Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zvratky v autě!
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 23:24   Citovat  

Jak řešíte situace, kdy vezete dobrého kamoše z podařené akce a není to na něm poznat? Mám u spolujezdce na podlaze vzorek, sice jsem to auto s tím vzorkem už koupil, ale vyprchl Wunder Baum a vyčmuchal jsem to pod rohožkou vedle šajtrpáky..
Zkusil jsem namokro Vanish, několikrát bylo vysávání opakované, ale stejně to cítím pořád stejně, celou večeři.. Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2008 , 23:28   Citovat  

Streetkid napsal:
Jak řešíte situace, kdy vezete dobrého kamoše z podařené akce a není to na něm poznat? Mám u spolujezdce na podlaze vzorek, sice jsem to auto s tím vzorkem už koupil, ale vyprchl Wunder Baum a vyčmuchal jsem to pod rohožkou vedle šajtrpáky..
Zkusil jsem namokro Vanish, několikrát bylo vysávání opakované, ale stejně to cítím pořád stejně, celou večeři.. Úsměv

Ty we to je kvalitka HaHaaa Vysáváním předpokládám mokré ... no esi seš si jistý, že nikde jinde to není, tak asi jedině profislužba to mi hlava nebere

Anebo to vyřízni a hoď si tam záplatu HaHaaa

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 7:07   Citovat  

Streetkid napsal:

tak prijed k nam do autocistu a za 1500 auto mas jak novy(po vzhledovy strance), je tam zahrnuto luxovani myti plastu ručo tepovani myti zvenku a navoskování.

Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 7:40   Citovat  

No stímhle bývá problém! Musíš to vzít tak 20x něčím hooodně voňavým. drhnout a drhnout. a dokud to nepřejde.
To víš to je hnus. Kámoška nám taky jednou vyzdobila 205tku a smrdělo to dobře 2měsíce to snad ne

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2008 , 9:01   Citovat  

vyndej koberec z auta,vyčisti pořádně umyj i podlahu pod ním a musí to bejt v pořádku Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 13:40   Citovat  

Roverman napsal:
No stímhle bývá problém! Musíš to vzít tak 20x něčím hooodně voňavým. drhnout a drhnout. a dokud to nepřejde.
To víš to je hnus. Kámoška nám taky jednou vyzdobila 205tku a smrdělo to dobře 2měsíce to snad ne

Tak to se už těším, jak si zavysávám! Úsměv už cca 5x jsem to zkoušel tím Vanishem, přímo neředěný Vanish na skvrnu, podrhl kartáčem, pak vysál a pořád stejné.
Nejhorší je když má venku pršet, to tátu bolí v koleně a mně smrdí v autě jak v kravíně.. wc Je to tam teď jak v lese, samý vonný stromeček...

Příště radši koupím shnilý vrak s motorem na GO, hlavně ale ať tam je voňavo je to dobrý

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 14:20   Citovat  

mne sa par krat pogrcal maly syn v aute a vzdy tomu pomohli iba profici na cistenie aut... aj tak to aj po profi cisteni nejaky ten tyzden smrdi, kym to uplne vyprcha

carvi je teď offline  carvi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 12:52   Citovat  

ja bych to v tom pripade videl uz jen na novej spodni koberec nebo hodne velkej vonej stromecek:D... je to dobrý pořádnej výtlem

vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 12:57   Citovat  

pajo napsal:
mne sa par krat pogrcal maly syn v aute a vzdy tomu pomohli iba profici na cistenie aut... aj tak to aj po profi cisteni nejaky ten tyzden smrdi, kym to uplne vyprcha

vidis, ja som ti vravel, ze mas jazdit kludnejsie Úsměv

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 13:16   Citovat  

No jednou ve firemni Felicii vylila se slivovicka domaci 5mesicu smradu Se stydím Neslo to jen tak vycistit..tedy slo ale spis zapach

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:14   Citovat  

Me se pred mesicem vylila v kufru z misticky koprovka a .. uz 3 tydny jezdim bez koberce.. Ble

Hned jak se to stralo jsem to vydrhnul mokrym hadrem a gut, po tydnu najednou peklo, taky nevim, co s tim, vodni cisteni nepomaha. Asi novej koberec.

maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:15   Citovat  

A jak resite zahuleno ? Ze zacatku to tam nebylo citit(poustim pri tom radsi vetraky na max), ale po pul roce.... Pry tam mam jak v opiovem doupeti rika mama, ale do zimy se mi(nam) nechce pořádnej výtlem... kouř

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:18   Citovat  

maryo napsal:
A jak resite zahuleno ? Ze zacatku to tam nebylo citit(poustim pri tom radsi vetraky na max), ale po pul roce.... Pry tam mam jak v opiovem doupeti rika mama, ale do zimy se mi(nam) nechce pořádnej výtlem... kouř

kdaž ti přijde normální kouřit v autě, tak si holt budeš muset zvyknout papa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:41   Citovat  

Normalni nenormalni, jezdim s kamosem po praci "zameditovat" a v te zime to neni moc meditacni... Ciga si tam odpustim... Zacalo to byt citit az po mesici tak...
Tak jestli nemate nekdo nejaky "zazracny lek" jak se toho na dalsi mesic zbavit nebo to omezit, zkusenosti po odsmradeni auta po kurakovi apod. O nejake moralizovani nestojim Hihi...

Me jde spis o to kdyz bych mel vezt nekdy treba babicku nebo tak pořádnej výtlem... Ono to smrdi trochu jinak nez v zakourenem aute Se stydím

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:42   Citovat  

vti [906team] napsal:
vidis, ja som ti vravel, ze mas jazdit kludnejsie Úsměv

no uz dobre 2 roky nic, a v poslednej dobe mi naopak furt krici "tato pridaj", "tato co ides tak pomaly", "tato predbehni ho"... VTEC zvykol si chlapec, pojde v mojich slapajach Velmi šťastný

rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:43   Citovat  

maryo napsal:

Když už si to v autě nemůžeš odpustit, tak kuř jedině za jízdy s pootevřeným okýnkem. Jednak se tak dobře odklepává ven (nesmrdí Ti pak popelník, který když tam ještě necháš vajgla dokáže zasmradit celé auto na týden během jediné noci) a jednak většina kouře uteče okýnkem ven, protože prouděním vzduchu kolem vozu, vzniká ve voze podtlak.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:46   Citovat  

rOMIK15 napsal:
Když už si to v autě nemůžeš odpustit, tak kuř jedině za jízdy s pootevřeným okýnkem. Jednak se tak dobře odklepává ven (nesmrdí Ti pak popelník, který když tam ještě necháš vajgla dokáže zasmradit celé auto na týden během jediné noci) a jednak většina kouře uteče okýnkem ven, protože prouděním vzduchu kolem vozu, vzniká ve voze podtlak.

Noo to jaa tam prave skoro "nekourim". Na tech par minut kdyztak vybehnu ven. S popelnikem mas pravdu... Ale... pořádnej výtlem pořádnej výtlem

A jinak co babicka, horsi treba policisti kdyby se chteli podivat a zacuchat si vevnitr Se stydím nebo bych jednoho dne rekl "a dost" a nezbavil bych se toho stejne HaHaaa

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 14:58   Citovat  

jaaaaj tak ono sa tomu dnes hovori meditacia? Velmi šťastný
esteze nemam take sklony, bo v dnesnej dobe to je na basu pokial sa nemylim... a to kvoli par minutam meditacie za to nestoji...svojim sposobom obdivujem hulicov KO (nemoralizujem)

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:07   Citovat  

A je to tu hehe, provar pořádnej výtlem. No na basu snad ne, na ridicak KO urcite jo... Na slovensku to bude asi jeste horsi...
No zatim mi nastesti vzdy davali jen dychat(nepiju) a poprali peknou cestu. Jezdim takhle pres rok. Ale to to tam jeste tolik nesmrdelo. Jinak by me museli odvezt na krev, protoze jinde se to v tele drzi porad a kdyz nekdo medituje kazdy den, tak by nemohl vyjet nikdy pořádnej výtlem. Myslim ze pokud nebudou mit podezreni(tj kdyz to tam nebude prave smrdet Velmi šťastný), tak je to risk, ale neni to tak hrozny. Ale nadruhou stranu vidam normalne po Praze takhle lidi hulit v autech, takze tem policistum to taky uz musi byt jasne nekterym no...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:10   Citovat  

maryo napsal:
Na slovensku to bude asi jeste horsi...

u nas je za "prechovavani" tusim 3-5 rokov natvrdo... a mlady toho maju aj tak plne kapsy...

happy je teď offline  happy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 17:38   Citovat  

maryo napsal:

pokud ses prase a hulis v zavrenem aute tak se nediv ... kdybys to delal pri pootevrenem okynku okynku to v aute nepoznas ...

gear je teď offline  gear
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 17:56   Citovat  

happy napsal:
pokud ses prase a hulis v zavrenem aute tak se nediv ... kdybys to delal pri pootevrenem okynku okynku to v aute nepoznas ...

tak ono je rozdíl kouřit v autě a meditovat v autě... kouř je v autě cítit taky, ale kouř z meditace je cítit úplně jinak a myslim že i mrtě víc... hlavně cigáro u řidiče s rukou na volantě je více méně stále u vokna a táhne to z auta pryč... meditační cigáro koluje všude po autě.... tže musí být víc cítit.. co s tim? jedině antitabák k větráku a vydrhnout celý nějakym šamponem...komplet celý.

ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 19:24   Citovat  

a jak sundam 2 fleky od semene na zadnych sedačkach??? šuk Honda Velmi šťastný

diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 19:28   Citovat  

ritorezky napsal:

tak ze ty seminka nasypes zpatky do krabicky z hornbachu

ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 19:31   Citovat  

diacoon napsal:
tak ze ty seminka nasypes zpatky do krabicky z hornbachu
Je to tam.

Nick je teď offline  Nick
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 20:34   Citovat  

maryo napsal:
A je to tu hehe, provar pořádnej výtlem. No na basu snad ne, na ridicak KO urcite jo... Na slovensku to bude asi jeste horsi...
No zatim mi nastesti vzdy davali jen dychat(nepiju) a poprali peknou cestu. Jezdim takhle pres rok. Ale to to tam jeste tolik nesmrdelo. Jinak by me museli odvezt na krev, protoze jinde se to v tele drzi porad a kdyz nekdo medituje kazdy den, tak by nemohl vyjet nikdy pořádnej výtlem. Myslim ze pokud nebudou mit podezreni(tj kdyz to tam nebude prave smrdet Velmi šťastný), tak je to risk, ale neni to tak hrozny. Ale nadruhou stranu vidam normalne po Praze takhle lidi hulit v autech, takze tem policistum to taky uz musi byt jasne nekterym no...

Takovýhle typy mam nejraději, doufam že až to zhulenej někam napálíš, tak to bude do stromu a na cestě bude bezpečněji. Omlouvám se ostatním, ale drogy a alkohol za volant fakt nepatří, hlavně když už tak je to nebezpečný na cestách i za střízliva. Tohle je jedna z mála věcí která mě dokáže hodně vyprudit... Udělal bych z tebe 10 malejch jointů tě chytit takhle, dobytku! Smutný Bohužel idioti jako ty to většinou přežijí ve zdraví a nevinný skončí na vozíku nebo pod drnem...

Nick je teď offline  Nick
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 20:37   Citovat  

A dá se to odhalit testama, mají ty jednorázový papírky na olíznutí, na cannabis, amfetaminy atd... Ale jsou drahý, tak to dávají jen když mají podezření, spíš až při nehodě... A bohužel za to neberou řidičák nadoživotí Smutný

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 22:58   Citovat  

ritorezky napsal:

pořádnej výtlem přízpěvěk dne... Toto naštěstí nesmrdí po celém autě, či u tebe jo? Mr. Green Vysavač namokro a mělo by to být nachystáno k dalšímu použití šuk

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 2:32   Citovat  

ritorezky napsal:

Ty kokso, tak to by snad mala vyšuchať tvoja dzivka, alebo? HaHaaa pořádnej výtlem *bye*

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2008 , 8:38   Citovat  

Nick napsal:
A dá se to odhalit testama, mají ty jednorázový papírky na olíznutí, na cannabis, amfetaminy atd... Ale jsou drahý, tak to dávají jen když mají podezření, spíš až při nehodě... A bohužel za to neberou řidičák nadoživotí Smutný

Ale jak jsem psal, po tom co by odhalili papirkama, tak by me museli odvezt na krev, protoze timhle by imho odhalili i po nekolika dnech, musli by mi dokazat ze mam aktivni latku v obehu... A jinak kdo nehuli, nezna.... Alkohol za volantem je stokrat nebezpecnejsi... Nerikam ze je spravne, ale nebezpecne to zas tak neni, zvlast kdyz jsi hodne zvykly.... Za dva roky co jezdim jsem boural jednou trochu bohuzel, nekdy pred dvema mesici... S mamou rano kdyz jsem jel do prace a steloval jsem vetraky kdyz nadavala jaky tam mam vedro, to jsem samozrejem nestacil nic pozrit.... Muzu rict ze se mi tak jezdi skoro lip, jedu klidneji, nezmatkuju a nenapadaji me zadne prasarny... S alkoholem se to neda ani trochu srovnavat(to proste pusobi uplne jinak a uplne jinde), ma proste uplne jine ucinky, ale to je jedno... To bych zas rozpoutal ohnivou debatu... Jak jsem psal, o nejaky moralizovani fakt nestojim...

Jinak to smrdi urcite min nez od cigaret. Smrdi to tak, ze laik nepozna ze je to od koure. A kdyz se vevnitr v dome kouri cigaro(coz se nedela, nekouri se tu vubec), tak je to citit dyl nez kdyz se tu huli... No, to je asi vse...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zvratky v autě!
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina