Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K. civic 6g 1,5 v-tec
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 0:55   Citovat  

Kamarad by koupil civic 6g 1,5 v-tec.

Na r.v. nezalezi, pokud mozno s klimou, el. okna, aby byl bez investic co se tyce motoru, prevodovky, podvozku, horsi lak by nevadil. Hlavne bez vetsich uprav (spojlery, lakovany plasty v interieru a podobnej tuzing) Cena tak 60 - 80t.

tel:
731 175 036
Praha

nebo pripadne nabidky zde
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 11:36   Citovat  

tebe pripada nalakovyni plasty v interieru za tuzing???

jinak ja prodavam civu 6g ale cena je 120tis kč.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 11:58   Citovat  

pro me osobne je to tuzing, bud dat do kuze a nebo semis, ale k veci , myslel sem seriovy stav - bez uprav, ale diky za nabidku kamos da max 80000 bohuel
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 12:06   Citovat  

řeknu ti tak najit 1,5vtec v stave bez investic za 80tis nevim nevim...
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 13:17   Citovat  

co tohle? mylsim ze je slusna i za peknej peniz, kdyz si vzpomenu za kolik jsem kupoval to moje tak brecim Bueee

civic.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
civic.jpg, 52.12 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:50   Citovat  

Becky napsal:
co tohle? mylsim ze je slusna i za peknej peniz, kdyz si vzpomenu za kolik jsem kupoval to moje tak brecim Bueee

hele,ma to docela dost najeto,bez servisny minulosti bych do toho nešel...
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:54   Citovat  

Serviska se dopisuje bezne, na tu se moc nehraje.
Chce to omrknout a dostat neco z majitele pak uz jenom verit.
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 14:59   Citovat  

ritorezky napsal:

za 10 let 188t km je asi docela normalni. Spis bych koukal na stav auta nez stav tachometru nebo servisni knizku.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 18:01   Citovat  

ritorezky napsal:

188tis.km je 1.5 moc jo? pořádnej výtlem Jo,kdyby to bylo 388tis, tak to už by bylo horší... Pokud se nepletu,tak tu jeden člen (Pepa) koupil 1.5 Vtec se 400tis. bez GO - fungovalo to jako služební auto lesáků...

Souhlas ninjou.

Případně ještě vytáhnout z majitele VINko a nechat projet v Hondě databází.
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 18:53   Citovat  

presne tak 188tis km je uplny prd, kdyz se k tomu dotycny choval pekne, menil vcas olej adt. servisce bych neprikladal nejak velkou dulezitost, auto se seriviskou na tom muze byt o hur jako auto bez servisky, chce se to svezt a podivat se, takhle od klavesnice to nejde rict, kazdopadne to je moc pekna cena, kdybych chcel jeste jednu 1.5tku tak bych asi nevahal je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 2:18   Citovat  

diky Becky a vsem, vypad moc pekne ten cervenej, hele stav no , mam na 5g 1,5 taky 260 000 km a stav super, take to urcite neni rozhodujici, u to mam zmakly vim co a jak zkontrolovat a prohlidnout, diky a nazory uz tam volam
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 2:43   Citovat  

Na tohoto jsem se byl podívat.
Důkladně jsem ho prolezl a něco o tom autě vím.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 15:05   Citovat  

Petr 78 napsal:
Na tohoto jsem se byl podívat.
Důkladně jsem ho prolezl a něco o tom autě vím.

no a jak je na tom ?, pokudo ho nekupujes

jinak tady je dlasi foto toho cervenyho - peknej motor tudy odkaz
   Návrat  
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 16:39   Citovat  

jelikoz taky 1.5 vtec taky schanim, tak ten cervenej je na muj vkus moc upravenej navic me nesedi viko ventilu, melo by byt bez "vtec", ale nemusi to byt spatny kup! petr78 se byl na tu z sbazaru podivat a poslal mne info, tak jestli to nevadi, tak to sem dam:

Ty jo tak to máš pořádnou dálku. Já to měl 200 Km.
Takže co jsem o autě zjistil na místě:

Levé přední světlo (řidičovo strana) je měněné za druhovýrobu DEPO a rosí se.
Chybí podpěra kapoty v motorovém prostoru. Majitel nedokázal vysvětlit proč chybí.
Levý zadní blatník je lakovaný. Velmi kvalitně, pravděpodobně ještě v Německu, ale našel jsem u zadního bočního okna okraj laku jak to okno oblepovali.
Pravé dveře (spodní část pod lištou) jsou lakované u nás, poměrně nekvalitně. Je vidět rozdíl odstínu a povrch laku není kvalitní. údajně byla tato část odřená.
Zadní nárazník má popraskaný lak na levém rohu.
Přední nárazník je na přední části odřený.
Kromě těchto kosmetických vad je lak velmi zachovalý, na autě není nikde ani náznak koroze. I zadní lemy jsou absolutně zdravé.
Z mechanických závad jsem zjistil toto:
Přední brzdové destičky na hranici opotřebení.
Manžety na poloosách spuchřelé, zralé na výměnu.
Nefunkční termostat. Zůstává otevřený, takže se motor ohřeje pouze na místě a za jízdy se opět schladí.

Co na mě udělalo velmi špatný dojem, bylo to, že majitel za 4 měsíce co to auto má, najezdil 13 000 Km a ani jednou se nepodíval na měrku oleje. Byla tak zatuhlá že jsem uvěřil tomu že na ni nikdo minimálně 4 měsíce ani nešáhl.
Tak jsem byl zvědavej, jestli tam bude nějaký olej. Naštěstí motor olej nežere (ani nekouří) takže na měrce bylo oleje dost.
Motor je dost špinavý od usazenin pod víkem ventilů, což je vidět po otevření víčka pro nalévání oleje.
Za studena má motor poměrně nepravidelný chod a zdá se mi dost hlučný. Za studena také špatně startuje.
Po ohřátí na provozní teplotu už běží bez problému.
Zadní díl výfuku se tváří jako nový, ale je pouze natřený stříbřenkou a taky už není nejnovější.
Prostřední díl výfuku vypadá velmi zachovale, pravděpodobně nedávno měněný.

Celkově bych auto označil jako dobrý stav. Rozhodně ne jako TOP STAV. A cena také neodpovídá. Je tam spousta pochybností.

Když jsem se byl na auto podívat, byla cena 80 000,-Kč. Po nalezení výše zmíněných vad jsem požadoval slevu na 75 000,-Kč s tím že auto hned beru.
Majitel však nechtěl o slevě ani slyšet a řekl, že ještě bude inzerovat a počká na jiného zájemce.
I těch 75 000,- by byla dost vysoká cena. Podle mě by byla odpovídající cena tak 70 000,-Kč.

Doufám že ti tohle moje "dílo" pomůže v rozhodování.

Drž se zásady, že těchto aut je tady spousta a člověk si může vybírat. Nemusí brát první vrak kterej mu prodávající nabídne. Myslím že v současné situaci si kupující může vybírat a požadovat kvalitu odpovídající ceně.

Přeju ti šťastnou ruku při výběru nového auta a pak spoustu kilometrů bez zbytečných oprav.

Měj se
Petr
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 16:46   Citovat  

hometuner: jinak tu cervenou berete??
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 17:52   Citovat  

david.hammer napsal:
hometuner: jinak tu cervenou berete??

no po tom co si napsal, tak kamos rika ze nema zajem, nechce zadnou bouracku, na ktery sou nejaky pochybny predelavky atd...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 17:53   Citovat  

hometuner napsal:
no po tom co si napsal, tak kamos rika ze nema zajem, nechce zadnou bouracku, na ktery sou nejaky pochybny predelavky atd...

pokud jsem to správně pochopil,tak Petr78 se byl podívat na tu ZELENOU!
david.hammer napsal:
petr78 se byl na tu z sbazaru podivat a poslal mne info, tak jestli to nevadi, tak to sem dam:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 17:59   Citovat  

jo aha nevsiml sem si e se jedna o ten zelenej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:02   Citovat  

jen se ptam, abych se o ni nezajimal zbytecne Úsměv (o tu cervenou, ta zelena je pro me mimo hru!)
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:18   Citovat  

Tahle je na seznamu nějakou dobu a nevím, jestli ji majitel pořád má
tudy odkaz
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:20   Citovat  

david.hammer napsal:
jelikoz taky 1.5 vtec taky schanim, tak ten cervenej je na muj vkus moc upravenej navic me nesedi viko ventilu, melo by byt bez "vtec", ale nemusi to byt spatny kup! petr78 se byl na tu z sbazaru podivat a poslal mne info, tak jestli to nevadi, tak to sem dam:

sorry za offtopic Kdo je petr78? Taky by se mi hodilo, kdyby mi někdo takhle pěkně prohlídl nedavno koupený auto, abych věděl na čem jsem VTEC Mezi uživateli fóra jsem ho nenašel, tak kdyžtak hoď kontakt do SZ. Dík!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:21   Citovat  

hometuner napsal:
no a jak je na tom ?, pokudo ho nekupujes

jinak tady je dlasi foto toho cervenyho - peknej motor tudy odkaz

Pěknej motor má, to jo, ale co ta "sušička vzduchu pro klimatizaci"? Normálně má být nastojato v blatníku vedle nádobky na ostřikovače. Kdoví jestli takhle naležato vůbec funguje jak má.....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:24   Citovat  

ta zelana ze seznamu uz je pryc, minuly tyden jsem tam volal Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:30   Citovat  

Jarys napsal:
sorry za offtopic Kdo je petr78? Taky by se mi hodilo, kdyby mi někdo takhle pěkně prohlídl nedavno koupený auto, abych věděl na čem jsem VTEC Mezi uživateli fóra jsem ho nenašel, tak kdyžtak hoď kontakt do SZ. Dík!

Já ti dám že nejsem uživatel fóra Velmi šťastný

Pokud jsi hledal "petr78" tak se nedivím že jsi nic nenašel Mrk

Jinak se nepovažuju za nějakého extra odborníka na Hondy, jsou tu větší odborníci. Ale současná Honda je moje čtvrtá, takže už taky něco o těch autech vím a při nákupu to hodně pomůže, když člověk zná slabá místa těch aut a ví kam se podívat.
A hlavně, když vím jak se co opravuje, tak už mám představu co by mě třeba čekalo při výměně manžet na poloosách a při jiných opravách závad na které přijdu při koupi.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:36   Citovat  

david.hammer napsal:
ta zelana ze seznamu uz je pryc, minuly tyden jsem tam volal Bueee

Jo tahle vypadala solidnějš než ten "TOP STAV"
To jsem taky zjistil, že dobrý auta jsou rychle pryč a člověk musí jednat rychle.
Třeba můj novej anglán.
Inzerát vyšel v pátek, tak jsem hned volal, měl jsem štěstí že jsem byl první, protože jinak se o to auto začali zajímat další zájemci. Bylo opravdu špatný počasí (sníh, vítr) takže jsem se na to auto nemohl jet hned v sobotu podívat. Prodávající byl solidní a auto mi podržel. V neděli se naštěstí zlepšilo počasí, tak jsem vyburcoval tátu a už se jelo. Úsměv
   Návrat  
MikeD79 je teď offline  MikeD79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 18:39   Citovat  

tak já bych si tu červenou pořádně prohlíd...mě se moc nelíbíla (zvl ten zadek ne...), je vidět že je stříklá...no bůch ví co je pod novým lakem Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 23:47   Citovat  

Petr 78 napsal:
Já ti dám že nejsem uživatel fóra Velmi šťastný

Pokud jsi hledal "petr78" tak se nedivím že jsi nic nenašel Mrk

Jinak se nepovažuju za nějakého extra odborníka na Hondy, jsou tu větší odborníci. Ale současná Honda je moje čtvrtá, takže už taky něco o těch autech vím a při nákupu to hodně pomůže, když člověk zná slabá místa těch aut a ví kam se podívat.
A hlavně, když vím jak se co opravuje, tak už mám představu co by mě třeba čekalo při výměně manžet na poloosách a při jiných opravách závad na které přijdu při koupi.

Jééé, já jsem hlupec - samozřejmě jsem to hledal dohromady Se stydím Omlouvám se, že jsem si tě dovolil vyřadit z komunity hondařů! Velmi šťastný Připadá mi ten tvůj popis auta dost kvalitní a protože já jsem jen pouhý řidič (a ještě mizernej), tak by se mi hodilo, kdyby mi nějakej odborník-hondař, kterýmu můžu věřit, pořádně zkouknul mýho cívu. Koupil jsem ho nedavno, takže mi spíš jde o to, abych věděl, na čem jsem (zatim vypadá a chová se podezřele dobře OK ). Samozřejmě pokud bys byl ochotnej a neobtěžovalo tě to a pokud operuješ někde v okolí Prahy nebo v jižních Čechách... je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 0:14   Citovat  

Jarys napsal:
Jééé, já jsem hlupec - samozřejmě jsem to hledal dohromady Se stydím Omlouvám se, že jsem si tě dovolil vyřadit z komunity hondařů! Velmi šťastný Připadá mi ten tvůj popis auta dost kvalitní a protože já jsem jen pouhý řidič (a ještě mizernej), tak by se mi hodilo, kdyby mi nějakej odborník-hondař, kterýmu můžu věřit, pořádně zkouknul mýho cívu. Koupil jsem ho nedavno, takže mi spíš jde o to, abych věděl, na čem jsem (zatim vypadá a chová se podezřele dobře OK ). Samozřejmě pokud bys byl ochotnej a neobtěžovalo tě to a pokud operuješ někde v okolí Prahy nebo v jižních Čechách... je to dobrý

V pohodě Mrk
A díky za kompliment Se stydím
Praha i Jižní Čechy jsou pro mně bohužel "trošku" z ruky. Bydlím u Mariánských Lázní. Smutný

Kdyžtak koukám na fotky tvého auta, zejména motorového prostoru. To má najeto tak 60 000 Km ne? Podle fotek nádherně zachovalý auto. Tam bych asi nic nenašel Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 1:40   Citovat  

Jarys napsal:

koukal sem na fotky tvyho auta, je to vubec mozny, je to (jako) nový, motor asi cistenej vapkou nebo snad vubec nejetej, gratuluju za kolik si ho sehnal ? to musel bejt asi ranec co
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 11:48   Citovat  

Petr 78 napsal:
V pohodě Mrk
A díky za kompliment Se stydím
Praha i Jižní Čechy jsou pro mně bohužel "trošku" z ruky. Bydlím u Mariánských Lázní. Smutný

Kdyžtak koukám na fotky tvého auta, zejména motorového prostoru. To má najeto tak 60 000 Km ne? Podle fotek nádherně zachovalý auto. Tam bych asi nic nenašel Velmi šťastný

Tak to je "dost" z ruky Smutný Ale občas jezdim po republice, tak kdybych měl náhodou cestu tam někam a nevadilo by ti to, tak bych se ozval Mrk Teď to má přesně 60tkm OK Bylo z Němec a v původním techničáku byla napsaná asi 60ti letá paní a podle stavu to vypadá, že s nim fakt jezdila (spíš nejezdila Úsměv ) Pořád se mi nechce věřit, že bych měl takový štěstí, tak proto ta snaha o kontrolu odborníkem... Každopádně zatim vše v poho, tak doufám, že se nic neobjeví Ble

hometuner napsal:
koukal sem na fotky tvyho auta, je to vubec mozny, je to (jako) nový, motor asi cistenej vapkou nebo snad vubec nejetej, gratuluju za kolik si ho sehnal ? to musel bejt asi ranec co

Dík! Úsměv No s tou vapkou nevim - já bych to sice asi nepoznal, ale připadá mi, že je čistej úplně všude (i v různých štěrbinkách, zákoutích a dirkách Úsměv ), takže rád a možná naivně věřim tomu, že je to přirozenej stav skoro "novýho" motoru, o kterej bylo pečováno. Ranec to docela byl a ještě jsem měl smůlu, že jsem v tý rychlosti dost nevýhodně nakoupil ojra - 130t auto + dovoz, přihlášení a ostatní "formalitky" celkem 140 Smutný Ale když jsem viděl ten stav a poprvé jsem se v něm svezl, tak jsem nelitoval je to dobrý Honda

Jinak bych si ve vší skromnosti dovolil ještě ukázat pár fotek.

Sorry za offtopic
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K. civic 6g 1,5 v-tec
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina