Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A zase ty zlodejsky ku...vy
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Mejla je teď offline  Mejla
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 14:24   Citovat  

Tak jsem mel dnes vecer docela stestí....Uplnou náhodou jsem se v noci vzbudil,tak se jdu napít a jak to mam ve zvyku jdu k oknu a koukam na svoje autí...a co tam nevidim nejakej pííí.....us si pekne v pohode obchazí kolem meho v-teca a nejak divne si pri tom krcííí u dveří řidiče...tak jsem chvilku vyckaval co se bude dit...no ale to uz jsem nevydrzel tak jsem na nej z okna zařval co tam dělá a at kouka rychle vypadnout nebo ze budu dole dřiv než si myslí...borec chvilku delal jako ze nic tak jsem zarval ze ho tam vidim at se neschovava....no a najednou zacal petat jak blazen,pak slysim nastartovat naky auto a byl v pr....no mel docela štestí,že se me nechtelo bezet ty 3 patra dolu,protože kdybych ho tam chytnul ja tak by to asi ztěží rozdejchával... naštvanej ......a to jsem si myslel,že se krade jen ve vetších mestech a ne tam kde se chodi spat s liškama....tak koukam,ze když je ta celosvětová kryze,že se bude krast už asi všude a všechno,,,,tak mejte oči pořad otevřené..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 14:28   Citovat  

kurna ty mas ale dobrej alarm co. HaHaaa
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 14:31   Citovat  

po tom co tady čtu, co lidi dělávají, když se jim někdo motá kolem auta. Tak bych se vykašlal na pozorování a normálně bych ho tam přizabil.....

Dej bacha, aby to nezkusili znova!
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 14:38   Citovat  

Sakra tak to bylo štestí Úsměv Měl si na ně vyběhnout dolů .. pak by měli ještě víc staženej wocas.
   Návrat  

sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 14:39   Citovat  

rooney napsal:
Sakra tak to bylo štestí Úsměv Měl si na ně vyběhnout dolů .. pak by měli ještě víc staženej wocas.

a nebo by dostal přes držku, kdyby jich bylo vic.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 14:51   Citovat  

sablos napsal:

no jo dostal, ale auto by pravděpodobně zachránil meetallll
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 15:03   Citovat  

sablos napsal:

To nesmíš chodit sám ... HaHaaa

Na první pohled k nerozpoznání, dokaď nestisknete spoušť tak vás nemá co prozradit že je to jen ubohá kuličkovka. Velmi šťastný V autě ji možná budu vozit,člověk nikdy neví .. pořádnej výtlem meetallll

IMG_0407.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0407.jpg, 69.82 kB
   Návrat  

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 15:36   Citovat  

rooney napsal:
To nesmíš chodit sám ... HaHaaa

Na první pohled k nerozpoznání, dokaď nestisknete spoušť tak vás nemá co prozradit že je to jen ubohá kuličkovka. Velmi šťastný V autě ji možná budu vozit,člověk nikdy neví .. pořádnej výtlem meetallll

tohle vytahni na nekoho kdo ma pravou a odpraskne te v sebeobrane...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 15:39   Citovat  

ninja napsal:

Bych ho střelil do oka a utekl .. Velmi šťastný meetallll
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 15:43   Citovat  

ninja napsal:
¨

No jasna, a kolik lidí v čechách má (ne)legálně zbraň? chodí s ní krást auta? a ještě chce přestřelku na ulici??

Gengy co kradou auta možná jo, ale pochybuju, že zrovna Ti co pro ně chodí meetallll
   Návrat  
avenger2 je teď offline  avenger2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 15:44   Citovat  

blázni Úsměv) já si takhle večer z hospody když vidím nějaké pěkné auto tak si ho rád prohlédnu a když to čtu tak asi brzo skončím s kulkou v hlavě
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 16:36   Citovat  

Koukám, že nejsem jedinej, kdo v noci vstává zkontrolovat svýho miláčka Velmi šťastný (pod záminkou pití nebo záchoda HaHaaa )
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 16:37   Citovat  

vojt4s: No já jsem taky toho názoru že bych spíše pachatele překvapil,ale jasně člověk nikdy neví. Úsměv Ale jak píše vojťas, ozbrojoné zloděje bych spíše čekal u luxusnějších aut atd .. Úsměv

avenger2: Tak když tě střelím já tak můžeš být v klidu,kulička se ti o hlavu rozbije,tebe to zaštípe a jdeš dál Velmi šťastný
   Návrat  

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 16:41   Citovat  

ninja napsal:

Asi tak nejak...

Jinak presne tohle se stalo i mojemu kamosovi..uplne stejne ....Akorat musel bezet dolu...Mlatit je do halvy naštvanej
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 16:44   Citovat  

Jarys napsal:
Koukám, že nejsem jedinej, kdo v noci vstává zkontrolovat svýho miláčka Velmi šťastný (pod záminkou pití nebo záchoda HaHaaa )

Hele ja jsem mel normalne fobii s Targou kdyz jsem ji dovez tak stala na chodniku pod oknem.coz je vzduchem cca 3m od moji postele a jak v ulici v noci vrcelo auto na miste nebo neco podezreleho hned jsem startoval k oknu...Byla to fakt nemoc ..moc jsem nespal šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 16:54   Citovat  

Rada36 napsal:
Hele ja jsem mel normalne fobii s Targou kdyz jsem ji dovez tak stala na chodniku pod oknem.coz je vzduchem cca 3m od moji postele a jak v ulici v noci vrcelo auto na miste nebo neco podezreleho hned jsem startoval k oknu...Byla to fakt nemoc ..moc jsem nespal šuk

Znám a chápu Velmi šťastný Když mi stálo auto pod oknem první noc, tak jsem vstával 4x - druhej den jsem nechal namontovat zámek zpátečky, koupil nějaký mechanický zabezpečení a od té doby vstává max 2x za noc HaHaaa Tak jsem rád, že to neni jenom moje úchylka OK
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 17:07   Citovat  

pořádnej výtlem já když měla přeludu v budějicích tak sem vstávala tak 3x za noc kuky kuk
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 17:20   Citovat  

Nase rodina se zas prestehovala tohle jaro a prvni tejden otcovy rozsekali okno aby mohly otevrit kapotu a ukrast cele lampy s xenony na Octavii II. Taky na ne zarval a ujeli nastartovanym autem (byli dva). Musel ale jezdit cely vikend s plachtou na okne, pac to bylo z patku na sobotu, moc dobry. Civica jsem mel chvilku po stehovani, ale i kdyz stal v zahrade pod oknem, tak sem se taky ze zacatku budil a porad smiroval z okna. Fakt nejlepsi pristizeneho cloveka zmastit a poslat do.. wc Protoze vymahatelnost prava u nas..

Mozna bych jeste prihodil historku co se stala strejdovi, jedne letni noci nejakej sramot, tak rika, co se deje a pritelkyne na nej "kdybych ti to rekla, tak uz neusnes", coz ho samozrejme instatne probralo a koukaj z okna jak se dloube nekdo sousedovi do auta, soused nebo kdo tehda vybehl a zmetek se mu jeste vysmal do xichtu, ze se mu stejne nemuze ni stat...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 18:57   Citovat  

ha ha ...nemuze nic stát.... pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2008 , 19:31   Citovat  

ja měl auto první noc na dvoře a spal jsem jako miminko :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 1:17   Citovat  

Blur napsal:
pořádnej výtlem já když měla přeludu v budějicích tak sem vstávala tak 3x za noc kuky kuk
Já na svoji preludku nevidím a tak spím ---tak všelijak.Stejně kdyby chtěli tak ti jitak či tak odvezou.Jde jim to akorát stížit a spomalit.Šmejdi.
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 1:50   Citovat  

Mejla napsal:
Tak jsem mel dnes vecer docela stestí....Uplnou náhodou jsem se v noci vzbudil,tak se jdu napít a jak to mam ve zvyku jdu k oknu a koukam na svoje autí...a co tam nevidim nejakej pííí.....us si pekne v pohode obchazí kolem meho v-teca a nejak divne si pri tom krcííí u dveří řidiče...tak jsem chvilku vyckaval co se bude dit...no ale to uz jsem nevydrzel tak jsem na nej z okna zařval co tam dělá a at kouka rychle vypadnout nebo ze budu dole dřiv než si myslí...borec chvilku delal jako ze nic tak jsem zarval ze ho tam vidim at se neschovava....no a najednou zacal petat jak blazen,pak slysim nastartovat naky auto a byl v pr....no mel docela štestí,že se me nechtelo bezet ty 3 patra dolu,protože kdybych ho tam chytnul ja tak by to asi ztěží rozdejchával... naštvanej ......a to jsem si myslel,že se krade jen ve vetších mestech a ne tam kde se chodi spat s liškama....tak koukam,ze když je ta celosvětová kryze,že se bude krast už asi všude a všechno,,,,tak mejte oči pořad otevřené..

no ty seš dobrej, ses měl pohnout a seběhnout ty 3 patra... tam ho nějak nenápadně nafotit/natočit při činu, zkusit dát pořádně na budku (pokud by nestačil utéct) a dodat materiál švestkounům naštvanej
   Návrat  
rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:25   Citovat  

Myslím že tady má witty.cz pravdu, měl sis doběhnout pro fóťák, nebo kameru a okamžitě zavolat policajty. Takhle po světě pobíhá jeden xindl, který už by touhle dobou mohl být úplně neškodný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:31   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Myslím že tady má witty.cz pravdu, měl sis doběhnout pro fóťák, nebo kameru a okamžitě zavolat policajty. Takhle po světě pobíhá jeden xindl, který už by touhle dobou mohl být úplně neškodný.

No s ohledem na naše právní předpisy a vymahatelnost práva nevim, jestli by byl neškodnej...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:32   Citovat  

Jarys napsal:
No s ohledem na naše právní předpisy a vymahatelnost práva nevim, jestli by byl neškodnej...

Se zlámanou pacinkou nějakou chvíli jo...

P.S. pro teleskop to mám blíž než pro foťák...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Se zlámanou pacinkou nějakou chvíli jo...

Tak to každopádně Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:53   Citovat  

No já jsem teda taky trochu připraven Se stydím Je to teda spíš na obranu, ale pokud by mi někdo šáhl na auto tak jsem schopen použít vše co je po ruce Velmi šťastný

Dsc_0873.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Dsc_0873.jpg, 333.82 kB
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:54   Citovat  

Henges napsal:
No já jsem teda taky trochu připraven Se stydím Je to teda spíš na obranu, ale pokud by mi někdo šáhl na auto tak jsem schopen použít vše co je po ruce Velmi šťastný

ta je nějaká startovací né? HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:56   Citovat  

Henges napsal:

Plynovka? kouř
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:01   Citovat  

ja mam taky jednu skušenost s tymi ku...mi,bylo asi 23:00 a šel sem,vzbudil sem se a samozrejme reflex koukam na auto pred barakem,u meho nikdo nebyl Velmi šťastný ale u sousedovi felcky se nekdo motal tak sem počkal ce se bude dit,a on klučina zrazu prešel k dveřim a šup pokouši se vlyzt do auta,,,tak sem se pekne v klidku obleknul,vzal sem si palku Je to tam. a pekne potichu sem zešel dolu,kluk už sedel vo felcke kouř tak sem k autu přilitnulkdyž mne videl tak si myslim že se určo wc ten vyraz ksichtu nikdy nezapomenu Mr. Green tak sem otevrel dvere a řekl sem mu že ma 10s na to aby vypadnul Velmi šťastný byl uplne sklidnenej a když odchazel tak sem mu pekne ze zadu Hihi musim řict že fakt svižne sem mu s tou palkou seknul po zadech,no a hoch hned zrychlil Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
A zase ty zlodejsky ku...vy
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina