Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kvalita kol DOTZ
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
určin je teď offline  určin
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.12.2008 , 22:45   Citovat  

Jak jsou natomtyto kola?? Konkretne Dotz Shuriken 16x7 white ?
Vi nekdo??
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 12:23   Citovat  

určin napsal:
Jak jsou natomtyto kola?? Konkretne Dotz Shuriken 16x7 white ?
Vi nekdo??

Dotzy jsou,co se kvality týče,na tom dobře-německej výrobek..S hmotností netušim..ale jestli o nich uvažuješ,můžu se zeptat kamaráda,kterej je prodává,esli by na ně nebyla nějaká pěkná cena.Když bys na ně bral rovnou i gumy,bude ještě povolnější Úsměv

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 12:50   Citovat  

no parada, rovnou prosim zakolik by se dalo sehnat DOTZ SHURIKEN WHITE v rozmeru 7x16' a pneu 205/45 Úsměv
ET nemam tuseni kolik na Kivika 6.G .. asi 38 ??

na novou sezonu uz nechci sve 17ky, tak jsem to zul a zvazil Úsměv jen pro zajiavost jedno kolo co ted mam vazi rovnych 10kg a jedna guna 7kg. Tak pokud by byly lehci, bylo by to faaaaajn Úsměv

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:01   Citovat  

určin napsal:
no parada, rovnou prosim zakolik by se dalo sehnat DOTZ SHURIKEN WHITE v rozmeru 7x16' a pneu 205/45 Úsměv

na novou sezonu uz nechci sve 17ky, tak jsem to zul a zvazil Úsměv jen pro zajiavost jedno kolo co ted mam vazi rovnych 10kg a jedna guna 7kg. Tak pokud by byly lehci, bylo by to faaaaajn Úsměv

No to ET si asi moc vybírat nebudeš moct... Úsměv 38 je OK - moje 7x16 je mají a akorát! Origo 15´´ mají ET snad 45..

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:01   Citovat  

Dobrá tedy,v pondělí jde do práce,tak se u něj stavim a uvidíme s čím se vytasí.. Tak to valím bulvy
A jaký pneu?

Pawson je teď offline  Pawson
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:07   Citovat  

Byl jsem v Mor. Budějkách v obchodě, kde prodávají kola DOTZ a OZ Úsměv Když mi sám prodejce říkal, že pokud chci fakt kvalitku, tak ať jdu určitě do OZ. Ty tam prý nereklamoval zatím nikdo, ale DOTZy se tam reklamují, neříkal, že nejak extrémně, ale ten kdo přejede větší díru, tak musí jít na rovnání. Kolik reklamací bylo, je, mi neřekl, ale říkal, že pokud to mám na nějaký lehký cmrndačky, tak to stačí, pokud jde o nějaký silnější vůz s vyblbnutím, ty kola radši nebrat:)

U Určínka těžko soudit Úsměv Do teď to byl extrémní závodník, ale prý už chce jezdit jako člověk pořádnej výtlem

Určí je to na tobě, určitě to nebude nejhorší, pokud se ti líbí, běž do nich, ale 100% kvalita to taky nebude je to dobrý

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:12   Citovat  

Pawson napsal:
Byl jsem v Mor. Budějkách v obchodě, kde prodávají kola DOTZ a OZ Úsměv Když mi sám prodejce říkal, že pokud chci fakt kvalitku, tak ať jdu určitě do OZ. Ty tam prý nereklamoval zatím nikdo, ale DOTZy se tam reklamují, neříkal, že nejak extrémně, ale ten kdo přejede větší díru, tak musí jít na rovnání. Kolik reklamací bylo, je, mi neřekl, ale říkal, že pokud to mám na nějaký lehký cmrndačky, tak to stačí, pokud jde o nějaký silnější vůz s vyblbnutím, ty kola radši nebrat:)

U Určínka těžko soudit Úsměv Do teď to byl extrémní závodník, ale prý už chce jezdit jako člověk pořádnej výtlem

Určí je to na tobě, určitě to nebude nejhorší, pokud se ti líbí, běž do nich, ale 100% kvalita to taky nebude je to dobrý

OZ je určitě kvalitnější (ty zlikviduješ až při opravdu velké ráně - kamarád v cca 80-90 o obrubník... Rychlost odhadnuta dostal smyk v cca 120 a svodidla do trochu zbrzdily), ale DOTZ na tom taky nejsou špatně... A na 205/45 je ještě jakžtakž profil...

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:14   Citovat  

taky sem slysel neco podobenho co napsal Pawson, ze sou strasne mekky KO

pro spoona rikal mi to Benes z Brzd v CL (ty budes vedet)

Lojzik je teď offline  Lojzik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 13:29   Citovat  

určin napsal:

Jak píše Pawson, taky už jsem někde četl že DOTZ nejsou nic moc... A s váhou si u OZ určitě polepčíš je to dobrý Mě váží kolo cca 10kg i s gumou ( 195/45 R15 ) šuk

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 14:10   Citovat  

Hellborn: Ano, to si myslím je opravdu velká rána, to by jen tam žádný kolo nepřežilo. Kamoš bouchnul kolo v 50ti na obrubník a drží v pohodě, jen se kousek vyštíplo. Já už OZta mám, pořídil jsem jak nový, Superturisma GT, dopřál jsem si fakt nakonec kvalitu a volil jsem i celkem rozumnou rozteč.

I Urča dostal roum a volí na cívku rozumnou rozteč a velikost kol.

Becky a Lojzik: Chlapi díky za potvrzení, je tomu bohužel tak. Špatný to nebude nejspíše, ale jak jsme se již sholdi, žádná hitparáda taky ne, jsou to prostě měkká kola.

Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 14:22  Naposledy upravil Rada36 dne 31.12.2008 , 14:27, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

určin napsal:

Ja jsem je loni kupoval v 16"tce a i s gumama vysli na 24tis,jinak ET se da volit od 30 do 40 tusim...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 14:27   Citovat  

Pawson napsal:
Hellborn: Ano, to si myslím je opravdu velká rána, to by jen tam žádný kolo nepřežilo. Kamoš bouchnul kolo v 50ti na obrubník a drží v pohodě, jen se kousek vyštíplo. Já už OZta mám, pořídil jsem jak nový, Superturisma GT, dopřál jsem si fakt nakonec kvalitu a volil jsem i celkem rozumnou rozteč.

I Urča dostal roum a volí na cívku rozumnou rozteč a velikost kol.

Becky a Lojzik: Chlapi díky za potvrzení, je tomu bohužel tak. Špatný to nebude nejspíše, ale jak jsme se již sholdi, žádná hitparáda taky ne, jsou to prostě měkká kola.

Kdyz porovnas cenu a kvalitu tak jsou na tom porad hodne dobre je to dobrý ja jsem s nima vzal asi ve 30-40km/h dost diru ale fakt velikou a nic,taky se mi lidi smejou ze tam mam velikej profil gum,nj ale ted me treba ta guma pomohla,A kdo byl u nas na jihu tak ví proč jezdim na takovejch sudech je to dobrý

MiBa je teď offline  MiBa
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 15:15   Citovat  

mám Dotz Brand Hatch 6,5x15 et38 s pneu 175/55 R15 a naprostá spokojenost, jak je sjedu tak tam jdou 195/50 R15. Kola dávám každý rok jen tak na test převážit u kámoše a občas se přidá nebo odebere závažíčko. Dřív jsem s nima jezdil na feldě. ono dotz budou asi o dost levnější Úsměv.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 15:55   Citovat  

Rada36 napsal:
Kdyz porovnas cenu a kvalitu tak jsou na tom porad hodne dobre je to dobrý ja jsem s nima vzal asi ve 30-40km/h dost diru ale fakt velikou a nic,taky se mi lidi smejou ze tam mam velikej profil gum,nj ale ted me treba ta guma pomohla,A kdo byl u nas na jihu tak ví proč jezdim na takovejch sudech je to dobrý

Počkéj, 205/45 R16 je podle mě a dosti lidí asi tak nejlepší volba...Nejhorší je ten nejnižší třeba v tomto případě 205/40 R16, to tě tahá v kolejích, když sjedeš nerovnou vozovku, tak litáš po silnici jak postřelený králík Úsměv Volant s tebou háže, není to fakt dobrý, více náchylnější na díry, patníčky atd:) Navíc je to fakt tvrdolínÚsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 16:08   Citovat  

Pawson napsal:
Počkéj, 205/45 R16 je podle mě a dosti lidí asi tak nejlepší volba...Nejhorší je ten nejnižší třeba v tomto případě 205/40 R16, to tě tahá v kolejích, když sjedeš nerovnou vozovku, tak litáš po silnici jak postřelený králík Úsměv Volant s tebou háže, není to fakt dobrý, více náchylnější na díry, patníčky atd:) Navíc je to fakt tvrdolínÚsměv

ja mam 195/50 Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 16:47   Citovat  

Imho, tak po pravde je mi celkem fuka znacka. Jde mi oto, aby to nebylo "blato". Ty kola co mam ted jsou opravdu hodne moc pevna, taky se mi podarilo vzit obrubnik a ohnout ho, ale opravili mi to a v pohode. Nadruhou stranu neni cemu se divit, otocil jsem se cca v 50ti a rup na obruba....

Ty shurikeny se mi libi v tom bilem provedeni a jsou pekna vzhledove, tze pokud by OZ nebo nejaka jina znacka udelala neco podobneho, tak kliiido OZtka:)

taky se mi libi ROTA BOOST a nejsou ani zas tak moc draha (na ebay) ale nevim jak mo by byla draha doprava...

To ET jsem jen tak tipnul kolik by asi slo na C 6.G aby mi to nedrhlo o lemy nebo podbehy.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 16:52   Citovat  

určin napsal:
Imho, tak po pravde je mi celkem fuka znacka. Jde mi oto, aby to nebylo "blato". Ty kola co mam ted jsou opravdu hodne moc pevna, taky se mi podarilo vzit obrubnik a ohnout ho, ale opravili mi to a v pohode. Nadruhou stranu neni cemu se divit, otocil jsem se cca v 50ti a rup na obruba....

Ty shurikeny se mi libi v tom bilem provedeni a jsou pekna vzhledove, tze pokud by OZ nebo nejaka jina znacka udelala neco podobneho, tak kliiido OZtka:)

taky se mi libi ROTA BOOST a nejsou ani zas tak moc draha (na ebay) ale nevim jak mo by byla draha doprava...

To ET jsem jen tak tipnul kolik by asi slo na C 6.G aby mi to nedrhlo o lemy nebo podbehy.

Tak ET je v pohode 30 kdyz mas serii mam to ted na Coupe ale budu davat 35/35 Weitec tak ze nevim jestli to klapne....Ale doufam ze jo ale jak jsem psla mam na 50 vysku coz je dost....

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 16:55   Citovat  

Reagoval jsem jen na otázku,zda jsou kvalitní..Jako výrobek určitě,ten kluk je opěvuje v poměru cena/výkon/vzhled..cpe je na tuaregy,passaty,8g acco i civicy.Je jasný,že na trhu jsou určitě pevnější a lehčí kola,ale dotaz byl na DOTZy Mrk

David_R je teď offline  David_R
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 17:32   Citovat  

No řekl bych, že ET 30 už by ti tam teda nevlezlo. Já mám ET38 195/45/16 a řekl bych, že je to tak akorát, že škrtat nebudeš...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 17:33   Citovat  

David_R napsal:
No řekl bych, že ET 30 už by ti tam teda nevlezlo. Já mám ET38 195/45/16 a řekl bych, že je to tak akorát, že škrtat nebudeš...

Divny ale mel jsem to tak i na Tarze a to byla 30/30 niz a mega gumy a na Civicu to mam s rezervou a doufam ze se tam vleze i se snizenim tak nevim proc by se tam nevlezli.Na seriovej podvozek..Nevim teda jak to ma Určin sniženy

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 17:36   Citovat  

Rada36 napsal:
Divny ale mel jsem to tak i na Tarze a to byla 30/30 niz a mega gumy a na Civicu to mam s rezervou a doufam ze se tam vleze i se snizenim tak nevim proc by se tam nevlezli.Na seriovej podvozek..Nevim teda jak to ma Určin sniženy

Na Tarze to bude možná jiné, ale na Civicu 6G 3D si myslím, že už by to trčelo moc ven přes lemy, ale nevím nemám zkušenost, mám ET38 a to je podle mě fakt tak akorát, že i když se to zhoupne tak to neškrtne...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 17:39   Citovat  

David_R napsal:
Na Tarze to bude možná jiné, ale na Civicu 6G 3D si myslím, že už by to trčelo moc ven přes lemy, ale nevím nemám zkušenost, mám ET38 a to je podle mě fakt tak akorát, že i když se to zhoupne tak to neškrtne...

Me to teda na 6g Coupe nedre prave ze mi lezli vic ven na Del Sol...Nevim treba to na 3D muze bejt jinak...

neni to asi videt a auto je naklonny ale je to na Coupe OK

IMG_0478.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0478.JPG, 102.54 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 17:45   Citovat  

Foto s ET38:

C.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
C.jpg, 428.7 kB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 18:02   Citovat  

David_R napsal:
Foto s ET38:

to jsou 16ky??

spoon: jasnacka, me se shuriken white libi a myslim, ze by na mojeho cervenaka i sedly Úsměv nejsou ani extra drahy, tak proto se ptam na cenu. Jesli muzes zjistit i vahu, byl byh rad Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 18:10   Citovat  

určin napsal:
to jsou 16ky??

Jj, 16ky s pneu 195/45...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2008 , 18:10   Citovat  

určin napsal:
to jsou 16ky??

spoon: jasnacka, me se shuriken white libi a myslim, ze by na mojeho cervenaka i sedly Úsměv nejsou ani extra drahy, tak proto se ptam na cenu. Jesli muzes zjistit i vahu, byl byh rad Mrk

jinak k tej debate volil bych ted uz taky ET35 nebo 38 kvuli snizeni auta....

Váša je teď offline  Váša
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 17:59   Citovat  

hlavne pri koupi pozaduj typovy list,at nemas problem pri zapsani do tp.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 18:20   Citovat  

vasa napsal:
hlavne pri koupi pozaduj typovy list,at nemas problem pri zapsani do tp.

Na shurikeny ti ho vystavej maji v nabidce Civica ale nemely Targu nesouhlas

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 19:39   Citovat  

David_R napsal:
Jj, 16ky s pneu 195/45...

jake mas snizeni?? Vypada to moc pekne Úsměv
ale 195 sire pneu je pro me malo, chci 205/45. Uvidime co napise spoon. Do nove sezony je casu Úsměv
s tim zapsanim kol do TP by to nebylo marne Úsměv

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:29   Citovat  

Už víš co bys k nim chtěl za pneu?Abych se rovnou zeptal,pže při větším obratu dá určitě lepší cenu a ty si to pak můžeš porovnat jinde.Víš co myslim..samotný kola mi dá třeba za 40 a samotný gumy za 20,ale jako komplet to prodá za 50.Ty bys kola koupil za 38 a gumy za 15,ale v součtu by to bylo dražší.Nic neslibuju,ale zkusíme ho,když má náladu... Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
kvalita kol DOTZ
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina