Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím svody 6G 15 16V-VTEC-E
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MikeD79 je teď offline  MikeD79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 16:07   Citovat  

Koupím výfukové svody (jen v dobrém stavu) na Hondu Civic 6G /1998/ 15 16V Vtec-E
Nabídněte...... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ajdus je teď offline  ajdus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 16:21   Citovat  

Obavam sa, ze take nenajdes, ked uz budes potrebovat z modelu po facelifte, tie uz zevraj nepraskali, aj ked ja som ich mal menene este v zaruke. Byt tebou tak sa poobzeram po alternativa - ladene zvody + kat pod auto alebo myslim ze zvody aj z inych D motorov by mali pasovat, ale ten kat budes musiet dat takisto pod auto.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 16:26   Citovat  

mám 98 a ještě před facelift, jak je během týdnu vytáhnu tak ti pošlu fotky a uvidíš
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 16:57   Citovat  

ajdus napsal:
Obavam sa, ze take nenajdes, ked uz budes potrebovat z modelu po facelifte, tie uz zevraj nepraskali, aj ked ja som ich mal menene este v zaruke. Byt tebou tak sa poobzeram po alternativa - ladene zvody + kat pod auto alebo myslim ze zvody aj z inych D motorov by mali pasovat, ale ten kat budes musiet dat takisto pod auto.

já sem myslel, že když bych koupil laděné svody tak kat by mi zůstal původní a na něj by se snad dali navařit ty svody,ne?? Ble
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 17:01   Citovat  

MikeD79 napsal:
já sem myslel, že když bych koupil laděné svody tak kat by mi zůstal původní a na něj by se snad dali navařit ty svody,ne?? Ble

Někde jsem Ti už psal, že u D16Z5 je první část svodů (ta od bloku motoru) spojená v jeden díl s katem...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 17:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Někde jsem Ti už psal, že u D16Z5 je první část svodů (ta od bloku motoru) spojená v jeden díl s katem...

sakra no jo, a když teda koupím tady od někoho jenom origo svody tak co pak s tím???Půjdou mi navařit na origo kat??? Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 18:35   Citovat  

MikeD79 napsal:
sakra no jo, a když teda koupím tady od někoho jenom origo svody tak co pak s tím???Půjdou mi navařit na origo kat??? Smutný

Pokud tady koupíš origo svody,tak budou i katem,ne?
   Návrat  
ajdus je teď offline  ajdus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 19:05   Citovat  

Zvody kupis v kuse s katom, ked ti niekto preda original, mne islo o to, ze take zvody co nepraskaju sa zacali davat do aut az po facelifte, aj to neviem kedy presne, lebo tie moje co boli povodne origo v aute praskli. Cize neviem ci je pre teba dobre riesenie kupovat origo s katom, alebo nejake ine na D motor ktore by pasovali a dokupit univerzalny kat za 2000. Vsetko zalezi od ceny a tvojich moznosti.
Kat by ti na ladenych nezostal povodny, ked sa pozres na svoje zvody tak mas kat hned za zvodmi - cize v predu pred motorom, a ladene zvody byvaju dlhsie. Tieto zvody boli kratke koli rychlejsiemu zahriatiu katu a tym nizsim emisiam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2008 , 19:22   Citovat  

ajdus napsal:
Zvody kupis v kuse s katom, ked ti niekto preda original, mne islo o to, ze take zvody co nepraskaju sa zacali davat do aut az po facelifte, aj to neviem kedy presne, lebo tie moje co boli povodne origo v aute praskli. Cize neviem ci je pre teba dobre riesenie kupovat origo s katom, alebo nejake ine na D motor ktore by pasovali a dokupit univerzalny kat za 2000. Vsetko zalezi od ceny a tvojich moznosti.
Kat by ti na ladenych nezostal povodny, ked sa pozres na svoje zvody tak mas kat hned za zvodmi - cize v predu pred motorom, a ladene zvody byvaju dlhsie. Tieto zvody boli kratke koli rychlejsiemu zahriatiu katu a tym nizsim emisiam.

no ale já se předběžně ptal a jeden mi nabízí jenom svody, prej jdou oddělit od kat........
jinak kdybych kupoval sportovní svody, ano sou delší ale ty by se přeci dali seříznout ne?
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 6:55   Citovat  

MikeD79 napsal:
no ale já se předběžně ptal a jeden mi nabízí jenom svody, prej jdou oddělit od kat........
jinak kdybych kupoval sportovní svody, ano sou delší ale ty by se přeci dali seříznout ne?
koukni se někde jak ty sportovní svody vypadaj ,celkem nereálný něco řezat ,by ti z toho nic nezbylo. nevymejšlej hranatý kolo , všechny řešení už máš napsaný výše.D15z6 má svody v kuse s katem dle mě , leda nějaká LTU a nebo špatný info . jinak koukal jsem i hellbi se splet -D16z5 je dohc motor v crx
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 9:06   Citovat  

monty napsal:
koukni se někde jak ty sportovní svody vypadaj ,celkem nereálný něco řezat ,by ti z toho nic nezbylo. nevymejšlej hranatý kolo , všechny řešení už máš napsaný výše.D15z6 má svody v kuse s katem dle mě , leda nějaká LTU a nebo špatný info . jinak koukal jsem i hellbi se splet -D16z5 je dohc motor v crx

Co neudělají dvě přehozený číslíčka... HaHaaa No jo, v tom fofru jsem to napsal blbě - mělo být D15Z6... Se stydím Jo,jo, má svody v jednom kuse s první částí svodů (druhá část svodů pod katem - ta,co vede pod motor jde sundat zvlášť)
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 12:49   Citovat  

Ahoj, pokud je to tak jak píšeš, máš 115PS 1.5. Mno, jeden zdejší člen, měl to samé a měnil na svody z D15Bx, což jsou svody pod auto a pak kat a převařit.

Jestli chceš mám naprosto netknuté svody dole ve sklepě ... nechám tak za 450-500, kdyby si měl zájem ... kontakt máš v profilu či SZ!!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím svody 6G 15 16V-VTEC-E
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina