Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brigáda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:35   Citovat  

Ahoj všichni, vím že to sem moc nepatří ale napadlo mě že je tady spousta lidí z celé republiky takže by mi mohl někdo pomoct nebo dát tip. Sháním jakoukoli brigádu v okolí Třebíče nebo nějakou co se dá dělat doma (např. psát na net články, nebo balení dopisů, rozesílání, dokonce jsem potkal brigádu tester her! atd.), abych si mohl pomali začít vydělávat na auto ke svým 18inám. Je to jako v případě všem známého rooneyho Mrk Targa. Předem dík a můžete přidávat příspěvky i jak jste si vydělali na první auto vy... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:40  Naposledy upravil sablos dne 1.11.2008 , 18:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vojtas napsal:
Ahoj všichni, vím že to sem moc nepatří ale napadlo mě že je tady spousta lidí z celé republiky takže by mi mohl někdo pomoct nebo dát tip. Sháním jakoukoli brigádu v okolí Třebíče nebo nějakou co se dá dělat doma (např. psát na net články, nebo balení dopisů, rozesílání, dokonce jsem potkal brigádu tester her! atd.), abych si mohl pomali začít vydělávat na auto ke svým 18inám. Je to jako v případě všem známého rooneyho Mrk Targa. Předem dík a můžete přidávat příspěvky i jak jste si vydělali na první auto vy... Úsměv

na první auto se nevyděláva první auto ti dycky kupujou rodiče Velmi šťastný Velmi šťastný
a ja si třeba vydelavam u fotra za 500 na den tak to docela de mno, ale muzu jen o vikendu tak by to chtelo castejc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:41   Citovat  

mrkni na tudy odkaz tam najdes tyhle brigadky. ale povetsinu si vydelas prd takovymto zpusobem. Ja si nejvic vydelal na stavbach a pracich na aute, hlavne klempirina
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:44   Citovat  

sablos napsal:
na první auto se nevyděláva první auto ti dycky kupujou rodiče Velmi šťastný Velmi šťastný

Dík za tip ale já jsem rozhodnutý že moje první auto bude targa a tu rodiče asi sponzorovat nebudou Velmi šťastný

diacoon: ten odkaz mi nejede to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:46   Citovat  

no jo no warforum je snad nejvic pretizeny server ktery znam, ale az se tam dostanes je tam sekce kde nabizi brigadky borci treba 40 na hodinu za to ze procistis forum apod.nebo budes prepisovat text do wordu atd atd ....
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:46   Citovat  

tak co víš , třeba ti tu někdo udělá taky sbírku ... Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:50   Citovat  

Bež kopat kanaly za to jsou neskutecne prachy.
Jinak moje prvni auto byla 120ka s utrhlym kolem za 1500kč Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:52   Citovat  

Už jsem se tam dostal ale nevidím to tam... No zkusím pohledat snad to najdu...
Ossi: jo kdyby se měli všichni skládat na každýho nezletilýho co si chce splnit svůj sen tak můžou rovnou prodat svoje auta... Velmi šťastný a možná nejen to...
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:52   Citovat  

Aqwertzz napsal:
takže tříkolka? pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:54   Citovat  

Aqwertzz napsal:

To s kanálama byla sranda? Velmi šťastný Velmi šťastný nápad není špatný ale myslim že tady v Třebíči je kanálů spousta.. možná by se jich pár mělo zahrabat Velmi šťastný
Tak na začátek lepší než nic... HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 18:59   Citovat  

nebo prijed za nama do brna pořádnej výtlem :

citace:
Dárcem spermatu se může stát zdravý muž ve věku od 18 do 35 let. U zájemců se provádí vyšetření spermatu, při splnění potřebných parametrů dále blok dalších potřebných vyšetření včetně genetického na ověření dobrého zdravotního stavu a vyloučení přenosných chorob. Požadavky na dárce jsou v našem centru vysoké, ze zájemců zařazujeme přibližně 1 z 20. Zájemci se mohou přihlásit telefonicky na čísle 532 238 441, 532 238 334. to je v brně

prej davaj 10tku Úsměv

lepsi nez kopat kanály ne ? pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:00   Citovat  

Ossi napsal:
nebo prijed za nama do brna Úsměv :

citace:
Dárcem spermatu se může stát zdravý muž ve věku od 18 do 35 let. U zájemců se provádí vyšetření spermatu, při splnění potřebných parametrů dále blok dalších potřebných vyšetření včetně genetického na ověření dobrého zdravotního stavu a vyloučení přenosných chorob. Požadavky na dárce jsou v našem centru vysoké, ze zájemců zařazujeme přibližně 1 z 20. Zájemci se mohou přihlásit telefonicky na čísle 532 238 441, 532 238 334. to je v brně

prej davaj 10tku Úsměv

10ku ? no nic tak ja nebudu pres vikend bumbat a v pondeli si skocim k nim na retich vyhonit pořádnej výtlem
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:00   Citovat  

Ossi napsal:
nebo prijed za nama do brna pořádnej výtlem :

citace:

prej davaj 10tku Úsměv

lepsi nez kopat kanály ne pořádnej výtlem

tak to je mazec ze to tam u nich vyklepes a 10 ku za to.zejtra tam jedu pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:01   Citovat  

Frajere ale tady davaj 600 tudy odkaz tak proc by meli davat v brne 10k ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:02   Citovat  

diacoon napsal:
10ku ? no nic tak ja nebudu pres vikend bumbat a v pondeli si skocim k nim na retich vyhonit pořádnej výtlem

takze se tam uvidime jo ? pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:03   Citovat  

Mno to by nebylo špatný jenže mě 18 nejni XD ale jinak bych už tam bejval byl Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:03  Naposledy upravil Ossi dne 1.11.2008 , 19:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

diacoon napsal:

nvm posilal me to kamos ... tak kdo vi jak na to prisel ..

asi to bude tím prisnym vyberem ... vis co tam berou jen elitu pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:04   Citovat  

Ossi napsal:
nvm posilal me to kamos ... tak kdo vi jak na to prisel ..

Aha tak sem si to pocetl musis k nim zajit 10x v prubehu 2 mesicu atd no proste kolik budou mit zajem a za kazdou davku 600 takze minimalne 5k si vydelas pokud ses geneticky zdrav
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:05   Citovat  

diacoon napsal:

Tam potřebuješ na ''darování'' vysokou školu? Velmi šťastný Velmi šťastný
Jo a na warforu to nejde musíš se tam registrovat abys mohl prohlížet jenže dneska už je vypršenej limit registrací Smutný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:07   Citovat  

negativních výsledků 2. vyšetření HIV, HbSAq, HCV, kterým se musí dárce podrobit po 6 měsících od 1. negativního testu HIV, HbSAq, HCV. ..
to te pride draz nez 600 co dostanes ale budiz...

sranda by byla kdyby si daroval sperma, opodnily by s tim za X let nejakou .... ta by mela dceru .... ty bys mel za X let Syna.... Hihi a ty by se do sebe zamilovaly.... meetallll
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:07   Citovat  

Vojtas napsal:
Tam potřebuješ na ''darování'' vysokou školu? Velmi šťastný Velmi šťastný
Jo a na warforu to nejde musíš se tam registrovat abys mohl prohlížet jenže dneska už je vypršenej limit registrací Smutný

No joooo neni to pro vsechny jen tak ja uz sem tam reglej snad od r2003 Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:10   Citovat  

Musim holt počkat do zejtřka... A ted zpět k tématu... nemáte někdo trochu reálnější tip jak si vydělat? Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:12   Citovat  

Taky mám tenhle problém to mi hlava nebere .
   Návrat  

Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:15   Citovat  

ja mylsim ,ze mate docela dost moznosti co delat.. jen nevim jeslti se vam to bude libit... (vzhledem k tomu ze jsem z kladna tak vam asi neporadim co konkretne u vas delat.. ale tady je toho hafo .. ) a vsechno je tak mizerne placene ... ze radsi nedelam skoro nic Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:18   Citovat  

No tady právě nic není jinak bych dělal cokoli. Klidně kopal ty kanály kdyby to bylo dobře placený Velmi šťastný už fakt nevim kde bych něco mohl najít.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:22   Citovat  

obejdi obchody (tesco atd tam je dycky misto (pokladni , nocni doplnovac(to pro tebe neni kdyz ti neni 1Cool doplnovac skladnik atd.. ).. ) mno pak bejvaj takovy ty sichyt na skladani kamionu .. ty sou dobre placeny.. urcite mate v okoli takovou firmu nejakou, nebo muzes trebas chodit pokladat kabely (taky sem zkousel) obcas i v kanalech (si na ne nejakej zatiznej koukam:D) ... a pak sou jeste ty brigádky ala ukrajinec robot Velmi šťastný kde lepis na sampony cedulky a davas do krabicky ae to je bida to bych ani nezkousel bejt tebou ... pokud neco opravdu chces tak urcite neco najdes... lina huba holi nestesti Hihi musis se ptat... (jinak urcite jsou v okoli ty agentury ktery se staraj primo o tohle, zaregistrujes se .. a oni ti volaj nebo pisou smsky o nabidkach brigadnickejch... )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:24   Citovat  

Newer napsal:
obejdi obchody (tesco atd tam je dycky misto (pokladni , nocni doplnovac(to pro tebe neni kdyz ti neni 1Cool doplnovac skladnik atd.. ).. ) mno pak bejvaj takovy ty sichyt na skladani kamionu .. ty sou dobre placeny.. urcite mate v okoli takovou firmu nejakou, nebo muzes trebas chodit pokladat kabely (taky sem zkousel) obcas i v kanalech (si na ne nejakej zatiznej koukam:D) ... a pak sou jeste ty brigádky ala ukrajinec robot Velmi šťastný kde lepis na sampony cedulky a davas do krabicky ae to je bida to bych ani nezkousel bejt tebou ... pokud neco opravdu chces tak urcite neco najdes... lina huba holi nestesti Hihi musis se ptat... (jinak urcite jsou v okoli ty agentury ktery se staraj primo o tohle, zaregistrujes se .. a oni ti volaj nebo pisou smsky o nabidkach brigadnickejch... )

Agentury nedoporucuju..berou si z tve prace nemale penize...radsi na se jit zeptat primo sam
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:26   Citovat  

a ne bo muzes delat modeling Velmi šťastný ten je dobre placenej Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:29   Citovat  

Tak obchod by se nějakej našel ale co jsem se ptal kluků tak jeden se dostal do sparu jako uklízeč ale chodí málokdy a v ostatních berou od 18. Dopravní společnost tady není a když se něco dováží tak zase do těch obchodů tudíž mě nevemou. Pokládat kabel to snad ve 2 světový ne? Velmi šťastný to opravdu nevim kerý firmy se tím zabejvaj. Ukrajinec robot taky o ničem v blízkosti nevim. Holt tady na vysočině je to bída ani obyčejná práce tu není. Jiný kraj jiný mrav asi tak bych to pojal. Uvidím zejtra na tom warforu tam by se něco najít mohlo kdybych to dělal v kuse. Jinak už fakt nevím. Ale díky za rady pánové Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2008 , 19:30   Citovat  

Na modeling bych nemoh... vídat se v reklamách Velmi šťastný nebo když si představim co za individua oblíkaj do oblečení v nákupních centrech a byl bych mezi nima... uff... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brigáda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina