Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomozte:Evidence vozidel co mam ted delat?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 22:40   Citovat  

Mam takovej problemeček s nastavajicim zakonem od noveho roku...Jde mi o to aby pak za mnou neprisel urad ze mu dluzim penize za to ze se neplatila pojistka...Tak ze mel jsem Mazdu ktera byla na me v odhlašce ale ja ji po čase prodal kamaradovy s plnou moci at ji prihlasi.Jenze on to auto prodal dal.A vim ze ten kluk ji neprihlasil ale rovnou ji rozmlatil namaderu.Auto nechal sesrotovat a ma papir na likvidaci.Udelal to prej kvuli pojistce...Co ted mam delat?Kupni smlouvu mam buh vi kde protoze jsem se stehoval...Pujde po me urad kvuli tomu?i kdyz auto defakto neexistuje?Na urade mi rekly ze bud se to musi prihlasit na me ale jak asi udelam evidencku z auta ze ktery je sesrotovany?Mam se obratit na majitele predemnou kterej to na me odhlasil?aby mi dal plnou moc ke zruseni TP?Nekdo rika ze je to pruser a nekdo zase rika ze kdyz mam papir o likvidaci tak ze je to v pohode a netyka se me to ale jestli jo tak jsem v pr...protoze pujdou za mnou.A ja se nemam cim branit napr.Kupní smlouvou...Ted si vemnte kdybych o tom nevedel a pak bych byl za rok docela udivenej...Dekuju moc za kloudne odpovedi--- přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 22:49   Citovat  

nahlaš krádež OK auto se beztak nenajde skro jako vždy a nikomu tím neuškodíš...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 22:54   Citovat  

Roverman napsal:
nahlaš krádež OK auto se beztak nenajde skro jako vždy a nikomu tím neuškodíš...

No taky me to napdlo jenze to uz je zalezitost stara skoro 3roky ... a policajti si to muzou overit na pojistovne ze pojistka byla rusena z duvodu ekologicke Likvidace...
   Návrat  
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 22:58   Citovat  

Ale oni neví,že Ty tu eko. likvidaci máš..Asi bych jednal stejně a nahlásil to jako odcizené..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:00   Citovat  

No jo ale jak jim vysvetslim ze jsem to sel ohlasit az ted? jeste k tomu kdyz to je 3 roky v odhlasce a to ma bejt 14dni.max...

No mohl bych rict ze ted za mnou prisel ten majitel kterej to koupil jako posledni ze mu nedavno uradli a ze ho mel postaveny u zahrady nabourany..A ted mu zmizelo tak ze to potrebuje jen kvuli zruseni TP ....Ja nejsem dobrej lhar kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:05   Citovat  

A nebo se holt zkusit spojit s původním majitelem,od kterého jsi to koupil a poprosit ho o zrušení odhlášky na nového majitele a následné vyřazení.Tohle může udělat i po novém roce,protože to na něj bude defacto dohlášený a má v ruce protokol o eko.likvidaci..Takže by to ani nešlo přez správní řízení..

Jde jen o ochotu toho původního majitele zajít na úřad a za tu 50,- tu odhlášku zrušit.Zkus to,třebas bude mít pochopení..žádný postih mu nehrozí..ale je to jen jeho dobrá vůle..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:07   Citovat  

MikeT napsal:
A nebo se holt zkusit spojit s původním majitelem,od kterého jsi to koupil a poprosit ho o zrušení odhlášky na nového majitele a následné vyřazení.Tohle může udělat i po novém roce,protože to na něj bude defacto dohlášený a má v ruce protokol o eko.likvidaci..Takže by to ani nešlo přez správní řízení..

Jde jen o ochotu toho původního majitele zajít na úřad a za tu 50,- tu odhlášku zrušit.Zkus to,třebas bude mít pochopení..žádný postih mu nehrozí..ale je to jen jeho dobrá vůle..

No prve musim najit tu pani a kdyby me zmocnila tak tam ani jit nemusi a ja to vyridim sam.Bojim se tich flastru kdyz to nema pojistku a je to v evidenci...
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:08   Citovat  

To je ono,nezlob se ale prodat auto který máš v polopřevodu Ble
Pak se z toho odvijí tyhle věci...

Abych se vyhnul těmto nepříjemným věcem vždy sem radši dal 800 za přihlášení a měl klidnej spánek-ted bys to jistě bral vid?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:11   Citovat  

Cody napsal:
To je ono,nezlob se ale prodat auto který máš v polopřevodu Ble
Pak se z toho odvijí tyhle věci...

Abych se vyhnul těmto nepříjemným věcem vždy sem radši dal 800 za přihlášení a měl klidnej spánek-ted bys to jistě bral vid?

Chapej bylo mi 18 a byl jsem blbej a hlavne kamos mi slibyl ze to urcite prihlasi.Nebyl duvod mu neverit...Ale byla to chyba !..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:12   Citovat  

Dneska mi tetička,která pracuje v ČPP ukázala zajímavou službičku pro tyhle případy. Česká Podnikatelská pojištovna spouští jako jedinná tzv. jednorázové pojištění. Je možné si u ní sjednat pojistku třebas jen na měsíc a to za 95 kč. Takže doporučuju tehle mrzkej peníz obětovat a máš měsíc na to si v klidu tuhle záležitost vyřešit..a už by hlavně neměly být na registrech takové fronty..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:16   Citovat  

MikeT napsal:
Dneska mi tetička,která pracuje v ČPP ukázala zajímavou službičku pro tyhle případy. Česká Podnikatelská pojištovna spouští jako jedinná tzv. jednorázové pojištění. Je možné si u ní sjednat pojistku třebas jen na měsíc a to za 95 kč. Takže doporučuju tehle mrzkej peníz obětovat a máš měsíc na to si v klidu tuhle záležitost vyřešit..a už by hlavně neměly být na registrech takové fronty..

jj o tom vim uz jsem to jednou vyuzil.Jenze ted jestli nesezenu tu vyhulenku tak jsem v pr..No jo ja dokud nenarazim tak se nepoucim...Me stve ze oni za to taky muzou a :mravenec:.. na to...Neni mi ani schopnej poslat cislo na druhyho...
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:16   Citovat  

Tak to je dobrá zpráva-to se hodí,co je to v dnešním životě 95,- a jak to pomůže...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:18   Citovat  

Rada36 napsal:
jj o tom vim uz jsem to jednou vyuzil.Jenze ted jestli nesezenu tu vyhulenku tak jsem v pr..No jo ja dokud nenarazim tak se nepoucim...Me stve ze oni za to taky muzou a :mravenec:.. na to...Neni mi ani schopnej poslat cislo na druhyho...

Hlavně je veliká škoda,že nemáš kupní smlouvu:-(
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:26   Citovat  

MikeT napsal:
Hlavně je veliká škoda,že nemáš kupní smlouvu:-(

Prave ta by me mozna osvobodila...Ja bych ji mohl s nim naspat znova jenze on by ji musel mit schovanou od toho kluka.A byl by to na nej podraz Ble
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2008 , 23:35   Citovat  

Ted se mi ozval kamos ze se ho prave ptal a on prej rekl ze je to vyrizeny cemuz bych se dost divyl.protoze tomu prd rozumel..hm cislo nedostupny tak to je super..Ted ho tu o svatcich budu honit .snad najdu starou pojistku abych me udaje na tu mesicni Bueee

No nic zejtra se to snad pohne jdu do prace tak zatim diky kluci...
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 1:00   Citovat  

auto je ekologicky zlikvidovaný?

no tak co řešíš................. Cooo???
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 1:21   Citovat  

cocks napsal:
auto je ekologicky zlikvidovaný?

no tak co řešíš................. Cooo???

Auto je sice ekol.zlikvidovaný,ale není dohlášený a je v polopřevodu...tot problém..
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 1:23   Citovat  

MikeT napsal:
Auto je sice ekol.zlikvidovaný,ale není dohlášený a je v polopřevodu...tot problém..

z polopřevodu nelze zlikvidovat
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 1:27   Citovat  

posero napsal:
z polopřevodu nelze zlikvidovat

U nás ve Vrchlabí to není problém...žadatel přinese protokol,doklady od vozidla a RZ( pokud má,pokud ne,není to takovej problém)..vyplní si dvě žádosti o přihlášení a o trvalé vyřazení..já to na něj úředně dohlásím(bez evidenčky a pojistky), zaplatí pokutu 800,- za nesplnění povinnosti dohlášení a auto trvale vyřadím..předám potvrzení a je to...bohužel..většina úřadů dělá drahoty..nechápu proč,ale dělá...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 1:36   Citovat  

aha tak o tomhle už jsem taky slyšel to máš recht Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 8:58   Citovat  

Dneska musim zapatrat .Jeslti by to slo jak rika MikeT tak by to bylo uplne optimalni...

Pri nejhorsim budu platit pojistku dva mesice a pak tam pujde kamarad delat primo na evidenci,tk by to mohl nejak ošefovat, jenze on to ted sam neví jak to je Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2008 , 19:17   Citovat  

Tak co nenapadla nekoho nejaka myslenka ktera me spasí?
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2008 , 15:53   Citovat  

Rada36 napsal:

napis si kupni smlouvu sam a mas to hotovy, tem klukum je to stejne jedno berou to jako mrtvou zalezitost, hlavne nerikej ze ti to ukradli, to je podvod jak svina, kdyz se na to pride potom nedvano to bylo ve pravach ze se policie ted red koncem roku obvlast zameri na ty co to takhle delaj, ale kupni smlouvu kterou sis napsal sam a napises tam stary datum tu nikdo na urade koumat pravost podpisu nebude
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 13:31   Citovat  

MikeT napsal:

vyřiď tetičce, že nejsou jediný HaHaaa dělá to nyní i kooperativa. zaplatíš 199,- a máš to na 2 měsíce. ČPP to má na na 1-3 měsíce v ceně 95,- kč na měsíc . Je to omezený s uzavřením pojiště+ní do 28.2.2009
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2008 , 19:10   Citovat  

Rada36 napsal:

Mám možnost ti nabídnout ekolikvidaci, kterou vyplníš a máš pokoj.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomozte:Evidence vozidel co mam ted delat?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina