Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hlava řadičky
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
rOMIK15 je teď offline  rOMIK15
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 9:39   Citovat  

Ahojte,

první hlava řadičky mi odešla asi půl roku po koupi vozu (podle množství chemoprénu pod ní to asi nebylo poprvé). KO Druhou jsem hned na to dostal, ale během posledních 25tkm (asi rok a půl) jsem ji už taky nesčetněkrát musel přilepovat (vnitřek se rozpadá na kusy). KO Tak sem si říkal, že teď před vánoci by mohla nějaká nová hlavička vypadnout z Ježíška. Nechci žádnou, ke která budou redukce z tvrdého plastu, tam je jistota, že ta hlava odejde téměř na 100%. Chtěl bych nějakou s gumovými redukcemi bytelné konstrukce, nejlépe v šedo-modrém provedení. Se stydím Máte nějaké doporučení?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2008 , 10:10   Citovat  

Kolik jsi ochoten zaplatit? Já bych šel třeba do téhle Momo...

Jinak v autě mám jednu od Minora,ale značka mi teď vypadla... Smutný Mám dojem,že taky Momo...

1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 11:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Kolik jsi ochoten zaplatit? Já bych šel třeba do téhle Momo...

Jinak v autě mám jednu od Minora,ale značka mi teď vypadla... Smutný Mám dojem,že taky Momo...

"Slint" Ta je ale krásná. Dík za recommendation. Já myslím, že to by Ježíšek finančně zvládnul...

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 11:08   Citovat  

rOMIK15 napsal:
"Slint" Ta je ale krásná. Dík za recommendation. Já myslím, že to by Ježíšek finančně zvládnul...

Není zač. Úsměv Momo by měla být aspoň trochu záruka kvality. Úsměv Taky o tomhle typu hlavice,ale v jiném provedení přemýšlím.

HT je teď offline  HT
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 11:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Není zač. Úsměv Momo by měla být aspoň trochu záruka kvality. Úsměv Taky o tomhle typu hlavice,ale v jiném provedení přemýšlím.

ja slintam u provedeni carbon OK , az uvidim volant tak se rozhodne

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 11:56   Citovat  

HT napsal:
ja slintam u provedeni carbon OK , az uvidim volant tak se rozhodne

Já nechci do interiéru VTi žádné barevné, takže taky koukám po karbonu nebo ten perforovaný střed, chrom střed ,ale ani ta se žlutým prošitím nevypadá zle (tam se ale bojím potu a špíny na dlani.)

1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 11:57   Citovat  

Minor napsal:
Mohu ti nabídnout tuhle - je to evidentně kopie victora, provedení plast, nová, výrobce jakýsi Profex (nic mi to neříká). Cena 300, Praha.

Taky pěkná (ale ne tak jak momo Se stydím ). Zajímalo by mě spíš jak je konkrétně u téhle řešený způsob uchycení k té páce v autě (jaké jsou o toho redukce) a taky, jak vypadávnitřek té páky (to asi ani nejde nafotit). Z těch co sem si vybíral poslední dobou to byly samé šmejdy plastové redukce (jak mají ty zoubky na vnitřním průměru) = vydrží asi 1 měsíc, pak se to rozsype. A hladké kovové prstence vevnitř hlavy s dírkama pro červíky, vlepené (nijak jinak fixované) do plastového těla hlavy = tohle spojení mi vydrželo 4 měíce, kamarádovi půl roku.

offtopic Kdyby byla OK, tak bych jí normálně vzal. Ale já tady sonduju, abych věděl, co mi mají nadělit příbuzní (už měsíc se setkávám s otázkama: "Co chceš pod pařez?"), takže jestli mi dáš odpověď na to co sem psal výše, nejspíš s Tebou dojedná obchod někdo jiný.
Příbuzní totiž chtějí dostat výběr, abych nevěděl, co dostanu konkrétně (dětinské, ale milé Velmi šťastný )

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 12:07   Citovat  

V autě mám victorku, viz foto, ale výrobci to řeší všichni stejně, čili tři červíci ve spodní části.
Když jsem to tak měl, "kvedlala" se mi po čase horní část řadičky, tak jsem si nechal od švagra udělat ze silonu vnitřní futro se závitem 10. Tím pádem mám řadičku šroubovanou na řadící páku stejně jako originál, ale navíc to mám ještě stažené těmi červíky vespod.

manžeta 2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
manžeta 2.jpg, 193.99 kB

1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 12:31   Citovat  

Minor napsal:
V autě mám victorku, viz foto, ale výrobci to řeší všichni stejně, čili tři červíci ve spodní části.
Když jsem to tak měl, "kvedlala" se mi po čase horní část řadičky, tak jsem si nechal od švagra udělat ze silonu vnitřní futro se závitem 10. Tím pádem mám řadičku šroubovanou na řadící páku stejně jako originál, ale navíc to mám ještě stažené těmi červíky vespod.

No kdyby mi ti červíci dosáhli až k té tyčce, tak jsem celkem happy. Ale já mám u konce tu tyčku až moc tenkou, takže musím použít nějakou redukci. Někde sem kdysi (když sem to ještě nepotřeboval) viděl, že někteří výrobci dělají redukci z gumy, kterou narveš přes origo závit na páce a dostaneš tak přesně ten průměr, který potřebuješ pro tu danou hlavu. Tu pak na páku taky nacpeš a dole zafixuješ červíkama (zapíchnou se do té gumové redukce). Nic se neviklá a páka drží.

1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 12:33   Citovat  

Minor napsal:
Jednu karbonovou mám taky. Nová, výrobce neznám, cena 300, Praha.

Ten váleček na prvním obrázku je kovová redukce s vnitřním průměrem a závitem pro origo páku? Závit je tam jaký?

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 12:38   Citovat  

Já měl v C4g problém s tím,že tam jaksi ani nemám závit na origo hlavici (předchozí majitel Potvůrky CRXa zkrátil...), takže nacpat tu redukci na tyč byla sakra makačka + další věc bylo dotažení červíků - sice dosáhli až na tyč, ale kroužek manžety už nešel dát níž,takže se mi tam přes krycí kroužek hlavice obtížně dostávalo... Ale povedlo se a zatím hlavice od Minorka drží.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 13:58  Naposledy upravil Petr 78 dne 16.12.2008 , 18:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Já měl v C5G tuhle hlavici a můžu doporučit.
Kovové provedení a má uvnitř závit. Takže se na řadící tyč šroubuje jako originál hlavice. Perfektně drží a nehrozí že by se povolila. Akorát v zimě studí Se stydím

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 14:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Okrát v zimě studí Se stydím

A v létě pálí - pokud to necháš nějaký čas na Slunci... Taky jsem jeden čas měl celokovovou...

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 14:08   Citovat  

Hellborn napsal:
A v létě pálí - pokud to necháš nějaký čas na Slunci... Taky jsem jeden čas měl celokovovou...

já nemám problém Ble

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 14:20   Citovat  

Dejf napsal:
já nemám problém Ble

já taky ne - řídím většinou v rukavicích,ale Targouš měl málem na dlani vypálené 1,2,3,4,5,R... HaHaaa Auta mám celý den stáli na parkingu u lanovky v Alpách a my lezli někde nahoře...

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 15:47   Citovat  

rOMIK15 napsal:
No kdyby mi ti červíci dosáhli až k té tyčce, tak jsem celkem happy. Ale já mám u konce tu tyčku až moc tenkou, takže musím použít nějakou redukci. Někde sem kdysi (když sem to ještě nepotřeboval) viděl, že někteří výrobci dělají redukci z gumy, kterou narveš přes origo závit na páce a dostaneš tak přesně ten průměr, který potřebuješ pro tu danou hlavu. Tu pak na páku taky nacpeš a dole zafixuješ červíkama (zapíchnou se do té gumové redukce). Nic se neviklá a páka drží.

Co máš za auto? U mých oblíbených crx a civiců4G s tím problém nikdy nebyl, že by červíci nedosáhli, takže jsem nikdy redukci žádnou nepoužil.
Většina řadiček je vevnitř dutá, bez závitu, ale liší se průměrem té díry - a dávají se do ní redukce buď 12 nebo 14 (vnitřní průměr). U tý karbonový na obrázku je vyforcená např. 14, vnější průměr 17. Někde mám i 12/17. Což by šlo do tý karbonový.
Ta modrá má vnitřní průměr necelých 15 a nejspíš žádnou redukci nepotřebuje.
A jak jsem psal, nechal jsem si vždycky od šváry vytočit vnitřní futro se závitem přesně na svou řadící páku.

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 15:51   Citovat  

Hellborn napsal:
já taky ne - řídím většinou v rukavicích,ale Targouš měl málem na dlani vypálené 1,2,3,4,5,R... HaHaaa Auta mám celý den stáli na parkingu u lanovky v Alpách a my lezli někde nahoře...

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 17:01   Citovat  

Minor napsal:
Co máš za auto? U mých oblíbených crx a civiců4G s tím problém nikdy nebyl, že by červíci nedosáhli, takže jsem nikdy redukci žádnou nepoužil.
Většina řadiček je vevnitř dutá, bez závitu, ale liší se průměrem té díry - a dávají se do ní redukce buď 12 nebo 14 (vnitřní průměr). U tý karbonový na obrázku je vyforcená např. 14, vnější průměr 17. Někde mám i 12/17. Což by šlo do tý karbonový.
Ta modrá má vnitřní průměr necelých 15 a nejspíš žádnou redukci nepotřebuje.
A jak jsem psal, nechal jsem si vždycky od šváry vytočit vnitřní futro se závitem přesně na svou řadící páku.

C5G EG8. Ta páka má na konci, kde je závit (teď odhadem) 1cm (zítra budu mít chvilku, tak to změřím). A hlavy, na které sem se díval měly vždycky vnitřní ďouru (odhad) těch 15-20 mm a červíky tak 2 - 3 mm. Pravda ale, že se mi v žádném obchodě nepodařilo najít něco, co má aspoň trochu známou značku, všechno to byly nějaké Polsko-Čínské šmejdy.

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 17:49   Citovat  

Pokud jsi z Prahy a chceš se stavit, můžeme to vyzkoušet. Mám i nějaké řadičky, kde jsem si to furto nechal od šváry udělat. U tý modrý bohužel ne.

Austin je teď offline  Austin
2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 18:37   Citovat  

Minor napsal:
Jednu karbonovou mám taky. Nová, výrobce neznám, cena 300, Praha.
možná bych vzal, je do té vložky nějaký závit ???

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 18:49   Citovat  

Jak jsem psal, běžně v nich závity nebývají, aby je bylo možno použít u různých značek. Civic 4G (crx 2G) mívají na konci desítku závit, takže pro ně jsem si nechával vyrobit futro. U téhle je směrem k hlavici postupně (kaskádovitě) zmenšovaný průměr té dutiny až podle mě na zmíněnou desítku, ale je to tak z výroby.

Meda je teď offline  Meda
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 12.12.2008 , 19:06   Citovat  

tak já používám tuhle ale problém je ten že se nedá koupit HaHaaa Velmi šťastný viď Dejfe Mrk je to dobrý

adička.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
adička.jpg, 44.2 kB

1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 13.12.2008 , 22:14   Citovat  

Minor napsal:
Pokud jsi z Prahy a chceš se stavit, můžeme to vyzkoušet. Mám i nějaké řadičky, kde jsem si to furto nechal od šváry udělat. U tý modrý bohužel ne.

No, hned bych jel, ale na take trajdani to mam kapke z ruky, bo ja su až z Valašskeho kralovstvja je to dobrý . Každopádně díky moc za ochotu. Ještě sem to nestihnul změřit, potažmo vyfotit, takže snad zítra...

offtopic Inač tak na oplatku: Dyby si měl chuť na dobru slivovicu, nebo pořadne kvasnicove pivo, tož se tež možeš staviť je to dobrý

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 13.12.2008 , 23:01   Citovat  

Bidrin dělá s vnitřním závitem, kterej vyřízneš do páky. Vřele doporučuji měl jsem jí v předchozím autě a můžeš za ní tahat jak chceš! Bidrin motorsport

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 13.12.2008 , 23:10   Citovat  

a nevite o nejake kulate z matneho hliniku? Me se ty tvarovane nelibi...

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 13.12.2008 , 23:16   Citovat  

rOMIK15 napsal:
No, hned bych jel, ale na take trajdani to mam kapke z ruky, bo ja su až z Valašskeho kralovstvja je to dobrý . Každopádně díky moc za ochotu. Ještě sem to nestihnul změřit, potažmo vyfotit, takže snad zítra...

offtopic Inač tak na oplatku: Dyby si měl chuť na dobru slivovicu, nebo pořadne kvasnicove pivo, tož se tež možeš staviť je to dobrý

Dík za pozvání. Dostavím se doufám na jaře, až bude Nex zase pořádat každoroční Valašskou zimu ve Valmezu.

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 14.12.2008 , 13:13   Citovat  

Me se hrozne libi ta od Skunk2, ale kdyz vidim ty ceny, tak sem vcera pred spanim premejslel, kde bych se mohl dostat k soustruhu a CNC freze, dyt to sakra neni problem udelat doma. Jen material me nenapada, nejsem zas tak dobre kovanej strojar...

daysleeper je teď offline  daysleeper
0
Nový příspěvekZaslal: 14.12.2008 , 18:00   Citovat  

citace:
Me se hrozne libi ta od Skunk2, ale kdyz vidim ty ceny, tak sem vcera pred spanim premejslel, kde bych se mohl dostat k soustruhu a CNC freze, dyt to sakra neni problem udelat doma. Jen material me nenapada, nejsem zas tak dobre kovanej strojar...

No ta hlavica od Skunk2 naozaj nie je lacna. Ale ked som ju kupoval tak som si to zobral tak, ze ked si zenske mozu za podobnu cenu kupovat nejake strieborne naramky, prstene a ine veci s nulovou funkcnou resp. uzitkovou hodnotou, preco by som si ja raz zacas nemohol spravit radost "sperkom" do interieru dvojej Hondy. Nevyse, ked ide o vec ktoru mas stale na ociach a takmer stale v ruke. Tato S2 hlavica je nerezova, a na to ze je velka asi ako vacsie vajce je poriadne tazka - co je plus lebo vacsia vaha na konci paky je pozitoum pri preradovani, zvlast ked je namontovany aj shortshifter...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 14.12.2008 , 18:24   Citovat  

DrSlimm napsal:
HaHaaa A jak myslíš že je dělaná ta moje na koleně pořádnej výtlem CNC + soustroh a šikovný ručičky je to dobrý

5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 14.12.2008 , 18:59   Citovat  

Mám tu ještě jednu kovovou victorku:) Cena 400.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hlava řadičky
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina