Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nelze nastartovat a zaroven vychazi rany z vyfuku
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Wizeon je teď offline  Wizeon
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 11:58   Citovat  

Zdravim,

mozna se toto tema zde jiz nekde resilo, bohuzel jsem ho nenasel. Tak se omlouvam, nicmene k memu problemu. Dnes rano, kdyz jsem zkousel nastartovat svoji Hondu Accord 91 (CB7) doslo k tomuto problemu,nastartoval jsem a mezitim jsem si sel skrabat okna...asi po par minutach vypnul sytič a otacky sly dolu...Zhruba po dalsi minute otacky klesly natolik,ze motor uplne zhasl...Pote uz neslo nastartovat a navic pri startovani zhruba po 5 vterinach doslo i k rane z vyfuku. Pri dalsim startu se to cele opakovalo, tak jsem radeji Hondu nechal byt...Je mozne,ze by melo vliv na tento problem pocasi? Parkuji venku a dnes rano byl mraz...Bohuzel autum vubec nerozumim, proto muj prispevek berte s urcitou rezervou. Budu velice vdecny za jakekoli rady. Tento problem se mi stal poprve...

Edit: Omluva moderatorum, tento prispevek jsem poslal omylem do Interieru a Hi-Fi, prosim tedy o presunuti tohoto vlakna, dekuji...a Dale, jiz se mi povedlo auto nastartovat...Stejne by me vsak zajimalo, kde byl problem...Kdyz budete mit nekdo nejaky napad, ci reseni...budu Vam velice vdecny...

Dekuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 12:09   Citovat  

došel benzín ? zamrzla voda?čerpadlo je slyšet -tlačí benzín?

RewolwerUd je teď offline  RewolwerUd
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 12:17   Citovat  

Wizeon napsal:
Zdravim,

mozna se toto tema zde jiz nekde resilo, bohuzel jsem ho nenasel. Tak se omlouvam, nicmene k memu problemu. Dnes rano, kdyz jsem zkousel nastartovat svoji Hondu Accord 91 (CB7) doslo k tomuto problemu,nastartoval jsem a mezitim jsem si sel skrabat okna...asi po par minutach vypnul sytič a otacky sly dolu...Zhruba po dalsi minute otacky klesly natolik,ze motor uplne zhasl...Pote uz neslo nastartovat a navic pri startovani zhruba po 5 vterinach doslo i k rane z vyfuku. Pri dalsim startu se to cele opakovalo, tak jsem radeji Hondu nechal byt...Je mozne,ze by melo vliv na tento problem pocasi? Parkuji venku a dnes rano byl mraz...Bohuzel autum vubec nerozumim, proto muj prispevek berte s urcitou rezervou. Budu velice vdecny za jakekoli rady. Tento problem se mi stal poprve...

Edit: Omluva moderatorum, tento prispevek jsem poslal omylem do Interieru a Hi-Fi, prosim tedy o presunuti tohoto vlakna, dekuji...a Dale, jiz se mi povedlo auto nastartovat...Stejne by me vsak zajimalo, kde byl problem...Kdyz budete mit nekdo nejaky napad, ci reseni...budu Vam velice vdecny...

Dekuji

Lojzik tady na H-C ma CRX II Vtec a take jednou nemohl startovat a po chvilce trapeni vysla rana z vyfuku jako z dela. A byl to rozdelovac

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 12:29   Citovat  

tipuju rozdělovač...jestli ho teda máš........když to střílí do vejfuku a nechytne to tak je to většinou zapalováním.

gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 13:22   Citovat  

cocks: souhlasim..a jeste je take moznost rozvody.. je to dobrý Ted jsem to resil na svem CRX 2g je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 13:44   Citovat  

pánové všimli jste si vůbec tohohle ?
citace:
Dale, jiz se mi povedlo auto nastartovat...Stejne by me vsak zajimalo, kde byl problem
těžko by mu houply rozvody zpátky Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:19   Citovat  

Diky vsem za reakce...musim na tento spek nejak prijit, kdyz se to stalo jednou, muze se to stat znovu. Ted me tak napada, benzin tam byl,ale jiz ho tam bylo malo. Nemohl se dostat do motoru nejaky bordel, ktery by byl usazeny na dne? Ale to by asi nezapricinilo ten problem se startovanim (mozna benzinova pumpa?)...Nevim...tezko rict...Nebo voda? Zkratka, ted auto startuje, jako by nic, asi si ze me jen chtelo udelat dobry den...jeste jednou diky za reakce a za presun vlakna...

0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:26   Citovat  

Asi budes Monty nejbliz problemu ty...kdyz nad tim tak premyslim...problem se bude tocit asi kolem pumpy nebo benzinu...Motor bezel, pak padly otacky a vydechlo...Pak nestartuje a strili...po hodince nastartuje jako by nic...Uvidime necham to zkontrolovat...

T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:31   Citovat  

Palec v rozdělovači.

0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:39   Citovat  

T_omaseq napsal:
Palec v rozdělovači.

A ten by stacil jen vycistit? nebo se musi vymenit?

T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:45   Citovat  

Já se setkal s případem, že byl úplně zlomený. To jsem jel s kámošem, dlouho brzdil motorem ve vysokých otáčkách a najednou rána a chcíplo to. Nenatočili jsme a střílelo to. Rozhodně to rozdělej a uvidíš.

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:45   Citovat  

palec a vicko rozdelovace stoji par korun Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 15:47   Citovat  

Ok, udelam to...dik

0
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 23:56   Citovat  

Zdravim vsechny,

po dlouhe dobe se u me opet vyskytla takova neprijemnost, ktera mozna souvisi nebo nesouvisi s vyse uvedenym problemem, ktery byl alespon na cas odstranen.

Nyni vsak k samotne podstate problemu. Po nastartovani za studena je vse v poradku do doby, nez-li se motor zahreje. Pak otacky spadnou klidne i na 200 a nasledne kolisaji mezi 200-950 + - . Vedle toho se pri pridani plynu zacne motor dusit a Honda dale jiz nejede. Ovsem musim podotknout, ze obcas pri opakovanem seslapnuti plynoveho pedalu vyleti otacky nahoru a vse vypada jako by se nic nestalo. Auto pak jede, ale opet jen par desitek metru. Pote se cely problem opakuje.

Vicko rozdelovace je vymenene, palec take. Svicky jsou nove a kabely ke svickam jsou take v poradku. Jiz nekolik lidi se k memu problemu vyjadrilo a padlo mnoho nazoru, od spatneho paliva (voda, usazeniny, bohatá nebo naopak chudá směs), dale pak zapalovaci civka a modul (nejsem si jisty spravnou formulaci).

Verim, ze se najde nekdo, kdo se jiz s timto problemem setkal a dokaze me nasmerovat trochu blize k cili.Predem diky... přátele

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 0:04   Citovat  

Podle me je to ridici jednotka rozdelovace, takova placka uvnitr. Mel jsem podobny problem na VTi, auto cukalo a pri pridani plynu se misty dusilo, misty jelo dobre. Nejdriv bylo podezreni na zapalovaci kabely, na palec, pak na telo a nakonec se vymenila i ta jednotka, cela akce bratru za 18k kc. Samotna jednotka je ale do 5k (ja platil nakupku tusim necele 3k, protoze po tech peripetiich uz to bylo mechanikovi blby, ze to porad nefrci, jak ma Úsměv )

0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 0:31   Citovat  

O teto ridici jednotce mi uz par lidi rikalo. Myslim, ze to prave nekdo nazyval i zapalovaci modul, vedle nej muze delat tento problem i zapalovaci civka. Investice do techto dvou veci je kolem 4.000,- Kč v pripade me Hondy. Asi mi nic jineho nezbyde, nez je koupit a vyzkouset.

Jenze na druhou stranu, kdyz jsem volal primo do Hondy, abych se dozvedel vice a eventualne vyuzil jejich sluzeb, tak mi bylo receno, ze problem bude ve smesi benzinu nebo v sani,ze bude potreba vse promerit a jit systematicky krok po kroku. Dale pak, at nepocitam s opravou na 2 hodiny, nybrz s nekolika denni praci.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 8:10   Citovat  

Takhle od stolu je tezky to rict a pravdu muzou mit i v Honde. Ja bych ale cestou "chytani duchu" nesel dokud bych neproveril zname priciny podobnych problemu. Jestli mas ve svem okoli nekoho ochotneho se stejnym autem, u slusneho garaznika nebude problem to prehodit a vyzkouset a nemusis ani nic kupovat. Teprve kdyz toto selze, dal bych to na chytani duchu.

PS: asi pul roku/rok pred tim, nez se mi to stalo, mi zacal jit blbe otackomer. Auto jelo normalne, ale rucicka "padala" (napr. jel jsem 3000 ot/min, rucicka z niceho nic spadla na 0, pak zase na 3000, pak zase uplne jina hodnota) a nakonec otackomer nejel vubec. Podle vsech indicii se zdalo, ze je bud studeny spoj na tistaku budiku nebo je v haji otackomer. Tak jsem to rozdelal, potom i zkusil budiky z jineho auta a nakonec jedny koupil na vrakaci. Porad nic. Po vymene ridici jednotky v rozdelovaci otackomer najednou slapal jako hodinky... Tim chci rict, ze to samozrejme muze byt zdanlive nesouvisejici problem v uplne jine casti auta a chytani duchu se treba nevyhnes, ale ta jednotka je fakt svina a ma vliv na spoustu veci a tedy bych zacal u ni.

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 10:24   Citovat  

Wizeon napsal:
O teto ridici jednotce mi uz par lidi rikalo... ... denni praci.

Odkud jsi? V Praze to s tebou můžu prozkoušet, mám určitě modul i zapalovací cívku. Ty jsou naštěstí i u ostatních hond stejné, takže i když tvůj model přímo neznám, vyzkoušet a vyloučit tím pádem některé věci můžeme.

Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 11:51   Citovat  

Mě auto za studena chytlo a jelo, ale jak se zahřálo tak chcíplo a už nestartovalo. Nejdřív se proletovalo Rele palivového čerpadla a pak se různě hledalo co to může být. Nakonec to byl modul právě v rozdělovači.

0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 15:29   Citovat  

Minor napsal:
Odkud jsi?...

Bohuzel nejsem z Prahy, ale z Mlade Boleslavi, coz sice neni tak daleko...ale neocekavam, ze by si za mnou jel skoro 50 kilometru jen kvuli prozkouseni civky nebo modulu...Kazdopadne diky za nabidnutou pomoc. Vazim si toho...

Stejne to nakonec dopadne tak, ze pujdu a koupim jak civku, tak i modul... Jiz nemuzu dele spekulovat, je na case zacit jednat...byt to jednani me vyjde na 4.OOO,- Kč.

Vsem diky za poskytnute rady, jdu to objednat a o vikendu se do toho pustim. Pak Vas budu informovat o pripadnych zmenach.

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 16:02   Citovat  

jejda, 4t to je moc! ukaž nějaký shop kde to prodávají

co jsem našel tak cívka: 1625,-

modul: 2 336,00 Kč
--------------------------------

3961,- Tak jo, měl jsi pravdu 4tácy na to padnou Smutný

0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 16:17   Citovat  

Nakonec jsem nasel civku za 1.3OO,- a modul za 1.7OO,-Kč... Celkove: 3.OOO,- Kč

Objednano pres Elit auto dily... Ma nekdo nejake zkusenosti?

Edit: Pani rikala, ze je mozne dily vymenit, pokud nebude neco v poradku. Uvidime, toto je moje prvni zkusenost s firmou ELit.

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 16:29   Citovat  

elit je dobrej, h-c členi mají slevu je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 16:51   Citovat  

Vyborne, tak to je dobre vedet....ikdyz tedy nejsem clenem HC...ale i tak...

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2009 , 18:08   Citovat  

Zkus se domluvit s Frantou Zemanem (přezdívka H-VTEC), je z Boleslavi a asi před týdnem jsem s ním řešil stejnej problém u civica 6G.
Třeba by byl ochotnej to s tebou prozkoušet, ať nekupuješ něco zbytečně.

0
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 21:16   Citovat  

Ahoj vsem, tak jsem dneska vymenil jak modul, tak i civku. Hondicka ted jezdi paradne...

Vsem diky za rady...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nelze nastartovat a zaroven vychazi rany z vyfuku
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina