Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase mi to rozbili :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Já neřekl,že jsi to psal, ale že to tak Rysa ve formě ad absurdum použil...

No kdyby tomu Rýša rozuměl tak nenapíše takovou s prominutím blbost.

Hellborn napsal:
Ano?

Bože (Hellborne) smiluj se nade mnou Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:42   Citovat  

Robik napsal:
Bože (Hellborne) smiluj se nade mnou Velmi šťastný

Tůdle... Hihi HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 12:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Tůdle... Hihi HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Velmi šťastný
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:01  Naposledy upravil Rysa dne 22.10.2008 , 13:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

robiku jakou blbost sem napsal dyt sem jenom opakoval s trochou nadsazky presne to co si psal pořádnej výtlem ted sis teda nabehl trochu, jeste pridam ze ja napsal ironicky ze nedostanes nic prave s tim smajlikem kazdej to pochopil jenom ty ne (bylo to mysleno prave tak ze to dostanes zaplaceno kvuli tomu ta pojistka je a ze nesouhlasim s tim ze nedostanes skoro nic nebo 50% kvuli amortizaci to je samozrejme hloupost(pokud ti daji vysokou amortizaci obratis se na soud na plnou nahradu skody a dostanes ji) a tyz to nepochopil ale hellborn a pako ano - zkus cist mezi radky nekdy)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:09   Citovat  

Já čtu mezi řádky a bohužel tvoji ironii jsem nepochopil stejně jako smysl tvého celého příspěvku. A názor na tebe mi to stejně nezmění tak to je jedno. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:12   Citovat  

muhehe ted si se ukazal robiku jako velky inteligent to se povedlo uz nepis prosim nebo pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:21   Citovat  

Rysa napsal:
muhehe ted si se ukazal robiku jako velky inteligent to se povedlo uz nepis prosim nebo pořádnej výtlem

Jak velký inteligent sem, to mi pověz..rád se o sobě dozvím další "informace". Já teda neposuzuji jak si inteligentní, to dokáže podle postů snad jen "opravdový" inteligent. HaHaaa
Ale co se týče znalostí v téhle problematice, tak si myslím každý udělal obrázek již sám. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:26   Citovat  

ty neposozujes jak sem inteligetni ale zacnes hned utokem na moji osobu ze pisu blbosti to muze akorat vyvolat hadku protoze kdo pise blbosti je hodne diskutabilni na diskuzich vetsinou kazdej napise svuj nazor a soudy kdo ma pravdu si udela autor prispevku ne ty tak repsektuj pravidla fora a zdrz se nadavek a vsechno bude fajn nic [proti tobe nemam vubec te neznam za ty me znas dobre podle toho jak o me pises
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:29   Citovat  

Robik napsal:

Rysa napsal:

No flame,boys! Každý má holt jiný smysl pro humor a ironii.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:32   Citovat  

jo vsak ja proti robikovi nic nemam necham ho at si o me mysli co chce hold musim uznat ze sem nekdy temperamentni prilis kazdej sme nejakej
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:37   Citovat  

Robik napsal:
Zhodnocení opravou=staré auto + nové díly....korekce nákladů na materiál
Znehodnocení opravou je u nových aut....defacto by k němu nemělo docházet ale když máš nového Accorda (třeba 500km najeto) a nabouráš ho a oni ti tam dají, i když by neměli, neorigo díly typu starline atd...tak to máš znehodnocení opravou.

ten acco co dával Marfi ti připadal novej

píšeš, že se starý auto novýma dílama zhodnotí, ale pochybuju, že ten acco bude zhodnocen i kdyby 50% auta bylo nových HaHaaa
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:41   Citovat  

řešít zhodnocení a znehodnocení...ale je to podle mě dost diskutabilní protože ať už se jedná o starou vránu, která ale nebyla nikdy bořená tak je to vždycky znehodnocení ikdyby dali jánevimco novýho, protože (alespoň mě) jde o to, že už je hnutý s karoseriíí, byť minimálně....neřeším světla, nárazníky a podobný věci, to je spotřební zboží.....ale jakmile už máš hnutou kastli tak ikdyž ti ji na laserový stolici srovnaj na 100% tak prostě ten materiál už byl jednou zdefotmovanej, jednou už tu energii nárazu pohltil a už to není ono, povrchová úprava je takly pak už na štíru, začne to v tom místě časem kvíst atd...... hm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:48   Citovat  

cocks napsal:
řešít zhodnocení a znehodnocení...ale je to podle mě dost diskutabilní protože ať už se jedná o starou vránu, která ale nebyla nikdy bořená tak je to vždycky znehodnocení ikdyby dali jánevimco novýho, protože (alespoň mě) jde o to, že už je hnutý s karoseriíí, byť minimálně....neřeším světla, nárazníky a podobný věci, to je spotřební zboží.....ale jakmile už máš hnutou kastli tak ikdyž ti ji na laserový stolici srovnaj na 100% tak prostě ten materiál už byl jednou zdefotmovanej, jednou už tu energii nárazu pohltil a už to není ono, povrchová úprava je takly pak už na štíru, začne to v tom místě časem kvíst atd...... hm.

přesně proto se snažim robikovi vysvětlit, že se starý auto nezhodnotí
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 13:59   Citovat  

Ok, takže mám třeba 15 let staré auto..budu ho inzerovat a mám kupce za 40 000,- .Hodím ho do celolaku a kompletně vyvařím. Chcete mi říct že ho dráže než za 40 000,- neprodám?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:07   Citovat  

Robik napsal:
Ok, takže mám třeba 15 let staré auto..budu ho inzerovat a mám kupce za 40 000,- .Hodím ho do celolaku a kompletně vyvařím. Chcete mi říct že ho dráže než za 40 000,- neprodám?

To je otázka nabídky a poptávky. Souhlasím, že je důležité jak bylo auto opraveno,ale nebourané auto (vyvařené a po laku) bude mít za předpokladu 100% shody ostatních parametrů větší hodnotu než bourané (vyvařené a po laku), respektive prodá se za víc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:15   Citovat  

Ano nabídka a poptávka..přesně tak a nemluvě o tom kolik lidí samo o sobě u prodeje řekne kde a jak to bylo bourané. Ale tak to je jedno no.
Uvidíme jak pochodí cocks...jinak v české jsem znal pár havaristů....škoda že tě nenabourali dříve Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:20   Citovat  

Robik napsal:

ale to do toho motáš jinej případ

tady se řešilo nikdy nebouraný auto
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:26   Citovat  

Robik napsal:
Ano nabídka a poptávka..přesně tak a nemluvě o tom kolik lidí samo o sobě u prodeje řekne kde a jak to bylo bourané. Ale tak to je jedno no.
Uvidíme jak pochodí cocks...jinak v české jsem znal pár havaristů....škoda že tě nenabourali dříve Velmi šťastný

Ano,ale skutečnost, že nenabourané auto bude mít vyšší hodnotu než nabourané s novými díly, popřít nejde.

Kolik lidí to řekne, nevím, mně prodávající u obou C 6g podali pravdivé informace...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:26   Citovat  

Robik napsal:

Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:30   Citovat  

Robik napsal:

Ano,ale skutečnost, že nenabourané auto bude mít vyšší hodnotu než nabourané s novými díly, popřít nejde.

Kolik lidí to řekne, nevím, mně prodávající u obou C 6g podali pravdivé informace...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:38   Citovat  

Dejf napsal:

Nemotám, celé to začalo když Hellborn užil slovo znehodnocení. takže se to spíše stočilo k pojmům zhodnocení - znehodnocení a ne ke tomu, proč tento topic začal.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:44  Naposledy upravil Hellborn dne 22.10.2008 , 14:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Robik napsal:
Nemotám, celé to začalo když Hellborn užil slovo znehodnocení. takže se to spíše stočilo k pojmům zhodnocení - znehodnocení a ne ke tomu, proč tento topic začal.

Dejf nejspíš myslel,že v Tebou popsaném případě jde spíše o údržbu a zlepšení auta (jeden případ) a ne o opravu po bouračce (druhý případ). Auto zhodnotit samozřejmě o něco lze, ale rozhodně to není opravou (novými díly) po bouračce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:48   Citovat  

Jenže když člověk doložil třeba že mu byla třeba před půl rokem dělaná GO přední nápravy a momentální oprava se týkala té přední nápravy tak se amortizace bud ponížila nebo neuplatňovala vůbec.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.10.2008 , 14:56   Citovat  

Robik napsal:
Jenže když člověk doložil třeba že mu byla třeba před půl rokem dělaná GO přední nápravy a momentální oprava se týkala té přední nápravy tak se amortizace bud ponížila nebo neuplatňovala vůbec.

Ale škoda (nové díly + práce) je pořád stejná ať je ta náprava stará 10let nebo půl roku, akorát pojišťovna dá víc... tím auto nezhodnotíš...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.10.2008 , 12:41   Citovat  

Robik napsal:
Jasně ale v případě starších aut jde spíše o zhodnocení opravou než znehodnocení ne? Úsměv
zapomel jsi na znehodnocení kolizí pane
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.10.2008 , 12:44   Citovat  

Robik napsal:
Já čtu mezi řádky a bohužel tvoji ironii jsem nepochopil stejně jako smysl tvého celého příspěvku. A názor na tebe mi to stejně nezmění tak to je jedno. Velmi šťastný
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem jo znám te nejakej pátek...ctes mezi rádky ale ouplne neco jiného nez tam je.... pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zase mi to rozbili :(
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina