Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádky |GSR vs. ITR prosim zde:)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 11
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:08   Citovat  

Zemi napsal:
To je mozny, ale ITR je ITR. Tuhost karoserie, vypilovanej podvozek.... Civic je auticko do mesta. Mrk

jj to určo OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:20   Citovat  

Zemi napsal:
Rover bude klasika ne ITR jak jsem mylne psal. Tlumice jsou mekky jak :mravenec: urco to bude max jako GSR... ITR uz je v serii tvrda resp. nizsi - rover je v serii offroad. Serie vs. serie ITR zpraska na okruhu vetsinu uz kvuli LSD. OK

Minore dostal jsem upozorneni na zaklade tohoto slovicka? Ja jen abych vedel. Doufam ze neni sprosty slovo aj "suchy z nosu"... To by me mrzelo. Diky a sorry za OT
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MártyKL je teď offline  MártyKL
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:21   Citovat  

Já svý DelSol H dávám LSD pod levý stěrač,pak je to větší mazec.
   Návrat  
Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:33   Citovat  

Marfi napsal:
myslim že itr s 15Otis km pojede stejně jaK Itr s 30tis km kdyby ta s víc km byla náka mrtvola tak by se to určitě poznalo a ne jen na 4OOm.Jinak itr v serii smete jak atr tak civic 1,8vti na 400m na dálnici nad 180 by měla s atr určité problémy a byla by i pokořena(mnohokrát vyzkušeno).Proti vladovi gsr jsem jel jednou já měl seriovou itr a on taky já zajel 14,9 a on 15,440 každopadně nevim jak jel jestli bylo vše ok.Já osobně si myslim že type-r je určitě o něco rychlejší ale třeba v provozu těch 20ps opravdu nic neni spíš bych řekl že na okruhu by to bylo poznat mnohem víc ale to hlavně kvuli nastavení podvozku pokud gsr nemá stejnej podvozek jako zemiho rover ten je totiž na podvozku Itr:-)

Výsledku sprintu itr vs gsr:odkaz

Tém si chtěl naznačit, že Vláďa dopadl špatně nebo právě dobře? Podle mě je to slušné, na to co má vše ITR za vychytávky, je to až příliš dobré...Taky se tady netvrdilo, že to to jede lépe, ale velmi podobně, za tím si stojím muhehe
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:44   Citovat  

Zemi napsal:
Minore dostal jsem upozorneni na zaklade tohoto slovicka? Ja jen abych vedel. Doufam ze neni sprosty slovo aj "suchy z nosu"... To by me mrzelo. Diky a sorry za OT

Jj, to se mi stalo uz taky parkrat.. Proste, Velky bratr te sleduje aneb "dostavate pokutu 1 kredit za pouziti nepovoleneho vyrazu".. Velmi šťastný

Jinak, je bez debat, ze ITR je vypilovanejsi a mnohem dokonalejsi nacini, kazdy pilovani je jen o desetinkach. Komu to za to stoji, at naskoci, komu staci to druhy, at se nehada, ze je to to same. Tahle diskuse stejne nikdy k nicemu nedojde..
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:45   Citovat  

Zemi napsal:

Ano, dostal jsi to za ta ":mravenec:" a taky za nějakou tu "pr-del" nedávno, kterou jsi obešel, když jsi ji tam nemohl napsat přímo.
Psalo se o tom mnohokrát a většina lidí asi dost dobře ví, co je sprostý a co ne. Za suchý z nosu tě nikdo trestat nebude, ale to víš nejspíš sám. Pokud budeš u některého slova na pochybách, můžeš zvolit mírnější variantu (nejjistější způsob), můžeš se mě nebo jiného moderátora zeptat předem (poněkud zdlouhavé) anebo to můžeš napsat natvrdo (a riskovat další varování).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 0:53   Citovat  

alicante napsal:
Jj, to se mi stalo uz taky parkrat.. Proste, Velky bratr te sleduje aneb "dostavate pokutu 1 kredit za pouziti nepovoleneho vyrazu".. Velmi šťastný

Jinak, je bez debat, ze ITR je vypilovanejsi a mnohem dokonalejsi nacini, kazdy pilovani je jen o desetinkach. Komu to za to stoji, at naskoci, komu staci to druhy, at se nehada, ze je to to same. Tahle diskuse stejne nikdy k nicemu nedojde..

Každýmu tady stačí to druhý pořádnej výtlem jediný komu ne, tak twilite, který to má čistě na okruh...Jak se tu již psalo, každej s tím praská denně pro chleba a mlíko, takže bych tady nedělal nějaký tvrdý závěry:)

Mě to stačí a stačí poladit OBD1, hlavně prdnout dobrý výfuk a vše je jinak :hehe: Ale mě to stačí, jede to výborně. Jen říkám pro ty, co pořád nechápají, jede to "skoro" stejně a Tonda, ktrerý dost posoudil měl na ITR převodovku v pořádku, odešla od nás až postupem času, ať je ji zem lehká.

Prosím o minutu ticha...

A o hodinu klid v tomto příspěvku pořádnej výtlem
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:07   Citovat  

no tim nechci říct nic ale pul sekundy na 400m znamená že nákej ten rozdíl tam je a viděl bych to tak na dvě auta a na kilák už to muže bejt aut třeba pět Mr. Green Ale každé auto se dá dobře poladit a 400m neni vše OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:08   Citovat  

Pawson napsal:
Každýmu tady stačí to druhý pořádnej výtlem jediný komu ne, tak twilite, který to má čistě na okruh...Jak se tu již psalo, každej s tím praská denně pro chleba a mlíko, takže bych tady nedělal nějaký tvrdý závěry:)

Mě to stačí a stačí poladit OBD1, hlavně prdnout dobrý výfuk a vše je jinak :hehe: Ale mě to stačí, jede to výborně. Jen říkám pro ty, co pořád nechápají, jede to "skoro" stejně a Tonda, ktrerý dost posoudil měl na ITR převodovku v pořádku, odešla od nás až postupem času, ať je ji zem lehká.

Prosím o minutu ticha...

A o hodinu klid v tomto příspěvku pořádnej výtlem

Minuta je pryc.. Velmi šťastný Jo, souhlas, jede to v beznym provozu "skoro stejne". Jde jen o to, co to pro koho je "skoro" .. Úsměv Ja to posuzuju ze subjektivniho pohledu, protoze jsem se vsema Type-R a VTi jezdil a vim, ze rozdil to sakra je. Nejde o rychlost v primce, ale o pocit z rizeni, z brzd.. Ale na denni jezdeni ITR moc neni..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:18   Citovat  

alicante napsal:
Minuta je pryc.. Velmi šťastný Jo, souhlas, jede to v beznym provozu "skoro stejne". Jde jen o to, co to pro koho je "skoro" .. Úsměv Ja to posuzuju ze subjektivniho pohledu, protoze jsem se vsema Type-R a VTi jezdil a vim, ze rozdil to sakra je. Nejde o rychlost v primce, ale o pocit z rizeni, z brzd.. Ale na denni jezdeni ITR moc neni..

Já ti děkuji za tu minutu, Tondo, aspoň převodovka je poctěná pořádnej výtlem Ale proč si to ještě tu hodinu nezvládnul, já se mohl klidně vyspat pořádnej výtlem

Jasný, jde mi nejvíce o běžný provoz, protože v tom jezdíme většina nejvíce a věř, že tady ITR slouží pro chleba a mlíko, většinou, jaky jsem si to pořídil jako běžný auto Úsměv

Celková stránka je jasná ve prospěch ITR, hlavně podvozkově, brzdy samozřejmě, LSD, je to ikona Hondy. Věcí je po víc. Uznej, že zase výbavička v GSR na škodu není, jako na běžný auto Hihi

Neměním, neměnil bych už asi, nejsem pilot, rád se svezu, někdy pomalu a někdy tomu zahulím Úsměv
Drž se a zítra přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:20   Citovat  

Marfi napsal:
no tim nechci říct nic ale pul sekundy na 400m znamená že nákej ten rozdíl tam je a viděl bych to tak na dvě auta a na kilák už to muže bejt aut třeba pět Mr. Green Ale každé auto se dá dobře poladit a 400m neni vše OK

Holt souhlasím, zrovna ti to prošlo:) Poladil bych rád, ale víš jak, ty peníze jsou šílený. Ono to fakt stačí a jede to hezky americky Velmi šťastný Taky opatruj se, valím spát, zítra budu předstírat práci je to dobrý
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:28   Citovat  

Marfi napsal:

No nechci vám brát iluze,ale za 15,70 jsem to jezdil s 1.5 pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:31   Citovat  

Pawson napsal:
Já ti děkuji za tu minutu, Tondo, aspoň převodovka je poctěná pořádnej výtlem Ale proč si to ještě tu hodinu nezvládnul, já se mohl klidně vyspat pořádnej výtlem

Jasný, jde mi nejvíce o běžný provoz, protože v tom jezdíme většina nejvíce a věř, že tady ITR slouží pro chleba a mlíko, většinou, jaky jsem si to pořídil jako běžný auto Úsměv

Celková stránka je jasná ve prospěch ITR, hlavně podvozkově, brzdy samozřejmě, LSD, je to ikona Hondy. Věcí je po víc. Uznej, že zase výbavička v GSR na škodu není, jako na běžný auto Hihi

Neměním, neměnil bych už asi, nejsem pilot, rád se svezu, někdy pomalu a někdy tomu zahulím Úsměv
Drž se a zítra přátele

Jaký je rozdíl v seriových brzdách VTi/GS-R x ITR? Co já vím,tak mají shodné brzdy. LSD mají všechny,jen né tak vypilované jako ITR
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 1:53   Citovat  

predek 282, zadek 260
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:02   Citovat  

infinity napsal:
predek 282, zadek 260

JJ,to sedí, zadek 26,2 Mrk
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:05   Citovat  

Fish napsal:
No nechci vám brát iluze,ale za 15,70 jsem to jezdil s 1.5 pořádnej výtlem

jj ale to si jezdil 200m Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:16   Citovat  

Marfi napsal:
jj ale to si jezdil 200m Hihi

Aha,tak proto mě všichni začali předjíždět. Já blbec brzdil a myslel,že je konec. Velmi šťastný
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:18   Citovat  

alicante napsal:

Jeden pan tady ji mel ITR jako firemni auto a den co den s ni jezdil do prace je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:20   Citovat  

Rada36 napsal:
Jeden pan tady ji mel ITR jako firemni auto a den co den s ni jezdil do prace je to dobrý

Ale jo, nerikam, ze se to neda, par dni jsem to i zkousel.. Ale proste vis, jak to myslim, ne?
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:23   Citovat  

alicante napsal:
Ale jo, nerikam, ze se to neda, par dni jsem to i zkousel.. Ale proste vis, jak to myslim, ne?

Jo vim neni to vyrobeny za ucelem jako Smart je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:24   Citovat  

alicante napsal:

Já vím,jak to myslíš. Musel jsi zpívat místo rádia Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:25   Citovat  

Fish napsal:
Já vím,jak to myslíš. Musel jsi zpívat místo rádia Úsměv

Si to pamatujes jo? pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 2:30   Citovat  

alicante napsal:
Si to pamatujes jo? pořádnej výtlem

kouř
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 12:14   Citovat  

Fish napsal:
Jaký je rozdíl v seriových brzdách VTi/GS-R x ITR? Co já vím,tak mají shodné brzdy. LSD mají všechny,jen né tak vypilované jako ITR

brzdy su rozmerovo rovnake, rozdiel je len v rozteci... btw: v porovnani s prelude VTi, ktora ma taky isty rozmer brzd a je min. 200kg tazsia si myslim, ze brzdy su vcelku ok.

neviem co si myslel tym vypilovany, ale to LSD v americkych modeloch nebolo v kazdom a co sa tyka europskeho 1.8VTi, tak tam bolo LSD uplne rovnake ako v ITR (rovnake objednavacie cislo).
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 12:18   Citovat  

vti [906team] napsal:

neviem co si myslel tym vypilovany, ale to LSD v americkych modeloch nebolo v kazdom.

mám dojem, že GS-R samosvor nemá...
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 12:20   Citovat  

Hellborn napsal:
mám dojem, že GS-R samosvor nemá...

vsak to som pisal, ze to v americkych modeloch LSD nebolo v kazdom, mam pocit, ze sa to dalo objednat za priplatok, ale v serii to nebolo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 13:39   Citovat  

To znamená,že Euro VTI je blíže ITR,než GS-R Hihi
Brzdy na VTi jsou opravdu fajnové je to dobrý
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 13:42   Citovat  

Fish napsal:
To znamená,že Euro VTI je blíže ITR,než GS-R Hihi
Brzdy na VTi jsou opravdu fajnové je to dobrý

mozna tak emisnima normama, nebo mam snad myslet vzhledem???? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tady je to samej vtip je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 13:44   Citovat  

Vlada8 napsal:
mozna tak emisnima normama, nebo mam snad myslet vzhledem???? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tady je to samej vtip je to dobrý

Myslím technikou Mrk
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2008 , 13:46   Citovat  

Fish napsal:
Myslím technikou Mrk

ja ale myslim, ze vyhodou je OBD1....tak VTI je mladsi, tak tim je to jasny, proc...

ITR ma stejne veci s VTI1,8
GSR s 5G. VTI Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádky |GSR vs. ITR prosim zde:)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina