Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
uzivatelske srovnani civic 6g vs octavia combi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 20:33   Citovat  

tak dneska se mi schodou nahod podarilo zajimavy srovnani. Bracha ma octavii v tdi a oba sme ted parkovali auta pres silvestra na stejnym parkovisti vedle sebe. a dneska kdyz sme jeli pro auta, tak prislo dobry srovnani. nejde ani tak o jizdni vlastnosti, ale o obycejny chovani a uzitnost auta. takze. octavie mela kompletne zamrzly okna a civic nic. tak kdyz sem se proskrabal do octavie, tak neslo poradne ani odemknout zamek zpatecky a kdyz se asi na 5ty pokus podarilo, tak nesla povolit rucni brzda a odemknout volant. potom co se podarilo, tak octavie ne a ne nastartovat. podarilo se asi na 6ty pokus. auto bylo silene vymrzly, zlobily brzdy a mela silene tvrdy perovani. kdyz sem si sednul do civica, tak zamek odemcenej hrave, stejne jako rucni brzda a odemceni volantu. nastartoval na cvrnknuti klicku. tlumice byli trosku ztuhnuty, ale brdy no problem. pro doplneni, obe auta maji zhruba stejne najeto a octavie je o 4 roky mladsi, ale servisovana v original servisu a nikdy nebourana. nehodnotim jizdni vlastnosti, pripadne blbosti jako zrychleni apod. jen ciste uzivatelske hledisko. a octavie vysla jednoznacne hur nez civic.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 20:42   Citovat  

pěkný srovnání to byl civic v garáži a octavie na mrazu ne:-)Zatahuješ ručku přes noc?
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:04   Citovat  

ja treba zatahuju rucku taky, furt, at je mraz nebo ne, a dycky se rano pusti.
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:11   Citovat  

tak to já v zimě nikdy nezatahuju ručku...snažím se zaparkovat tak, aby se to nerozjelo a pojistim to zpátečkou...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:15   Citovat  

ja rucku zatahuju jen z kopce jinak jen kvalt je to dobrý šetrim lana no.ale cas od casu ji zatahnu pri jizde aby fungovala....
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:15   Citovat  

Winie: boze.. to je zase srovnani.. pořádnej výtlem Nemyslis tohle vazne, vid? Velmi šťastný to rovnou muzu rict mladej at Vam tu napise kvalitni srovani, protoze ona vlastni Octu 1.8T 20V a za par dni si privezem 6g civica..

cele tohle bych presunul do sekce kde se Minor vtipne rozepsal jak je zvlastni ze stara CRX nedava nova auta.. je to dobrý
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:19   Citovat  

OMG muhehe
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:28   Citovat  

gizmi napsal:
Winie: boze.. to je zase srovnani.. pořádnej výtlem Nemyslis tohle vazne, vid? Velmi šťastný to rovnou muzu rict mladej at Vam tu napise kvalitni srovani, protoze ona vlastni Octu 1.8T 20V a za par dni si privezem 6g civica..

cele tohle bych presunul do sekce kde se Minor vtipne rozepsal jak je zvlastni ze stara CRX nedava nova auta.. je to dobrý
Zase musíš první rejpat? pořádnej výtlem Já tu nevidím žádné srovnávání výkonu, jízdních vlastností, nafty či benzínu, ale uplně normálních věcí u kterých jde srovnat všechny auta at to je nákupní či do terénu auto šuk Prostě jen postřech ze dvou aut vystavených stejným podmínkám Úsměv Já v tom nic špatného nevidím. Srovnávání aut jde koukám ze všech oblastí šuk
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 21:44   Citovat  

gizmi napsal:

Mě to připadá v pohodě - celkem objektivní srovnání...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 22:17   Citovat  

Marfi napsal:
pěkný srovnání to byl civic v garáži a octavie na mrazu ne:-)Zatahuješ ručku přes noc?

neboj marfiku. nepodvadel sem. stali hned vedle sebe. a rucka byla zatazena protoze stani bylo z kopce. jinak taky stojim na rychlost.

gizmi: no coment....radsi... Ble
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 22:20   Citovat  

Muj nazor na tyhle auta se koukam stale potvrzuje... Šrot jeden koncernovej. Mam alergii na tyhle auta. Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 22:26   Citovat  

sorry, ale to je fakt srovnání jako vemeno... kdyby obě auta byla zamrzlá, tak je to objektivnější. Takhle mohl civic stát třeba na kanálu, nebo naopak, co já vím. Vzhledem k tomu, že ta auta nestála ve stejný čas na stejném místě, tak je to mimo. Připomíná mi to objev jedné gymnazistky, která zjistila, že mikroby na upadnutý rohlík přejdou až za 5sekund. Kočka trochu zapomněla na X neznámých okolo Je to tam. . u nás v rodině bylo už 6 octávií TDI a nikdy nebyl problém. Každý ať posoudí sám, ale já říkám hloupost.-)
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:00   Citovat  

No to je vážně srandovní, to snad neni ani možný pořádnej výtlem já mam koktuli už x let a i na horách po tom, co tejden stála na mrazu nou problém... To si toho cívu fakt musel mít někde v garáži Mrk pořádnej výtlem pořádnej výtlem a když už jsme u toho srovnávání a furt se tu řeší hondy vs TDi... Tak včera si naše golfinka dala k večeři "nadupanýho" 4g cívu v tjůůůningu pořádnej výtlem a pak že kamna nejedou ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:06   Citovat  

jak gizmi, tak jvk ctete pozorne. obe auta stali vedle sebe ve stejny cas od stejne doby a do stejne. byli tam privezny i odvezeny zaroven. rozdil mezi nima byl tak 60cm a zadnej kanal tam neni siroko daleko. a pro gizmiho kterymu stale nedochazi a asi ani jeho pritelkyni, tak tu nikdo nesrovnava benzin a naftu. uvadel sem ze to je nafta, protoze tam je rozdil ve stavbe karoserie a je mozny ze je treba min odolna. i kdyz to spis bude blbost. uz v zacatku clanku je receno ze nesrovnavam jizdni vlastnosti. pouze to jak bylo auto zatuhnuty. takze si tyhle vase totalne zcestny komentare nechte mezi ty deti na TF papa papa papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:09   Citovat  

Mě jen nesedí, že okta byla totál zamrzlá a cíva jak kdyby přijel z havaje... Já s ní nalítala na horách mraky kiláků a dycky jsem ji jen ometla od sněhu a to bylo vše Úsměv tak proto čumim jak puk, tot vše... asi to zkusim, až budu mít C6g, pojedem na hory a pak napíšu srovnání Úsměv Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:10   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
Mě jen nesedí, že okta byla totál zamrzlá a cíva jak kdyby přijel z havaje... Já s ní nalítala na horách mraky kiláků a dycky jsem ji jen ometla od sněhu a to bylo vše Úsměv tak proto čumim jak puk, tot vše... asi to zkusim, až budu mít C6g, pojedem na hory a pak napíšu srovnání Úsměv Velmi šťastný

ani si nedovedes predstavit jak me stve ze sem to nevyfotil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:12   Citovat  

ne, to vážně nedovedu... Úsměv
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:15   Citovat  

je fakt treba ze nafta v hodne zimne treba mrzne :) (kdyz uz teda srovnat i naftu vs benzin v zime :) ) Jinac asi by ta kokta mela mit vymeneny zhavici svicky. Pak by to treba chytalo lip.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:19   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
No to je vážně srandovní, to snad neni ani možný pořádnej výtlem já mam koktuli už x let a i na horách po tom, co tejden stála na mrazu nou problém... To si toho cívu fakt musel mít někde v garáži Mrk pořádnej výtlem pořádnej výtlem a když už jsme u toho srovnávání a furt se tu řeší hondy vs TDi... Tak včera si naše golfinka dala k večeři "nadupanýho" 4g cívu v tjůůůningu pořádnej výtlem a pak že kamna nejedou ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem

jen jestli to nebyl 4g 1,3 Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:24   Citovat  

Winie napsal:
jak gizmi, tak jvk ctete pozorne. obe auta stali vedle sebe ve stejny cas od stejne doby a do stejne. byli tam privezny i odvezeny zaroven. rozdil mezi nima byl tak 60cm a zadnej kanal tam neni siroko daleko....

jakobys nevěděl, že občas jde o centimetry pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:32   Citovat  

jvkgrifone napsal:
nejsem meteorolog, takze nevim...
   Návrat  
Vlada8 je teď offline  Vlada8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2009 , 23:54   Citovat  

primo srovnani vhodne do casopisu pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 0:00   Citovat  

pani_gizmickova napsal:

Nemela si nahodou bilou Cívku ? Je mi to divny kdyz pises ze mas Koktavku uz kolik let Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 0:01   Citovat  

jvkgrifone napsal:

Treba s Cívkou stál vedle TTčka a jakej ma primát to snad víme :pro ty co nevedí tak Gay auto Roku pořádnej výtlem
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 0:34   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
Neměla si náhodou ještě nedávno tady na profilu CRX ?
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 0:41   Citovat  

Kokta je hnusnej kepl Hihi bylo třeba kousek popojet - zatuhlá řadička, kamkoliv se umístila, prostě se nevracela HaHaaa a startovat taky moc nechtěla, celá se klepala, sotva naskočila... taky dost divně působí když se otvírají/zavírají dveře, z ostatních se vydávají vrzající pazvuky (i u šíbru) to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:39   Citovat  

Rada36 napsal:
Nemela si nahodou bilou Cívku ? Je mi to divny kdyz pises ze mas Koktavku uz kolik let Tak to valím bulvy

Ono je zakázaný mít dvě auta...? to mi hlava nebere
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:44   Citovat  

pani_gizmickova napsal:
Ono je zakázaný mít dvě auta...? to mi hlava nebere
Ono už je jen zarážející že si vůbec ty Hondy kupujete když jakmile se tu objeví cokoliv jako srovnání tdi a benzínu či pomlouvání škodofky tak hned vy jako páreček tu naklušete a bráníte to zupa tdi a šajzeskcháre Velmi šťastný
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:47   Citovat  

Henges napsal:
Ono už je jen zarážející že si vůbec ty Hondy kupujete když jakmile se tu objeví cokoliv jako srovnání tdi a benzínu či pomlouvání škodofky tak hned vy jako páreček tu naklušete a bráníte to zupa tdi a šajzeskcháre Velmi šťastný

ti dva se hledali az se nasli. pořádnej výtlem skoda ze moc toho rozumu nepobrali
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2009 , 12:51   Citovat  

Henges: silene se pletes, protoze na VW a jinych forech ja osobne hajim Hondy je to dobrý Jen nemusim ten typ Hondare, ktery si mysli ze CRX sviti jasneji nez slunce a ze neni nad jeho starou ojetinu, ktera pojede vsechna nova auta po vsech strankach i smerech je to dobrý

Jinak opravdu si nenecham kecat do toho co si JA nebo ma partnerka koupime za vuz.. :o) Jen jsem realista a ac vim ze se starou hondou je sranda, tak ale mam se i hodne rad na to abych v tom uz nejezdil.. je to dobrý Jinak myslim ze s partnerkou ted mame skvelej kompomis v podobe JA golf TDi na bezne jezdeni a Integra 1g na mazleni se v garazi a ona Octa 1.8T20V na blbnuti a 6g na peknou beznou levnou jizdu.. je to dobrý a myslim ze je na kazdem co si zvoli.. je to dobrý

Jinak opet mam dalsi namet na komixik na hlavni stranku tohoto fora: parkoviste kde vyfotime 6g vedle Kokty, koktu hodim v PC do sedi a napis: "jen nad hondou sviti slunce a nemrzne" pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
uzivatelske srovnani civic 6g vs octavia combi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina