Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
elektronika el. oken crx Targa
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2008 , 23:36   Citovat  

třeba se to někomu bude hodit....
odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.11.2008 , 23:52   Citovat  

...tak to je jasné...to ji měl po nějakém horším crashi...do banánu HaHaaa ...mi se tohle stalo snad jen jednou...a to když auto stálo křivě...

A nevěděl by někdo čím to je...když mi blbě funguje centrál...ten origo na klíč...po zamknutí řidičových dveří se mi nezamknou spolujezdcovy...pokud ale otočím kíčem v zámku lehce zpět...tak se zamknou Tak to valím bulvy
...při odemykání je vše OK.

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 5:49   Citovat  

Lukas napsal:
...tak to je jasné...to ji měl po nějakém horším crashi...do banánu HaHaaa ...mi se tohle stalo snad jen jednou...a to když auto stálo křivě...

A nevěděl by někdo čím to je...když mi blbě funguje centrál...ten origo na klíč...po zamknutí řidičových dveří se mi nezamknou spolujezdcovy...pokud ale otočím kíčem v zámku lehce zpět...tak se zamknou Tak to valím bulvy

já vím ,čím to je ...... je to rozbitý ...... . ne nejspíš blbne ten spínač kterej snímá polohu táhla jsou tam 3 dráty , jeden je společnej a ty dva jsou povel otevři a zavři tj když se jeden nebo druhej spojí s tím společným centrál zamče nebo odemče. Tj pokud to takhle blbne tak ten impuls tam přijde až v nějaký jiný poloze toho táhla -možná se při tom vrácení nějak nahne ,pootočí.zkusil bych rozhodit dveře a drátem zkusit funkci (obejít ty spínače ) a pokud to bude chodit dobře tak holt kuchat ten spínač .

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.11.2008 , 13:36   Citovat  

Lukas napsal:

No on to nebyl horší crash, byl to jenom ťukanec na zadek. Ale dělali jsme na tom kompletní tuning kastle a kvůli prahům, jsme museli lehce nadzvednout dveře (1mm podložky) a po tom, se tahle závada projevila naplno. Jo jinak posero díky moc, zrovna sem to chtěl napsat i tady...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.11.2008 , 16:41   Citovat  

rOMIK15 napsal:
No on to nebyl horší crash, byl to jenom ťukanec na zadek. Ale dělali jsme na tom kompletní tuning kastle a kvůli prahům, jsme museli lehce nadzvednout dveře (1mm podložky) a po tom, se tahle závada projevila naplno. Jo jinak posero díky moc, zrovna sem to chtěl napsat i tady...

...tak to je těma zvednutýma dveřma...ťukanec na zadek s tím nemá nic společného...hmm prahy...taky mě to čeká...říkal jsem si že ty dveře o ně trošku škrtají...takže trošku přizvednout OK

Obsah fóra Honda-club.cz   
elektronika el. oken crx Targa
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina