Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádky |GSR vs. ITR prosim zde:)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 11
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 20:41   Citovat  

Jirka1 napsal:
měl jsem štěstí a konkrétně s tímhle autem jsem jel ještě když bylo červené. Momentálně jak koukám je v daleko lepším stavu, a ty prachy bych za tohle krásný kupátko asi dal. Že to není opravdovej type R není zase takovej karambol, já mám taky repliku type R a vůbec toho nelituju. Dokonce jsem radši, protože bych toho stejně nevyužil a navíc to tak nežere . Prostě je to krásný auto bez investic a taky hodně rychlý!

nepsal jsem si s tebou nez jsem ji koupil? probirali jsme ji, jak jsi se na ni byl kouknout??!! Tak to valím bulvy par emailu? pak jsem nejak ztratil kontakt OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 20:43   Citovat  

Newer napsal:
mit 150... tak je to jasny, ta cena je naprosto krasna, slusny crxo za 80 tisic.. a tohle za 150.... pritom je crxo stara plechovka, se starym motorem , nudnej vzhled ala citroen ... bxo kdyby nebylo 5d tak vypada skoro stejne ... a vischni ho tu obdivujou , zmatenej tohle je o 10 let novejsi, technicky nekde jinde Velmi šťastný a nikoho to nezajima radsi koupi volitany crxo narve do nej x tisic.. a pak se mu to stejne rosype.. tak a ted me ukamenujte Velmi šťastný ..

5let jezdim a nikde me cero nenechalo zajimave ani jedna chybka šuk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 22:00   Citovat  

Velmi šťastný notak , sel jsem s kuzi na trh, myslim ze staci oftopicari jestli se nekomu nelibi nekomu muj nazor na crx tak... Velmi šťastný udela stejne prd... "normalni lidi kacej stromy sekerou popr pilou, clenove honda clubu se o to pokouseji neustale CRXem" ... Úsměv Honda meetallll kazdej z nas je svedkem toho, jak nejakej mladej vocas slozi crxo do stromu, kazdej z nas je svedkem jak dojizdi zavodnici s crxem na semafor na kterym je cervena s 8000 otackama... atd atd atd OK crx bylo atraktivni pred 15 lety, ted uz je to stara plechovka tecka. dalsich komentaru na tema CRX se zdrzuju. VTEC
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.11.2008 , 23:43   Citovat  

prestavet se da vsechno vzdycky, ale temer nikdy se to financne nevyplati....mno, tady bych auto fakt prodavat nechtel pořádnej výtlem asi by bylo dobre to tady smazat az na 1. prispevek.... zmatenej offtopic
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 0:47   Citovat  

Newer napsal:
Velmi šťastný notak , sel jsem s kuzi na trh, myslim ze staci oftopicari jestli se nekomu nelibi nekomu muj nazor na crx tak... Velmi šťastný udela stejne prd... "normalni lidi kacej stromy sekerou popr pilou, clenove honda clubu se o to pokouseji neustale CRXem" ... Úsměv Honda meetallll kazdej z nas je svedkem toho, jak nejakej mladej vocas slozi crxo do stromu, kazdej z nas je svedkem jak dojizdi zavodnici s crxem na semafor na kterym je cervena s 8000 otackama... atd atd atd OK crx bylo atraktivni pred 15 lety, ted uz je to stara plechovka tecka. dalsich komentaru na tema CRX se zdrzuju. VTEC

Koukam maminka te naucila hazet stejny ponozky do jednoho pytle
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 1:59   Citovat  

Newer napsal:

a ty mas asi mega komplex za to co pises co? Pane boze tebe potkat ty musis byt pekny chlapec pořádnej výtlem nekdy na srazu mi to rekni osobne tyhle citatky tvoje chytre rad se ponaucim šuk

sorry za offtopic
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 7:38   Citovat  

no tohle je fakt nářez pořádnej výtlem

ani já, ani infi a dokonce ani nikdo jinej tady nenapsal nic o tom, že by vladova integra byla špatná, nebo, že by si svou cenu nazasloužila. naopak, je to krásný auto, který si svoji cenu zaslouží a nadělá hromadu parády

na ježdění po tůňo srazech a stání v sektoru leštěnek naprosto ideální

ale já jsem se ohradil proti tvrzení
david.hammer napsal:
ber v potaz, ale ze je to auto jak nove, dokonce i kastle super, prakticky to type R jen, tech 10 koni je podle me fuk....

a to je prostě naprostá hovadina

david.hammer napsal:
ano to mas sice pravdu, ale kolik z tech co tady mate integry jezdite casteji na orkuh a tim plne vyuzili pontecial auta??Rekl bych, ze vetsina to bude mit jako normalni auto takhle to vidim i u GSR!

na okruhu jsem byl a hned jak to finance trochu dovoli budu zas. holt finance tečou momentálně na důležitější věci

využít potenciál auta? nejsem profi řidič, tak že není v mých silách ho využít. když se přiblížim k limitu, tak to bude naposled pro auto a možná i pro mne. za tři týdny se nám narodí mimčo, tak že to nebudu moc pokoušet Úsměv

diacoon napsal:
Schvalne bych si tuhle ITR koupil mit na ni tedkom love aby meli vsici kecy ze to neni TypeR. A schvalne bych si ho jemne poladil aby davalo typeR...
si vzpominam jak melo moc lidi kecy ze mam obyc D16A8 v ceru a jak to po par upravach rozstreluje VTECy a nektere VTicka pořádnej výtlem pořádnej výtlem

no ale tdy se žádná ITR neprodává, no a zbytek komentáře pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Jirka1 napsal:
Že to není opravdovej type R není zase takovej karambol, já mám taky repliku type R a vůbec toho nelituju. Dokonce jsem radši, protože bych toho stejně nevyužil a navíc to tak nežere . Prostě je to krásný auto bez investic a taky hodně rychlý!

no tak tohle mluví za vše pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

nemohl by někdo rozdělit téma na původní inzerát a případně na GSR vs Type-R
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 8:07   Citovat  

diacoon napsal:
Schvalne bych si tuhle ITR koupil mit na ni tedkom love aby meli vsici kecy ze to neni TypeR. A schvalne bych si ho jemne poladil aby davalo typeR...
si vzpominam jak melo moc lidi kecy ze mam obyc D16A8 v ceru a jak to po par upravach rozstreluje VTECy a nektere VTicka pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Spíš si vybavuju přirovnání že to je jak celeron pořádnej výtlem HaHaaa

Ps: hrozně se mi líbí jak hned každej vyjede když se mu někdo opře o auto a srovná ho s nějakým slabším šuk Velmi šťastný
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 8:40   Citovat  

Henges napsal:

Ps: hrozně se mi líbí jak hned každej vyjede když se mu někdo opře o auto a srovná ho s nějakým slabším šuk Velmi šťastný

taky z toho mam hroznou prde*l pořádnej výtlem koho se*re nějakej pitomej kůň, oproti IQ dotyčného Mrk
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 10:00   Citovat  

kuky kuk Je to fakt luxusní auto. Ano, budiž, není to TypeR. Musím Vláďu pochválit. Fakt si na tom autě dal záležet a kdybych měl přebytečných 150 Palackých, tak neváhám. Auto jsem viděl na vlastní oči a nemá sebemenší chybu, co se týče stavu. Myslím, že kdo to auto koupí, tak rozhodně neprohloupí. je to dobrý

A teď k vašemu rozbroji. to mi hlava nebere Připadá mi to tak, jakoby jste srovnávali nesrovnatelné. Trochu zkresleně mi to připomíná srovnání Civica a Civica TypeR. Musím uznat, že jsem nejel ani v GSR, ani v ITR, ale na co se hádat, zda je lepší to či ono. Podle mého názoru, kdo chce ITR, tak si připlatí a koupí si ITR. Kdo chce GSR, tak vezme 150 a koupí GSR, která je bez investic. Hotovo, tečka, konec. naštvanej nesouhlas

Rozdíl mezi GSR a ITR tady, myslím, byli už řečeny. Popřípadě doporučuju strýčka Googla. Mrk :-p
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 12:22   Citovat  

Tak tady si roztrhejte obcanky prosim...az budu doma, promazam si inzerat...

vesele hadani a pěkny den PANOVE Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 13:08   Citovat  

Trošku jsem Ti snad ulehčil práci,vláďo... Úsměv
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 13:22   Citovat  

Koukam, ze tema o nicem ... tak aspon nejakej flame

K20 > Bxx

pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 13:23   Citovat  

Dejf napsal:
o ale tdy se žádná ITR neprodává, no a zbytek komentáře[/b]

to ti nic jineho uz jen slovickareni v kartach nezustalo? HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 13:24   Citovat  

Henges napsal:

Ano i o celeron se musis prat a zastavat meetallll cože cože ?

Popripade to tady musim vyhrotit takovymi recmi....vetsina to bere ode me vazne ale je to pouha ironie...mam radost z tech lidi co me neznaj a dokazou na to reagovat uplne jak ocekavam pořádnej výtlem
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 17:12   Citovat  

stojim si za svym nazorem Úsměv...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 18:16   Citovat  

jak uz jsem psal, kazdy normalni ridic, ktery si koupi sportovni auto si ho chce aspon jednou vyzkouset - a tady se poznaji rozdily. Osobne hodne pochybuju ze si nekdo ITR koupi jenom tak, vetsina lidi co znam, vcetne me, ma auto na normal jezdeni jine a s ITR se jezdi bavit at uz rychlou jizdou po okreskach ci na okruhu. Ted vlastne me nenapada nikdo kdo by mel v rodine jenom ITR a zadny jiny auto...mozna yenda, ale toho neznam.
a co se tyce GS-R vs ITR, doporucil bych vam se zeptat treba na team-integra.net na rozdily, reknou vam tam toho dost...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 18:31   Citovat  

infinity napsal:
jak uz jsem psal, kazdy normalni ridic, ktery si koupi sportovni auto si ho chce aspon jednou vyzkouset - a tady se poznaji rozdily. Osobne hodne pochybuju ze si nekdo ITR koupi jenom tak, vetsina lidi co znam, vcetne me, ma auto na normal jezdeni jine a s ITR se jezdi bavit at uz rychlou jizdou po okreskach ci na okruhu. Ted vlastne me nenapada nikdo kdo by mel v rodine jenom ITR a zadny jiny auto...mozna yenda, ale toho neznam.
a co se tyce GS-R vs ITR, doporucil bych vam se zeptat treba na team-integra.net na rozdily, reknou vam tam toho dost...

Yenda má mimo ITR BlackPhantoma (toho měl ještě před ITR) a teď se snad vozí v Accordu v naftě... ITR = víkendovka...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 18:32   Citovat  

ja bych bral itr i na jezdeni do prace heh a hlavni duvod ze se mi to auto libi šuk šuk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 19:00   Citovat  

LK7R napsal:

K20 > Bxx

pořádnej výtlem

Tak to koukám! meetallll Hihi
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 19:30   Citovat  

LK7R napsal:

K20 > Bxx

pořádnej výtlem

maloobjemy pifko

H22 > K20 o nějakejch B1x nemluvě meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 19:33   Citovat  

665+1 napsal:
maloobjemy pifko

dobre pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 19:36   Citovat  

jenze potom C30A3>H22 a tech dalsich ani nemluve pořádnej výtlem pořádnej výtlem pifko
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 20:00   Citovat  

kamol napsal:
jenze potom C30A3>H22 a tech dalsich ani nemluve pořádnej výtlem pořádnej výtlem pifko

ještě že sem Roman s jeho NSXkou nechodí Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 20:06   Citovat  

665+1 napsal:
ještě že sem Roman s jeho NSXkou nechodí Úsměv

to ne ale muze prijit prelude z a je to hned rozhodnute HaHaaa
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 20:23  Naposledy upravil MalTake dne 5.11.2008 , 20:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Newer napsal:

s prominutím : ale Ty seš vážně d.ment nesouhlas víc ti psát nebudu... případně přijeď do Liberce a vysvětlim ti to osobně papa
stará plechovka to je,ale konkurenci smaže s přehledem a to i po 15-ti letech,jak výkonem tak designem Mrk
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 20:25   Citovat  

MalTake napsal:
s prominutím : ale Ty seš vážně dement nesouhlas víc ti psát nebudu... případně přijeď do Liberce a vysvětlim ti to osobně papa
stará plechovka to je,ale konkurenci smaže s přehledem ato i po 15-ti letech,jak výkonem tak designem Mrk

myslim, že nevysvětlíš Mrk
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 20:34   Citovat  

kamol napsal:

nicméně D16Z5>C30A3>H22>K20>Bxx meetallll HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 22:21   Citovat  

665+1 napsal:
maloobjemy pifko

hele jak machrujou, jeden řídí pohřebák pro malý a druhej splašenou rodinou káru Hihi Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 22:25   Citovat  

MalTake a Newer klídek klucí s těma slovama ať se Vám nemusí rozdat kartičky ju.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádky |GSR vs. ITR prosim zde:)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina