Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádky |GSR vs. ITR prosim zde:)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 11
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 5:12  Naposledy upravil Pawson dne 25.12.2008 , 5:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dejf napsal:
no já primárně narážel na toto

ale Infi napsal myslim docela přesně jaký jsou rozdíly

vyztuženou kastli poznáš po prvnim projetí

LSD - no buď jezdim jak uplnej pablb, nebo nevim, ale poznáš ho na pár metrech

motor - nejde jen o výkon, ale i o průběh. tady budu trochu hádat, ale myslim si, že GSR bude mít podobnej průběh jako 1,8 VTi. A to je sakra rozdíl

brzdy - no tak neni třeba se vyjadřovat

design - to auto nevypadá takhle jen proto, že se to někomu líbilo, ale proto, že to funguje

tak že, pokud nejseš uplnej trotl, tak většinu těch věcí poznáš. a po prvnim projetí na okruhu ...

prostě vladovo auto je moc krásný a cena 150 000 je luxusní, ale kydy typu je to v podstatě type r jsou padlý na hlavu

Dejve nevím nevím, nic proti tobě nemám, ale trochu mi vadí jak si myslíš, že ten kdo má TYPE R, má něco...Vlaďova GSR nasekala Gregyho jak malýho kluka. Teď je to moje auto a piš si, že s výkonem nezůstanu pozadu. ITR nedělali jen tak nadarmo, ale v těchto případech to vidím na zručnosti řidiče...
Hádat se nechci, ale když jsem jel s Tondou nebo on semnou, nějak jsme nevypozorovali, že by GSR nebo jeho ITR jelo lépe. Já mám výhodu, že převodovka a spojka je TOP, motor táhne fantasticky. Tak snad se neurazil a vezmeš to jako chlap.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 5:26   Citovat  

Dejf napsal:
no tohle je fakt nářez pořádnej výtlem

ani já, ani infi a dokonce ani nikdo jinej tady nenapsal nic o tom, že by vladova integra byla špatná, nebo, že by si svou cenu nazasloužila. naopak, je to krásný auto, který si svoji cenu zaslouží a nadělá hromadu parády

na ježdění po tůňo srazech a stání v sektoru leštěnek naprosto ideální

ale já jsem se ohradil proti tvrzení
no tak tohle mluví za vše pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

nemohl by někdo rozdělit téma na původní inzerát a případně na GSR vs Type-R

Nebo mě tady prosím tě vysvětli, proč si to auto získalo ocenění leštěnka? Velmi šťastný To auto je po klasickým laku, v lakovně mi řekli, že to je průmyslová barva, ale sedí s Maserati. Klasický lak nebo to auto má nárazníky s označením ty krávo až na zen ty vo*le? Chromový kola? Já jsem to nekupoval proto, abych někde jezdil k základní škole balit 13ky, ale kvůli motoru a je fakt, že kdo má i krapet v háji sychnron, tak si se seriovou ITR "neškrtne" Úsměv Největší úprava výkonu na ITR je výfuk.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 5:56   Citovat  

Chápu, že si hájíš ITR, samozřejmě je novější, je propracovanější, určitě by ho nevyrobili jen tak pro nic za nic. Nakonec jsem rád, že si ho hájíš, ale nechci aby někdo tvrdil, že GSR je horší, protože jak já s oblibou říkám, když by přišel ten pravý malý japončík, sedl do GSR, tak všechno zajede o hromadu líp jak ty...( a jak já už tuplem ) Tam, kde ty si řekneš že ve 120 je strop, on to dá ve 145, jsou to šílení blázni:)

Jinak uznej prosím, že krásný přijít do Integry a mít tam sedačky v elektrice, šíbr v elektrice, tempomat nebo už jen tu blbou a nejvíc využitelnou loketní opěrku. Už tě slyším, jak píšeš, že sporták má být syrovej, ale to se jen tak říká pořádnej výtlem

Každopádně jak jsem psal poprvý, nic proti tobě nemám, je jako nový majitel vím, jak se věci mají. přátele

Jinak veselý svátky je to dobrý
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 12:22   Citovat  

Pawson napsal:
Chápu, že si hájíš ITR, samozřejmě je novější, je propracovanější, určitě by ho nevyrobili jen tak pro nic za nic. Nakonec jsem rád, že si ho hájíš, ale nechci aby někdo tvrdil, že GSR je horší, protože jak já s oblibou říkám, když by přišel ten pravý malý japončík, sedl do GSR, tak všechno zajede o hromadu líp jak ty...( a jak já už tuplem ) Tam, kde ty si řekneš že ve 120 je strop, on to dá ve 145, jsou to šílení blázni:)

Jinak uznej prosím, že krásný přijít do Integry a mít tam sedačky v elektrice, šíbr v elektrice, tempomat nebo už jen tu blbou a nejvíc využitelnou loketní opěrku. Už tě slyším, jak píšeš, že sporták má být syrovej, ale to se jen tak říká pořádnej výtlem

Každopádně jak jsem psal poprvý, nic proti tobě nemám, je jako nový majitel vím, jak se věci mají. přátele

Jinak veselý svátky je to dobrý

dobrej uter je to dobrý

jinak ja s tou gsr souhlasim - jela jak cert a rekl bych ze ta vybava spis potesi, nez pritizi.... OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 12:44   Citovat  

je to tak Vláďo Mrk Já nechci udělat z Dejfa v*la, ale opravdu to jede jako praštěný. Nedalo mi to a před hodinkou jsem vyjel na projížku s TondouCRX ( ITR JDM ) a opravdu nezaznamenal žádný rozdíl, jsem rád, že pochválí, když řekne, že to jede jako praštěnýÚsměv Co se týče motoru tak zatím dal KN filtr, takže nic závratnýho, ale přijde setrvák od Fidanzy atd...

Ano, ta výbava potěší, ta loketka je k nezaplaceníÚsměv Dále ten šíbr je úžasná věc, fakt dobře udělaný. GSR je v podstatě civilní verze ITR, a na naše tankodromy si myslím, že jede moc hezky:)

Navíc my z Vysočiny jezdíme rally každý den pořádnej výtlem Co 50 metrů tak zatáčka, kopce neskutečný, silnice v šíleným stavu...Když jedu do čech, tak si celkem pískám, pěkný silnic "většinou", kopce málo a né tak strmý.

To jsem řešit nechtěl, jen chci dokázat Dejfovi, že GSR je opravdu zajímavý vozítko, jak sám již napsal a taky vím, že to myslel celý opravdu dobře a sám uznávám a vím, že prostě ITR je ikona hondy, je to pojem...
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 12:48   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to asi vypadá na porovnávání údů pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Dejf nevím kdy se sem dostane ale tohle ho určitě pobaví pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Ale máš pravdu asi to bude o řidiči na Honday si dával sprint s ITR (35000km na tachu + slicky) a on si tam dal jen na půl sjetý origo 15" a jak myslíš že to dopadlo?? Velmi šťastný
Je to natočené i na DVD z honday pořádnej výtlem Dejf vyhrál je to dobrý
   Návrat  
lulin je teď offline  lulin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 12:57   Citovat  

Vlada8 napsal:
dobrej uter je to dobrý

jinak ja s tou gsr souhlasim - jela jak cert a rekl bych ze ta vybava spis potesi, nez pritizi.... OK

Zeptám se...jel jsi někdy v ITR? Já jen, že kdybych měl jen Vti, tak si budu ve skrytu duše taky myslet jaká je to raketa a že ta všude vychvalovaná ITR nemůže bejt o tolik lepší stroj,když tam mám poladěný podvozek,brzdy,sání,svody,catback vejfuck VTEC ...jenomže to mi hlava nebere
Potom vyjedu z garáže právě tou ITR a už jen jak tam padne jednička a pomaličku se z tý garáže rozjedu...mám pokračovat? ITR je především o pocitech, tohleauto utočí na všechny vaše smysly a proto ho mám...v GSR jsem nikdy nejel a vlastně po tom ani netoužím...když na mě neudělala dojem ani S2000, po které jsem jeden čas pokukoval,tak to je můj názor
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 13:06   Citovat  

Pawson napsal:
Dejve nevím nevím, nic proti tobě nemám, ale trochu mi vadí jak si myslíš, že ten kdo má TYPE R, má něco...Vlaďova GSR nasekala Gregyho jak malýho kluka. Teď je to moje auto a piš si, že s výkonem nezůstanu pozadu. ITR nedělali jen tak nadarmo, ale v těchto případech to vidím na zručnosti řidiče...
Hádat se nechci, ale když jsem jel s Tondou nebo on semnou, nějak jsme nevypozorovali, že by GSR nebo jeho ITR jelo lépe. Já mám výhodu, že převodovka a spojka je TOP, motor táhne fantasticky. Tak snad se neurazil a vezmeš to jako chlap.

Ano, jednou me dal ale na slickach a s vykuchanym autem. Ale rozhodne ne jak malyho kluka, vzdyt druhy misto jsem nakonec uhajil pred Vladou Úsměv V te dobe uz navic byla prevodovka zrala na opravu ponevadz uz byly v haji synchrony. Ted uz je to ok tak uvidime nekdy snad Úsměv
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 14:08   Citovat  

To je jak srovnavat A4 vs. S4... Vlastne ono to ma jen jiny narazniky a kola... omg
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 15:04   Citovat  

Meda napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to asi vypadá na porovnávání údů pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Dejf nevím kdy se sem dostane ale tohle ho určitě pobaví pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Ale máš pravdu asi to bude o řidiči na Honday si dával sprint s ITR (35000km na tachu + slicky) a on si tam dal jen na půl sjetý origo 15" a jak myslíš že to dopadlo?? Velmi šťastný

Teď nevím, proti komu Dejf vyhrál? Proti Vláďovi?Já jsem neříkal, že Vláďa ho pojel, pozor Úsměv Ať se klidně pobaví, kdybch to nechtěl napsat, tak to nenapíšu.

Gregy já vím, že měl slicky a odlehčeno vzadu, ale pro klid dušl jsem to dneska měřil a dělá to 30kg ( taky už jsem "vykuchaný" ) a pokud vím, tak pořád se tady mele dokola, že ITR je o +- 45kg odlehčená, takže pořád máš 15kg výhodu. Převodovka je věc druhá a nejvíce rozhodující, to nebudeme rozepisovat.
Nechtěl jsem se tě dotknout, to určitě ne, jen že vím, že tě dal a docela mě to potěšilo. V létě můžeme zkusit znovu, o nic nejde, mě nevadí, že prohraju, o co jde? Úsměv

Zemi zase z toho nedělej hnedka kabaret, z GSRka se vyklubala ITR, takže to takový kotouč nebude.

Já si stojím za svým, že GSR od Vláďi jede fakt výborně, já ji ještě zlehka pomůžu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 15:50   Citovat  

Pawson napsal:
Teď nevím, proti komu Dejf vyhrál? Proti Vláďovi?Já jsem neříkal, že Vláďa ho pojel, pozor Úsměv Ať se klidně pobaví, kdybch to nechtěl napsat, tak to nenapíšu.

Já si stojím za svým, že GSR od Vláďi jede fakt výborně, já ji ještě zlehka pomůžu.
tak přeci jsem tam jasně napsal proti "ITR" a do závorky že ta "ITR" měla najeto pouhých 35t km
Ele ber v potaz že když ty pomůžeš sériové GSR a někdo jiný pomůže sériové ITR tak si pak už stejně neškrtneš toť můj názor měl jsem tu čest se v Dejfovo ITR svézt a kouř škoda že tu není smajlík pro
Extázi Velmi šťastný VTEC
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 15:56   Citovat  

Newer napsal:
Velmi šťastný notak , sel jsem s kuzi na trh, myslim ze staci oftopicari jestli se nekomu nelibi nekomu muj nazor na crx tak... Velmi šťastný udela stejne prd... "normalni lidi kacej stromy sekerou popr pilou, clenove honda clubu se o to pokouseji neustale CRXem" ... Úsměv Honda meetallll kazdej z nas je svedkem toho, jak nejakej mladej vocas slozi crxo do stromu, kazdej z nas je svedkem jak dojizdi zavodnici s crxem na semafor na kterym je cervena s 8000 otackama... atd atd atd OK crx bylo atraktivni pred 15 lety, ted uz je to stara plechovka tecka. dalsich komentaru na tema CRX se zdrzuju. VTEC

Já si myslim že crx dokáže být atraktivní i dnes a to i první generace která je třeba to moje 24let starý auto VTEC Teď se můžeš podívat na diskuzi Můj splněný sen a smát se mě jak mám atraktivní auto HaHaaa ale v létě se budu smát já, až to bude podle mích představ. A i za takovím vrakem což je teď moje auto tak se dost lidí otočí když sliší zvuk motoru, sice je potom čeká zklamání a řeknou si co to je za sra.ku ale mě to až tak nevadí. Nejvíc mě štvou takoví ty dementci co jezděj do školy fáčkama a potom stojej kolem mího auta a pomlouvaj ho. A o tom že když jsem ve třídě koukám si na auto z okna a kolem choděj dementi a dělaj že vypouštěj kola a škrábou barvu o tom ani nemluvim naštvanej . Proč teda ty starý plechovky vyvolávaj takovou závist? Já bych těm vocas.m ukop palicy za to, nemám slov... Jenomže co já, taková socka zmůžu proti těm dementkum? nic vůbec nic Bueee Až to dám do kupy tak to abych do školy jezdil na kole kvůli takovejm HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 16:04   Citovat  

Já jsem taky tvrdil že to jede fakt skoro stejně, není to žádná rána Úsměv Dejf vyhrál, tak vyhrál, celou donu se tu znažime naznačit, že to taky jede. Člověk napíše prostě svůj názor a hnedka se do toho začne míchat xy lidí. Možná když by si vlastnil GSR, mluvil by si jinak Méďo Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 16:09   Citovat  

Meda napsal:
tak přeci jsem tam jasně napsal proti "ITR" a do závorky že ta "ITR" měla najeto pouhých 35t km
Ele ber v potaz že když ty pomůžeš sériové GSR a někdo jiný pomůže sériové ITR tak si pak už stejně neškrtneš toť můj názor měl jsem tu čest se v Dejfovo ITR svézt a kouř škoda že tu není smajlík pro
Extázi Velmi šťastný VTEC

Na extázi se vyprdni Velmi šťastný na GSRko stačí bohatě CAI, pořádný catback, setrvák, odlehčit 50kg a na seriovku ITR by to mohlo opravdu vyzrát Úsměv Hele ale stejně je to fuk:D Celou dobu mi jde o to, že ITR je vrcholovka, ale že ta podělaná plečka s názvem GSR jede taky jako z praku HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 16:29   Citovat  

Pawson napsal:
Na extázi se vyprdni Velmi šťastný na GSRko stačí bohatě CAI, pořádný catback, setrvák, odlehčit 50kg a na seriovku ITR by to mohlo opravdu vyzrát Úsměv Hele ale stejně je to fuk:D Celou dobu mi jde o to, že ITR je vrcholovka, ale že ta podělaná plečka s názvem GSR jede taky jako z praku HaHaaa
No jo ale to už jsou prostě další ůpravy HaHaaa prostě názor že sériová GSR je na tom výkonově skoro stejně jako sériová ITR je blbost

A upřímě já bych GSR nechtěl líbí se mě potenciál 1.8 ale ten čumák čtyřočka to prostě zabijí jedině swap do mojeho coupátka pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 16:48   Citovat  

prostě to blbost není, když to tvrdí povícero lidí Velmi šťastný Hele a ITR nemá čtyřočko? Pokud se nepletu tak ano:) neboj se, nárazník jsem upravil, vypadá to mnohem lépe:)))

Je na co se těšit, už se upravila dost, třešnička budou kola:)))
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 16:52   Citovat  

A kdo říkal že se mi líbí ITR se čtiřočkem já mluvím o tom potenciálu Nej ITR je JDM verze je to dobrý
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 17:47   Citovat  

gsr naseka itr? rofl dojed Úsměv

nevi proc se tu hadate, itr ma vyssi vykon, nizsi hmotnost, lepsi tranny. tim padem dle fyziky nemuze byt pomalejsi...takze rikat ze gsr je rychlejsi nez itr je podle me hodne out...nevim jak jezdi gregy ani jeho integra.
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 17:53   Citovat  

lulin : Ale tak ty si taky nejel v GSR podle me ty pocity jsou stejny to se na me nezlob.jo je neco jinyho kdyz mas okolo sebe ram a sedis ve skorepine a mas rukavicky atd... Se stydím Kdyz mas auto rad tak z nej mas vzdycky dobrej pocit...

Nechapu proč se tu pořad hadate vem te si ,že se tady o nečem bavite (kdyz pominu nekonečnou debatu)o tom kdo koho pojel a jak to bylo s časomírou v JH HaHaaa Tak ti co porovnavaji ITR a GSR nikdy nesedeli v GSR. Tak nevim o cem tu tlachate meetallll GSR je super povoz kterej fakt jede a neztracis v nem pohodli..cestou na dovolenou ti je fuk ze to ma -+45kg navic.LSD a vsechno co jste vypsaly.Hlavne ze si jedes jak pan.To byla jedna sorta lidi,ktera si tohle auto koupila. ale pak je druha ktera Integru na dovolenou nepotahne.Ale ale rad si sjede treba po okruhu tak ma ITR ..A hotovo.Kazdy je urceny drobet k jinymu zakaznikovy....Nevim proc to berete porad tak RACING Velmi šťastný Tenkrat ste se tu taky s Vladou hadaly kolik to ma vlastne koni,a pletly jste si vykon s GS.Kazdej znalej no OK

BTW a nerikam ze GSR nepatri na okruh myslim ze by se tam neztratila--- nesouhlas
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 17:56   Citovat  

infinity napsal:

nevi proc se tu hadate, itr ma vyssi vykon, nizsi hmotnost, lepsi tranny. tim padem dle fyziky nemuze byt pomalejsi...takze rikat ze gsr je rychlejsi nez itr je podle me hodne out...nevim jak jezdi gregy ani jeho integra.

Máš pravdu ale nezapomen ze co kus to odchylka ve vykonu...to uznej sam...Mas kusy co proste tahaj a mas kus kterej tolik nejede...Co si taky motor prozil no..

A uz to neřešte a nekažte Pawsonovy radost z noveho auta...
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 18:02   Citovat  

odchylka je samozrejme v norme. 1,2 mozna 3-4 kone, ale ne tolik aby presahly veskere deficity.

Myslim, ze zemi to vystihl dobre kdyz se nad tim clovek zamysli pořádnej výtlem jdu radsi do garaze Velmi šťastný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 18:17   Citovat  

Meda napsal:

ale di ty médo, to sou zas povídačky Úsměv jsem se pak vyměnil se Zdenkou a napoprvé ještě to nebylo vono. pak už to bylo vobraceně. ženský to holt neuměj tolik mordovat Velmi šťastný myslim, že to bylo vidět pak i na výsledkách. to jen k těm údům G4G

jinak to bude celkem zajímavý, až to kluci porovnaj. Ačkoli bych tipnul Dejfa vítěze, tak zadarmo to mít nebude VTEC
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 18:24   Citovat  

Rada36 napsal:
lulin : Ale tak ty si taky nejel v GSR podle me ty pocity jsou stejny to se na me nezlob.jo je neco jinyho kdyz mas okolo sebe ram a sedis ve skorepine a mas rukavicky atd... Se stydím Kdyz mas auto rad tak z nej mas vzdycky dobrej pocit...

Nechapu proč se tu pořad hadate vem te si ,že se tady o nečem bavite (kdyz pominu nekonečnou debatu)o tom kdo koho pojel a jak to bylo s časomírou v JH HaHaaa Tak ti co porovnavaji ITR a GSR nikdy nesedeli v GSR. Tak nevim o cem tu tlachate meetallll GSR je super povoz kterej fakt jede a neztracis v nem pohodli..cestou na dovolenou ti je fuk ze to ma -+45kg navic.LSD a vsechno co jste vypsaly.Hlavne ze si jedes jak pan.To byla jedna sorta lidi,ktera si tohle auto koupila. ale pak je druha ktera Integru na dovolenou nepotahne.Ale ale rad si sjede treba po okruhu tak ma ITR ..A hotovo.Kazdy je urceny drobet k jinymu zakaznikovy....Nevim proc to berete porad tak RACING Velmi šťastný Tenkrat ste se tu taky s Vladou hadaly kolik to ma vlastne koni,a pletly jste si vykon s GS.Kazdej znalej no OK

BTW a nerikam ze GSR nepatri na okruh myslim ze by se tam neztratila--- nesouhlas

souhlasím...na letošním HD jsem se poprvé svezl v ITR(mnohokrát děkuji Dejfovi) a byl to fantanstickej zážitek.
A jestli jede GSR podobně jak ITR ,tak musej bejt její majitelé určitě moc spokojení.

Ale pochybuji že seryová GSR ve výborným stavu pojede seryovou ITR ve výborném stavu.
Na sprintu to možná bude jen vteřinka ale na okruhu kde ITR dokáže ukázat svůj potenciál naplno to bude určitě mnohem znatelnější.
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 19:29   Citovat  

to auto jede velice podobne, hodne zalezi na stavu, tim, ze ma integra je a byla motoricky v super stavu, to tu vi asi vice lidi....nekolika lidem z H-C jsem ji drive pujcoval...

na sprintech z JH byla casomira podivuhodna, to promin Gregy, vem co cert, ale mam to na videu, jak jsem te porazil a ani jednou jsi me nedal - nikdy. Tak jsem nechapal 3 misto za tebou. Myslim, ze jsem mel byt druhy, ale jak rikam, je to jedno

o ty sporinty, jednou jsem te porazil i na 195/65/15 - hezke vysoke salamy, jak tu padlo, ty kila, GSR sebou vozi v celku tezke stresni okno, tempomat, klimu atd....je proste tezsi a jak psal pawson po tom odlehceni zadnich sedacek nehana ani seriovou vahu ITR...

a s ITR jsem mel tu cest jet....zadny vyrazny rozdil nepotiju...tak prosim berte ve vetsi podtaz nazor lidi co ridili oboje.... ale to je nekonecne hadani pořádnej výtlem pořádnej výtlem

pro ovlazeni pameti OK

Odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 19:38   Citovat  

infinity napsal:

Vy jste jak potroublý ne? pořádnej výtlem Tady to nikdo netvrdil, že GSR jede líp a rychleji jak ITR Mrk Jede to opravdu dosti podobně, více Vám k tomu napíše můj věrný kamarád TondaCRX, který ji řídil, kterého každou chvíli vozím. Podvozek má ITR nesrovnatelný s GSR, tudíž ITR je jasně lepší, ale v tý rychlosti to je fakt skoro to samý, tenhle žluták prostě táhne jako potvora, holá serie motor to taky není Mrk

Nejvíce jsem se s Tondou pobavil, že je nejlepší soudit GSR, když v tom tady nikdo nejel Mrk Chlapi buďte soudní, nikdo! tady neřekl, že GSR nasekááá ITR, ale že nasekalo Gregyho, holt měl v háji převodovku a Vláďa měl slicky.

666 aspoň rozumný člověk, vítěze tipne, ale zadarmo to nebude.

Rada v tom jel nespočetněkrát, ví o čem mluví. Jakto, že mám wintercar škůdu kilodeset a dá max na rovině kilodeset a kamošova kiločtyřicet? Ten samý motor, ten samý šrot? Ten samý příklad u favoritů.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 19:49   Citovat  

Vlada8 napsal:
to auto jede velice podobne, hodne zalezi na stavu, tim, ze ma integra je a byla motoricky v super stavu, to tu vi asi vice lidi....nekolika lidem z H-C jsem ji drive pujcoval...

na sprintech z JH byla casomira podivuhodna, to promin Gregy, vem co cert, ale mam to na videu, jak jsem te porazil a ani jednou jsi me nedal - nikdy. Tak jsem nechapal 3 misto za tebou. Myslim, ze jsem mel byt druhy, ale jak rikam, je to jedno

o ty sporinty, jednou jsem te porazil i na 195/65/15 - hezke vysoke salamy, jak tu padlo, ty kila, GSR sebou vozi v celku tezke stresni okno, tempomat, klimu atd....je proste tezsi a jak psal pawson po tom odlehceni zadnich sedacek nehana ani seriovou vahu ITR...

a s ITR jsem mel tu cest jet....zadny vyrazny rozdil nepotiju...tak prosim berte ve vetsi podtaz nazor lidi co ridili oboje.... ale to je nekonecne hadani pořádnej výtlem pořádnej výtlem

pro ovlazeni pameti OK

Odkaz

Vláďo, motor je ve výborné kondici, opravdu, převodovka je ve výborné kondici, spojka super, opravdu paráda. Ale bohužel teď bojuji s kastlou, začalo to sakra hnít, nechtěl jsem tě nervovat, ale lemy jsou v kaši, blatníky u světel a radši to nechci řešit:( Je to ve stádiu, kdy to zachráním tak nějak, ale mrzí mě to. Vypadá to, že to asi někdo špatně ošetřil, ale stane, neříkám.

Jinak díky za podporu, ty jsi taky řídil obě varianty, takže to víš sám. Neboj se, už mám odhlečeno zatím o 35kg, ale vyleze to na hezký číslo. Vážil jsem origo kola z GSR 195/55 R15 a váží rovných 15kg, ale i na ITR Enkei 195/55 R15 váží rovných 15kg. Dnes měřeno. V létě to budu mít hotový, předělává se, bude se líbit neboj:)
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 20:14   Citovat  

Pawson napsal:
Vy jste jak potroublý ne? pořádnej výtlem Tady to nikdo netvrdil, že GSR jede líp a rychleji jak ITR Mrk Jede to opravdu dosti podobně, více Vám k tomu napíše můj věrný kamarád TondaCRX, který ji řídil, kterého každou chvíli vozím. Podvozek má ITR nesrovnatelný s GSR, tudíž ITR je jasně lepší, ale v tý rychlosti to je fakt skoro to samý, tenhle žluták prostě táhne jako potvora, holá serie motor to taky není Mrk

Nejvíce jsem se s Tondou pobavil, že je nejlepší soudit GSR, když v tom tady nikdo nejel Mrk Chlapi buďte soudní, nikdo! tady neřekl, že GSR nasekááá ITR, ale že nasekalo Gregyho, holt měl v háji převodovku a Vláďa měl slicky.

666 aspoň rozumný člověk, vítěze tipne, ale zadarmo to nebude.

Rada v tom jel nespočetněkrát, ví o čem mluví. Jakto, že mám wintercar škůdu kilodeset a dá max na rovině kilodeset a kamošova kiločtyřicet? Ten samý motor, ten samý šrot? Ten samý příklad u favoritů.

hele, moc pochopení nehledej, tě přejde po pár konfrontací Úsměv prověřeno a ověřeno
kdyby se nááááhodou stalo, že dáte někde sprint nebo něco na ten způsob a nedej bože bys ho pojel Se stydím tak pak bys poslouchal, že tohle už neni seriová GSR anebo to máš vykuchly etc .
dejte vědět, estli něco domluvíte. vzal bych mýho dědu ATR a přijel bych se kouknout, trochu to hecnout HaHaaa
(a nezapomen ze dejf s tou řadičkou uz umí kvedlat celkem slušně Velmi šťastný )
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 20:27   Citovat  

665+1 napsal:
hele, moc pochopení nehledej, tě přejde po pár konfrontací Úsměv prověřeno a ověřeno
kdyby se nááááhodou stalo, že dáte někde sprint nebo něco na ten způsob a nedej bože bys ho pojel Se stydím tak pak bys poslouchal, že tohle už neni seriová GSR anebo to máš vykuchly etc .
dejte vědět, estli něco domluvíte. vzal bych mýho dědu ATR a přijel bych se kouknout, trochu to hecnout HaHaaa
(a nezapomen ze dejf s tou řadičkou uz umí kvedlat celkem slušně Velmi šťastný )

Ale já neříkal, že nasekám Dejfa pořádnej výtlem Mě jen zamrzelo, co o GSRku řekl, když v tom nejel ani Úsměv Je dobrý si hájit ITR, ale opravdu říkám, že výkonostně to není žádný výbuch oproti GSR, ale nevím kdo přišel s tím, že GSR pojede všechny ITR Úsměv

Já jsem s GSR velmi spokojený.

To Dejfovi neberu, spíše přínos pro nás Hondaře, že je dobrý Úsměv Pokud mi pořád nikdo nevěří, Radovi, Vláďovi, tak já Vám ji s láskou zapůjčím Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 21:28   Citovat  

Pawson napsal:
Ale já neříkal, že nasekám Dejfa pořádnej výtlem Mě jen zamrzelo, co o GSRku řekl, když v tom nejel ani Úsměv Je dobrý si hájit ITR, ale opravdu říkám, že výkonostně to není žádný výbuch oproti GSR, ale nevím kdo přišel s tím, že GSR pojede všechny ITR Úsměv

Já jsem s GSR velmi spokojený.

To Dejfovi neberu, spíše přínos pro nás Hondaře, že je dobrý Úsměv Pokud mi pořád nikdo nevěří, Radovi, Vláďovi, tak já Vám ji s láskou zapůjčím Mrk

muhehe v klidu, ne? to porovnejte, zdokumentujte a bude jasno mravenec
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2008 , 21:38   Citovat  

Pro mě za mě můžeme je to dobrý Vždyť o nic nejde. Nejradši budu, když si do toho sedne a posoudíÚsměv))) :chichi:
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádky |GSR vs. ITR prosim zde:)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina