Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autočalouněni
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Mardoc je teď offline  Mardoc
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2008 , 23:24   Citovat  

Zdravím, mam v planu do budoucna pocalounit sedacky do cervenocerny treba i kozenky to je jedno, chtel jsem se zeptat jestli s tim nekdo mate zkusenosti, kolikt o stoji a kde to pripadne delaji diky za tipy Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:03   Citovat  

Mardoc napsal:
Zdravím, mam v planu do budoucna pocalounit sedacky do cervenocerny treba i kozenky to je jedno, chtel jsem se zeptat jestli s tim nekdo mate zkusenosti, kolikt o stoji a kde to pripadne delaji diky za tipy Úsměv

Odkud jsi?
Já jsem ze Západních Čech (u Mariánských Lázní) a můj táta je čalouník. Dělá i autosedačky, velmi kvalitně a levně.
Když budeš mít zájem, pošli fotku sedačky, já to ukážu tátovi a udělám ti cenovou nabídku.
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:19   Citovat  

Petr 78 napsal:
Odkud jsi?
Já jsem ze Západních Čech (u Mariánských Lázní) a můj táta je čalouník. Dělá i autosedačky, velmi kvalitně a levně.
Když budeš mít zájem, pošli fotku sedačky, já to ukážu tátovi a udělám ti cenovou nabídku.

hmm zajímavé... kurňa, že bych si nechal počalonit nějaký sedačky.... Jak dlouho tak může trvat čalounění třeba těhle sedaček ????
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:45   Citovat  

SpaceMan napsal:
hmm zajímavé... kurňa, že bych si nechal počalonit nějaký sedačky.... Jak dlouho tak může trvat čalounění třeba těhle sedaček ????

S plným nasazením a materiálem při ruce do týdne na 100%.
Plné nasazení znamená, že by se dělaly jenom ty sedačky a už nic jiného (jiné zakázky).
A materiál při ruce znamená, od té doby kdy přijde materiál. To tvá od objednání cca 2-3 dny pokud je skladem.

A dopředu říkám, že táta s kůži nedělá (nebo jenom velmi vyjímečně). Ale jsou k mání koženky, které jsou věrnou napodobeninou kůže a jsou navíc pružné, takže se nevytahají jako kůže.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:46   Citovat  

Petr 78 napsal:
Odkud jsi?

Ja jsem z Usti nad Labem, ale coz o to tu cestu jsem i schopnej projet pokud to bude za opravdu good cenu, no hele zejtra udelam fotky a hodim ti je sem, jsou klasicky origo civic sedacky, mam je dost poniceny a rad bych je potah, nekde jsem to videl a vypadalo to opravdu luxusne

tudy odkaz

TY sedacky jsou tvarove uplne stejny jako ty moje to jen tak pro prehled, stred bych chtel udelat do cervena a ty okraje do cerna Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:50   Citovat  

Tady malá ukázka tátovo práce (přední sedačky z mojí bývalé EG4).

Původní stav

Resize of P2110011.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Resize of P2110011.JPG, 141.11 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:51   Citovat  

Petr 78 napsal:
S plným nasazením a materiálem při ruce do týdne na 100%.
Plné nasazení znamená, že by se dělaly jenom ty sedačky a už nic jiného (jiné zakázky).
A materiál při ruce znamená, od té doby kdy přijde materiál. To tvá od objednání cca 2-3 dny pokud je skladem.

A dopředu říkám, že táta s kůži nedělá (nebo jenom velmi vyjímečně). Ale jsou k mání koženky, které jsou věrnou napodobeninou kůže a jsou navíc pružné, takže se nevytahají jako kůže.

Tak fajn a co takhle alcantara?? Ta by byla po ruce??? Popř. zkus se poptat na cenu... Mrk Díky
   Návrat  
5 háček

A po šesti dnech

Resize of P2170005.JPG

Resize of P2170005.JPG, 142.65 kB
   Návrat  
2 háčka

Petr 78 napsal:
Tady malá ukázka tátovo práce (přední sedačky z mojí bývalé EG4).

Původní stav

Tak ty jsou jeste presnejsi nez tamty presne tyhle

uprava:
Tak to je tvuj tatik frajer klobouk dolu Mrk
takhl enejak bych si to taky predstavoval ale tu kozenku a uprostred cerveny
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 0:57   Citovat  

Mardoc napsal:
Ja jsem z Usti nad Labem, ale coz o to tu cestu jsem i schopnej projet pokud to bude za opravdu good cenu, no hele zejtra udelam fotky a hodim ti je sem, jsou klasicky origo civic sedacky, mam je dost poniceny a rad bych je potah, nekde jsem to videl a vypadalo to opravdu luxusne

tudy odkaz

TY sedacky jsou tvarove uplne stejny jako ty moje to jen tak pro prehled, stred bych chtel udelat do cervena a ty okraje do cerna Úsměv

Jo, tyhle sedačky nebudou problém. Podobný (moje) už táta dělal.
Tátovi hodně usnadní práci to, že už ví jak se ty sedačky rozebírají. To je na tom to nejhorší, když přijde neznámá sedačka a neví se jak se rozebírá. To pak s tátou študujeme jak to rozebrat aby se nic neponičilo.
A pokud bude poničenej molitan (jako že nejspíš jo), tak to taky táta opraví. Prostě sedačky budou jako nový a navíc v zakázkovém provedení.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 1:00   Citovat  

Mardoc napsal:
Tak ty jsou jeste presnejsi nez tamty presne tyhle

uprava:
Tak to je tvuj tatik frajer klobouk dolu Mrk
takhl enejak bych si to taky predstavoval ale tu kozenku a uprostred cerveny

No vidíš to Úsměv
Když přijedeš, tak ti táta dá na výběr ze vzorníků a to by bylo aby sis nevybral.
Tak ani nemusíš fotit. Já se ho zítra zeptám na cenu a dám ti vědět.
A prostředek by jsi chtěl látkový nebo taky koženkový?
Ona se totiž celková cena odvíjí od použitého materiálu. Práce je většinou levnější než matroš.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 1:03   Citovat  

SpaceMan napsal:
Tak fajn a co takhle alcantara?? Ta by byla po ruce??? Popř. zkus se poptat na cenu... Mrk Díky

Přímo alcantara asi těžko, ale dá se sehnat materiál kterej ji věrně napodobuje. Je to spíš potahová látka než koženka.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 1:05   Citovat  

Petr78: mohu se zeptat ? Co volantiky, udelal by jej take? a prosim zhruba cenove .. Plus tedy na kolik by vyslo potahnout sedacky z hondy - viz tvuj priklad, at mam orientacne predstavu.. je to dobrý Jsem z Plzne, takze pohodaaa je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 1:16   Citovat  

gizmi napsal:
Petr78: mohu se zeptat ? Co volantiky, udelal by jej take? a prosim zhruba cenove .. Plus tedy na kolik by vyslo potahnout sedacky z hondy - viz tvuj priklad, at mam orientacne predstavu.. je to dobrý Jsem z Plzne, takze pohodaaa je to dobrý

Volanty nedělá, ale asi 15 Km ode mně bydlí jeden machr na volanty, řadičky a vůbec všechno kolem kůže. Ale nevím ceny....
Táta by na něj měl mít kontakt tak zkusím zjistit.
A cenu za sedačky taky zjistím zítra a hodím to sem.

Vždyť já vím, že jsi z Plzně. Se známe. Si nepamatuješ jak jsem ti v Příbrami ukazoval na tvojí červené CRX, jak se vytahuje konektor na žárovku H4? Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 8:47   Citovat  

Petr 78 napsal:
No vidíš to Úsměv
Když přijedeš, tak ti táta dá na výběr ze vzorníků a to by bylo aby sis nevybral.
Tak ani nemusíš fotit. Já se ho zítra zeptám na cenu a dám ti vědět.
A prostředek by jsi chtěl látkový nebo taky koženkový?
Ona se totiž celková cena odvíjí od použitého materiálu. Práce je většinou levnější než matroš.

Ten stred asi taky tou kozenkou, teda jestli by to nebyl problem Úsměv kdyz uz tak uz, nedavno jsem kupoval potahy ( mel jsem sportovni sedacky ale jednoduse receno to neni dle meho gusta) aby byl vzhled aspon na oko dobry ale za prve mi nesedej a za druhe to vypada docela tragicky Velmi šťastný proto se shanim po necem takovym, a kdyz uz by byla moznost teda do ty kozenky tak urcite do ní
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 10:32   Citovat  

Petr 78 napsal:
Přímo alcantara asi těžko, ale dá se sehnat materiál kterej ji věrně napodobuje. Je to spíš potahová látka než koženka.

No řekněme, že bych to chtěl celé do černé "alcantary". Pokud by se dala sehnat, kolik by za to celkem chtěl (i s prací) a dali by se sedačky "dotvarovat" (vycpat, resp. upravit "molitan") na přání??
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 15:00   Citovat  

SpaceMan napsal:
No řekněme, že bych to chtěl celé do černé "alcantary". Pokud by se dala sehnat, kolik by za to celkem chtěl (i s prací) a dali by se sedačky "dotvarovat" (vycpat, resp. upravit "molitan") na přání??

Hele neni alcantara neco jako flok ted na to koukam a prijde mi to na prvni pohled jak flock Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 15:20   Citovat  

Mardoc napsal:
Hele neni alcantara neco jako flok ted na to koukam a prijde mi to na prvni pohled jak flock Velmi šťastný

No nevím, jestli je to jako flock, ale pokud vím, používá se na Recara v ITRkách

Zkus tohle, tohle a tohle.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 15:23   Citovat  

Páááni, teď bohužel řešim nutnou opravu takže finance nic moc, ale až něco našetřim tak by se mi taky líbily takovýhle sedačky. Mam preluďácký 4G ... a přesně tohle mi chybí, takový ty hezký výrazný živý barvy Úsměv Černej okraj, červený prostředky ... nejradši bych komplet látku, kůži nemam rád.

Jsem ze Sokolova tak se ti časem určitě rád ozvu Úsměv)) Teda pokud se nerozhodnu pro skořepiny .. ale ty fotky cos poslal to se mi fakt líbí !
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 16:30   Citovat  

Stealman napsal:
Páááni, teď bohužel řešim nutnou opravu takže finance nic moc, ale až něco našetřim tak by se mi taky líbily takovýhle sedačky. Mam preluďácký 4G ... a přesně tohle mi chybí, takový ty hezký výrazný živý barvy Úsměv Černej okraj, červený prostředky ... nejradši bych komplet látku, kůži nemam rád.

Jsem ze Sokolova tak se ti časem určitě rád ozvu Úsměv)) Teda pokud se nerozhodnu pro skořepiny .. ale ty fotky cos poslal to se mi fakt líbí !

Hele tisic lidi tisic nazoru ale muj je takovej, ze skorepiny jsou naprd Velmi šťastný Daval jsem je ze svy hond ypryc, prtz to pro me bylo takovy jak moc uzky tak docel ai nepohodlny ale ze vzhledovy stranky to vypada dobre, taky ted nemam nejak moc financi ale na tohle si nejakou tu tisicovku rozhodne sezenu Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 16:46   Citovat  

Jo proti tomu nic nemám, ve skořepinách jsem ještě neseděl, tak nevím .. ale líbí se mi .. ačkoliv preludka má docela hezký sedačky sama od sebe a takle hezky čalouněný by asi byly taky docela sexy Úsměv Celkem by mě zajímalo kolik by tak stálo to co nám ukázal na těch fotkách. Protože týden práce + materiál to bude asi celkem palba přecijenom ..
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 17:01   Citovat  

Petr 78 napsal:
A po šesti dnech
měl bych zájem. ty stejné sedačky, provedení klidně stejné, akorát střed do modré. Odhadneš cenu ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 19:01  Naposledy upravil Petr 78 dne 11.12.2008 , 19:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Austin napsal:
měl bych zájem. ty stejné sedačky, provedení klidně stejné, akorát střed do modré. Odhadneš cenu ?

Cena za jednu sedačku včetně materiálu je 3000-3500,-Kč
Zadní lavice 3000-4000,-Kč
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 19:06   Citovat  

Stealman napsal:
Jo proti tomu nic nemám, ve skořepinách jsem ještě neseděl, tak nevím .. ale líbí se mi .. ačkoliv preludka má docela hezký sedačky sama od sebe a takle hezky čalouněný by asi byly taky docela sexy Úsměv Celkem by mě zajímalo kolik by tak stálo to co nám ukázal na těch fotkách. Protože týden práce + materiál to bude asi celkem palba přecijenom ..

Pro Hondaře jsem vyjednal výše uvedenou cenu. Mrk
A za kvalitu ručím.
Pokud se používá koženka, tak je to vysoce odolná koženka (3x větší odolnost proti otěru oproti běžným látkám) velmi věrně imitující kůži v mnoha barvách i odstínech.
Při látkovém provedení se používají originální autolátky z autoprůmyslu. Výrobce FEZKO Strakonice (dělají se tam potahové látky pro koncern VW).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 19:26  Naposledy upravil Petr 78 dne 11.12.2008 , 20:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SpaceMan napsal:

Originál Alcantaru táta sehnat neumí, ale má tady vzorník na materiál, který vypadá stejě jako Alcantara, je ještě odolnější proti oděru a stojí 250,-Kč/m.
Takže cena potažení sedačky tímto materiálem by byla taky 3000-3500,-Kč/ks.
Dotvarovat sedačky by se taky daly. Mně třeba táta zarovnával přední hrany sedaček z C5G (originál jsou vykrojené).
Otázka je, jestli bys byl takovou úpravu ochotnej zaplatit. Tam už by to bylo dost pracné. Nejenom vytvarování polstrování ale i vytvoření nového střihu potahu podle nového tvaru.

Informace o náhradě za Alcantaru:
AMBRA X
315 g/m2
odolnost oděrů 40 000 cyklů
složení 90% PES, 10% BA
cena 250 Kč/bm (šíře 150cm)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 19:32   Citovat  

A takhle vypadal komplet interiér.

Resize of P7070013.JPG

Resize of P7070013.JPG, 75.79 kB

Resize of P7070014.JPG

Resize of P7070014.JPG, 64.13 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 19:33   Citovat  

Petr 78 napsal:
Pro Hondaře jsem vyjednal výše uvedenou cenu. Mrk
A za kvalitu ručím.
Pokud se používá koženka, tak je to vysoce odolná koženka (3x větší odolnost proti otěru oproti běžným látkám) velmi věrně imitující kůži v mnoha barvách i odstínech.
Při látkovém provedení se používají originální autolátky z autoprůmyslu. Výrobce FEZKO Strakonice (dělají se tam potahové látky pro koncern VW).

Tak ty ceny jsou super !!! Jestli budu schopnej něco v nejbližší době našetřit (na autě se nic nevyto ..) tak nebudu váhat ! Tohle by se mi fakt líbilo Úsměv Tak díky za info, ceny fakt dobrý.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 20:05   Citovat  

Petr 78 napsal:
Originál Alcantaru táta sehnat neumí, ale má tady vzorník na materiál, který vypadá stejě jako Alcantara, je ještě odolnější proti oděru a stojí 250,-Kč/m.
Takže cena potažení sedačky tímto materiálem by byla taky 3000-3500,-Kč/ks.
Dotvarovat sedačky by se taky daly. Mně třeba táta zarovnával přední hrany sedaček z C5G (originál jsou vykrojené).
Otázka je, jestli bys byl takovou úpravu ochotnej zaplatit. Tam už by to bylo dost pracné. Nejenom vytvarování polstrování ale i vytvoření nového střihu potahu podle nového tvaru.

Informace o náhradě za Alcantaru:
AMBRA X
315 g/m2
odlnost oděrů 40 000 cyklů
složení 90% PES, 10% BA
cena 250 Kč/bm (šíře 150cm)

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám! Skvělá cena!!! To je pecka!!! No až bude čásek tak se určo ozvu... To je fakt luxus cena!!!
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 20:12   Citovat  

Petr 78 napsal:
A takhle vypadal komplet interiér.

ja bych mel zcela vaznej zajem o potahnuti cervenou alcantarou zadni plato u kufru stropnici a predni sloupky u ridice v itr . pokud by to bylo realne mozne mohl by jsi mi rict odhadovanou cenu?...odhadem radsi vic nez min?Úsměv..a popripade kontakt?.. diky:)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2008 , 20:14   Citovat  

carvi napsal:
ja bych mel zcela vaznej zajem o potahnuti cervenou alcantarou zadni plato u kufru stropnici a predni sloupky u ridice v itr . pokud by to bylo realne mozne mohl by jsi mi rict odhadovanou cenu?...odhadem radsi vic nez min?Úsměv..a popripade kontakt?.. diky:)

ITRkář se ozval... každopádně ALBRA nebo jak se jmenuje ta náhražka alcantary nevypadá vůbec zle...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autočalouněni
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina