Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A zase ty zlodejsky ku...vy
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:02   Citovat  

witty.cz: proč startovací? šuk Je právě menší a to mi maximálně vyhovuje, učel splní stejně a vejde se mi do kapse v kabátě a bundě Mrk

Jarys: jj akorát na pepřák nehraju, jsou tam nerváky HaHaaa Mají zneškodnit i podnapilé na které pepřák nemusí působit...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:16   Citovat  

Henges napsal:
witty.cz: proč startovací? šuk Je právě menší a to mi maximálně vyhovuje, učel splní stejně a vejde se mi do kapse v kabátě a bundě Mrk

Jarys: jj akorát na pepřák nehraju, jsou tam nerváky HaHaaa Mají zneškodnit i podnapilé na které pepřák nemusí působit...

Á pán je fajnšmekr Mrk No witty.cz taky neni úplně mimo - když někomu vystřelíš s poplašnejma kousek od ucha, tak taky nebude zrovna nadšenej HaHaaa Ale já jsem pacifista, takže mě jsou tyhle metody cizí Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:28   Citovat  

Jarys napsal:
Ale já jsem pacifista, takže mě jsou tyhle metody cizí Velmi šťastný

já taky - zrovna před cca 3 tdny jsme s kámošem pacifikovali opáleného spoluobčana,který kámošovi otvíral Fáčko cihlou (asi kvůli 5Kč na vozík a nefunkčnímu rádiu asi z roku 89, které nemá ani kazetu...). Policajti si ho pak jen vyzvedli a doprovodili do nemocnice... Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:30   Citovat  

Hellborn napsal:
já taky - zrovna před cca 3 tdny jsme s kámošem pacifikovali opáleného spoluobčana,který kámošovi otvíral Fáčko cihlou (asi kvůli 5Kč na vozík a nefunkčnímu rádiu asi z roku 89, které nemá ani kazetu...). Policajti si ho pak jen vyzvedli a doprovodili do nemocnice... Se stydím
Jo ona mu ta cihla pak přistála na hlavu tak jste byli tak hodní a pomohli mu než dojeli páni policisté aby ho hodili do nemocnice jo? pořádnej výtlem
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:32   Citovat  

Henges: startovací, jako že se používá na odstartování sprintů - na stadiónech VTEC
to ji nosíš furt s sebou? ... takovej gangsta

Jarys: ono někdy třeba stačí jen pěst do ucha, taky neznám nikoho kdo by z toho byl nadšenej pořádnej výtlem

Hellborn: třeba tu pětikáču opravdu nutně potřeboval do vozíku Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:39   Citovat  

Henges napsal:
Jo ona mu ta cihla pak přistála na hlavu tak jste byli tak hodní a pomohli mu než dojeli páni policisté aby ho hodili do nemocnice jo? pořádnej výtlem

Ne, snažil se cestou od auta schovat v křoví a asi nějak špatně šlápnul a nešťastně upadl a udělal si něco s rukou... My jsme mu jen pomohli na nohy a k silnici... Na cihlu jsme nešahali - pro tu přijeli s pytlíkem...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:44   Citovat  

Witty.cz: tak v lete ani ne, ale ted v zime kdy stejnak musim nosit kabat ji mam pořád v kabátu tak to ani neřeším Úsměv
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:57   Citovat  

Henges napsal:
Witty.cz: tak v lete ani ne, ale ted v zime kdy stejnak musim nosit kabat ji mam pořád v kabátu tak to ani neřeším Úsměv

... to já v zimě nosím akorát tak čepici. Kabát mám taky, takovej gestapáckej, váží nejmíň 5 kilo HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 15:58   Citovat  

witty.cz napsal:
... to já v zimě nosím akorát tak čepici. Kabát mám taky, takovej gestapáckej, váží nejmíň 5 kilo HaHaaa
No to můj taky HaHaaa Hlavně kožená bunda má x kilo, vždy když ji moje veme tak vyvalí oči co tam tahám Velmi šťastný
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 16:23   Citovat  

Hellborn napsal:

Chápu, jak jde o opálené spoluobčany při výkonu jejich běžných aktivit, tak jde pacifismus stranou a dočasně se ze mě taky stává spíš rasista...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 16:26   Citovat  

Jarys napsal:
Chápu, jak jde o opálené spoluobčany při výkonu jejich běžných aktivit, tak jde pacifismus stranou a dočasně se ze mě taky stává spíš rasista...

My na něj byli celkem hodný - v tom fofru jsem nestih vyndat tyče z garáže... Bueee
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 18:31   Citovat  

kámo tak tos měl právě radši zavolat benga už a hned běžet dolu a nechat tu svini ať něco zkusí a hlavně jí rozkopat rypák....................já mam doma metrovou mačetu a to bych vyběh ze dveří a porád bych mu hlavu usek................

tjo to je moc..............aby se kradly céra pořádnej výtlem to už je fakt krizový no Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 20:36   Citovat  

cocks napsal:
kámo tak tos měl právě radši zavolat benga už a hned běžet dolu a nechat tu svini ať něco zkusí a hlavně jí rozkopat rypák....................já mam doma metrovou mačetu a to bych vyběh ze dveří a porád bych mu hlavu usek................

tjo to je moc..............aby se kradly céra pořádnej výtlem to už je fakt krizový no Velmi šťastný
Že jo?! Dyt kdo by to chtěl pořádnej výtlem šuk
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2008 , 20:40   Citovat  

Mejla napsal:
Tak jsem mel dnes vecer docela stestí....Uplnou náhodou jsem se v noci vzbudil,tak se jdu napít a jak to mam ve zvyku jdu k oknu a koukam na svoje autí...a co tam nevidim nejakej pííí.....us si pekne v pohode obchazí kolem meho v-teca a nejak divne si pri tom krcííí u dveří řidiče...tak jsem chvilku vyckaval co se bude dit...no ale to uz jsem nevydrzel tak jsem na nej z okna zařval co tam dělá a at kouka rychle vypadnout nebo ze budu dole dřiv než si myslí...borec chvilku delal jako ze nic tak jsem zarval ze ho tam vidim at se neschovava....no a najednou zacal petat jak blazen,pak slysim nastartovat naky auto a byl v pr....no mel docela štestí,že se me nechtelo bezet ty 3 patra dolu,protože kdybych ho tam chytnul ja tak by to asi ztěží rozdejchával... naštvanej ......a to jsem si myslel,že se krade jen ve vetších mestech a ne tam kde se chodi spat s liškama....tak koukam,ze když je ta celosvětová kryze,že se bude krast už asi všude a všechno,,,,tak mejte oči pořad otevřené..

Tohle přesně se mi stalo taky... Ale nejdřív koukal na jiný auta a svítil do nich, tak volám policajty, a když se vrátil k mýmu a začal tam svítit, tak sem na něj zařval, a taky zalez do nastartovanýho připravenýho auta s komplicem a zmizeli...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakub.sampon je teď offline  jakub.sampon
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 21:16   Citovat  

Mejla napsal:
Tak jsem mel dnes vecer docela stestí....Uplnou náhodou jsem se v noci vzbudil,tak se jdu napít a jak to mam ve zvyku jdu k oknu a koukam na svoje autí...a co tam nevidim nejakej pííí.....us si pekne v pohode obchazí kolem meho v-teca a nejak divne si pri tom krcííí u dveří řidiče...tak jsem chvilku vyckaval co se bude dit...no ale to uz jsem nevydrzel tak jsem na nej z okna zařval co tam dělá a at kouka rychle vypadnout nebo ze budu dole dřiv než si myslí...borec chvilku delal jako ze nic tak jsem zarval ze ho tam vidim at se neschovava....no a najednou zacal petat jak blazen,pak slysim nastartovat naky auto a byl v pr....no mel docela štestí,že se me nechtelo bezet ty 3 patra dolu,protože kdybych ho tam chytnul ja tak by to asi ztěží rozdejchával... naštvanej ......a to jsem si myslel,že se krade jen ve vetších mestech a ne tam kde se chodi spat s liškama....tak koukam,ze když je ta celosvětová kryze,že se bude krast už asi všude a všechno,,,,tak mejte oči pořad otevřené..

v tomto případě stačilo mít v autě namontovaný alarm,a když si ho viděl tak ho zpustit aby houkat,a to by na 100%od auta utek,alespon tak ybch to udělal já Úsměv
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 21:31   Citovat  

offtopic Já měl taky celkem kliku. Manželka mě vezla z putyky zlitýho jak tašku, samozřejmě jsme se uplně brutálně pohádali, poněvadž bylo teprve brzké odpoledne a jak jsme se hádali tak nezamkla auto a nechala klíče v zapalování - zjistil jsem to až další den odpoledne a málem to se mnou seklo Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 21:48   Citovat  

vojt4s napsal:
¨

No jasna, a kolik lidí v čechách má (ne)legálně zbraň? chodí s ní krást auta? a ještě chce přestřelku na ulici??

Gengy co kradou auta možná jo, ale pochybuju, že zrovna Ti co pro ně chodí meetallll

Tak zrovna zbran ma, dle me vic lidi nez si jen myslis... v mem okoli kamaradu a znamych znam 4 co maji zbran, o nekterych jsem to zjistil treba po pul roce nekdy i dele a to jsem s tim clovekem byl treba 2x tydne pul dne...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A zase ty zlodejsky ku...vy
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina