Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake auta "jedou"
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:02   Citovat  

zajimalo by me jake auta teda jedou kdyz napr. audi s4 nejede,audi 3.0tdi nejede,bmw nejede apod.
co sem se tady dozvedel tak jede asi jenom HONDA CRX VTEC 1.6
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:05   Citovat  

Hondy pořádnej výtlem Jako bys to nevěděl ty wokurka ... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:06   Citovat  

tak jasne je blbe se asi ptat na honda forum na jine auta to je fakt
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:06   Citovat  

Hloupé téma Se stydím
   Návrat  

Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:07   Citovat  

Za poslední dobu jsem se svezl v docela dosti autech a např co jede výborně tak RS4, Phaeton V10 TDI - ač je to těžký tak to jede pořád až do omezovače Velmi šťastný , Bmw 530 xd - taky super svezení, a co mi přišlo taky jako fajn auto až na spotřebu tak starší Passat W8 - je to nenápadný ale jede to dobře
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:07   Citovat  

rooney napsal:
Hloupé téma Se stydím
jj dyt si sám odpověděl že nejrychlejší je crx flek Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:08   Citovat  

SpaceMan napsal:
Hondy pořádnej výtlem Jako bys to nevěděl ty wokurka ... pořádnej výtlem

je to dobrý jj, HONDY! pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:10   Citovat  

kamol napsal:
zajimalo by me jake auta teda jedou kdyz napr. audi s4 nejede,audi 3.0tdi nejede,bmw nejede apod.
Neboj, Miki ti poradí že jedině auto se šnekem jede Velmi šťastný Třeba kokta 1.8thurbo šuk

Ptáš se co jede, ale podstatná věc je auto do jaké hodnoty Úsměv
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:20   Citovat  

kamol napsal:

to mi hlava nebere připadá ti uplně normální, zakládat tohle téma? to mi hlava nebere

jak je možný, že v serpentinách ujedu audi 3,0TDi, když podle tebe tak strašně jede? to mi hlava nebere

ono je jede a jede. rovně po dálnici umí jet každej negramot, kterej je schopnej používat pravou nohu a zapřít se o volant. Ale svezt se někde na kopci třaba se Sexem VTS nebo starym Clio Williams je rozhodně větší zážitek, než jet 250 s A8 po dálnici. Tedy pokud neni člověk uplnej automobilovej impotent, co sedla TDi v automatu
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:21   Citovat  

Nechápu jak někoho pořád může vytáčet taková věc že někdo napíše že předjel s CRXkem RS4ku,vždyť to je úplně jedno,tyhle dvě auta jsou úplně jiná nemají snad vůbec nic společného,tak když někdo napíše že tu audinu pojel tak ji pojel a tečka,jestli se mě to nezdá tak si myslím svý a pohoda,není důvod začínat řešit něco co už se tady x krát řešilo Úsměv . A vždycky se najde někdo komu to prostě nedá a začne nanovo tady s tím že borec v audině jen lechtal plyn atd.. vždyť je to jedno, prostě jej předjel ujel mu no bože Úsměv . Někdy je to tady fakt jak v mateřský školce pořád dookola .. zmatenej Já mám taky spousty známých kamarádů atd.. co mě vykládaj různý bludy atd.. ale neřeším to,prostě když se mě to nezdá tak přikývnu a myslím si své Úsměv Pro příklad jak jsem jel s bratrancem s Targou s Plzně, on jel ve své Koktě 66KW já s tátou v Tarze,a taky pak když se jej v práci ptali tak říkal že jsme nestíhali atd.. i když my jsme jeli skoro celou cestu pianko na spotřebu,ale co no nevadí Velmi šťastný .. dále strejda opět s Koktou,taky mě každou chvíli něco říká jak může prutce zatočit ve 220ti a auto drží jak přibytý a spousty dalších šílenosti meetallll .. prostě nebrat hned všechno tak vážně Úsměv
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:22   Citovat  

Dejf napsal:
to mi hlava nebere připadá ti uplně normální, zakládat tohle téma? to mi hlava nebere

jak je možný, že v serpentinách ujedu audi 3,0TDi, když podle tebe tak strašně jede? to mi hlava nebere

ono je jede a jede. rovně po dálnici umí jet každej negramot, kterej je schopnej používat pravou nohu a zapřít se o volant. Ale svezt se někde na kopci třaba se Sexem VTS nebo starym Clio Williams je rozhodně větší zážitek, než jet 250 s A8 po dálnici. Tedy pokud neni člověk uplnej automobilovej impotent, co sedla TDi v automatu

Já mu říkal,že pod pojmem "jede" si každý představí něco jiného... A dálnice je otrava... zzzzzzz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:24   Citovat  

rooney napsal:
Nechápu jak někoho pořád může vytáčet taková věc že někdo napíše že předjel s CRXkem RS4ku,vždyť to je úplně jedno,tyhle dvě auta jsou úplně jiná nemají snad vůbec nic společného,tak když někdo napíše že tu audinu pojel tak ji pojel a tečka,jestli se mě to nezdá tak si myslím svý a pohoda,není důvod začínat řešit něco co už se tady x krát řešilo Úsměv . A vždycky se najde někdo komu to prostě nedá a začne nanovo tady s tím že borec v audině jen lechtal plyn atd.. vždyť je to jedno, prostě jej předjel ujel mu no bože Úsměv . Někdy je to tady fakt jak v mateřský školce pořád dookola .. zmatenej Já mám taky spousty známých kamarádů atd.. co mě vykládaj různý bludy atd.. ale neřeším to,prostě když se mě to nezdá tak přikývnu a myslím si své Úsměv Pro příklad jak jsem jel s bratrancem s Targou s Plzně, on jel ve své Koktě 66KW já s tátou v Tarze,a taky pak když se jej v práci ptali tak říkal že jsme nestíhali atd.. i když my jsme jeli skoro celou cestu pianko na spotřebu,ale co no nevadí Velmi šťastný .. dále strejda opět s Koktou,taky mě každou chvíli něco říká jak může prutce zatočit ve 220ti a auto drží jak přibytý a spousty dalších šílenosti meetallll .. prostě nebrat hned všechno tak vážně Úsměv

máš bod OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:24   Citovat  

rooney napsal:
Někdy je to tady fakt jak v mateřský školce..

Souhlas! je to dobrý A nevrátils mi lopatičku... pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:28   Citovat  

Jak se zdá, Rooney je tu sice nejmladší, ale pokud jde rozum, řada přispěvatelů by mu mohla závidětÚsměv
   Návrat  
polfondyk je teď offline  polfondyk
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:29   Citovat  

Mazdy jedou !!! 323F BG 1,8 GT, RX8, RX7, Mazda 3 a 6 MPS ... atd ... a pak taky Toyoty např. Supry ... no Hondy taky samozřejmě ... Honda Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:40   Citovat  

Dejf napsal:

jj kazdy negramot umi jezdit rovne ale koukni kolik je havarek na D1 to jedes taky jenom rovne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:45   Citovat  

kamol napsal:
jj kazdy negramot umi jezdit rovne ale koukni kolik je havarek na D1 to jedes taky jenom rovne.

no nechci to házet všechno do jednoho pytle, ale proč neustále říkají:"řidič nepřizpůsobil rychost povrchu vozovky" nebo "řidič jeli vyšší než povolenou rychlostí". V tom případě jsme se dostali ale k tomu, že není důležité jak auta jedou, ale kdo sedí za volantem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:47   Citovat  

SpaceMan napsal:
no nechci to házet všechno do jednoho pytle, ale proč neustále říkají:"řidič nepřizpůsobil rychost povrchu vozovky" nebo "řidič jeli vyšší než povolenou rychlostí". V tom případě jsme se dostali ale k tomu, že není důležité jak auta jedou, ale kdo sedí za volantem.

kdyz v aute sedi hondar tak se nemuze nic stat protoze kazdy hondar je luxusni ridic ktery jezdi v kopcich jako buh.napr.dejf ktery udela audi 3.0 tdi ktera ma luxusni podvozek a nastaveny na komfort.je to proste limuzina.
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:51   Citovat  

Ty jo, to je zase téma. To zas bude na TF veselo. Kam až dospělo to 'Porovnáváte se s jinými auty?'
Jo kamole, mám 1,6 Ftek (nebo Flek) a můžu ti říct, že to fakt nejede.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:53   Citovat  

kamol napsal:
kdyz v aute sedi hondar tak se nemuze nic stat protoze kazdy hondar je luxusni ridic ktery jezdi v kopcich jako buh.napr.dejf ktery udela audi 3.0 tdi ktera ma luxusni podvozek a nastaveny na komfort.je to proste limuzina.

Nechci rejt, ale proč se zrovna hnedka o někoho otírat. Rooney to řekl asi nejlíp. Nejsem dokonalý řidič, nemám za sebou 1 000 000km za volantem. Nejsem ani typ, co by chtěl pojíždět kde koho. Auto jsem si koupil pro radost. Jedu po D1čce 120km/h se střechou v kufru a je mi dobře, to že mě předjíždí nějaká Felicie? Co na tom, já mám spotřebu 7, on má spotřebu 8,5. Ale o to tady neběží. Je přece mnohem důležitější dojet z místa A do místa B ve zdraví, a to ať už je vzdálenost AB jakkoliv dlouhá.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:57   Citovat  

SpaceMan napsal:
Nechci rejt, ale proč se zrovna hnedka o někoho otírat. Rooney to řekl asi nejlíp. Nejsem dokonalý řidič, nemám za sebou 1 000 000km za volantem. Nejsem ani typ, co by chtěl pojíždět kde koho. Auto jsem si koupil pro radost. Jedu po D1čce 120km/h se střechou v kufru a je mi dobře, to že mě předjíždí nějaká Felicie? Co na tom, já mám spotřebu 7, on má spotřebu 8,5. Ale o to tady neběží. Je přece mnohem důležitější dojet z místa A do místa B ve zdraví, a to ať už je vzdálenost AB jakkoliv dlouhá.

no je to tak mas pravdu tak to je.s tim souhlasim ale tohle bylo mysleno nekterym jedincum co si mysli ze maji supersporty a jedou jak nejvetsi kralove a porad si neco dokazji.pak tu napise "hej kamo pojel sem audi s4 to vubec nejede" apod.pritom si neuvedomi ze vlastne napr.audi a6 je luxusni limuzina pomalu s dvouma tunama vahou.apak napise na to ze to je 3.0 motor to nejede atd.kdyz se podivam treba na hondu legend proc to toho teda nenacpali zazracny motor 1.6VTEC z crx kdyz to tak nadupane jede?
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 13:58   Citovat  

SpaceMan napsal:

je to dobrý ono to tak většinou je Smutný

kamol napsal:
kdyz v aute sedi hondar tak se nemuze nic stat protoze kazdy hondar je luxusni ridic

čéče ať koukam jak koukam, tak to nikde psaný nevidim

a ani jsem to nikdy neřek, spíš naopak. většinou jsou to trotlíci co si myslí že sedí v supersportu

kamol napsal:
luxusni ridic ktery jezdi v kopcich jako buh.napr.dejf

ani to jsem nikde nenašel to mi hlava nebere čim to? že bys vymýšlel bludy?

kamol napsal:
je to proste limuzina.

najednou rozlišuješ, že je to limuzína? a proč až teď ?

kamol napsal:
luxusni podvozek a nastaveny na komfort

tak z toho nedělej raketu. jo nejede zle, ale jen o mamutim krouťáku to neni papa
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:01   Citovat  

Dejf napsal:

jak uz to bylo jednou zmineno,zalezi na tom,kdo sedi za volantem...kdybys ty sedel v te Audine,a ten ridic v CRXu,tak zase ty ujedes jemu v zatackach...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:01   Citovat  

Dejf napsal:
tak z toho nedělej raketu. jo nejede zle, ale jen o mamutim krouťáku to neni papa

čéče nikde nevidim ze sem psal ze to je nejaka raketa a dokazu si rozlisit auto jako sportovni anebo jako luxusniho sedana atd.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:08   Citovat  

kamol napsal:

No a o tom to je... Podle všeho to vypadá,že Ty porovnáváš "jak to jede" na dálnici, zatímco Dejf na okresce v zatáčkách... Že na dálnii stačí cihla na plyn a držet volant je fakt... Pokud pak kvalita našich hopsabahnen auto rozhodí a elektronika nebo řidič to nezvládne...

A ptáš se co jede nebo jak se v tom jede,když tu píšeš o limuzíně?

SpaceMan napsal:
Je přece mnohem důležitější dojet z místa A do místa B ve zdraví, a to ať už je vzdálenost AB jakkoliv dlouhá.

Případně si cestu užít... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:23   Citovat  

neporovnavam nic.jenom sem reagoval na jednotlivce kteri to porovnavaji a dokazou rict ze to auto nejede.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:24   Citovat  

kamol napsal:
čéče nikde nevidim ze sem psal ze to je nejaka raketa a dokazu si rozlisit auto jako sportovni anebo jako luxusniho sedana atd.

Tak v tom případě nechápu, proč se ptášco jede... A taky nevím,co se ti nezdá na názoru,že S4 nejede... Pro každýho je to něco jinýho,takže relevantního výsledku se nedobereš...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak v tom případě nechápu, proč se ptášco jede... A taky nevím,co se ti nezdá na názoru,že S4 nejede... Pro každýho je to něco jinýho,takže relevantního výsledku se nedobereš...

prosim smazat toto tema.
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:26   Citovat  

Rooney to napsal dobře, pro mě je nejdůležitější si jízdu užít, mít radost z každé dobře projeté zatáčky, někdy mám chuť někoho pojet a někdy se zase loudám a je mi jedno jestli mě předjela fabie 1.2 HTP nebo porsche 911
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:29  Naposledy upravil ian dne 19.11.2008 , 14:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

no pokud se nepletu tak by měly jet všechny auta a pokud nejedou tak je někde něco špatně Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake auta "jedou"
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina