Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
EE8 160 HP vs. BMW 330XD withOUT chip = 188 PS 397 Nm OPRAVA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 6
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 16:43   Citovat  

diacoon napsal:
za 5 litru tak audi A4 1.9 tdi nebo oktavka ...jenze v ramci objemu je 3,3 motor ktery papa 8 litru uzasna spotreba ...s takovou spotrebou ja jezdim s 1.6kou .-)
Vem si takovy 3.3 motor benzin kolik si asi vezme Úsměv Pritel od mati ma mercedesa 500se V8 a kdyz nemrzne tak 24l jinak ted 32-33 na 100km pořádnej výtlem

jj, je mi jasny, že stejnej obsah nafta x benzín bude mít rozdílnou spotřebu Mrk já musím jezdit do 90ti, abych měla spotřebu 8l Velmi šťastný HaHaaa a to se málo kdy povede..

ale s matčiným přítelem bych teda neměnila i kdyby to byla Hondice Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:01   Citovat  

Verča napsal:
7 - 8 l je málo, jo? na naftu.. pro mě je málo tak 5l Hihi je to nějaký rozbitý Velmi šťastný

asi si ted nerozumime, ja mluvil o ty 330D ... ta jezdi 6-6.5 podle me .. a jizdou na dedka to pude i pod tech 6 ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:04   Citovat  

diacoon napsal:
za 5 litru tak audi A4 1.9 tdi nebo oktavka ...jenze v ramci objemu je 3,3 motor ktery papa 8 litru uzasna spotreba ...s takovou spotrebou ja jezdim s 1.6kou .-)
Vem si takovy 3.3 motor benzin kolik si asi vezme Úsměv Pritel od mati ma mercedesa 500se V8 a kdyz nemrzne tak 24l jinak ted 32-33 na 100km pořádnej výtlem

Tak s tim MB to je husty... Muj japan 4.0l V8 bere nejakych 14-16l mesto - nejezdim jak pokakanec takze celkem svizne abych ten 8mi val i zaslechl...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:09   Citovat  

Newer napsal:
asi si ted nerozumime, ja mluvil o ty 330D ... ta jezdi 6-6.5 podle me .. a jizdou na dedka to pude i pod tech 6 ...

já si chtěla v létě pořídit ATS, ale jak to tak čtu, asi vemu 3litra E46 v dýzlu a budu jezdit se stejnou spotřebou jako kokta, ale budu větší frajer kouř Velmi šťastný

ne joke.. Mrk kolik žere 330D fakt nevím..jen jsem typovala..vím jen, kolik si veme 1.9 benzín..
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:11  Naposledy upravil rooney dne 8.12.2008 , 17:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Já se divím,že ty Hondy teda máte,když to nejede... papa VTEC VTEC Mr. Green

Moje řeč,kdo pořád mamře že mu jeho HONDA nejede,a kde kdo jej pojede,tak to prodejde a kupte si Baworáky atd... Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:18   Citovat  

Verča napsal:
já si chtěla v létě pořídit ATS, ale jak to tak čtu, asi vemu 3litra E46 v dýzlu a budu jezdit se stejnou spotřebou jako kokta, ale budu větší frajer kouř Velmi šťastný

ne joke.. Mrk kolik žere 330D fakt nevím..jen jsem typovala..vím jen, kolik si veme 1.9 benzín..

Stesti ze jsem zahlidnul tvoji fotku v profilu jinak obouvacka do tebe jako hrom... Mr. Green
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:23   Citovat  

Zemi napsal:
Stesti ze jsem zahlidnul tvoji fotku v profilu jinak obouvacka do tebe jako hrom... Mr. Green

co jsi tím jako chtěl říct? to s tou fotkou... Velmi šťastný Velmi šťastný

aspoň to tady trošku žije, ne? Mr. Green až budu mít baworáka, tak vám řeknu, kolik si veme 3l v naftě Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 17:54   Citovat  

Teď už chápu proč vám ta nafta tak smrdí ,není to tím že se nejak nedá ten diesel předjet? pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:04   Citovat  

hopit napsal:
Teď už chápu proč vám ta nafta tak smrdí ,není to tím že se nejak nedá ten diesel předjet? pořádnej výtlem

taky srovnávání 1.6 a 3.0... zzzzzzz
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:06   Citovat  

Newer napsal:

330d si pod 6 těžko vezme, je to přece jen 6ti válec... mezi 6 až 7 se člověk vejde vždycky... kdybys chtěl míň tak to už je na 320d... ten umí i 4,5... ale je to jen čtyřválec, s menším výkonem a nemá tolik rád otáčky pod 2tis jako 330d... tomu je to jedno to jede furt Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:48   Citovat  

Hellborn napsal:
taky srovnávání 1.6 a 3.0... zzzzzzz

no a kdo to srovnava zase hondar pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:53   Citovat  

stejnak je podle mě skvělej pocit předjet o dost novější a o dost více vyznávaný auto. ikdyž na konci se zase karta obrátila. být na jeho místě strčím to sem taky Mrk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:54   Citovat  

Verča napsal:
co jsi tím jako chtěl říct? to s tou fotkou... Velmi šťastný Velmi šťastný

aspoň to tady trošku žije, ne? Mr. Green až budu mít baworáka, tak vám řeknu, kolik si veme 3l v naftě Velmi šťastný

tudy odkaz se mrkni, nez si ho koupis kolik zere ... meetallll Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:55   Citovat  

Vojtas napsal:
stejnak je podle mě skvělej pocit předjet o dost novější a o dost více vyznávaný auto. ikdyž na konci se zase karta obrátila. být na jeho místě strčím to sem taky Mrk

a proc skvely pocit vis kolik sem predjel aut pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 18:56   Citovat  

kamol napsal:
a proc skvely pocit vis kolik sem predjel aut pořádnej výtlem pořádnej výtlem

pořádnej výtlem tak víš jak sem to myslel HaHaaa
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 21:28   Citovat  

Fakt super Honda club! Místo toho abyste přiznali, že to stařičký a vyhoněný cérko se drží jak malej pitbul velkýho soka BMW a do nějakejch 150ti mu ujíždí, tak se mu skoro vysmíváte. Velmi šťastný vtec rullez 4ever. bych ho povodil by viděl Hihi HaHaaa
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 21:44   Citovat  

teda ja nevim, ale na sprintech mam kamose s uplne novou Audi A5 3.0 diesel ...
no nemit slicky, dostal bych ...
pak me povozil, pak mi ukazal prumernou spotrebu, a pak jsem si uvedomil ...
Pri dalnicnich 150kmh mu to paplo kolem 6l naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 21:47  Naposledy upravil hopit dne 15.6.2013 , 23:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

.....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 21:59   Citovat  

hopit napsal:
po tom co Honda předvedla v pátek v F1 nemám chuť se ji zastávat spíš závidím majitelum BMW že mají značku která má sportovního ducha Smutný

no nevím jak když slyším Honda tak si představím motorsport(motorky, F1, okruhy, rally, sprinty prostě skoro vše) Zatím co u BMW je to to samý HaHaaa
Honda má až moc sportovního ducha, až si myslím že mám před barákem supersport pořádnej výtlem
Ne ale o to mně teda jde, aby to bylo hezký, jelo to, mělo to zvuk pěknej, a bylo to kvalitní.
A navíc je Honda inovativní značka snad ve všem, roboti, letadla, robonohy, cyklouš za 1,5mega atd..... pořádnej výtlem takže jestli klopýtla v F1 zase tak nevadí...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 22:04   Citovat  

ReNo napsal:
teda ja nevim, ale na sprintech mam kamose s uplne novou Audi A5 3.0 diesel ...
no nemit slicky, dostal bych ...
pak me povozil, pak mi ukazal prumernou spotrebu, a pak jsem si uvedomil ...
Pri dalnicnich 150kmh mu to paplo kolem 6l naštvanej

Což ta spotřebička je krásná o tom žádná, určitě i to svezení. A to že se držel je celkem logický....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 22:30   Citovat  

Roverman napsal:
Fakt super Honda club! Místo toho abyste přiznali, že to stařičký a vyhoněný cérko se drží jak malej pitbul velkýho soka BMW a do nějakejch 150ti mu ujíždí, tak se mu skoro vysmíváte. Velmi šťastný vtec rullez 4ever. bych ho povodil by viděl Hihi HaHaaa

To si tady mame mazat med kolem huby? papa Zatim nejdelsi vztah jsem mel prave k CRXce a mel jsem jich nekolik, ale jsem i rad ze jsem se od nich odrthl... Dneska uz si nedokazu predstavit ze bych s tim mrzakem malym jezdil na firmu. to mi hlava nebere
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 22:38   Citovat  

U tohoto zavodu bych rad spis poukazal na stabilitu .. presne v tomhle BMW jsem mel sanci jet a kdyz to srovnam, tak v CRX ve 200km/h se klepe uz i ridic, kdezto v BMW si opravdu jak nekdo uz psal muzu vklidu dlabat bagetku. A nedej boze kdyby byl clovek nucen neco objizdet, myslim ze s ESP a jinejma kravinkama je to pro BMW sranda přátele CRX Vtec je auto, ktere vladne do 150km/h a malokdo jej ohrozi..ale obavam se ze pak uz je to priorita jinych.. Jeste kdyz jsem mel cervenou, tak se mi strejda smal s quatrem v nafte (nachipovane) s tim ze pokud teda mam rychle auto, tak ze muzem zkusit spolu dalnici, jak dlouho se budu drzet Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 22:50   Citovat  

Zemi napsal:
To si tady mame mazat med kolem huby? papa Zatim nejdelsi vztah jsem mel prave k CRXce a mel jsem jich nekolik, ale jsem i rad ze jsem se od nich odrthl... Dneska uz si nedokazu predstavit ze bych s tim mrzakem malym jezdil na firmu. to mi hlava nebere

Já si teda nic nemažu kolem pusy.... jinak jo, trochu bych to od clubu čekal, ale to je vidět kdo má Honda jako srdeční zaležitost. To se pak bude bít, ikdyž nebude mít šanci. chápej já vím co tyhle auta uměj a jak jsou skvělý, ale vůbec mně neberou po tý mý fanouškovský stránce co se týče aut. No ikdyž zrovna BMW mně berou dost, ale muší to bejt aspon benzín.
na druhou stranu, kdybych si měl vybrat auto pro firemní účely tak právě BMW v dieselu.
Ono jsou auta a auta že jo? tohle se moc nedá srovnávat. CRX je prostě auto na hraní a zábavu. Má svý kouzlo je to dobrý VTEC
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 22:59   Citovat  

Ja mohu rict z vlastni zkusennosti, ze BMW 330D je opravdu balada, ten 6ti val jede proste porad, mel jsem tu cest si s tim autem sjet a jeste kdyz jsem mel integru tak i zasprintit. Totozne s integrou, malinko jsem poujizdel....kamrad co ho ma ma spotrebu bolem 5,9l....
ted vlstnim 320d - jak padlo, otacky pod 2tis neni jeho parketa, ale da se do 5l krasne vejit.

Honda ma sve, agresivni motory tocive, ale kolik to crx vazi? a to bmw? crx je sportak - bmw 330d sportak neni ani trochu...

tim se nezastavam ani jednoho, ale kazdy auto je uplne pro jiny ucel...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 23:13   Citovat  

Vlada8: 5l se mi zda hooooodne malo..to musis litat fakt na volnobeh, ne? 320D u Brambora je spotreba kolem 8mi pri normalni jizde kdyz si rad slapnes (zkratka ma tezka noha)..ale je pravda ze chipem se na 7 dostanes i pri klade.. Jsou to docela usporaci.. je to dobrý
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 23:36   Citovat  

gizmi napsal:
Vlada8: 5l se mi zda hooooodne malo..to musis litat fakt na volnobeh, ne? 320D u Brambora je spotreba kolem 8mi pri normalni jizde kdyz si rad slapnes (zkratka ma tezka noha)..ale je pravda ze chipem se na 7 dostanes i pri klade.. Jsou to docela usporaci.. je to dobrý

uplne v pohode, tem mam dlouhodobou 5,1 a to mu obcas solim...kdyz hlidas nohu s tou aktual spotrebou tak mam treba pri 110 2l/100km, ale to je aktualni...
je to o zpusobu jizdy....a 8 to snad ani nejde, tam by jsi se s tim dostat nemohl OK
to auto jede dole, tak nema cenu ho tocit...
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 23:37   Citovat  

diacoon napsal:
to je nazorna ukazka ze telefon nebo zaznamove zarizeni musi drzet jen posadka nikoliv ridic Chápeš!

hlavne, ze vodic drzi volant jak panna kolik Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2008 , 23:51   Citovat  

Roverman napsal:
no nevím jak když slyším Honda tak si představím motorsport(motorky, F1, okruhy, rally, sprinty prostě skoro vše) Zatím co u BMW je to to samý HaHaaa
Honda má až moc sportovního ducha, až si myslím že mám před barákem supersport pořádnej výtlem
Ne ale o to mně teda jde, aby to bylo hezký, jelo to, mělo to zvuk pěknej, a bylo to kvalitní.
A navíc je Honda inovativní značka snad ve všem, roboti, letadla, robonohy, cyklouš za 1,5mega atd..... pořádnej výtlem takže jestli klopýtla v F1 zase tak nevadí...

Honda má tak moc sportovního ducha že letos položila dva týmy F1 a teď o ní všude mluví jako o neschopných konstrukterech co neumí udělat ani motor a lhářích kterým se nedá věřit ani slovo Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 1:00   Citovat  

vlada8: HaHaaa no je fakt ze mam hoooodne tezkou nohu, mnoo Velmi šťastný ale asi taky zalezi na kousku.. je to dobrý
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2008 , 1:20   Citovat  

gizmi napsal:
vlada8: HaHaaa no je fakt ze mam hoooodne tezkou nohu, mnoo Velmi šťastný ale asi taky zalezi na kousku.. je to dobrý

trošku se doto vmísim, (možná) budoucí švára si teď udělal radost s 320déčkem. když sme ho byli projet tak na začátku byla průměrná na 4,9 a po našem 1,2,3,4 plnej a pak u vesnice na brzdu tak to vylezlo na 6,7 tže netušim jak s tim jde jet za 8... to musíš točit jak blázen a zbytečně ptže stačí ho brát do 3 tisíc a jede to jak ďas Úsměv parádní autíčko na spotřebu OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
EE8 160 HP vs. BMW 330XD withOUT chip = 188 PS 397 Nm OPRAVA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina