Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vykradení P4g
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 22:45   Citovat  

Nevěděl jsem přesně kam tento příspěvek umístit, tak jsem ho dal sem. Stala se mi tato nepříjemná věc ..

V neděli jsem zaparkoval na parkoviště kousek od místa bydliště v Plzni .. v pondělí večer jsem se chtěl jet projet do města a co nevidím, madlo kliky a celej ten modul kliky povytaženej asi o 2cm z dvěři, vyrvanej kus zámku (takový to co je před zámkem) a samotnej zámek zaraženej .. zmocnila se mě hrůza z toho co asi uvidim až auto obejdu celý. Naštěstí nic řekl jsem si, dovnitř se nikdo nedostal ... tak si jedu do města přijedu a řeknu si zaparkuju na podobný místo a pujdu tam v noci hlídkovat. Odešel jsem, přišel po setmění a co mě fakt dostalo klika zas vytahlá ven takže tam byl zase ten samem šmejd co předtim, tak jsem se na hlídkování vykašlal a jel přeparkovat auto jinam. Oznámil jsem to na policii a tím asi moje možnosti skončily.

Mám uvnitř pěkný DVDčko tak ho to asi lákalo .. škoda nic moc jen ten zámek no ještě že mám centrál ale stejně .. A potom taky páčil a měl páčidlo zarvaný pod spodnim těsněnim okna takže mi to celý odchlípl ven .. nic moc, ale prostě mě to štve že teď už nemužu v klidu parkovat tam kde jsme zvyklej .. vlastně vubec nikde. Tak přemýšlím o nějakém prvku aktivní ochrany (mam jen tyč na volant, a šidítko v podobě červené LEDky a modlitbu při každém parkování "buď tady až se vrátím") rád bych ještě něco přidal a zajímaly by mě nějaké vaše názory .. třeba jaký alarm případně kam dát čidla a tak podobně .. je mi jasný že když bude někdo frajer ukradne cokoliv, jde mi spíš o to jak odradit chuligány, smažky a takové ty low-endové zlodějíčky rádií ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 23:02   Citovat  

Zas nějaká hnusná s**ně .. KO Naprotosto tě chápu, onehda když jsme byli s targou u babičky,tak jsem pořád lítal k okno a nervózně přešlapoval z místa na místo. Hrozně se o ní bojím, to si neumím představit jak to budu dělat když na mě bude čekat před školou několik hodin a já na ní vůbec neuvidím. Smutný Taky bych nějaké tipy a vychytávky uvítal,ale zase psát to tady moc smysl nedává no ..
   Návrat  

Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 23:03   Citovat  

JJ, šmejdi se najdou všude, bohužel Smutný Mě stojí autíčko celej tejden v Praze a jsou to bezesný noci. Proti vykradení se toho asi moc dělat nedá (až na nějakej lepší alarm). Já mam v autě jen normální obyč rádio, takže se spíš bojim, že jednou přijdu a parkoviště bude prázdny... Zatim mam jen páku na volant a na řadící páku. Příští tejden bych si chtěl nechat namontovat zámek řazení, skrytej vypínač elektriky a blikající ledku (šidítko). Pokud někdo bude auto chtít, tak si ho vezme, ale myslim, že tohle všechno by ho mohlo odradit...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 23:09   Citovat  

Kamarád má hodně podobný, nedávný, příběh s targou také z Plzně Smutný

Kdybys něco potřeboval, mám P4g na ND - Šťáhlavice přátele
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 23:22   Citovat  

Co takhle MAGICAR nabo tak ňák se to jmenuje.Komunikuje s dálkačem a hlásí jakýkoliv problém na mazlíkovi a nebo pak tajný spínač ale to je tak proti odjetí.Pracky bych jim polámal.Udělají větší škodu než když odnesou rádio.To kdyby si o něj řekli tak jim ho rači dám než si od nich nechat zničit auto. Ble to snad ne
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 31.10.2008 , 23:43   Citovat  

Smutný videt nekoho jak mi neco dela s autem tak mu asi pekne rozbiju drzku:( naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 5:59   Citovat  

Stealman napsal:
...Mám uvnitř pěkný DVDčko tak ho to asi lákalo...
Co takhle začít s tímhle? Cokoliv co má nějakou hodnotu, ale stačí aby to byla jen igelitka v autě a je to jak magnet pro zloděje. Cedule s varováním "Vaše auto není trezor" jsou na každém rohu, ale někdo se musí hold poučit. Jinak bych taky doporučil asi magicar. Nebo třeba nějakej alarm se zabudovaným telefonem kterej ti zavolá když se spustí alarm Mrk
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 7:21   Citovat  

Takovejm nenechavcům vážně leda tak zlámat ruce na desetkrát..
Dříve jsem měl strach z pavouků a teď je moje jediná obava,
jestli až výjdu ven tak tam bude moje láska nepoškozená dál stát.
sice je to skoro to nejmenší, ale vždycky všechno co by mohlo
třeba jen vypadat jako něco drahýho schovam, nebo beru vždycky sebou.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 7:25   Citovat  

sososo napsal:
Takovejm nenechavcům vážně leda tak zlámat ruce na desetkrát..
Dříve jsem měl strach z pavouků a teď je moje jediná obava,
jestli až výjdu ven tak tam bude moje láska nepoškozená dál stát.
sice je to skoro to nejmenší, ale vždycky všechno co by mohlo
třeba jen vypadat jako něco drahýho schovam, nebo beru vždycky sebou
.
Jj vždy ani po ostatních kontroluju Úsměv Dřív měla moje drahá polovička tendence nechávat za sedadlem nebo někde tašky, igelitky atd, ale už se to odnaučila Úsměv Musela HaHaaa
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 8:18   Citovat  

ja bych doporucil autoalarm s pagerem (magicar MA100 nebo 8000B) s kombinaci 2 zonoveho mikrovlneho cidla. To funguje tak ze zabira i tesne okoli auta, takze kdyz se ti tam nekdo postavi a bude mordovat zamky tak asi za 10s (plus minus) ti to pipne na pager a upozorni te to ze se neco deje. Samozrejmne se nevyhnes u tohoto cidla falesnych poplachu, pac staci kdyz prijde nekdo k vedlejsimu autu co bude parkovat blizko a nebude se moct strefit klicem do zamku. Dalsi vec co bych udelal jsou folie na okna (co oko nevidi to ho nedrazdi).
Pokud se budeme bavit o zabezpeceni proti ukradeni tak zarucene funguje tajne tlacitko v kombinaci se zamkem zpatecky. Nic vic se uz ani nevyplati protoze ten kdo prekona tyhle 2 veci tak uz si prisel pro auto a taky s nim odjede.
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 8:47   Citovat  

ještě doporučuju (měl jsem to na VTi) spínač k palivové pumpě Úsměv pokud se nezapne, tak svítí kontrolka motoru a můžeš startovat třeba týden je to dobrý

nebo prostě servat sen plast pod volantem - nějakej konkrétní "důležitej" dráteček ustřihnout, dát na něj spínač - trošku "umístit" a pohoda OK pořád lepší vyžranej

interier od idiota než celý auto... teda když už se Ti na to vrhnou..
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 9:11   Citovat  

ninja napsal:
ja bych doporucil autoalarm s pagerem (magicar MA100 nebo 8000B) s kombinaci 2 zonoveho mikrovlneho cidla. To funguje tak ze zabira i tesne okoli auta, takze kdyz se ti tam nekdo postavi a bude mordovat zamky tak asi za 10s (plus minus) ti to pipne na pager a upozorni te to ze se neco deje. Samozrejmne se nevyhnes u tohoto cidla falesnych poplachu, pac staci kdyz prijde nekdo k vedlejsimu autu co bude parkovat blizko a nebude se moct strefit klicem do zamku. Dalsi vec co bych udelal jsou folie na okna (co oko nevidi to ho nedrazdi).
Pokud se budeme bavit o zabezpeceni proti ukradeni tak zarucene funguje tajne tlacitko v kombinaci se zamkem zpatecky. Nic vic se uz ani nevyplati protoze ten kdo prekona tyhle 2 veci tak uz si prisel pro auto a taky s nim odjede.

přesně tak, jak říká ninja a ostatní, dej tam alarm s pagerem a auto si tě samo zavolá. Jen ten zámek řadičky se musí zkombinovat s pákou na pedály jinak k ničemu není (dokud je volná spojka).
Ve foliích akorát vidím ten problém že to možná nepřitáhne další nenechavce ale tenhle co to už dvakrát zkusil o tom DVD ví takže toho folie nezastaví. Já být teď v pozici majitele tak to DVD vyndám a nechám tam po něm (aspoň na nějakou dobu) díru s trčícíma drátama...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 15:59   Citovat  

PreludeZ napsal:
...Jen ten zámek řadičky se musí zkombinovat s pákou na pedály jinak k ničemu není (dokud je volná spojka)...

Jak to myslíš s tím, že bez páky na pedály je zámek řadičky k ničemu? Jako, že by někdo vyšlápl spojku a auto odtlačil? nesouhlas Chtěl bych si ho nechat namontovat, tak by mě to zajímalo...
   Návrat  
blejzin je teď offline  blejzin
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 16:58   Citovat  

To seš na tom ještě dobře. Já si tak du minulej tejden z práce na parkec ( něco po třetí hodině ) a koukam, že mi svítí výstražný. Si řikam co to je omg? Než mě stačilo něco napadnout přistupuju k dveřím a vidim vysklený vokno. Paráda. Autorádio pryč. Sednu nasranej do auta, že aspoň vodjedu dom a začnu to nějak řešit a co nezjistim. To jak bylo zaplý výstražný asi půl dna se mi vybila baterka. Tak jsem ještě musel zavolat dědovi aby mě roztlačil. Vokno jsem naštěstí sehnal druhej den na vrakáču, ale měl jsem štěstí z hondy by stálo 4500. Typek mi udělal škodu přes 5 litru a má teď autorádio na kterým vydělá 5 kol v bazaru. Potkat ho, tak ho asi pohladim baseballkou.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:20   Citovat  

Na roztahovani pozor.
Nebylo lepsi startnout pres kabely?
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:27   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Na roztahovani pozor.
Nebylo lepsi startnout pres kabely?

proc pozor na roztahovani (roztlacovani? )...
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:34   Citovat  

Tak preludka a plno novejsich aut nemají řetez ale gumovy řemen s vroubkama.
KDyz roztlačis a prdnes tam rychlost je to raz ktery remen nemusi snest a preskočí ti zuby.
A to je pak v haji že?
Takže roztlacet auto urcite ne, nebo na co nejvyssi možny rychlostni stupen.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:37   Citovat  

Aqwertzz napsal:
KDyz roztlačis a prdnes tam rychlost je to raz ktery remen nemusi snest a preskočí ti zuby.
A to je pak v haji že?
Úsměv dik
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:57   Citovat  

Aqwertzz napsal:
A to je pak v haji že?

pokud pustis hodne opatrne spojku tak to nebude nic jineho jak startovani starterem a nic se nepokazi. Samo ze kdyz ve velke rychlosti tam das 1ku a pustis spojku prudce tak je riziko obrovske.... ale tak se auta neroztlacuji, vzdycky tak 3ka.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:16   Citovat  

Jarys napsal:
Jak to myslíš s tím, že bez páky na pedály je zámek řadičky k ničemu? Jako, že by někdo vyšlápl spojku a auto odtlačil? nesouhlas Chtěl bych si ho nechat namontovat, tak by mě to zajímalo...

samozřejmě, přijedou ve dvou, daj to na lano, vyšlápne spojku a jedou kam chtěj...
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2008 , 1:45   Citovat  

Rom. napsal:
Kamarád má hodně podobný, nedávný, příběh s targou také z Plzně Smutný

Kdybys něco potřeboval, mám P4g na ND - Šťáhlavice přátele
v Plzni Tak to koukám! to snad ne
   Návrat  
keomatepo je teď offline  keomatepo
PříspěvekZaslal: 2.11.2008 , 15:00   Citovat  

Jarys napsal:

Radsej si daj namontovat Zeder Lock
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 7:13   Citovat  

no myslím kombinace alarm s pagerem a zamykání šajtry už na menšího zlodějíčka pro odrazení fungovat bude . pokud to auto někdo opravdu bude chtít tak obejde všechno.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 8:44   Citovat  

to jo ale co je jednoduššího než vyšlápnout spojku?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 10:14   Citovat  

PreludeZ napsal:
samozřejmě, přijedou ve dvou, daj to na lano, vyšlápne spojku a jedou kam chtěj...

PreludeZ napsal:
to jo ale co je jednoduššího než vyšlápnout spojku?

No nevim, to už je trošku extrém. To by to auto musel fakt chtít, a když ho bude chtít, tak si ho vezme. S tou spojkou to neni zas tak jednoduchý - musel by přece stejně rozdělat zapalování, aby mohl odemknout volant. Se zamknutým volantem daleko nedojede. A když se k tomu ještě přidá zámek dveří, páka na volant a na řadící páku (aby stáhnul ručku), tak to už je docela dost práce/času. Myslim, že nějakýho potulnýho zlodějíčka to odradí a profíka nezastaví nic...
   Návrat  
cyborg je teď offline  cyborg
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 13:48   Citovat  

njn, me pred mesicem zkusily vybrat P4G u melnika kde sem byl se slecnou na vylete...

nastesti u toho jednoho chytili. Takze se nic neztratilo...druhej utikal lesem, tak zavolali posily a psovoda. Nahaneli ho az do dalsi vesnice, kde pred hospodou ukrad kolo a policajtum ujel Úsměv Dva kluci z ucnaku na automechanika z Usti nad Labem jeli k Melniku vykradat auta.. Smutný

Mam vylamany zamky a rozbity okno... Smutný ale byla docela zabava to sledovat Úsměv
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2008 , 14:29   Citovat  

Ten alarm s tim pagerem to se mi zdá jako dobrej nápad, falešný poplachy nevadí protože na auto vidim z okna takže to mi nebude vadit. A představa prošpikování toho zmetka katanou mě přijde docela sympatická. Každopádně díky všem ! Ty fólie na sebe asi taky nenechaj dlouho čekat.. Ale možná mi klapne parkování v garáži v budově firmy kde pracuju .. je zabezpečená přímo v tý budově s kamerovym systémem .. tam si myslim že snad zloději nechodí ... chjo ale .. je to svinstvo Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vykradení P4g
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina