Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pořád vrčí čerpadlo..poraďte prosím
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 9:33   Citovat  

V neděli jsem tedy konečně koupil targu a včera jsem si všiml, že i když mám vyplej klíček a vyndanej tak každou chvíli zavrčí čerpadlo?co s tím....a již se mi také stalo, že sem auto nemohl nastarvovat, vždy to tak na potřetí chytlo,hned zdeschlo a vrčelo to tak až na po 20té...pak zase v pohodě...poraďte prosím...je to ESI r.v. 93
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 10:26   Citovat  

Radek11111 napsal:
V neděli jsem tedy konečně koupil targu a včera jsem si všiml, že i když mám vyplej klíček a vyndanej tak každou chvíli zavrčí čerpadlo?co s tím....a již se mi také stalo, že sem auto nemohl nastarvovat, vždy to tak na potřetí chytlo,hned zdeschlo a vrčelo to tak až na po 20té...pak zase v pohodě...poraďte prosím...je to ESI r.v. 93
no chce to prohlídnout okolí palivovýho relé , možná někoho zlobilo a udělal tam nějakou upravu zapojení případně jestli neodešlo něco v relé - už jsem viděl kostru z kontaktu propálenou do cívky a to dělalo pěkný psí kusy .

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 10:48   Citovat  

A KDE TO PALIVOVÉ RELÉ PROSÍMTĚ JE?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 10:54   Citovat  

Radek11111 napsal:
A KDE TO PALIVOVÉ RELÉ PROSÍMTĚ JE?
no čekal bych ho jak u civika levej A sloupek - pod palubkou nahoře pod přívodní rourou k průduchu topení

borďas je teď offline  borďas
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 11:43   Citovat  

Já měl stejný problém na starším autě, bzučelo to klidně i hodinku, tak jsem to taky viděl na relátko.Raději jsem odpojil baterku ,ať mi ji to přes noc nevyšťaví,ale nakonec jsem zjistil ,že to bylo ve spínačce........ ale relátko nevylučuji!!!

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 14:01   Citovat  

borďas napsal:
Já měl stejný problém na starším autě, bzučelo to klidně i hodinku, tak jsem to taky viděl na relátko.Raději jsem odpojil baterku ,ať mi ji to přes noc nevyšťaví,ale nakonec jsem zjistil ,že to bylo ve spínačce........ ale relátko nevylučuji!!!
spínačka to být nemůže ,ta pouze pustí napájení pro relé a pro ecu , relé čerpadla spíná svým výstupem ecu tzn i kdyby spínačka zůstala seplá stalo by se jen to,že ecu na pár vteřin sepne čerpadlo a vypne a čeká na roztočení motoru případně na další impuls od ecu -to je normální funkce- proto předpokládám nějakou nestandartní upravu případně závadu .

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 14:04   Citovat  

no ono to právě dělá, že se vždy zapne tak na 5s. a vypne za pů§l minuty znova...a ještě jsem si všiml že to dělá jen někdy, ne vždy

F.i.s.h.men je teď offline  F.i.s.h.men
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 15:07   Citovat  

Ja mam podobny problem. Rano kdyz prijdu k autu, tak nastartuju v pohode, ale jak pak jedu a chcipnu, tak se opcas stane, ze to chytne a pak hned chcipne...nesepne cerpadlo, tak zapinam a vypinam kontrolky, dokud slysim ze seplo....vetsinou se to stane na nejlepsim miste...treba na benzince.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 16:27   Citovat  

F.i.s.h.men napsal:
Ja mam podobny problem. Rano kdyz prijdu k autu, tak nastartuju v pohode, ale jak pak jedu a chcipnu, tak se opcas stane, ze to chytne a pak hned chcipne...nesepne cerpadlo, tak zapinam a vypinam kontrolky, dokud slysim ze seplo....vetsinou se to stane na nejlepsim miste...treba na benzince.

Hlavní relé nejspíšÚsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 17:44   Citovat  

taky se mi stalo na benzince Velmi šťastný ......a ví někdo kde na tarze to hlavní relé je?a jak poznám že je špatné?nemá někdo foto?nevím jak to vypadá, elektrika není mé hobby

olankane je teď offline  olankane
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 19:22   Citovat  

monty napsal:
spínačka to být nemůže ,ta pouze pustí napájení pro relé a pro ecu , relé čerpadla spíná svým výstupem ecu tzn i kdyby spínačka zůstala seplá stalo by se jen to,že ecu na pár vteřin sepne čerpadlo a vypne a čeká na roztočení motoru případně na další impuls od ecu -to je normální funkce- proto předpokládám nějakou nestandartní upravu případně závadu .

Měl jsem podobný problém a řešení : našel jsem relé co spíná čerpadlo a vyhodil ho Úsměv . čerpadlo jsem napojil tak, že se mi zapne s kontrolkama a běží stále (to ničemu nevadí co nesežere motor se stejně vrací zpátky a při jízdě taky běží pořád) a málo kdy máš zaplé kontrolky a výpnuty motor aby to běželo z bůhdarma. A kdyz jsem byl v tom tak tajný spínač kterým to celé vypneš (každá věc co stíží odcizení se hodí). Velmi šťastný
(crx targa D16Z6)

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 21:26   Citovat  

olankane napsal:
Měl jsem podobný problém a řešení : našel jsem relé co spíná čerpadlo a vyhodil ho Úsměv . čerpadlo jsem napojil tak, že se mi zapne s kontrolkama a běží stále (to ničemu nevadí co nesežere motor se stejně vrací zpátky a při jízdě taky běží pořád) a málo kdy máš zaplé kontrolky a výpnuty motor aby to běželo z bůhdarma. A kdyz jsem byl v tom tak tajný spínač kterým to celé vypneš (každá věc co stíží odcizení se hodí). Velmi šťastný
(crx targa D16Z6)
celkem zbytečně drastický , pokud je relé v pořádku a neřádí někdo v elektrice ,tak je taková uprava zbytečná , i když je jasný že plně funkční.

Obsah fóra Honda-club.cz   
pořád vrčí čerpadlo..poraďte prosím
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina