Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dnes som sa 2.krat narodil
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
juro224 je teď offline  juro224
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:17   Citovat  

tuto temu som nezalozil preto, aby som sa tu vychvaloval,ako som nabural, alebo aby ste mi pisali, aky som magor alebo,ak by ste boli pri mne, tak ma tam rozsekate..zalozil som ju preto, aby som upozornil podobnych jazdcov, ako ja, ze to nemusi vzdy dopadnut tak stastne, ako v mojom pripade..a nech mi nikto netvrdi, ze taki niesu..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:20   Citovat  

Rysa napsal:
zvlastni je ze sem videl diacoona jak leti po slatine 100 s nejakym kamosem takze diacoon to dela taky akorat se tim nechlubi pořádnej výtlem

Zvlastni je ze si nevybavuji posledniho pulroku prujezd ve slatine.Budis.Zvlastni je ze si me i poznal.Treba to bylo jedno ze 6ti cervenych CRXek z Brna.Ono v kilcu si tezko vsimnes detailu.
Zvlastni je ze mluvis ze jsem jel 100 podotykam v PRUMYSLOVE ZONE kde je vicemene vsude 60ka.koho ohrozit ? Rejzozrouty na olomoucke ? Myslim ze budes muset vytahnout vetsi kalibr
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:28   Citovat  

peknej pick up. tech 140 ve meste jeste neni takovej extrem. to ze to bylo na sidlisti je uz vec druha. tam bych si to ve dne nedal. zas takovej blazen nejsem. ale zeptejte se adamka jak jezdim ja s nissanem v noci kdyz uz se rozjede Velmi šťastný ja rozhodne moralizovat nemuzu. ale taky tu mezi vama asi dlouho nebudu Velmi šťastný , ale co... zijem jenom jednou, tak proc si to neuzit. a o veku to rozhodne neni, znam stary johny co jezdej 180 v takovym zajimavym useku zatacek. ale taky jen v noci. ve dne tu je klid, to jen rvou vyfuky skodovek pořádnej výtlem a ponauceni na zaver: jezedte s nakupem 140, protoze se pak uz nenajite pořádnej výtlem
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:29   Citovat  

jel sem za tebou cca 10 minut od kruhace a abyz to spraven pochopil vubec me to nevadi ja nejsu svatej HaHaaa jenom ze kazdej obcas jede rychle - bylo to to cerveny CRX s tema vyrezanyma hackam v narazniku tusim to stejny co si mel na srazu ve vyskove - mam ten pocit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:32   Citovat  

No ja uz tu taky dlouho nebudu ..uz se na me chysta varovani a BAN za to ze mam pravdu a to jsem ebyl vubec vulgarni jen jsem se vyjadril tod vse
10min si za mnou jel jo ? teda ty vidis teda pekne do dalky Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:35   Citovat  

diacoon napsal:
No ja uz tu taky dlouho nebudu ..uz se na me chysta varovani a BAN za to ze mam pravdu a to jsem ebyl vubec vulgarni jen jsem se vyjadril tod vse

ja ale nemyslel na foru... a tech 10 minut sem pochopil tak ze jel za tebou tak dlouho. ne takovou vzdalenost....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:37   Citovat  

juro224 napsal:
tuto temu som nezalozil preto, aby som sa tu vychvaloval,ako som nabural, alebo aby ste mi pisali, aky som magor alebo,ak by ste boli pri mne, tak ma tam rozsekate..zalozil som ju preto, aby som upozornil podobnych jazdcov, ako ja, ze to nemusi vzdy dopadnut tak stastne, ako v mojom pripade..a nech mi nikto netvrdi, ze taki niesu..

Ale jsou jenze mi neprijde normalni jezdit mezi deckama takhle.MOzna takovy nejsi ale u nas jezdi porad jeden borec pod plynem ...obec neobec,obytna zona neobytna..hrabacky ,plnej plyn proste furt neustale bez prestani tak jsem si tak trochu k tobe prirovnal zpusob chovani a rizeni.Treba je to jinak kdovi.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:42   Citovat  

diacoon napsal:

ne fakt si nevymyslim, byl jsi to ty, ale jak sem rikal je mi to uplne jedno ja nemoralizuju jezdim taky 200 kola po dalnici kdyz je tam 130tka treba vcera Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:45   Citovat  

Rysa napsal:
ne fakt si nevymyslim, byl jsi to ty, ale jak sem rikal je mi to uplne jedno ja nemoralizuju jezdim taky 200 kola po dalnici kdyz je tam 130tka treba vcera Je to tam.

Ja nevyvracim ze jsem to nebyl ja spis rozdil slatina > sidliste
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 9:48   Citovat  

nj ale vis ze to nedela dobrotu kdyz mu za to takhle nadas tady uz je poucen
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 10:03   Citovat  

myslím, že v noci je to mnohem horší, jelikož viditelnost je uplně někde jinde .. když tama jede ve dne kilem je lepší, než v noci 70 ... takže by jste se nad sebou měli zamyslet jako Hihi Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 10:16   Citovat  

Miki Civic napsal:
myslím, že v noci je to mnohem horší, jelikož viditelnost je uplně někde jinde ..

musis mit poradny zarovky pořádnej výtlem a taky svitit. navic u nas je mesto dost dobre osvetleny. takze to je skoro jak ve dne.... to vis.. rychle a zbesile pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem i kdyz ja zatim spis pomalu a trhane pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem 70? blaaazne.. kdyz uz se mi to rozjede, tak mi tachometr a silnice nestaci pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 11:39   Citovat  

Miki Civic napsal:
myslím, že v noci je to mnohem horší, jelikož viditelnost je uplně někde jinde .. když tama jede ve dne kilem je lepší, než v noci 70 ... takže by jste se nad sebou měli zamyslet jako Hihi Mr. Green
No dnes zase plodíš perly z hladu co Hihi Tobě je jedno jestli noc či den a těch 140 ti taky nedelá problém ve městě tak ty hlavně pomlč Hihi
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 11:57   Citovat  

Henges napsal:
No dnes zase plodíš perly z hladu co Hihi Tobě je jedno jestli noc či den a těch 140 ti taky nedelá problém ve městě tak ty hlavně pomlč Hihi

neotečkuj voe a radši už vyjeď, v noci a za deště jsem o poznání pomalejší Mrk
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 12:15   Citovat  

v noci je to lepší...protože vidíš světla protijedoucích z hodně velký dálky Mrk
   Návrat  
Trix je teď offline  Trix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 12:17   Citovat  

Ja nemuzu z toho vysypanyho nakupu pořádnej výtlem
ale kdyby videl clovek jen ty fotky a necetl clanek, tak by to vypadalo jako by jsi trefil nejakou starou pani co sla z nakupu.
ale ponauceni to asi bylo.. hlavne ze to odnesly jen plechy (a chleba s mlekem pořádnej výtlem )
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 12:17   Citovat  

MalTake napsal:
v noci je to lepší...protože vidíš světla protijedoucích z hodně velký dálky Mrk

to si děláš srandu? pořádnej výtlem
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 12:58   Citovat  

Všecko nejlepší k narozeninám a dobrou chuť k tomu chlebu s mlékem v neděli. Pořád to asi bude nejrychlejší fast food ve městě...
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:18   Citovat  

Streetkid napsal:
Všecko nejlepší k narozeninám a dobrou chuť k tomu chlebu s mlékem v neděli. Pořád to asi bude nejrychlejší fast food ve městě...

dobrou chut tem policajtum, co ten nakup zabavili Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:19   Citovat  

jo aby se neozrali z toho octu ale :)) kazdopadne blby jit pak bolavej znovu na nakup.
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:22   Citovat  

myslim, ze muze dekovat vsem svatejm, ze pro ten nakup muze sam znova dojit..
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:24   Citovat  

no a co že tě to teda spráskalo ? jsi pořád neřekl Velmi šťastný řekni golf, fobia nebo něco podobnýho a rovnou si jdi stoupnout hlavou do kouta a zůstaň tam aspoň do Vánoc HaHaaa
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:29   Citovat  

monty napsal:
no silný slova, pokud si tohle opravdu myslíš tak jsi zralej na bouračku -nikdy nikdo není tak dobrej aby neudělal nikdy chybu , je jen dílo náhody jestli se vymstí nebo ne.Ber to tak ,že pojedeš bezpečně 90-100 km/h mimo obec a bouchne ti kolo ,jsi si jistý že budeš reagovat 100% správně tak abys tu kterou situaci zvládl s minimální škodou tzn že ji během zlomku vteřiny zvládneš vyhodnotit a ještě správně reagovat ? pokud ano tak napiš do f1 že tady zahálí jeden talent.
p.s. mám odjetejch 15let z toho 10 pracovně po repubice (po tehdejší takže i slovensko) a tohle si říct netroufnu .

No jasný Monty, je jasný že na mně může osud vymyslet cokoliv, třeba na mně spadne boeing 747 a já mu třeba neuhnu Úsměv , ale tady nejde oto jestli ti bouchne kolo nebo tak něco, jde o to předcházet nebezpečným situacím, předvídat, a mít prostě rozum, o tomhle mluvím, a prostě když mně nějaký vemeno naštve v autě, začne moralizování a nadávky, páč u nás jsou strašně ale strašně špatní řidiči. Já provoz sleduju tak od 3let, vždy jsem všude jezdil s tátou a pozoroval provoz. A mám to fakt dost najetý, a kolikrát už dopředu vidím nějakej problém, a tohle většina lidí nevidí, prostě se ženou za svým cílem, a řekl bych že jich je min 50% a to není na silnici málo. Já se považuju za profíka, ne tím že dodržuju 100%vyhlášku, ale tím že hooodně o tom řízení přemejšlím a stále jsem v pozoru, koukám do zpětnýho zrcátka tak 10x za min, to už je úchylka pomalu, ale vidím!!! No nic to bych tu mohl psát romány, nejsem samo dokonalej ale jako řidič skoro jo.
Však se neboj marodil jsem 1,5roku po nehodě, nic příjemnýho....a tenkrát jsem udělal sakra demenci naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:35   Citovat  

kamos mal kiu rio sedan
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:42   Citovat  

juro224 napsal:
kamos mal kiu rio sedan

no dopr... dostal jsi naloženo od korejce, rozjeb.l Céro a ještě ti fízlové ukradli chleba... a Eso tu bude vykládat o dnu blbci pořádnej výtlem
   Návrat  
Miška je teď offline  Miška
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:46   Citovat  

