znehodnocení opravou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase mi to rozbili :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina