Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaky notebook?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 23:47   Citovat  

Cau hondaci, potreboval bych poradit, znama schani pro syna notebook a ja se vtom ted moc nevyznam. Co se tyce pozadavku, tak by mel slouzit jak na hry (nemam zadne detailni info), to znamena, ze by mel zvladat ty nove, aspon chvili Úsměv a zaroven ma slouzit ke studiu, znacku neresi, cenove do 25tis max! Co byste poradili, diky moc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 23:53   Citovat  

Já bych ti poradil zeptat se na uplně jiném foru kde do toho dělaj pořádnej výtlem
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2008 , 23:56   Citovat  

tu značku bych řešil nejdřív... stojí za řeč Dell, Lenovo, Sony a obloukem bych se vyhnul Asusu, MSI a asi i Aceru... něco mezi sou F. Siemens, HP...
jinak stačí mrknou do obchodů, vybírat něco s vlastní (ne integrovanou) grafikou a pak už je to více méně jedno... cena až na prvním místě... vlastnosti se od ní odvíjí OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 0:10   Citovat  

gear:ok

kmoda: to mas sice pravdu, ale tady se pohybuje dost lidi co se vyznaji ve vypocetni technice a navic,pokud mne poradi nedko koho znam aspon z fora, tak je to pro obejktivnejsi nez kdyz se zeptam uplne nekde jinde.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 0:16  Naposledy upravil silenec dne 14.12.2008 , 0:21, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

david.hammer napsal:
...by mel zvladat ty nove, aspon chvili Úsměv

Problem je, ze nove hry sotva zvladaji pc stolni, notebook v teto cenove hladine s tim bude mit problemy, takze to nejspis bude kompromis mezi grafickym vykonem na jedne strane a kvalitou zpracovani, hlucnosti a vydrzi na baterky na strane druhe, nebo na notebooku pojedou spis jen starsi hry a bude kvalitnejsi.
Dell, Lenovo, Sony s herni grafikou nevim jestli sezenes, takze bych to asi taky videl na f-siemens nebo HP... acer pokud mozno nebrat.
edit: jeste nejake porovnani grafik
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 0:17   Citovat  

Možná by nebylo od věci zajít třeba do CzechComputeru na Hajích, tam ti určitě poradí a nabídnou, bezplatně.
   Návrat  
Matyn je teď offline  Matyn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 0:58   Citovat  

No pokud chce co nejvíc muziky za slušný peníze, kouknul bych po Aceru. A ani Asusy nejsou špatný. U nás v ročníku je má tak polovina lidí včetně mě a naprostá spokojenost. Sice kryt vypadá po roce používání dost ošoupanej ale na to to nejezdí. A teď šli s cenou hodně dolů i HP a ty jsou taky dobrý. Vyhnul bych se Sony - zbytečně předražený a ani co se týče spolehlivosti žádnej zázrak. Záleží co chce, pokud co nejnašláplejší věc co se týče výkonu - nechal bych si něco složit. A nebo pokud chce aby to mělo slušnou multimediální výbavu a ten výkon na gamesy zase tolik nehrotí tak ty HP a Asusy.

BTW. pokud chce něco co mu vydrží dlouho na baterku tak Asus to rozhodně není Velmi šťastný A Lenovo nechápu kdo si to může koupit, beru asi to jsou dobrý notesy ale je to tááááááááááák škaredý Velmi šťastný
Delly má celá škodovka a taky si na to nestěžujou, jen je to předražená mrcha.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 1:02   Citovat  

Matyn napsal:
No pokud chce co nejvíc muziky za slušný peníze, kouknul bych po Aceru. A ani Asusy nejsou špatný. U nás v ročníku je má tak polovina lidí včetně mě a naprostá spokojenost. Sice kryt vypadá po roce používání dost ošoupanej ale na to to nejezdí. A teď šli s cenou hodně dolů i HP a ty jsou taky dobrý. Vyhnul bych se Sony - zbytečně předražený a ani co se týče spolehlivosti žádnej zázrak. Záleží co chce, pokud co nejnašláplejší věc co se týče výkonu - nechal bych si něco složit. A nebo pokud chce aby to mělo slušnou multimediální výbavu a ten výkon na gamesy zase tolik nehrotí tak ty HP a Asusy.

dovolil bych si oponovat... asusy nebrat ani jako podložky pod stůl... znám pár lidí co opravujou kompy a na asus sem od nich ještě nic dobrýho neslyšel... a z toho co vím já tak já mám FS, spolubydlící na kolejích asus... jeho byl o 5k dražší, zorný úhly to má menší než řidič tanku a při sledování hokeje nebo něčeho rychlejšího to umí jen šmouhy... nehledě na to že ikdyž má o 0,2GHz rychlejší voujádro tak gamesy jede na nižší detaily jak já a to máme stejnou grafiku... z mojí strany bych asus nedoporučil ani tchýni... KO
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 1:05   Citovat  

Prcek napsal:
Možná by nebylo od věci zajít třeba do CzechComputeru na Hajích, tam ti určitě poradí a nabídnou, bezplatně.
nevím jestli je to dobrý nápad ptát se prodejce. Ten mu poradí to co potřebuje prodat. Zkusil bych se zeptat na tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 1:07   Citovat  

gear napsal:
dovolil bych si oponovat... asusy nebrat ani jako podložky pod stůl... znám pár lidí co opravujou kompy a na asus sem od nich ještě nic dobrýho neslyšel... a z toho co vím já tak já mám FS, spolubydlící na kolejích asus... jeho byl o 5k dražší, zorný úhly to má menší než řidič tanku a při sledování hokeje nebo něčeho rychlejšího to umí jen šmouhy... nehledě na to že ikdyž má o 0,2GHz rychlejší voujádro tak gamesy jede na nižší detaily jak já a to máme stejnou grafiku... z mojí strany bych asus nedoporučil ani tchýni... KO

Nevím no, říkám u nás když na přednášce lidi vytáhnou notesy tak 70% jsou asusy a problém žádnej. A já si třeba vybíral podle toho jakou to má desku, procesor a tak - stejně to jen montujou a pak na to daj svůj "kryt" takže pokud vybereš něco s dobrý základem tak bych se toho nebál. Já za ten svůj dal 22k - nákupní cena u známýho. A co se týče her tak CoD 4 mi chodilo stejně jako spolubydlovi na Vaiu za 40k - akorát on má blueray.
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 1:12   Citovat  

ja myslím že s tím výkonem to nebude zase tak horké pokud nekoupíš ty z kvalitních;) Třeba já sem si pořídil Acer, sice neoplývá kvalitou(se všeobecně říká ale ty novější řady jsou o něčem jiném) ale za se tejný peníz jako sony nabízel silnější grafiku,procesor takže pokud to je na hry volil bych něco ze sériegemstone Na hry jak dělanýMrk Nebo něco i většího třeba 17ti palec nevím kolik teď stojí..
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 1:24   Citovat  

Matyn napsal:

acer a asus sou shity. urcite si musi syn urcit prioritu. jsou tri typy notasu, pracovni, herni(hoooodne drahej) a stylovej. ja osobne mam hlavne stylovej kombinovanej s pracovnim. ale spis styl je to sony vaio VGN TZ11XN. a vrele doporucuju. baterka mi vydrzi pohodlne 8 hodin. ale tady litame v jinejch financnich relacich. kazdopadne u sony platis hodne znacku, sice jsou kvalitni, ale asi predrazeny.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 1:45   Citovat  

asus a acer bývaly shity..... nesuď něco co nemáš. Není to sice sony ale když někomu pc leží buď na koleji nebo doma tak ti to může být tak 7... Primus je wýkon..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 12:45   Citovat  

diky chlapi, koukam, ze to neni jednoduchy, co se tyce aceru, tak muzu jen chvalit, ale je to tim, ze jsem ho kupoval 5let zpatky (travelmate4000)a stal 35.000kc, ale stale vypada jak novy!!Je jasne, ze vykonove uz nestiha, ale ja hry stejne nehraji!
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 13:09   Citovat  

notebook na miru Úsměv(mensi reklamicka pro kamarada pořádnej výtlem )

Jestli ho chce mit zapnuty 24/7, tak bych se tem nejlevnejsim radsi vyhnul(hlavne ten acer je prosluly, ale asi se to prehani). Ale nadruhou stranu kdyz se tam neco posere a nema tam zivotne dulezita data tak mu to stejne opravi tam i tam. A ono se nemusi taky podelat vubec nic(jak pise treba o prispevek vyse). Trend je posledni dobou delat nabusene levne plastove kousky a u tech levnejsich si asi tolik nevyberes, muzes maximalne kouknout na znacku ktera je ti sympatictejsi, ale zadna vyhra to nebude... Ale ona je otazka zda-li potrebuje drahej drzak. Me by se asi nevyplatilo dat do notebooku o 30tisic vic jen kvuli tomu ze vim, ze kdyz se s tim neco posere tak to panove z dellu rychle vyresi do par hodin, to se hodi mozna nejakemu 'dulezitemu' managerovi...

Ja mam stary dell Latitude pořádnej výtlem... A to je opravdu drzak, ale bohuzel uz je to dobre tak na to si to vzit k autu s pustenym manualem pořádnej výtlem...

Takze ja bych sel nejakou stredni cestou, treba Fujitsu Siemens nebo neco takoveho...
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 13:53   Citovat  

Já jsem si v říjnu pořídil do školy, Acer Aspire 5920G (toho nejsilnějšího) ,když jsem to v té době scháněl tak jsem měl stejné priority,jaké jsou zde v topicu.A poměr cena:výkon prostě mi vyšel nejlepší.Také jsem se Aceru bál jak čert kříže ale šasi Aceru je už prostě na špičkové úrovni.Nemůžu si stěžovat.Samozřejmě sem s nim neházel,ale každý týden semnou jezdí 2x Liberec to Děčín.Občas ho nosím do školy.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 14:10   Citovat  

Doporucuju Dell ted jsem to taky resil a koupil jsem Della.
Je sice drazssi ale ta kvalita za to stoji. je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 14:35   Citovat  

Giger napsal:
Já jsem si v říjnu pořídil do školy, Acer Aspire 5920G (toho nejsilnějšího) ,když jsem to v té době scháněl tak jsem měl stejné priority,jaké jsou zde v topicu.A poměr cena:výkon prostě mi vyšel nejlepší.Také jsem se Aceru bál jak čert kříže ale šasi Aceru je už prostě na špičkové úrovni.Nemůžu si stěžovat.Samozřejmě sem s nim neházel,ale každý týden semnou jezdí 2x Liberec to Děčín.Občas ho nosím do školy.

Acery mám doma dva a nějak si nestěžuju co se kvality týče..2 a rok starý,zatim se nic nestalo ani s jednim a to ten starší už nebyl asi rok vypnutej.
offtopic ty jsi z Dc?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 14:37   Citovat  

spoon napsal:
Acery mám doma dva a nějak si nestěžuju co se kvality týče..2 a rok starý,zatim se nic nestalo ani s jednim a to ten starší už nebyl asi rok vypnutej.
offtopic ty jsi z Dc?

Přímo z DC ne,ale asi 11km od DC je malinkatá vesnička Markvartice.Odtud je i Senno.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 14:49   Citovat  

Giger napsal:

Mám ten samý, je to nová generace,(před rokem byla, nebo 1,5) a design si myslím je slušný výkon taky a kvalita taky. Za ten rok co ho mám si na něj nemůžu stěžovat. Neměl sem sním zádný poroblém.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 15:10   Citovat  

mirekparek napsal:
Mám ten samý, je to nová generace,(před rokem byla, nebo 1,5) a design si myslím je slušný výkon taky a kvalita taky. Za ten rok co ho mám si na něj nemůžu stěžovat. Neměl sem sním zádný poroblém.

Ou tak to sem rád, jak řikám Aceru jsem moc nevěřil,ale pak když mi ho v obchodě předvedli tak jsem by spokojenej.A to si myslím, že jsme docela náročný uživatel.
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 17:02   Citovat  

Giger napsal:
Přímo z DC ne,ale asi 11km od DC je malinkatá vesnička Markvartice.Odtud je i Senno.

offtopic Koukám že nás je tu v okolí více VTEC
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 17:22   Citovat  

Ja mam Acer Aspire 5570. Kupoval jsem ho za morem. Zadny delo. Baterka vydrzi tak tri hodiny, kdyz mam nejmensi jas a nejnizsi vykon, ale nosim ho uz rok v batohu do skoly a drzi. Grafika integrovana, takze to snad ne ale treba FEAR jsem na tom hral.

Nechapu cim si vyslouzil ACER povest "acer nebrat" protoze mam doma 2 a v poradku. Navic sme v CR a tady precejenom porad lidi koukaj hlavne na cenu a tu ma acer dobrou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 17:25   Citovat  

Hrošík napsal:
Ja mam Acer Aspire 5570. Kupoval jsem ho za morem. Zadny delo. Baterka vydrzi tak tri hodiny, kdyz mam nejmensi jas a nejnizsi vykon, ale nosim ho uz rok v batohu do skoly a drzi. Grafika integrovana, takze to snad ne ale treba FEAR jsem na tom hral.

Nechapu cim si vyslouzil ACER povest "acer nebrat" protoze mam doma 2 a v poradku. Navic sme v CR a tady precejenom porad lidi koukaj hlavne na cenu a tu ma acer dobrou.

Acer měl asi před 5 - 6 lety jednu edici,která byla moc špatná na šasi a notebook se ti užíváním doslova rozpadal pod rukama.
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 17:27   Citovat  

Mám dva Acery - osobní tři roky a služební jeden rok - naprostá spokojenost. Podle mě to je jako s autem - hodně záleží na tom, jak se o něj člověk stará. Řekl bych, že málokdo si uvědomuje, že Acer je jednou z nejprodávanějších značek tudy velké množství notebooků v oběhu tudy velké množství reklamací (ale úměrné celkovému množství notebooků) tudy špatná pověst. Myslim, že Acery nabízí bezkonkurenční poměr cena/výkon. Vůbec bych se ho nebál je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 17:39   Citovat  

Švára má taky Acer nevímjaký (asi 2roky) a neztěžuje si... Měl jsem ho pár týdnů půjčený kvůli práci a mimo práce jsem na něm hrál Prince of Persia (nějaký nový remake)...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 17:42   Citovat  

schizi napsal:
offtopic Koukám že nás je tu v okolí více VTEC

offtopic Benešov n/Pl ??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 22:10   Citovat  

Právě, jak se tady píše musí se porovnávat co a jak a pak uvidí co mu z toho vyjde. Jako já tahám notes každej den do školy, jezdí se mnou autem do školy, válím ho na koleji, mám ho doma v pokoji, ráno zapnu a o půlnoci vypnu a naprosto žádnej problém. Jen ta baterka u toho asusu je krizová - na full plyn tak necelý 2 hodiny
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2008 , 22:36   Citovat  

jo baterka nění žádný extrém no, ale možná taky proto že to mám nonstop na nabíječce...
   Návrat  
Chroust je teď offline  Chroust
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 3:05   Citovat  

Zkus barbone Úsměv navenek plast a uvnitr vykon za dobry penize OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaky notebook?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: