Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Placení příspěvku formou SMS - nemožné
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:07   Citovat  

Vážení členové

Delší dobu jsem řešil otázku zaplacení členského příspěvku formou premiové sms, což je pohodlné, rychlé a jednoduché....nabízí se konstatování geniálně jednoduché.
Samozřejmě jsem byl smířen s tím, že nějakou tu kačku schramstne poskytovatel služby. Ovšem nečekal jsem, že v případě kdy se nejedná prokazatelně o program (nadaci) spojenou s humanitární (zdravotní, či jinou sociální) službou jsou ceníky poskytovatelů doslova a do písmene zlodějské. Po několika emailových smrštích Vám předkládám výsledek.

Většina společností má pevně stanoveny ,,ceny,, které je možno tímto způsobem platit (nejčastěji 30,-Kč a 50,-Kč). Samozřejmě nebrání se úpravě ale za ,,přiměřený,, poplatek.
Naprogramování webu se děje pomocí jednoduchého skriptu, který by naši programátoři zmákli levou zadní a v podstatě jej dostanou formou polotovaru od zprostředkovatele, který nám jeho know how poskytne za zcela minimální poplatek
Ovšem samotné poplatky za poskytnutí služby (premiová sms) jsou více než ...... nehorázné.

Příklad, který jsem řešil s každým poskytovatelem (zprostředkovatelem):
z 20-ti korunové SMS nám od O2 zůstane 6,73, od T-Mobile 9,36 a od Vodafonu 5,67 Kč.
z 99-ti korunové SMS to bude 42,47, 50,88 a 45,83 Kč.

Uznejte, že tato čísla jsou vzhledem k Vám členům na : :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

PS: zůstáváme tedy u starého dobrého placení složenkou, nebo převodem (byť za u některých bank také zlodějské poplatky).

S pozdravem crxmann
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:17   Citovat  

no to je demence Tak to koukám!

já to nechápu......to je to samý jako že ředitel ČEZu beze přes 600 000 000 (ano, těch nul je opravdu 8 ) ročně...........a elektrika přesto zdražuje vo cca 10% za kvartál..........a my stejně furt jen brečíme a dál platíme............taky kdy vezme naše, potažmo moje, generace do ruky klíče (vzal bych si teda spíš nějakej pajzr abych se k těm zmetkům moh dostat) a půjde na václavák?????

já bych byl pro ekologiockou defenestraci jako kdysi.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 2:24   Citovat  

cocks napsal:
no to je demence Tak to koukám!

já to nechápu......to je to samý jako že ředitel ČEZu beze přes 600 000 000 (ano, těch nul je opravdu 8 ) ročně...........a elektrika přesto zdražuje vo cca 10% za kvartál..........a my stejně furt jen brečíme a dál platíme............taky kdy vezme naše, potažmo moje, generace do ruky klíče (vzal bych si teda spíš nějakej pajzr abych se k těm zmetkům moh dostat) a půjde na václavák?????

já bych byl pro ekologiockou defenestraci jako kdysi.

ááále on chudák nebere 600 000 000 ročně. To bys mu křivdil. On dostal jako bonus za své působení (díky motivačnímu programu ČEZu) zaměstnanecké akcie v tržní hodnotě 600 000 000!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 10:03   Citovat  

CRXMANN napsal:
ááále on chudák nebere 600 000 000 ročně. To bys mu křivdil. On dostal jako bonus za své působení (díky motivačnímu programu ČEZu) zaměstnanecké akcie v tržní hodnotě 600 000 000!

Jo, je to chudinka a bere asi "jen" přes 20.000.000,- Kč ročně...
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 10:08   Citovat  

pojďte se na něj složit, nebo ho alespoň někam pozvat. Vždyť ten chudák žije z ruky do huby cože cože ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Placení příspěvku formou SMS - nemožné
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina