Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Scháním za odvoz pohovku
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:11   Citovat  

Je to trochu mimo téma, ale podobnou rubriku jsem nenašel a v rubrice "Daruji za odvoz" není možné přidat poptávku, tak to píšu sem, díky za pochopení..

Nechcete se někdo v Praze a okolí zbavit nějakýho rozkládacího gauče (pohovky) či něčeho takovýho? Docela by se mi hodila do bytu a na novou nemám.. případně i pračka, žehlička, toustovač, aj. kdyby se chtěl někdo zbavit, ale nic 100let starýho a roztrhanýho, radši něco jakž takž zachovalýho.. kdyžtak nabídněte i s fotkama případně.. Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:25   Citovat  

Jauda napsal:
Je to trochu mimo téma, ale podobnou rubriku jsem nenašel a v rubrice "Daruji za odvoz" není možné přidat poptávku, tak to píšu sem, díky za pochopení..

Nechcete se někdo v Praze a okolí zbavit nějakýho rozkládacího gauče (pohovky) či něčeho takovýho? Docela by se mi hodila do bytu a na novou nemám.. případně i pračka, žehlička, toustovač, aj. kdyby se chtěl někdo zbavit, ale nic 100let starýho a roztrhanýho, radši něco jakž takž zachovalýho.. kdyžtak nabídněte i s fotkama případně.. Se stydím

Kup si za pár stovek nafukovací... Mrk Zbytek leda až budu pronajímat byt,ale nejspíš to tam nechám...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:03   Citovat  

Hellborn napsal:
Kup si za pár stovek nafukovací... Mrk Zbytek leda až budu pronajímat byt,ale nejspíš to tam nechám...

Já mám nafukovací postel pro dva, ale není to ončo, nějakou dobu to vydržím, ale prostě časem bych chtěl nějakej ten gauč..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:06   Citovat  

Jauda napsal:
Já mám nafukovací postel pro dva, ale není to ončo, nějakou dobu to vydržím, ale prostě časem bych chtěl nějakej ten gauč..

Kdyby ses ozval cca před 2-3 týdny... to mi hlava nebere To jsem jeden rozmlátil do kontejneru... Sice vrzal,ale spát (na všechny způsoby Se stydím Lucy svatoušek) se na něm dalo...
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:07   Citovat  

Jauda napsal:

mel bych za odvoz 2 postele, takove ty s uloznym prostorem, nevim jak to popsat - klasika 80/200 - sice starsi ale spat se na tom pohodlne da.

ODKAZ jak vypadaji
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:33   Citovat  

ninja napsal:
mel bych za odvoz 2 postele, takove ty s uloznym prostorem, nevim jak to popsat - klasika 80/200 - sice starsi ale spat se na tom pohodlne da.

ODKAZ jak vypadaji

Díky, já bych ale radši tu rozkládací pohovku, abych mohl případně složit a posedět, víš.. ale díky za nabídku, ještě to zvážím, kdyby nic nebylo..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:34   Citovat  

ninja napsal:

ODKAZ jak vypadaji

Teď na to koukám, máš stejnou barvu pokoje jako já doma.. jinak vypadají podobně, jaký mám u našich.. no kdyby nebyl gauč, ozvu se..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 14:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Kdyby ses ozval cca před 2-3 týdny... to mi hlava nebere To jsem jeden rozmlátil do kontejneru... Sice vrzal,ale spát (na všechny způsoby Se stydím Lucy svatoušek) se na něm dalo...

škoda no.. nenapadlo mě to dřív, resp. napadlo, ale myslel jsem si, že mi bude stačit ta nafukovací postel, ale vypadá to, že nebude.. jak říkám, na spaní dobrý, ale když se chci dívat na počál, je to naprd.. navíc, rozkládací gauč můžu složit, peřiny do něj (mnohdy) schovat a můžu to mít jako obývák a zároveň i jako ložnici..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 14:09   Citovat  

Jauda napsal:
Teď na to koukám, máš stejnou barvu pokoje jako já doma.. jinak vypadají podobně, jaký mám u našich.. no kdyby nebyl gauč, ozvu se..

zhruba nekdy zacatkem prosince budu resit odvoz, zrejmne na separaci. K barve: ve skutecnosti je trochu tmavsi, muj fotak nema rad cervenou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 14:11   Citovat  

Jauda napsal:
škoda no.. nenapadlo mě to dřív, resp. napadlo, ale myslel jsem si, že mi bude stačit ta nafukovací postel, ale vypadá to, že nebude.. jak říkám, na spaní dobrý, ale když se chci dívat na počál, je to naprd.. navíc, rozkládací gauč můžu složit, peřiny do něj (mnohdy) schovat a můžu to mít jako obývák a zároveň i jako ložnici..

tohle je hroznej kompromis a z vlastni zkusenosti je to i zlo, vsude samy prach, musim mit porad "uklizeno" kdyz by nahodou nekdo prisel an navstevu. Jinak mam doma rozkladaci pohovku z ikei, nekde je taky na fotkach a to je uplne luxusni, da se na tom v pohode spat (kdyz usnu u televize tak se vzbudim az rano, tak vcelku pohodlne sedet. i s uloznym prostorem vyjde cca na 10.000,- (mozna min - najdes to na ikea webu). rozlozeny luzko 140cm
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 14:27   Citovat  

ninja napsal:
tohle je hroznej kompromis a z vlastni zkusenosti je to i zlo, vsude samy prach, musim mit porad "uklizeno" kdyz by nahodou nekdo prisel an navstevu. Jinak mam doma rozkladaci pohovku z ikei, nekde je taky na fotkach a to je uplne luxusni, da se na tom v pohode spat (kdyz usnu u televize tak se vzbudim az rano, tak vcelku pohodlne sedet. i s uloznym prostorem vyjde cca na 10.000,- (mozna min - najdes to na ikea webu). rozlozeny luzko 140cm

No s tím se počítá, že se bude muset více uklízet.. ale zase pochybuju, že ke mně lidi budou chodit tolik na návštěvu.. takhle ale s tou nafukovací postelí vpodstatě nemám ani já kde sedět, leda na židli.. a to je naprd.. no věř mi, že mít ty prachy, dám to do toho, ale holt je nemám no, na novej gauč..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 16:17   Citovat  

jinak muj tip: IKEA shop
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Scháním za odvoz pohovku
Fórum: Koupím