Ty v*** tak to je drsny, ty ses dobrej blazen, litat po sidlisti 140 km kuky kuk , no hlavne ze ti nic neni myslim ze az budu mit CRX tak budu hodne premyslet nad rychlosti to mi hlava nebere ale jinak ten chleba je tam fakt vtipnej Velmi šťastný HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 13:49   Citovat  

miki ee nedostal....on bol totiz nejakych cca 100 metrov predomnou a pri tom smyku sme boli uz len cca 10m od seba...ja som mu len nieco chcel..tak som ho potreboval dobehnut
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:04   Citovat  

Roverman napsal:
No jasný Monty, je jasný že na mně může osud vymyslet cokoliv, třeba na mně spadne boeing 747 a já mu třeba neuhnu Úsměv , ale tady nejde oto jestli ti bouchne kolo nebo tak něco, jde o to předcházet nebezpečným situacím, předvídat, a mít prostě rozum, o tomhle mluvím, a prostě když mně nějaký vemeno naštve v autě, začne moralizování a nadávky, páč u nás jsou strašně ale strašně špatní řidiči. Já provoz sleduju tak od 3let, vždy jsem všude jezdil s tátou a pozoroval provoz. A mám to fakt dost najetý, a kolikrát už dopředu vidím nějakej problém, a tohle většina lidí nevidí, prostě se ženou za svým cílem, a řekl bych že jich je min 50% a to není na silnici málo. Já se považuju za profíka, ne tím že dodržuju 100%vyhlášku, ale tím že hooodně o tom řízení přemejšlím a stále jsem v pozoru, koukám do zpětnýho zrcátka tak 10x za min, to už je úchylka pomalu, ale vidím!!! No nic to bych tu mohl psát romány, nejsem samo dokonalej ale jako řidič skoro jo.
Však se neboj marodil jsem 1,5roku po nehodě, nic příjemnýho....a tenkrát jsem udělal sakra demenci naštvanej

rovere nejsi dobry ridic fakt ne az budes mit najezdeno tak se o tom muzem bavit zatim si jeste mladenec Mrk
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:31   Citovat  

Rysa napsal:
rovere nejsi dobry ridic fakt ne az budes mit najezdeno tak se o tom muzem bavit zatim si jeste mladenec Mrk

No ve srovnání s ostatními jsem špička, a budu se tu chválit, páč všichni známí to tak nějak říkaj, že jsem prostě dobrej.
Co je na tom? Jako chyba se stát může, to neříkám nic. Ale jsou lidi co je dělají dnes a denně.
Apropo já mám možná víc nacouváno valníkem než většina lidí rovně v autě..... a km jsem urazil hodně bez jediné mééééé chyby, která někde nekoho ohrozí.
V životě jsem se nedostal do smyku na mokru, sněhu ani listí, v životě mi nepískaly gumy při brždění, nikdy jsem neměl předjíždění o chlup s protijedoucím.
Prostě jsem dobrej, neee dokonalej ale fakt dobrej řidič! A mysli si co chceš, za tímhle si stojím. To neznamená, že nemám respekt je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 14:35   Citovat  

Roverman napsal:
No ve srovnání s ostatními jsem špička, a budu se tu chválit, páč všichni známí to tak nějak říkaj, že jsem prostě dobrej.
Co je na tom? Jako chyba se stát může, to neříkám nic. Ale jsou lidi co je dělají dnes a denně.
Apropo já mám možná víc nacouváno valníkem než většina lidí rovně v autě..... a km jsem urazil hodně bez jediné mééééé chyby, která někde nekoho ohrozí.
V životě jsem se nedostal do smyku na mokru, sněhu ani listí, v životě mi nepískaly gumy při brždění, nikdy jsem neměl předjíždění o chlup s protijedoucím.
Prostě jsem dobrej, neee dokonalej ale fakt dobrej řidič! A mysli si co chceš, za tímhle si stojím. To neznamená, že nemám respekt je to dobrý

v poradku a mam radost z toho ze to tak je ale presto davej pozor clovece aby si neziskal prilis sebevedomi a prestal davat pozor, jinak ty smyky si radsi vyzkousej pokud si jeste nemel zkusenost je to dobrý teorie je nanic
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dnes som sa 2.krat narodil
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina