Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak jsem dojel
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 19:46   Citovat  

Dneska kole 14:00.Štráduju si to k mladý,a v jedný zatačce mě předběhla zadní část mého vozu a zábradlí.Krom toho co je vidět ,tak mám hnutou asi poloosu,každé kolo je natočeno jinam,a když dám kvalt a pustím spojku tak ezabere,nevím proč.Asi vypadlá poloosa.

Foto067.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Foto067.jpg, 30.29 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 19:49   Citovat  

KO to je spatny tywoe..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 19:51   Citovat  

Nj to se stava,nevypada to zase tak strasne to pujde do kupy snadno.Nj keca se to ale kdyz jsou prachy tak to pujde...Mozna kdyby si mel zimaky tak ti to neustrelilo ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 19:58  Naposledy upravil Quiksilver dne 6.1.2009 , 23:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rada36 napsal:
Nj to se stava,nevypada to zase tak strasne to pujde do kupy snadno.Nj keca se to ale kdyz jsou prachy tak to pujde...Mozna kdyby si mel zimaky tak ti to neustrelilo ...

Možný to je, ale nejel jsem vůbec rychle, a nezdálo se mi, že silnice je mokrá bo tak.Ale už se stalo
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:22   Citovat  

co mas za gumy? kolik bylo stupnu?
btw. to de opravit, ja mel jinou nehodu ale s podobnyma nasledkama a ja mi dneska auto jezdi.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:27   Citovat  

nic moc tomu neni
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:32   Citovat  

Quiksilver napsal:
Možný to je, ale nejel jsem vůbec rychle, a nezdálo se mi, že silnice je mokrá bo tak.Ale už se stalo, jen mi štve ten elektron, není odřenej, ale roztrhl se jak papír, a měl jsem je prodávat:-(

Tak to nastve Bueee
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:34   Citovat  

Kdyz das spojku do zaberu a chces se rozjet ozyvaji se nejake rany? Cvakani? Jine zvuky?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:47   Citovat  

D15B2 napsal:
Kdyz das spojku do zaberu a chces se rozjet ozyvaji se nejake rany? Cvakani? Jine zvuky?

Nene,nic se neozývá.dám třeba 1 pustím spojku a jakobych tam měl neutrál,nic se nestane.To nevím co to je teda.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:48   Citovat  

Bitkar napsal:
co mas za gumy? kolik bylo stupnu?
btw. to de opravit, ja mel jinou nehodu ale s podobnyma nasledkama a ja mi dneska auto jezdi.

No letnáče, ale dneska se mi nezdálo vůbec že je zima, ani jsem nemusel topit jak bylo "teplo" , nevim co se přihodilo,kua:(
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:56   Citovat  

a jaky? ja taky jezdim na letnich a zatim drzej furt, bo tak 95% toh na co jsem zvyklej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:59   Citovat  

Bitkar napsal:
a jaky? ja taky jezdim na letnich a zatim drzej furt, bo tak 95% toh na co jsem zvyklej

Celkem dobrej vzorek, značka Ventus, ale jako už jsem s nimi jel mnohokrát rachleji do zatacky a nic,a ted jedu max 60, a ustreli to.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:00   Citovat  

Quiksilver napsal:
ani jsem nemusel topit jak bylo "teplo"

Sakra, u nás byl dneska ráno už první sníh,a mrzlo,naštěstí to zase roztálo.
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:07   Citovat  

Kentus? to neznam, to asi bude profi guma, tak proto to neznam.... ze se lidi nepoucite a divite se... Nicmene, vytrhlou poloosu poznas ne? to pujde spravit, otazkou jsou penize a laska k tomu autu no.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:13   Citovat  

Bitkar napsal:
Kentus? to neznam, to asi bude profi guma, tak proto to neznam.... ze se lidi nepoucite a divite se... Nicmene, vytrhlou poloosu poznas ne? to pujde spravit, otazkou jsou penize a laska k tomu autu no.

Vytrhlou poloosu?Ne nepoznam:D Ale az to uvidim tak už budu zkušenější no.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:42   Citovat  

Quiksilver napsal:
Vytrhlou poloosu?Ne nepoznam:D Ale az to uvidim tak už budu zkušenější no.

Vytrhlou poloosu poznas tak, ze se kouknes pod auto na poloosu a kdyz uvidis jeji konec, tak je vytrhla :) pokud bude in a nejde ti to razeni, tak to neni vubec dobry. Ale to ti zjisti nekdo fundovanej az to nechas porozebrat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:48   Citovat  

Bitkar napsal:
Vytrhlou poloosu poznas tak, ze se kouknes pod auto na poloosu a kdyz uvidis jeji konec, tak je vytrhla Úsměv pokud bude in a nejde ti to razeni, tak to neni vubec dobry. Ale to ti zjisti nekdo fundovanej az to nechas porozebrat.

o a taky něco kapalo pod auto, ale z chladice to nebylo,ten byl plnej.Neni u spojky nějaká kapalina?že by to bylo ono.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:51   Citovat  

Quiksilver napsal:
Možný to je, ale nejel jsem vůbec rychle, a nezdálo se mi, že silnice je mokrá bo tak.Ale už se stalo, jen mi štve ten elektron, není odřenej, ale roztrhl se jak papír, a měl jsem je prodávat:-(

ono na tom, ze se maj kupovat kvalitni tvrdy kola asi neco bude, ne? stejne jako kvalitni pneumatiky... a ne naky ventus z hypermarketu. jezisi... muzes si za to sam, kvalitni obuti a dojel by si celej v poradku... fakt ze jo.... to mi hlava nebere
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:53   Citovat  

na zimu mám barum na léto goodyear F1 ... mohu jen doporučit

hold si nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky a teď budeš cvakat,chybama se člověk učí Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:54   Citovat  

Ty trony jsem koupil s kolama takhle, tak mě tu zpyskujte že jsem pouze student a nemam na kola za 30 000.A myslim ze kolama to nebylo,ty uz vydrzely daleko vetsi zatez.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:56   Citovat  

omg.. sice uz je ted pozde, ale do budoucna: jakejch 30 000??? eagly F1 stojej do 1500 treba v 195/50 R15 a jiny kvalitni, ja dal 2000 (ted stojej 1800) ua Dunlopy SP Sport Fastresponse. Bo i mit ojety ale kvalitni a ne nejaky kentusy, wanli apod. ... se pouc aspon. Ted uz s tim nic nenadelas. Ale nerikej kraviny, nemusis mit ty nejdrazsi gumy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:56   Citovat  

MalTake napsal:
na zimu mám barum na léto goodyear F1 ... mohu jen doporučit

hold si nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky a teď budeš cvakat,chybama se člověk učí Mrk

vozovka v te zatacce je naprosto rovna, nema takovy povrch aby se tam muselo jezdit opatrneji nez jinde.Asi to tam bylo namrzly trochu a nebylo to videt, nebo nevim.a goodyear F1 ? To bych koupil gumy a pul roku bych nemel na benzin.Ale uz to nebudu resit,radsi to tema nekdo smazte, nepotrebuju aby me tu kazdy zkritizoval.
   Návrat  
polfondyk je teď offline  polfondyk
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:01   Citovat  

Myslím, že tě tu nikdo nekritizuje, jen je fakt, že je lepší ... kor ted v tomhle počasi ubrat nohu z plynu alespon do zatáček, jak je už tu psano, chbyma se člověk učí, hodně lidí si tím prošlo a ještě projde ... je to hned ani nevíš jak ... za chvíly na to zapomeneš, ale třeba už si dáš do zatáček pozor,l stát se to muže komukoliv, kdykoliv, takže pohoda ... OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:04   Citovat  

Quiksilver napsal:
vozovka v te zatacce je naprosto rovna, nema takovy povrch aby se tam muselo jezdit opatrneji nez jinde.Asi to tam bylo namrzly trochu a nebylo to videt, nebo nevim.a goodyear F1 ? To bych koupil gumy a pul roku bych nemel na benzin.Ale uz to nebudu resit,radsi to tema nekdo smazte, nepotrebuju aby me tu kazdy zkritizoval.

neber to jako kritiku... ber to jako rady. setris na spatnejch mistech. to je jako kdyby si lil do auta nekvalitni olej. nebo chodil v botech od cinanu. ja osobne jezdim na Dunlop SP9000 a taky sem spokojenej. Hlavne se tyhle levny gumy hodne rychle sjedou. vim co rikam. kdyz sem blbnul s nissanem a snazil se o drifty, tak sem jezdil na jetejch gumach kde jedna byla naka no name a druha je toyo proxes a pri stejny zatezi je na toyu 4mm vzorku a na no name 0,0prd. takze misto aby si usetril, tak naopak jeste prodelas. a mimochodem, pokud budes schanet kvalitni gumy, rad ti doporucim shop kde prodavaj jety gumy za smesny ceny presne podle tvejch pozadavku.
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:13   Citovat  

minulej rok v zime se me stalo neco podobnyho akorad jeste na mokru a ja se zastavil az o svodildla a zadkem - pri tomto klouuacim manevru sem totiz stih udelat i hodiny , takze vim jak je to lehky se takhle svezt kdyz mas nekvalitni gumy ...
a taky jsem si z toho vzal ponauceni a uz si davam pozor .. takze to ber z te lepsi stranky , aspon se ponaucis a priste se nic nestane Mrk
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:22   Citovat  

No nechtel jsem rejpat, ale na hlasku ze by jsi nemel na benzin je snadna odpoved..a ted budes mit na benzin? Ano, ale nebudes ho mit kam lejt.. Smutný

Osobne jsem studentem a na zimu mam Goodyeary a na leto Vredesteinky nebo Toyo. Je to opravdu velky rozdil na cem clovek jede a zdravi mam jen jedno. Mrk Pochopim ze nekdo jede na noname gumach s autem typu favorit, fabia, atd..ale s Hondou? cože cože ? A kdyz uz tedy, tak nejedu jak dobytek Smutný Bohuzel nazor jako ostatni. Smutný Mezi nama ja taky zboril CRXku svou blbosti, ale alespon jsem to sem nehazel a nedelel ze sebe vis co.. Smutný
   Návrat  
RewolwerUd je teď offline  RewolwerUd
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:26   Citovat  

Winie napsal:
ono na tom, ze se maj kupovat kvalitni tvrdy kola asi neco bude, ne? stejne jako kvalitni pneumatiky... a ne naky ventus z hypermarketu. jezisi... muzes si za to sam, kvalitni obuti a dojel by si celej v poradku... fakt ze jo.... to mi hlava nebere

Naky ventus? Hankook K104 (ventus) mel tata v 205/45/R16 a byly to hodne dobry drzaky, hodne dobry. Tezko jsem utrhaval fotrikovo auto ze silnice
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:30   Citovat  

RewolwerUd napsal:
Naky ventus? Hankook K104 (ventus) mel tata v 205/45/R16 a byly to hodne dobry drzaky, hodne dobry. Tezko jsem utrhaval fotrikovo auto ze silnice
no to ti neslo, protoze sedi podvozkem na silnici pořádnej výtlem to se nemohlo utrhnout, protoze ses seknul o prahy s kolejch po kamionu pořádnej výtlem tenhle frajer to ma na seriovym podvozku jestli se nepletu a jel na na posmrkany silnici. to je dost podstatnej rozdil.
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:32   Citovat  

RewolwerUd napsal:

A držely i když z toho lezly dráty pořádnej výtlem Jednu ještě mam v garáži...

Jinak to s autem mě mrzí, taky jsem to v loni na podzim při jedný z plánovaných posledních vyjíždět zbořil.. Trochu víc plechá než ty, ale zase mi to jelo... snad to dáš dohromady.
   Návrat  
RewolwerUd je teď offline  RewolwerUd
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 22:43   Citovat  

Winie napsal:
no to ti neslo, protoze sedi podvozkem na silnici pořádnej výtlem to se nemohlo utrhnout, protoze ses seknul o prahy s kolejch po kamionu pořádnej výtlem tenhle frajer to ma na seriovym podvozku jestli se nepletu a jel na na posmrkany silnici. to je dost podstatnej rozdil.

no tak to by ses divil. Predtim tam byly SP9000 nebo co to je a to byly pekny klouzavky, rozdil byl hodne velkej, Hankooky na mokro moc nedrzi, na suchu vyborne ale Ty 9000ky nikde
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak jsem dojel
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina