Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diacoonova nespokojenost
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 16:21   Citovat  

Nechci zaplevelovat téma o výši příspěvků a zároveň nechci nechávat bez povšimnutí nespokojené lidi, obzvlášť pokud patří mezi ty, kteří něco pro klub nabízejí.
Kopíruju sem část Diacoonova příspěvku:
Hehe zlata slova nechcu byt konkretni ani smerovat diskuzi na hodnoceni fora ,i kdyz sem byl jako moderator nahrazen jinyma kteri proste jsou clenove jenom delsi dobu a meli pocit menecennosti a znaji se s vice lidmi.Ze by nejak prispivali konkretne na foru ? Tim samozrejme nechci rict ze moje 2 clanky ve faqu jsou mistrovsky kousek a prevysuji ostatni, ale v momente, kdy se tady zacalo trochu to zapskle forum davat do poradnych kup a krasnych sloupcu bez tech sprotych slov a dalsich zhovadilosti.Zacal jsem shanet materialy na netu abych mohl vytvaret ruzne vlakna ruzneho typu..(nebudeme rozvadet).

K tomuto nebudu konkretni ani kdyby jste me na klikovku a napinaci kladku obmotali, ale vetsinou k memu postaveni (mladej typek z Brna s cerem) mel jsem do vyssich hodnosti vzneseno spoustu navrhu ,uprav,pomoci . samo ze ne financi tak zdatny nejsem ale proste mi prijde zajimavy sem pridat jeste par veci na ktere mam docela dost casu nez tu jen plkat o ...."bullshit" ?muze byt?

No a vysledek? Bud naprosta ignorace, nezajem nebo v pripade oznamu podano vysvetleni ktere by zpravilo cas a pomoc vice lidi.
Dokonce sem byl i poslan do mist kde ani slunce nesviti. Neberte si to k srdci ale tesim se na potrefene husy

Nevím, mohu se mýlit, ale pochybuji, že by se někdo stával moderátorem, aby si léčil komplexy nebo proto, že by mu to "pražská partička přihrála". Moderování - pokud nezůstává jen u označení funkce - je prostě podle mě jen nevděčná a nekonečná práce navíc.

Zase nemohu mluvit za všechny, ale pokud někoho soudím, soudím ho podle jeho chování, vyjadřování, smysluplnosti jeho příspěvků atd. Jestli má dotyčný céro nebo vláček na klíček mi je, spolu s věkem, upřímně jedno.

A pokud jde o snahy o vylepšení fora nebo klubového života, nevím konkrétně, o čem mluvíš. Sám za sebe bych byl rád, kdybys to sem mohl napsat, co jsi měl za nápady, jak jsi je chtěl realizovat atd., na čem to ztroskotalo, třeba se to povede nějak rozpohybovat. Každé nevyužité síly, která chce přispívat k lepšímu chodu klubu a foru, je přece škoda.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 16:29   Citovat  

Myslím, že jsem v klubu mnohem déle, než Diacoon a k vedení mám taky blízko prakticky od začátku, možná proto, že jsem nežvanil a jednoduše konal.

Nicméně za celou svou dobu si nepamatuju, že by Diacoon mě, jako administrátorovi, či komukoliv jinému z rady představil nějaký návrh na článek. Pokud to udělal jinde, pak ale nemůže házet špínu na vedení.

Mimochodem by se měl Diacoon zamyslet nad tím, proč předtím moderátorský post (trest) získal a proč jím už teď není ... pokud ovšem nechce mluvit konkrétně, pak ať mlčí na věky Chápeš!
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 16:43   Citovat  

Tak jsem se zamyslel....Budu mlcet ptze neocekavam vysledek ci reseni dopadne to uplne stejne jako vzdy... Davere myslim ze o tom asi nic nevis proc sem a proc uz ne ...

A nejaka pomoc se mi uz taky odporuje.Se vsim se doprosovat hadat...Nejde to probrat nikdy v klidu.A to nerikam ze to musi byt po mym vzdy se to nejak modifikovalo dle vice hlav OK to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 19:38   Citovat  

Já taky o ničem nevím (ať jsem byl v komisi nebo teď v radě).

Tvoje řešení je bezvadný... KO Vytváří akorát dohady a spekulace, ale nic konkrétního z toho nevzejde... to snad ne

Pokud to bereš takhle,tak se nezlob,ale měl jsi mlčet, ještě než jsi něco napsal. naštvanej
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 21:56   Citovat  

Minor: asi vim kam jsi chtel smerovat diskusi, ale bohuzel tohle povede jen k total zesmesneni clena.. Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2008 , 23:35   Citovat  

diacoon napsal:
Tak jsem se zamyslel.... OK to snad ne

chlape, trochu života do toho umírání, hlavu vzhůru pifko nedělej slečinku mravenec
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2008 , 1:48   Citovat  

gizmi napsal:
Minor: asi vim kam jsi chtel smerovat diskusi, ale bohuzel tohle povede jen k total zesmesneni clena.. Smutný

No, ale to mi pověz proč? Já se s ním snažím - a to mi myslím nikdo neupře- vést diskusi, zjistit, co může nabídnout, za jakých podmínek, a na čem to případně ztroskotalo.
Nemám ani v povaze ani zapotřebí někoho zesměšňovat a budu jen rád, když se chod klubu zlepší.
Diacoonovu reakci nechápu, vybízím ho, aby řekl, co a jak. V rámci obecných proklamací co by bylo kdyby bylo se nikdo ničeho nedopátrá, i kdyby sebevíc chtěl.
Sám za sebe jdu do jisté míry taky s kůží na trh, když ho vyzývám k dialogu. Nevím, co mezi ním a někým z vedení proběhlo. Obecně bývám dobře informován o tom, co kde kdo a jak, ale tady nevím, proto se ptám.
Pohodlnější je pro mě mlčet a nechat to vyhnít, jak bývá českým zvykem:)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 22:45   Citovat  

gizmi napsal:

Nevím proč... Ale někteří se zvládnou zesměšnit sami...

V radě se o žádném Diacoonově návrhu (kromě rádia,na které neměl licenci) nemluvilo... Pro poslání návrhu existuje už pár let mail na radu, komisi... Případně je Diacoon z Brna,kde dělá reg. zástupce CJmonty, takže to může probrat s ním...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2008 , 23:28   Citovat  

v některých případech asi nejde o tu pomoc, ale tak nějak o něco jinýho, což možná si ani ten člověk sám neuvědomuje nebo neví - mi připadne. Tak nějak bych to viděl ...
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2008 , 10:13   Citovat  

665+1 napsal:
v některých případech asi nejde o tu pomoc, ale tak nějak o něco jinýho, což možná si ani ten člověk sám neuvědomuje nebo neví - mi připadne. Tak nějak bych to viděl ...

OK
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 10.11.2008 , 11:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Nevím proč... Ale někteří se zvládnou zesměšnit sami...

V radě se o žádném Diacoonově návrhu (kromě rádia,na které neměl licenci) nemluvilo... Pro poslání návrhu existuje už pár let mail na radu, komisi... Případně je Diacoon z Brna,kde dělá reg. zástupce CJmonty, takže to může probrat s ním...

Tak jsem si tady toho vsimnul trochu pozde... Se stydím

Diacoone pokud mas nejaky navrhy, ktere by jsi chtel probrat neni problem se sejit a nekde u pivka to probrat. Nejsem ve funkci dlouho takze nevim co jsi komu navrhoval ale pokud to bude rozumny tak se tim urcite budeme zabyvat.

Takze pokud mas zajem, cislo na me myslim mas nebo napis do sz nebo do mailu CJMonty(a)honda-club.cz a probereme to Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diacoonova nespokojenost
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina