Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
odregistrace z diskuze
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
 PAKO
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:21   Citovat  

timto žádám kompetentní osobu ,aby mi vysvětlila způsob odregistrování z této diskuze.
   Návrat  

Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:27   Citovat  

Napr, muzes napsat jednomu z adminu, at Ti smazne profil.... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:27   Citovat  

napíšeš adminum , doložíš že si to ty . tzn ještě jednou napišeš pod svym učtem . např sem . ze opravdu smazat .

a pak je tu volba :

Odstranit tohoto uživatele? Zde smažete tohoto uživatele. POZOR Tato akce nelze vrátit zpět!

Nápad je tu!
   Návrat  
 PAKO
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:46   Citovat  

ano,chci smazat. a protože při mé registraci nikde nebylo psáno že nelze se již registrovat nazpět po odregistrování,beru v potaz Registrační podmínky.Odmítám tvorbu pravidel střílenou od boku,jako například že musím za odregistrování zaplatit,poté stačí jen basa piva atd...jestliže někdy dojde k tomu ,abych na obrazovce uviděl minimálně deset příspěvků hodlám se vrátit...to není nějaké vyhrožování,či vydírání,jen konstatování...odregistrovat chci pro to...bo smazání profilu mi nestačí,nechci aby uživatelé aktivní si mysleli že tu jsem a zbytečně mi nepsali zprávy atd. Pro obrázek,celí systém nové diskuze je více než dobrý,včetně možnosti "úklidu" komentátory,po rozkoukání je i přehledný dokonale,ale bohužel z 99%diskuze mám nějakou rozkliklou a koukám se na to co píšou ostatní.Ale tři příspěvky na obrazovce ,to ne.To je pro mě nevyhovůjící,nic neříkající a né zcela funkční.Pod pojmem diskuze si představuji diskuzi a né kolečkování myší nahorů a dolů,koukání na třeba darkovi kozy atd. chci číst živé slova né mrtvé data.Proto hodlám zůstat u staré diskuze dokavat bude funkční.
   Návrat  

PAKO
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:47   Citovat  

PS: můj příspěvek je stejně široký jako marphyho jedna věta Smutný
   Návrat  

Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:51   Citovat  

PAKO napsal:
ano,chci smazat. a protože při mé registraci nikde nebylo psáno že nelze se již registrovat nazpět po odregistrování,beru v potaz Registrační podmínky.Odmítám tvorbu pravidel střílenou od boku,jako například že musím za odregistrování zaplatit,poté stačí jen basa piva atd...jestliže někdy dojde k tomu ,abych na obrazovce uviděl minimálně deset příspěvků hodlám se vrátit...to není nějaké vyhrožování,či vydírání,jen konstatování...odregistrovat chci pro to...bo smazání profilu mi nestačí,nechci aby uživatelé aktivní si mysleli že tu jsem a zbytečně mi nepsali zprávy atd. Pro obrázek,celí systém nové diskuze je více než dobrý,včetně možnosti "úklidu" komentátory,po rozkoukání je i přehledný dokonale,ale bohužel z 99%diskuze mám nějakou rozkliklou a koukám se na to co píšou ostatní.Ale tři příspěvky na obrazovce ,to ne.To je pro mě nevyhovůjící,nic neříkající a né zcela funkční.Pod pojmem diskuze si představuji diskuzi a né kolečkování myší nahorů a dolů,koukání na třeba darkovi kozy atd. chci číst živé slova né mrtvé data.Proto hodlám zůstat u staré diskuze dokavat bude funkční.

Pako, ber to z té lepší stránky..stará diskuze brzo zmizí a ty co, budeš nas*anej, že ses nechal odsaď odregistrovat, na nový forum si zvykneš, tak to tak nehroť..abys toho pak nelitoval.. Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 8:53   Citovat  

je to tady nový a časem se všechny nedostatky vychytaj.. Mrk
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:01   Citovat  

PAKO napsal:
Pod pojmem diskuze si představuji diskuzi a né kolečkování myší nahorů a dolů,koukání na třeba darkovi kozy atd. chci číst živé slova né mrtvé data.Proto hodlám zůstat u staré diskuze dokavat bude funkční.

Co se ti nelibi na mejch kozach? Úsměv Hele, podivej se na to z lidske stranky, kazda diskuse prochazi nejakym rannym stadiem kdy je potreba natahnout co nejvic lidi, a sam dobre vis ktera temata nejlepe funguji Úsměv. To jen na okraj.
A stara diskuse bude doufam brzo umrtvena, aby se vsichni konecne presunuli sem, protoze az v te chvili se to tu teprve naplno rozjede. At uz mam kozy v avataru sebehezci( uznej ze jsou exkluzivni Velmi šťastný ) tak bez lidi to tu nikdy nebude fungovat.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:02   Citovat  

tak tak. je to o tom vytvořit novy téma. ořezany. ja zatim rešim chyby a opravuju je...

PAKO učet smazan . budiž mu země lehka ...
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:11   Citovat  

pardon... puci mi nektera kozy abych si to mohl nacvicit?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:15   Citovat  

Anonymous napsal:
darku...samozřejmě že ty máš ty nejhezčí kozy v diskuzi,jen si pěknej nešika,když chceš stáhnout kozenku tak ji musiš vě většině případů rozepnout vzadu(některé modely mají rozpínání i v předu),jinak se ti bude vracet zas a zas na své místo

pán je znalec Hihi Hihi Hihi Hihi
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:24  Naposledy upravil Jauda dne 3.8.2007 , 9:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Moc jsem nepochopil, proč se ti tahle diskuze nelíbí - když mrknu na jakoukoliv jinou, tak je to vesměs podobný.. minimálně co se týče honda klubů a pak tuším třeba tuning forum.. mě se tato diskuze líbí, je tu daleko více možností.. je fakt, že to posouvání kolečkem myši je někdy docela vopruz, když je tu hodně odpovědí, ale to jsou takový detaily.. já nevím.. ale je to tvůj názor..
Taky myslím, ýže to co jsi popasl, jak má vypadat diskuze, je spíš chat.. a tohle je prostě jiný.. to je zase můj názor.. Mrk
   Návrat  
ufo je teď offline  ufo
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:28   Citovat  

nechcu bejt prudic, ale hlavne nezapomente, ze nejrychlejsi zpusob jak komunikovat s pocitacem je pres klavesnici. klavesy page up a page down maji sve ucely.... kolecko u mysi je dobra vec, ale hodne casto dokaze zdrzovat....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 9:48   Citovat  

ufo napsal:
nechcu bejt prudic, ale hlavne nezapomente, ze nejrychlejsi zpusob jak komunikovat s pocitacem je pres klavesnici. klavesy page up a page down maji sve ucely.... kolecko u mysi je dobra vec, ale hodne casto dokaze zdrzovat....

dik,zrovna jsem to chtel vytknout 666+milion,ze je to strasny posunovat tim koleckem na te bile veci!TAK ted uz mi to pujde rychleji parada! HaHaaa HaHaaa HaHaaa
Pako,sorry,ale jsi fakt Pako! HaHaaa
   Návrat  
martyCZ je teď offline  martyCZ
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 13:56   Citovat  

Cely problem (byvaleho) uzivatele PAKO se da velice jednoduse resit pouzitim nejakeho minimalistickeho vzhledu. Mozna by nebylo od veci udelat sablonu v podobnem stylu, jako byly starsi diskuze. Ja osobne ji urcite nevyuziju, nebot aktualni styl je lety provereny a hojne pouzivany. Ale jako namet pro adminy ... ;o)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 14:00   Citovat  

martyCZ napsal:
Cely problem (byvaleho) uzivatele PAKO se da velice jednoduse resit pouzitim nejakeho minimalistickeho vzhledu. Mozna by nebylo od veci udelat sablonu v podobnem stylu, jako byly starsi diskuze. Ja osobne ji urcite nevyuziju, nebot aktualni styl je lety provereny a hojne pouzivany. Ale jako namet pro adminy ... ;o)

myslím, že jen kvůli PAKOvi se do toho admini nepohrnou..
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 14:17   Citovat  

martyCZ napsal:

gut . už jsem mu to řikal asi tak 10x ...

styl se zkomplikoval jeste o vytvorení modifikaci ... takže nejde využit nejakej hotovej, ale "vykuchat" stavajici ...
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 14:48   Citovat  

Oki, v určité věci s Pakem souhlasím. Taky mi trochu vadí to neustálé rolování po stránce. Docela by bodlo, když si nastavím zobrazení příspěvků tak, abych měl ten poslední nahoře a nejstarší dole na stránce, tak tohle nastavení je jen pro tu danou otevřenou diskuzi. Když z ní vyskočím a skočím do ní zpátky, tak je to opět defaultně nastavené obráceně. Nebo se to dá někde změnit v profilu?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 18:12   Citovat  

tuhle funkcionalitu bych rád dodělal.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2007 , 20:22   Citovat  

Nápad je tu! :NO:
   Návrat  
 PAKO
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 15:23   Citovat  

aksjfkj
   Návrat  

PAKO
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 15:24   Citovat  

pardon...ale jaktože sem mohu psát,když mi je tvrzeno že to nejde???
   Návrat  

PAKO
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 15:26   Citovat  

tahle diskuze má moc tajemna,jsem odregistrován,tudíš anonimní uživatel a smím jen číst a nemělo by mi jít přispívat...takhle mi to bylo vysvětleno....
   Návrat  

Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 16:33   Citovat  

v seznamu uzivatelu nejses. zkus přispět někam jinam ... Nápad je tu! Cooo??? Cooo??? (= uživej si svyho posledního topicu)

sem to jde z toho důvodu , zes to založil ty = normalní učet , pak tvuj účet byl smazan = takže je to zaleženo učtem anonymous . a do toho můžou anonymous prispivat. tudíž bych musel smazat tenhle topic. mam ? nevim ... učty anonymous byl jinak zakazan

a hele. musel jsem vymazat tvůj vozovej park (zaplevelil jsi to tam slušně) a v sekci album jsi naštěstí nic nestačil... Ble
   Návrat  
 PAKO
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 17:55   Citovat  

zaplevelil??? jak to myslíš???
   Návrat  

Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 17:59   Citovat  

PAKO napsal:
zaplevelil??? jak to myslíš???

tak jak to pišu, neni třeba v tom hledat nic složityho.

jde ti psát jen tady, je to tak ? Cooo???
   Návrat  
 PAKO
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 18:03   Citovat  

nefím...pořád nechápu ten plevel !!!
   Návrat  

Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 18:13  Naposledy upravil 665+1 dne 5.8.2007 , 18:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PAKO napsal:
nefím...pořád nechápu ten plevel !!!

hmmm. chyba bude nekde jinde. a de se ti prihlasit ?

komukoli jinymu to nejde :T už sem to zkoušel na 5 lidech :T

ani vytvořit topic, ani napsat kamkoli prispevek . pokazdy se musis prihlasit

plevel = slinkovany data, ktery zbydou po odstraněny entitě, objektu

((tohle je databazovej system, kde objekty maj mezi sebou vazby...))
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 18:14   Citovat  

čemu nerozumim zatim je to, proč tě to pozna jako PAKO i když tam mas anonymous ... Cooo???
   Návrat  
 PAKO
PříspěvekZaslal: 5.8.2007 , 18:15   Citovat  

ne ,přihlásit se nejde....já myslel že myslíš mé autíška a ty jsi myslel jen datovej odpad....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
odregistrace z diskuze
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina